אחדשיודע כתב:אתה מדבר על סטוקס? אם כן, אז הוא הספיק להשתפשף מעט ב-NBA ואפילו הרוויח לא רע. תלוי כמה השחקן טוב.
ממש מעט לפי מה שראיתי.
בכל מקרה, אני סומך עליכם. אם אתם אומרים שהוא ברמה אז הוא ברמה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:אתה מדבר על סטוקס? אם כן, אז הוא הספיק להשתפשף מעט ב-NBA ואפילו הרוויח לא רע. תלוי כמה השחקן טוב.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:אתה מדבר על סטוקס? אם כן, אז הוא הספיק להשתפשף מעט ב-NBA ואפילו הרוויח לא רע. תלוי כמה השחקן טוב.
ממש מעט לפי מה שראיתי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:אתה מדבר על סטוקס? אם כן, אז הוא הספיק להשתפשף מעט ב-NBA ואפילו הרוויח לא רע. תלוי כמה השחקן טוב.
ממש מעט לפי מה שראיתי.
lemming
MTA2311 כתב:אנסח מחדש- הייתם מביאים שחקן בן 22 עם כל כך מעט נסיון בכדורסל מקצועני?
בתכלס אני יודע שאתה בגדול סבבה עם הקונספט של שחקני מכללות בהקשר של מכבי. לי קשה עם זה.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:אתה מדבר על סטוקס? אם כן, אז הוא הספיק להשתפשף מעט ב-NBA ואפילו הרוויח לא רע. תלוי כמה השחקן טוב.
ממש מעט לפי מה שראיתי.
lemming
אם היו אומרים לי באושוויץ שהגיע הזמן למקלחת אחרי יום עבודה קשה במפעל הברזל הייתי צוהל באושר. אני הולך עם ההמון.
החציל האצטקי כתב:שמע ליאב, בז'אנר שאתה מדבר עליו, איליי הולמן הוא בסה"כ שם טוב.
החציל האצטקי כתב:סטוקס למשל הוא סוס פיזי, עם טכניקה טובה, עם נסיון בטורנירים בנבחרות הצעירות של ארה"ב כשחקן משמעותי, מגיע מתוכנית מכללות לא רעה...
הימור סביר. תכניס אותו לסיטואציה מקצועית מתאימה והוא יכול להיות שחקן אפקטיבי. במכבי הנוכחית אין לו תנאים כאלה.
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:שמע ליאב, בז'אנר שאתה מדבר עליו, איליי הולמן הוא בסה"כ שם טוב.
כן, האמת שכן.
חסר לי עוד טיפה אתלטיות, אבל כן.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:שמע ליאב, בז'אנר שאתה מדבר עליו, איליי הולמן הוא בסה"כ שם טוב.
כן, האמת שכן.
חסר לי עוד טיפה אתלטיות, אבל כן.
אם חסר לך אתלטיות, תבטל את הכרטיסייה ביומנגס ותתחיל לעבוד בחדר כושר.
yzafrir כתב:אם כבר ללכת על פאוור פורוורד נמוך צעיר וחסר ניסיון , לא עדיף את האניקט ? מנוסה יותר , אופי מצויין...לדעתי עדיף
שועל כתב:yzafrir כתב:אם כבר ללכת על פאוור פורוורד נמוך צעיר וחסר ניסיון , לא עדיף את האניקט ? מנוסה יותר , אופי מצויין...לדעתי עדיף
חתם בפילזן
שמועה קשה בשבלך, קח את זה בקלות
yzafrir כתב:אם כבר ללכת על פאוור פורוורד נמוך צעיר וחסר ניסיון , לא עדיף את האניקט ? מנוסה יותר , אופי מצויין...לדעתי עדיף
rc4991 כתב:חציל, אתה מכיר סנטר הגנתי עם קליעה מרחוק?
הזכרת את שינוי הקונספט ואני חושב הרבה זמן שזה משהו שיכול להיות נשק קטלני באירופה - לשחק עם שני גבוהים שזורקים מבחוץ ומתקיפים עם הפנים לסל אבל יכולים לשמור בצבע. בגלל זה גם רציתי כל כך את רנדולף, למרות שאני מאמין שיש אופציות זולות ממנו
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:חציל, אתה מכיר סנטר הגנתי עם קליעה מרחוק?
הזכרת את שינוי הקונספט ואני חושב הרבה זמן שזה משהו שיכול להיות נשק קטלני באירופה - לשחק עם שני גבוהים שזורקים מבחוץ ומתקיפים עם הפנים לסל אבל יכולים לשמור בצבע. בגלל זה גם רציתי כל כך את רנדולף, למרות שאני מאמין שיש אופציות זולות ממנו
תגדיר "הגנתי" ותגדיר "סנטר".
אחד השחקנים הכי יעילים בדי-ליג בשנה שעברה היה בחור מיו-מאס בשם רפיאל פאטני, 2.08 רזה כמו דחליל אבל ממש ארוך שזרק שם 7 שלשות למשחק אבל גם עף את המגרש, חוסם 2.3 למשחק וחוטף 1.1.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חציל, pj טאקר על עיקרון הפורוורד הורסטילי?
שחקן NBA לגיטימי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים