חמישי: 21:45 פרטיזן - מכבי, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: 21:45 פרטיזן - מכבי, ערוץ 10

הודעהעל ידי Angelstrong » 01 דצמבר 2011, 21:44

er79 כתב:אני אסכם את המשחק הזה ב-3 מילים: השופטים בני זונות. זה הכל.

+1 וזונות זה לא מילה
Angelstrong

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 21:44

roy1000 כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:
misha כתב:שריקה הזויה.

דבר כזה לא ראיתי השנה ביורוליג, אבל זה לא מה שהכריע את המשחק.

מינוס 3 וכדור שלך ביד זה מצב ממנו אתה יכול לחזור. לא משנה כמה גרוע שיחקת לפני,לקחו ממך הזדמנות לנצח.

העבירה השניה (על מאצ'בן) הייתה עוד יותר שערורייתית. בכל מקרה, מכבי שיחקה לא טוב ולא הגיע לה לנצח.

נכון. הוא בקושי נגע בו. פשוט טמטום וטיפשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 01 דצמבר 2011, 21:46

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:Oh mein Gott, ist Langford das gleiche wie anderson

בוקר טוב..
אם אני לא טועה ההודעה הראשונה שרשמתי עליו(שהתחילה את כל הסיפור בפורום)הייתה ''לאנגפורד שוחרר מחימקי,בטוח שהוא יהיה מועמד..אני לא רוצה אותו,הוא מזכיר לי את אנדרסון''..ואז האשימו אותי שאני גזענית כי כל השחורים נראים לי אותו דבר..

את דוברת גרמנית? :happy2

זה מה שקורה כשהסבתא לא מוותרת :laugh2
אבל ההבדל בין הקריאה לדיבור הוא תהומי..

לא צריך לדבר גרמנית שוטפת כדי להבין מה כתבת ולמה התכוונת,
מספיק יידיש צולעת.... :grin

נקווה שלנגפורד יהיה יותר טוב מזה, כי אנדרסון זה באמת טיפוס שלא נולד כל יום...
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 21:47

jol9 כתב:חרא של משחק. הרבה הרבה כאבי ראש ומחשבות לגבי ההמשך.

אמנם פארמר לא היה טוב היום, אבל עדיין הוא שיחק איזה 30 דקות. בלעדיו זה פשוט חושך. לאנגפורד על כל העולם.

אני חושב שדייויד ניהל רע את המשחק היום, ולא היווה יתרון מול המאמן הסרבי. דווקא השחקן שדייויד מכיר מצויין, תפר אותנו מכל פינה.
קיבלנו היום 0 אחד גדול מעמדה 4 שהיא החזקה ביותר שלנו התקפית, קיבלנו כלום מסופו בחצי השני, פארמר היה חלש, פניני עוד לא חזר לעצמו, לאנגפורד וסמית'
נתנו כמה דקות סבירות אבל לא מעבר.

אין אף שחקן שאפשר לציין לטובה, אולי רק את פניני שקלע סוף סוף נקודות, והנדריקס שהיה צריך לשחק הרבה יותר במחצית השניה.

אי אפשר להתעלם מזה שמדובר באולם מאוד מאוד קשה , גם ריאל שהיא בהחלט קבוצת פיינל פור לא הצליחה לנצח שם , לא יעזור כלום אבל הכדורסל הוא לא משחק סטרילי וקשה מאוד לשחק שם.

לסופו אי אפשר לבוא בטענות כי הוא החזיק את מכבי לבד במחצית הראשונה , בשניה באמת נגמר לו האוויר והיה צריך להוציא אותו כמה דקות קודם .

אם יש שחקן אחד שהיה סביר זה סמית , אפשר להשמיץ אותו מפה ועד להודעה חדשה אבל הוא נתן תרומה סבירה בהתקפה ותרומה ענקית בהגנה .

פארמר לא עשה כלום היום , אני לא חושב שהיה באמת הבדל אם מכבי היו משחקים איתו או בלעדיו כי כמעט כל הנקודות של מכבי הגיעו מאילתורים או מהכמה דקות שסופו שלט במשחק .

והאמת ... לא ממש הצטערתי אחרי כל שלשה שמצ'באן שם לנו בפנים , אם זה יעזור כדי להחזיר אותו לפה ( אני לא מאמין שמישהו במכבי באמת מתלבט אבל בכל זאת) זה בהחלט שווה את זה .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 01 דצמבר 2011, 21:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 01 דצמבר 2011, 21:49

Angelstrong כתב:
er79 כתב:אני אסכם את המשחק הזה ב-3 מילים: השופטים בני זונות. זה הכל.

+1 וזונות זה לא מילה

צודקים. אבל מכבי לא עשתה מספיק בשביל לנצח. :crybaby
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2011, 21:49

לא צריך לדבר גרמנית שוטפת כדי להבין מה כתבת ולמה התכוונת,
מספיק יידיש צולעת....

נקווה שלנגפורד יהיה יותר טוב מזה, כי אנדרסון זה באמת טיפוס שלא נולד כל יום...

סגנון המשחק שלהם הוא אותו משחק..אני אשמח להביא כמה ציטוטים מאלה שאמרו לי שזה לא נכון..
ההד-קייסיות לא חייבת להיות אותו דבר אבל לעצב לגמרי את לאנגפורד מחדש..אני לא רואה את זה קורה..בגלל זה לפי דעתי הרכז שיבוא הנה צריך קודם כל לדעת למסור ולנהל את המשחק ברמה גבוהה..
שלא יקלע בדאבל פיגרס..אבל שהאסיסטים יהיו הצד החזק אצלו(אם אפשר גם בתוספת צעד ראשון מהיר חחח)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Angelstrong » 01 דצמבר 2011, 21:50

יוסי22 כתב:

אמנם פארמר לא היה טוב היום, אבל עדיין הוא שיחק איזה 30 דקות. בלעדיו זה פשוט חושך. לאנגפורד על כל העולם.

אני חושב שדייויד ניהל רע את המשחק היום, ולא היווה יתרון מול המאמן הסרבי. דווקא השחקן שדייויד מכיר מצויין, תפר אותנו מכל פינה.
קיבלנו היום 0 אחד גדול מעמדה 4 שהיא החזקה ביותר שלנו התקפית, קיבלנו כלום מסופו בחצי השני, פארמר היה חלש, פניני עוד לא חזר לעצמו, לאנגפורד וסמית'

אין אף שחקן שאפשר לציין לטובה, אולי רק את פניני שקלע סוף סוף נקודות, והנדריקס שהיה צריך לשחק הרבה יותר במחצית השניה.

אי אפשר להתעלם מזה שמדובר באולם מאוד מאוד קשה , גם ריאל שהיא בהחלט קבוצת פיינל פור לא הצליחה לנצח שם , לא יעזור כלום אבל הכדורסל הוא לא משחק סטרילי וקשה מאוד לשחק שם.

לסופו אי אפשר לבוא בטענות כי הוא החזיק את מכבי לבד במחצית הראשונה , בשניה באמת נגמר לו האוויר והיה צריך להוציא אותו כמה דקות קודם .

אם יש שחקן אחד שהיה סביר זה סמית , אפשר להשמיץ אותו מפה ועד להודעה חדשה אבל הוא נתן תרומה סבירה בהתקפה ותרומה ענקית בהגנה .

פארמר לא עשה כלום היום , אני לא חושב שהיה באמת הבדל אם מכבי היו משחקים איתו או בלעדיו כי כמעט כל הנקודות של מכבי הגיעו מאילתורים או מהכמה דקות שסופו שלט במשחק .

''פארמר לא עשה כלום'' חחחח אתה מצחיק הוא היחיד שהפעיל את השחקנים שלידו יותר מכל אחד אחר ויוגב האפס הזה שלא תרם בשום דבר למה בכלל הוא היה על המגרש בדקות האחרונות
Angelstrong

הודעהעל ידי rc4991 » 01 דצמבר 2011, 21:50

היה משחק ממש רע של מכבי עם הגנה כל כך חדירה ורכה ברמות שעוד לא ראיתי,כרגיל משחק ההתקפה התבסס רק על סופו ופארמר וכשהם לא קלעו נפתח פער גדול
למה צריך להגיע עם הגב לקיר בדקות האחרונות שביל להתחיל לשמור?
השופטים גם שרקו שתי עבירות בלתי ספורטיביות שלא במקום ולקו ממכמבי את הצ'אנס לנצח
אין לי מושג איך נראה עכשיו בלי פארמר אבל הולך להיות ממש קשה

לפחות הנדריקס היה מעולה ולאנג' שיחק מצויין ברבע הרביעי וכמובן מאצ'באן עם משחק אדיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 21:50

משחק רע מאוד של מכבי בלי מצטיינים, משחק לא קבוצתי ומאוד לא מלוטש בהתקפה.

מחשבות נוגות על הקבוצה אחרי עידן פארמר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2011, 21:51

Holiday_Armadillo כתב:אין דבר כזה ''מגיע''..רק אם קבוצה יכולה לנצח או לא..ומכבי הייתה יכולה לנצח אם השופטים לא היו שמים כסף בווינר..

אלא אם כן היה לך דרך להחזיר את שארפ למגרש, מכבי לא היו מנצחים ככה או ככה. זה לא היה היום של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי oriya » 01 דצמבר 2011, 21:52

yarinsaky כתב:משחק רע מאוד של מכבי בלי מצטיינים, משחק לא קבוצתי ומאוד לא מלוטש בהתקפה.

בלי פארמר עוד נתגעגע למשחקים כמו היום...
oriya

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 21:53

oriya כתב:
yarinsaky כתב:משחק רע מאוד של מכבי בלי מצטיינים, משחק לא קבוצתי ומאוד לא מלוטש בהתקפה.

בלי פארמר עוד נתגעגע למשחקים כמו היום...

נתקשה להגיע ל 70 נקודות נגד קבוצות טובות, בטח בחוץ.

האמת שלמכבי יש את אחד מקווי החוץ האנמיים ביותר שהיו לה הרבה שנים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2011, 21:53

יוסי22 כתב:אי אפשר להתעלם מזה שמדובר באולם מאוד מאוד קשה , גם ריאל שהיא בהחלט קבוצת פיינל פור לא הצליחה לנצח שם , לא יעזור כלום אבל הכדורסל הוא לא משחק סטרילי וקשה מאוד לשחק שם.

והאמת ... לא ממש הצטערתי אחרי כל שלשה שמצ'באן שם לנו בפנים , אם זה יעזור כדי להחזיר אותו לפה ( אני לא מאמין שמישהו במכבי באמת מתלבט אבל בכל זאת) זה בהחלט שווה את זה .

בלי פארמר אתה מפסיד היום 20 הפרש וסמית' קולע חצי מהנקודות שלו.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2011, 21:53

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אין דבר כזה ''מגיע''..רק אם קבוצה יכולה לנצח או לא..ומכבי הייתה יכולה לנצח אם השופטים לא היו שמים כסף בווינר..

אלא אם כן היה לך דרך להחזיר את שארפ למגרש, מכבי לא היו מנצחים ככה או ככה. זה לא היה היום של מכבי.

גם אם לא יהינו מנצחים בסוף,היה לנו סיכוי ממשי לנהל את המשחק בצורה אסטרטגית ואולי לנסות להגיע לסל על הבאזר..זה נקרא ''יכולת לנצח''..השופטים סגרו את זה עם החלטות לא נכונות ולא ספרטיביות(בדרך מאוד אירונית)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Angelstrong » 01 דצמבר 2011, 21:53

שיט שכחתי שפארמר עוזב ואנחנו ניתקעים יוגב ''זה הנגר שלא יכול לקלוע ממטר'' אוחיון
Angelstrong

הודעהעל ידי Allan Turing » 01 דצמבר 2011, 21:54

גם עם המשחק פח שהיה היום היה לנו צאנס אם לא השופטים הפרו-איראנים האלו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 21:55

Angelstrong כתב:

שיט שכחתי שפארמר עוזב ואנחנו ניתקעים יוגב ''זה הנגר שלא יכול לקלוע ממטר'' אוחיון

ועוד הרכז הפותח שלנו למי יודע כמה זמן.

פסגת הפחד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 21:55

יוסי22 כתב:

סמית' היה סביר היום. אבל כמו שאתה אומר עם ובלי פארמר, אז גם סמית' לא בדיוק קלע ממהלכים מסודרים.
בכל מקרה, אפשר וצריך לתת לו את הקרדיט אחרי משחק שלו שהוא לא נפל מוחלט. תרומה ענקית בהגנה במכבי נתן רק הנדריקס. סמית' אפילו לא באיזור הזה.

לגבי האולם - מסכים בהחלט. פרטיזן, בכל גלגול ועם כל מאמן, היא קבוצה ביתית קשה מאוד. סה"כ מגיע להם קרדיט.
הם שחטו את ההתקפה האנמית של מכבי וזה הספיק להם בשביל לנצח.

אגב אם פארמר לא היה משחק היום זה היה נגמר במעל 10 הפרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 דצמבר 2011, 21:55

לפחות פארמר נתן לנו מתנת פרידה קטנה - הוא שמר על ההפרש הפנימי שלנו עם השלשה שלו.
נראה לי שבקצב הזה אנחנו עוד עלולים להיאבק עם פרטיזן על המקום השלישי.
אגב, מאצ'באן כנראה למד דבר או שתיים מפניני על לעשות הצגות לשופטים.... ;) , כל אופן הוא פשוט נתן משחק ענק היום ולפחות במשחק הזה הוא נראה שהוא עולה על אליהו בכמה דרגות.

ונראה לי שהגיע הזמן להפסיק לתת לבלאט יותר מידי הנחות. משהו לא טוב עובר עליו, הוא נראה עצבני יותר מהרגיל, חסר סבלנות לשחקנים ופשוט יש לו יותר מידי שחקנים בסגל בכושר פשוט גרוע ובחוסר ביטחון בולט ואני חוששת שזה לא מקרי ושיש לבלאט לא מעט מניות בזה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2011, 21:57

יוסי22 כתב:אם יש שחקן אחד שהיה סביר זה סמית , אפשר להשמיץ אותו מפה ועד להודעה חדשה אבל הוא נתן תרומה סבירה בהתקפה ותרומה ענקית בהגנה .

סמית' שחקן בינוני להחריד, שומר מוערך יתר על המידה ובכלל- שחקן שאני פשוט מתקשה לסמפט. מבחינתי אפשר להפרד כידידים מכל הקו האחורי, אולי למעט פניני ויוגב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־30 אורחים