המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ni4ni כתב:אני לא כל כך מכיר את מאלט חוץ מהמשחק ביד אליהו, אבל אני חושש שהחתמה שלו תהיה סוג של תסמונת וונטיגו קאמינגס.
לא בקטע שהוא יהיה גרוע כל כך אלא בקטע שאם שחקן בינוני תופס יום משוגע במשחק נגד מכבי (ואם הקבוצה שלו מנצחת את מכבי אז בכלל) אז מכבי מייד מחתימה אותו אצלה.
ורק אחרי זה מתגלה שהוא דברך כלל בינוני ורק מולנו הוא תפס יום.
nzitser כתב:ni4ni כתב:אני לא כל כך מכיר את מאלט חוץ מהמשחק ביד אליהו, אבל אני חושש שהחתמה שלו תהיה סוג של תסמונת וונטיגו קאמינגס.
לא בקטע שהוא יהיה גרוע כל כך אלא בקטע שאם שחקן בינוני תופס יום משוגע במשחק נגד מכבי (ואם הקבוצה שלו מנצחת את מכבי אז בכלל) אז מכבי מייד מחתימה אותו אצלה.
ורק אחרי זה מתגלה שהוא דברך כלל בינוני ורק מולנו הוא תפס יום.
הוא שחקן דיי ותיק ביורוליג, והמספרים שלו דיי יציבים בכל מקום שהוא היה בו, אז זאת לא בדיוק אותה סיטואוציה...אתה יודע מה אתה מקבל
קודי כתב:אגב, בבלגיה טוענים שלמאלט יש עוד עונה וחצי בחוזה שלו בשרלרואה, מה שיקשה עוד יותר על שחרורו ללא תמורה גבוהה.
roy1000 כתב:קודי כתב:אגב, בבלגיה טוענים שלמאלט יש עוד עונה וחצי בחוזה שלו בשרלרואה, מה שיקשה עוד יותר על שחרורו ללא תמורה גבוהה.
זה משנה אם זה יהיה מאלט עצמו או תואם שלו?
קודי כתב:לא שהוא שחקן כל כך גדול, אבל כמה תואמים כבר יש לו? (עם נסיון ביורוליג, יכולת קליעה וניהול משחק טובים והכי חשוב - לא יקר מדי)
roy1000 כתב:קודי כתב:לא שהוא שחקן כל כך גדול, אבל כמה תואמים כבר יש לו? (עם נסיון ביורוליג, יכולת קליעה וניהול משחק טובים והכי חשוב - לא יקר מדי)
נסיון יורוליג זה לא כזה הכרחי, ואפשר למצוא שחקנים לא פחות טובים. הזכרת את צ'אטמן לדוגמא.
yzafrir כתב:עד כמה שאני יודע מדובר על 1+1 ולכן מכבי רואה בו בכלל מעומד...
צבדיטה לא בבעיות כלכליות אבל זה לא הופך אותה לקבוצה עשירה של אלא מעניין אותה להרוויח בייאווט על שחקנים....אגב גם למילאן היה חוזה ליותר מעונה אחת וגם לראדוליצה ואנטה טומיץ' בזמנו...הכל עניין של כסף והרצון של השחקן בסופו של דבר...
er79 כתב:בכל זאת לנדסברג?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11539.html
לא פותר לנו את בעיית הרכז. אני הייתי מחכה איתו לעונה הבאה. חבל על הפיצויים.
er79 כתב:וואלה, לא שמתי לב. בכל זאת, זה די ברור שזה יקרה, ערוץ הספורט לא מחדשים שום דבר לאף אחד.
EulGam05 כתב:yzafrir כתב:עד כמה שאני יודע מדובר על 1+1 ולכן מכבי רואה בו בכלל מעומד...
צבדיטה לא בבעיות כלכליות אבל זה לא הופך אותה לקבוצה עשירה של אלא מעניין אותה להרוויח בייאווט על שחקנים....אגב גם למילאן היה חוזה ליותר מעונה אחת וגם לראדוליצה ואנטה טומיץ' בזמנו...הכל עניין של כסף והרצון של השחקן בסופו של דבר...
ברור שהכל עניין של כסף אבל קשה לי להאמין שמכבי תהיה מוכנה לשלם מיליון יורו ביי-אאוט על דרייפר...
http://www.tubasket.com/noticia/Exclusi ... /275602/84
yzafrir כתב:EulGam05 כתב:yzafrir כתב:עד כמה שאני יודע מדובר על 1+1 ולכן מכבי רואה בו בכלל מעומד...
ברור שהכל עניין של כסף אבל קשה לי להאמין שמכבי תהיה מוכנה לשלם מיליון יורו ביי-אאוט על דרייפר...
http://www.tubasket.com/noticia/Exclusi ... /275602/84
מה שהם ביקשו סתחילת העונה כבר לא רלוונטי בשלב כזה , מה גם שמן הסתם השכר של השחקן יהיה נמוך יותר מלעונה שלמה....
felix_r כתב:זוכרים את סטיבן מארקוביץ' רכזה הסרבי-אוסטראלי של ראדניצ'קי, שלפני שבוע המלצתי לעקוב אחריו?
הבחור הפציץ השבוע באדריאטית 27 נקודות ו 11 אסיסטים!![]()
זה היה הדאבל-דאבל (נקודות + אסיסטים) הרביעי שלו העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים