המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:חביב, לא חושב שפליקס קיבל 800 אלף. אולי ברוטו. אבל הוא דוגמא קלאסית לשחקן שאף אחד לא ציפה ממנו לתרום ואני לא חושב שגם וויליאמס שווה שם מקום. הסיכוי ששניהם ישתלבו בהצלחה ביורוליג נראה היה נמוך מלכתכילה. פליקס אולי שווה מקום כי חוץ מוויט אין אף שחקן שהרוויח כל כך הרבה ושיחק כל כך מעט. סטפון לאזמה לא היה שחקן כל כך רע ואף אחד לא ציפה שייתן תרומה התקפית נכבדת.
yarinsaky כתב:לדעתי אתם עושים כאן קצת סלט - שחקנים כמו לאזמה הם לא נפילה, בטח לא נפילה גדולה. נפילה גדולה זה שחקנים שהגיעו עם רזומה ושם ואיכזבו בגדול. שחקנים בינוניים
שנתנו פחות או יותר מה שציפו מהם זה לא בהכרח נפילות. זה אולי אכזבה קצת.( אני ממש לא התאכזתי מלאזמה כי לא היו לי ציפיות גדולות ממנו, כולם ידעו שזה בעיקר שחקן הגנה ).
שאייר, בינתיים, הוא בהחלט נפילה.
חביב אורנג'ד כתב:בחרתי שלא להכניס את חלק מהזרים המצחיקים מעונת אפי-גרשון, בגלל שרובם הגיע רק באמצע העונה, הם שיחקו כאן רק כמה חודשים, וגם ככה הם נועדו להיות שחקנים משלימים ולא היו מהם הרבה צפיות (מאותה סיבה גם לא ציינתי את ירטין).
את לאמפה לא הכנסתי בגלל שאני לא חושב שמדובר בנפילה, אלא פשוט בחוסר התאמה.
לאמפה לא היה שחקן כ"כ גרוע, אלא פשוט לא התאים לסגל של מכבי באותה עונה ולא הצליח להתחבר.
לאמפה חזר להוכיח את עצמו לאחר שנזרק ממכבי, הוא נתן עונות מצויינות ביורוקאפ, ורק בעונה שעברה זכה ביורוקאפ וגם נבחר לשחקן המצטיין בליגה הרוסית.
אגב, לאמפה הוא היחיד מכל השמות שהועלו כאן שהוא עדיין שחקן יורוליג (למרות שאינו פעיל כרגע).
כאשר מורידים את כל החבורה הזאת, אז אין מנוס מלהכניס את לאזמה לרשימת 10 הפלופים הגדולים של העשור.
שחקן נטול יסודות בסיסיים בכדורסל, מאוד לא קבוצתי (שמא נאמר אנוכי), רבאונדר די בינוני ביחס לתפקידו, בור ענקי בהתקפה ואינו מסוגל לחפות על אותו החסרון בהתקפה בצדו השני של המגרש, במיוחד כאשר מולו עמד גבוה חזק (ובמקרים כאלו, הוא היה בור משני צדי המגרש).
אין ספק שמדובר באחד הגובהים הזרים הפחות טובים ששיחקו במכבי עונה שלמה. אני די בטוח שעל כך כמעט כולנו נסכים.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:בחרתי שלא להכניס את חלק מהזרים המצחיקים מעונת אפי-גרשון, בגלל שרובם הגיע רק באמצע העונה, הם שיחקו כאן רק כמה חודשים, וגם ככה הם נועדו להיות שחקנים משלימים ולא היו מהם הרבה צפיות (מאותה סיבה גם לא ציינתי את ירטין).
את לאמפה לא הכנסתי בגלל שאני לא חושב שמדובר בנפילה, אלא פשוט בחוסר התאמה.
לאמפה לא היה שחקן כ"כ גרוע, אלא פשוט לא התאים לסגל של מכבי באותה עונה ולא הצליח להתחבר.
לאמפה חזר להוכיח את עצמו לאחר שנזרק ממכבי, הוא נתן עונות מצויינות ביורוקאפ, ורק בעונה שעברה זכה ביורוקאפ וגם נבחר לשחקן המצטיין בליגה הרוסית.
אגב, לאמפה הוא היחיד מכל השמות שהועלו כאן שהוא עדיין שחקן יורוליג (למרות שאינו פעיל כרגע).
כאשר מורידים את כל החבורה הזאת, אז אין מנוס מלהכניס את לאזמה לרשימת 10 הפלופים הגדולים של העשור.
שחקן נטול יסודות בסיסיים בכדורסל, מאוד לא קבוצתי (שמא נאמר אנוכי), רבאונדר די בינוני ביחס לתפקידו, בור ענקי בהתקפה ואינו מסוגל לחפות על אותו החסרון בהתקפה בצדו השני של המגרש, במיוחד כאשר מולו עמד גבוה חזק (ובמקרים כאלו, הוא היה בור משני צדי המגרש).
אין ספק שמדובר באחד הגובהים הזרים הפחות טובים ששיחקו במכבי עונה שלמה. אני די בטוח שעל כך כמעט כולנו נסכים.
לא לא. לאזמה אולי לא בין עשרת הזרים הכי טובים ששיחקו כאן, אבל הוא בטח לא בין עשרת הפחות טובים, כי אם כן אז צריך להכניס לשם גם את סמית', את ג'יימס, את לאנגפורד וכו'.
הוא היה זר סולידי ששיחק בסדר גמור. לא מבריק, אבל בטח ובטח שלא נזק כמו השמות האחרים ברשימה הזאת.
קובי כתב:חביב, הוא בהחלט איכזב. המטרה של מכבי הייתה שהוא יהיה סנטר העתיד של המועדון. בפועל, בעונה האחרונה של נייט, הוא פשוט לא לקח את המושכות וכששיחק לא פגע. בעונה השנייה, וויצ'יץ' שחזר פשוט הותיר לו אבק ובשוק המשיך לא לפגוע עם אחוזים דלים בצבע ורכות מתחת לסלים.
למעשה, שתי העונות שלו במכבי היו החלשות בקריירה שלו, אחרי עלייה רציפה שהייתה לו באפס פילזן וגם בנבחרת טורקיה.
בשוק היה כדורסלן מבוקש מאוד ביבשת בזמנו. האמונה של המועדון בו, הייתה מציפייה לשידרוג, אחרי התאקלמות בעונתו הראשונה וזה פשוט לא קרה. בשוק המשיך בבינוניות שאיפיינה אותו בתקופתו במכבי והוא פשוט לא נסק.
האמת היא שאחת מהסיבות לדירוגו במצעד המאכזבים שלי במקום החמישי הוא מעצם היותו שחקן פעיל, שיועד לו תפקיד משמעותי בקבוצה, במשך שתי עונות רצופות ושבפועל ממש לא ענה על הציפיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים