er79 כתב:אני אסכם את המשחק הזה ב-3 מילים: השופטים בני זונות. זה הכל.
+1 וזונות זה לא מילה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני אסכם את המשחק הזה ב-3 מילים: השופטים בני זונות. זה הכל.
roy1000 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:misha כתב:שריקה הזויה.
דבר כזה לא ראיתי השנה ביורוליג, אבל זה לא מה שהכריע את המשחק.
מינוס 3 וכדור שלך ביד זה מצב ממנו אתה יכול לחזור. לא משנה כמה גרוע שיחקת לפני,לקחו ממך הזדמנות לנצח.
העבירה השניה (על מאצ'בן) הייתה עוד יותר שערורייתית. בכל מקרה, מכבי שיחקה לא טוב ולא הגיע לה לנצח.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Oh mein Gott, ist Langford das gleiche wie anderson
בוקר טוב..
אם אני לא טועה ההודעה הראשונה שרשמתי עליו(שהתחילה את כל הסיפור בפורום)הייתה ''לאנגפורד שוחרר מחימקי,בטוח שהוא יהיה מועמד..אני לא רוצה אותו,הוא מזכיר לי את אנדרסון''..ואז האשימו אותי שאני גזענית כי כל השחורים נראים לי אותו דבר..
את דוברת גרמנית?
זה מה שקורה כשהסבתא לא מוותרת![]()
אבל ההבדל בין הקריאה לדיבור הוא תהומי..
jol9 כתב:חרא של משחק. הרבה הרבה כאבי ראש ומחשבות לגבי ההמשך.
אמנם פארמר לא היה טוב היום, אבל עדיין הוא שיחק איזה 30 דקות. בלעדיו זה פשוט חושך. לאנגפורד על כל העולם.
אני חושב שדייויד ניהל רע את המשחק היום, ולא היווה יתרון מול המאמן הסרבי. דווקא השחקן שדייויד מכיר מצויין, תפר אותנו מכל פינה.
קיבלנו היום 0 אחד גדול מעמדה 4 שהיא החזקה ביותר שלנו התקפית, קיבלנו כלום מסופו בחצי השני, פארמר היה חלש, פניני עוד לא חזר לעצמו, לאנגפורד וסמית'
נתנו כמה דקות סבירות אבל לא מעבר.
אין אף שחקן שאפשר לציין לטובה, אולי רק את פניני שקלע סוף סוף נקודות, והנדריקס שהיה צריך לשחק הרבה יותר במחצית השניה.
Angelstrong כתב:er79 כתב:אני אסכם את המשחק הזה ב-3 מילים: השופטים בני זונות. זה הכל.
+1 וזונות זה לא מילה
לא צריך לדבר גרמנית שוטפת כדי להבין מה כתבת ולמה התכוונת,
מספיק יידיש צולעת....
נקווה שלנגפורד יהיה יותר טוב מזה, כי אנדרסון זה באמת טיפוס שלא נולד כל יום...
יוסי22 כתב:jol9 כתב:חרא של משחק. הרבה הרבה כאבי ראש ומחשבות לגבי ההמשך.
אמנם פארמר לא היה טוב היום, אבל עדיין הוא שיחק איזה 30 דקות. בלעדיו זה פשוט חושך. לאנגפורד על כל העולם.
אני חושב שדייויד ניהל רע את המשחק היום, ולא היווה יתרון מול המאמן הסרבי. דווקא השחקן שדייויד מכיר מצויין, תפר אותנו מכל פינה.
קיבלנו היום 0 אחד גדול מעמדה 4 שהיא החזקה ביותר שלנו התקפית, קיבלנו כלום מסופו בחצי השני, פארמר היה חלש, פניני עוד לא חזר לעצמו, לאנגפורד וסמית'
אין אף שחקן שאפשר לציין לטובה, אולי רק את פניני שקלע סוף סוף נקודות, והנדריקס שהיה צריך לשחק הרבה יותר במחצית השניה.
אי אפשר להתעלם מזה שמדובר באולם מאוד מאוד קשה , גם ריאל שהיא בהחלט קבוצת פיינל פור לא הצליחה לנצח שם , לא יעזור כלום אבל הכדורסל הוא לא משחק סטרילי וקשה מאוד לשחק שם.
לסופו אי אפשר לבוא בטענות כי הוא החזיק את מכבי לבד במחצית הראשונה , בשניה באמת נגמר לו האוויר והיה צריך להוציא אותו כמה דקות קודם .
אם יש שחקן אחד שהיה סביר זה סמית , אפשר להשמיץ אותו מפה ועד להודעה חדשה אבל הוא נתן תרומה סבירה בהתקפה ותרומה ענקית בהגנה .
פארמר לא עשה כלום היום , אני לא חושב שהיה באמת הבדל אם מכבי היו משחקים איתו או בלעדיו כי כמעט כל הנקודות של מכבי הגיעו מאילתורים או מהכמה דקות שסופו שלט במשחק .
Holiday_Armadillo כתב:אין דבר כזה ''מגיע''..רק אם קבוצה יכולה לנצח או לא..ומכבי הייתה יכולה לנצח אם השופטים לא היו שמים כסף בווינר..
yarinsaky כתב:משחק רע מאוד של מכבי בלי מצטיינים, משחק לא קבוצתי ומאוד לא מלוטש בהתקפה.
מחשבות נוגות על הקבוצה אחרי עידן פארמר.
oriya כתב:yarinsaky כתב:משחק רע מאוד של מכבי בלי מצטיינים, משחק לא קבוצתי ומאוד לא מלוטש בהתקפה.
בלי פארמר עוד נתגעגע למשחקים כמו היום...
יוסי22 כתב:אי אפשר להתעלם מזה שמדובר באולם מאוד מאוד קשה , גם ריאל שהיא בהחלט קבוצת פיינל פור לא הצליחה לנצח שם , לא יעזור כלום אבל הכדורסל הוא לא משחק סטרילי וקשה מאוד לשחק שם.
לסופו אי אפשר לבוא בטענות כי הוא החזיק את מכבי לבד במחצית הראשונה , בשניה באמת נגמר לו האוויר והיה צריך להוציא אותו כמה דקות קודם .
אם יש שחקן אחד שהיה סביר זה סמית , אפשר להשמיץ אותו מפה ועד להודעה חדשה אבל הוא נתן תרומה סבירה בהתקפה ותרומה ענקית בהגנה .
פארמר לא עשה כלום היום , אני לא חושב שהיה באמת הבדל אם מכבי היו משחקים איתו או בלעדיו כי כמעט כל הנקודות של מכבי הגיעו מאילתורים או מהכמה דקות שסופו שלט במשחק .
והאמת ... לא ממש הצטערתי אחרי כל שלשה שמצ'באן שם לנו בפנים , אם זה יעזור כדי להחזיר אותו לפה ( אני לא מאמין שמישהו במכבי באמת מתלבט אבל בכל זאת) זה בהחלט שווה את זה .
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין דבר כזה ''מגיע''..רק אם קבוצה יכולה לנצח או לא..ומכבי הייתה יכולה לנצח אם השופטים לא היו שמים כסף בווינר..
אלא אם כן היה לך דרך להחזיר את שארפ למגרש, מכבי לא היו מנצחים ככה או ככה. זה לא היה היום של מכבי.
yarinsaky כתב:משחק רע מאוד של מכבי בלי מצטיינים, משחק לא קבוצתי ומאוד לא מלוטש בהתקפה.
Angelstrong כתב:yarinsaky כתב:משחק רע מאוד של מכבי בלי מצטיינים, משחק לא קבוצתי ומאוד לא מלוטש בהתקפה.
שיט שכחתי שפארמר עוזב ואנחנו ניתקעים יוגב ''זה הנגר שלא יכול לקלוע ממטר'' אוחיון
יוסי22 כתב:jol9 כתב:חרא של משחק. הרבה הרבה כאבי ראש ומחשבות לגבי ההמשך.
אי אפשר להתעלם מזה שמדובר באולם מאוד מאוד קשה , גם ריאל שהיא בהחלט קבוצת פיינל פור לא הצליחה לנצח שם , לא יעזור כלום אבל הכדורסל הוא לא משחק סטרילי וקשה מאוד לשחק שם.
והאמת ... לא ממש הצטערתי אחרי כל שלשה שמצ'באן שם לנו בפנים , אם זה יעזור כדי להחזיר אותו לפה ( אני לא מאמין שמישהו במכבי באמת מתלבט אבל בכל זאת) זה בהחלט שווה את זה .
יוסי22 כתב:אם יש שחקן אחד שהיה סביר זה סמית , אפשר להשמיץ אותו מפה ועד להודעה חדשה אבל הוא נתן תרומה סבירה בהתקפה ותרומה ענקית בהגנה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־8 אורחים