אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי ni4ni » 04 דצמבר 2011, 08:43

אני לא כל כך מכיר את מאלט חוץ מהמשחק ביד אליהו, אבל אני חושש שהחתמה שלו תהיה סוג של תסמונת וונטיגו קאמינגס.
לא בקטע שהוא יהיה גרוע כל כך אלא בקטע שאם שחקן בינוני תופס יום משוגע במשחק נגד מכבי (ואם הקבוצה שלו מנצחת את מכבי אז בכלל) אז מכבי מייד מחתימה אותו אצלה.
ורק אחרי זה מתגלה שהוא דברך כלל בינוני ורק מולנו הוא תפס יום.
ni4ni

הודעהעל ידי yzafrir » 04 דצמבר 2011, 08:48

מאלט משחק טוב העונה ולא רק נגד מכבי , אבל מצד שני הוא כבר היה בקבוצות רבות באירופה כולל ביורוליג ולא הרשים...אני חושש יותר שנקבל סמית' נוסף בעמדת הרכז...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי nzitser » 04 דצמבר 2011, 08:49

ni4ni כתב:אני לא כל כך מכיר את מאלט חוץ מהמשחק ביד אליהו, אבל אני חושש שהחתמה שלו תהיה סוג של תסמונת וונטיגו קאמינגס.
לא בקטע שהוא יהיה גרוע כל כך אלא בקטע שאם שחקן בינוני תופס יום משוגע במשחק נגד מכבי (ואם הקבוצה שלו מנצחת את מכבי אז בכלל) אז מכבי מייד מחתימה אותו אצלה.

הוא שחקן דיי ותיק ביורוליג, והמספרים שלו דיי יציבים בכל מקום שהוא היה בו, אז זאת לא בדיוק אותה סיטואוציה...אתה יודע מה אתה מקבל
nzitser

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 09:30

nzitser כתב:
ni4ni כתב:אני לא כל כך מכיר את מאלט חוץ מהמשחק ביד אליהו, אבל אני חושש שהחתמה שלו תהיה סוג של תסמונת וונטיגו קאמינגס.

הוא שחקן דיי ותיק ביורוליג, והמספרים שלו דיי יציבים בכל מקום שהוא היה בו, אז זאת לא בדיוק אותה סיטואוציה...אתה יודע מה אתה מקבל

אתה פחות או יותר יודע, כי בכל זאת הדברים במכבי בד"כ שונים. מה שכן, במקרה של מאלט יש לך מושג טוב יותר כמעט מאשר לגבי כל שחקן אחר מה תקבל. אתה יודע שתקבל סקורר טוב מאוד, גם ברמת יורוליג, שמוביל כדור מצויין ומוסר טוב. הוא לא רכז טבעי וגם לא שומר טוב במיוחד. אם מישהו היה מעלה את השם שלו בקיץ הוא כנראה היה נחשד באי שפיות, אבל בסיטואציה הנוכחית מדובר לטעמי באחת האופציות היותר טובות ומתאימות לקבוצה. מדובר גם בשחקן שיכול להתאים ליד לנגפורד, מאחר שהוא לא שחקן שחייב את הכדור ביד במשך כל ההתקפה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 09:36

אגב, בבלגיה טוענים שלמאלט יש עוד עונה וחצי בחוזה שלו בשרלרואה, מה שיקשה עוד יותר על שחרורו ללא תמורה גבוהה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 04 דצמבר 2011, 09:48

קודי כתב:אגב, בבלגיה טוענים שלמאלט יש עוד עונה וחצי בחוזה שלו בשרלרואה, מה שיקשה עוד יותר על שחרורו ללא תמורה גבוהה.

זה משנה אם זה יהיה מאלט עצמו או תואם שלו?
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 09:52

roy1000 כתב:
קודי כתב:אגב, בבלגיה טוענים שלמאלט יש עוד עונה וחצי בחוזה שלו בשרלרואה, מה שיקשה עוד יותר על שחרורו ללא תמורה גבוהה.

זה משנה אם זה יהיה מאלט עצמו או תואם שלו?

לא שהוא שחקן כל כך גדול, אבל כמה תואמים כבר יש לו? (עם נסיון ביורוליג, יכולת קליעה וניהול משחק טובים והכי חשוב - לא יקר מדי)
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 04 דצמבר 2011, 09:59

קודי כתב:לא שהוא שחקן כל כך גדול, אבל כמה תואמים כבר יש לו? (עם נסיון ביורוליג, יכולת קליעה וניהול משחק טובים והכי חשוב - לא יקר מדי)

נסיון יורוליג זה לא כזה הכרחי, ואפשר למצוא שחקנים לא פחות טובים. הזכרת את צ'אטמן לדוגמא.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 10:04

roy1000 כתב:
קודי כתב:לא שהוא שחקן כל כך גדול, אבל כמה תואמים כבר יש לו? (עם נסיון ביורוליג, יכולת קליעה וניהול משחק טובים והכי חשוב - לא יקר מדי)

נסיון יורוליג זה לא כזה הכרחי, ואפשר למצוא שחקנים לא פחות טובים. הזכרת את צ'אטמן לדוגמא.

אני לא בטוח שצ'אטמן טוב ממנו. הם ברמה די דומה, אם כי מאלט קולע טוב יותר מ-3 ומחזיק פחות בכדור, שזו תכונה חשובה ליד לנגפורד. נסיון ביורוליג הוא לא הכרחי אבל נסיון ברמות גבוהות באירופה (שזה אומר יורוליג או ליגה ספרדית) לטעמי בהחלט הכרחי, בוודאי כשאנחנו מדברים על שחקן שמגיע באמצע העונה ותקופת ההתאקלמות שלו צריכה להיות אפסית.
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 דצמבר 2011, 10:35

yzafrir כתב:עד כמה שאני יודע מדובר על 1+1 ולכן מכבי רואה בו בכלל מעומד...
צבדיטה לא בבעיות כלכליות אבל זה לא הופך אותה לקבוצה עשירה של אלא מעניין אותה להרוויח בייאווט על שחקנים....אגב גם למילאן היה חוזה ליותר מעונה אחת וגם לראדוליצה ואנטה טומיץ' בזמנו...הכל עניין של כסף והרצון של השחקן בסופו של דבר...

ברור שהכל עניין של כסף אבל קשה לי להאמין שמכבי תהיה מוכנה לשלם מיליון יורו ביי-אאוט על דרייפר...

http://www.tubasket.com/noticia/Exclusi ... /275602/84
EulGam05

הודעהעל ידי ankram » 04 דצמבר 2011, 11:02

אני בכלל לא בטוח ששוה למכבי להביא שחקן בעמדה מספר 1 , למרות כל הנבואות השחורות , בלאט להערכתי יכול לפענח את הגנום של הקבוצה הזאת , ועם קצת אורך רוח , כולל בפורום הזה , הוא יכול להכפיף רוטציה קבועה , ביחוד שעכשיו כולם מתלבשים למשחקים , ולהקנות לקבוצה הזאת זהות שתתאים לחומר בידו.

כל שחקן שעכשיו יגיע לא ישפר את המצב הקיים כי השוק מת , עדיף לרוץ עם הסגל שקיים , הוא לא רע ואפשר לעבוד איתו. כל שחקן שייכנס עכשיו ייקח לו לפחות חודש חודשיים להכנס לקצב אפילו אם הוא משחק במסגרת קבועה.

אתם שוכחים שלמכבי השנה כמעט ואין אימונים , זאת גם אחת הסיבות שהקבוצה מקרטעת ולא דורסנית כבעבר , למאמן מתודי כמו בלאט 3 מסגרות פירושן פחות אימונים , פחות לכידות , פחות רוטציה קבועה , גם למאמנים גדולים ממנו היה קשה להרים קבוצה חזקה מאד , שתרגיע את וויליאמס , קודי ורוי , משחק אחד עם 4 זרים , משחק אחר מול קבוצה אדריאטית , אח"כ יש יורוליג שבתווך משהו צריך לשבת על אזרחי , לחשב את השעות של מי ששיחק מעל X דקות וכו' , זה בקושי אימון כדורסל ויותר כמו הנהלת חשבונות או לגו למתקדמים , מאד לא פשוט.

אז לדעתי אולי גם עדיף לאא להחתים מישהו סתם כי פארמר עזב , אלא לרוץ עם ה 12 הנמצאים , אני בטוח שאפשר להפיק הרבה יותר מהסגל הזה , כל עוד לא יזעזעו אותו כל שני וחמישי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 04 דצמבר 2011, 11:20

אין לי בעיה עם בלאט הוא מאמן מצוין
השחקנים שלו צריכים להיות יותר טובים
עמדה 1 ו 3 פשוט איומים סמית' ואוחיון פשוט לא מועילים אין שום קשר לאימונים אם היה אימונים אוחיון לא היה מתחיל לקלוע שלשות מעל 20 אחוז ומעל 15 אחוז ל2 שילך לנגריה ביחד עם גרין
אני לא חושב שאפשר להוציא יותר מהסגל הזה טופ 16 מקסימום הצלבה ואני יהיה מבסוט
ברגע שקבוצות יבינו שלא צריך לשמור את אוחיון ויתנו לו לעשות מה שהוא רוצה על הפרקט סופו בלו אליהו והנדריקס יפגעו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי er79 » 04 דצמבר 2011, 11:40

בכל זאת לנדסברג?

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11539.html

לא פותר לנו את בעיית הרכז. אני הייתי מחכה איתו לעונה הבאה. חבל על הפיצויים.
er79

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 11:41

er79 כתב:בכל זאת לנדסברג?

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11539.html

לא פותר לנו את בעיית הרכז. אני הייתי מחכה איתו לעונה הבאה. חבל על הפיצויים.

מדברים על הקיץ, לא רלוונטי לעכשיו.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 04 דצמבר 2011, 11:42

וואלה, לא שמתי לב. בכל זאת, זה די ברור שזה יקרה, ערוץ הספורט לא מחדשים שום דבר לאף אחד.
er79

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 11:45

er79 כתב:וואלה, לא שמתי לב. בכל זאת, זה די ברור שזה יקרה, ערוץ הספורט לא מחדשים שום דבר לאף אחד.

סתם משעמם קצת לגלדסטון ואין לו על מה לכתוב.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 04 דצמבר 2011, 12:03

EulGam05 כתב:
צבדיטה לא בבעיות כלכליות אבל זה לא הופך אותה לקבוצה עשירה של אלא מעניין אותה להרוויח בייאווט על שחקנים....אגב גם למילאן היה חוזה ליותר מעונה אחת וגם לראדוליצה ואנטה טומיץ' בזמנו...הכל עניין של כסף והרצון של השחקן בסופו של דבר...

ברור שהכל עניין של כסף אבל קשה לי להאמין שמכבי תהיה מוכנה לשלם מיליון יורו ביי-אאוט על דרייפר...

מה שהם ביקשו סתחילת העונה כבר לא רלוונטי בשלב כזה , מה גם שמן הסתם השכר של השחקן יהיה נמוך יותר מלעונה שלמה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 דצמבר 2011, 12:25

yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:

מה שהם ביקשו סתחילת העונה כבר לא רלוונטי בשלב כזה , מה גם שמן הסתם השכר של השחקן יהיה נמוך יותר מלעונה שלמה....

זה לא מה שהם ביקשו, זה סעיף בחוזה שלו - ביי-אאוט של מיליון יורו. אבל בוא נניח שעכשיו הם יהיו מוכנים להתגמש לכיוון החצי מיליון יורו, אתה באמת מאמין שמכבי תשלם סכום כזה כשהיא עוד משלמת את הביי-אאוט של מאצ'באן שאפילו לא משחק אצלה העונה?
אולי אני טועה אבל אני לא רואה את זה קורה אלא אם כן, דרייפר יחליט לעשות שביתה איטלקית בקבוצה שסידרה לו דרכון קרואטי בתמורה להארכת חוזה לשנתיים.
EulGam05

הודעהעל ידי felix_r » 04 דצמבר 2011, 12:25

זוכרים את סטיבן מארקוביץ' רכזה הסרבי-אוסטראלי של ראדניצ'קי, שלפני שבוע המלצתי לעקוב אחריו?
הבחור הפציץ השבוע באדריאטית 27 נקודות ו 11 אסיסטים! :o
זה היה הדאבל-דאבל (נקודות + אסיסטים) הרביעי שלו העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 דצמבר 2011, 12:33

felix_r כתב:זוכרים את סטיבן מארקוביץ' רכזה הסרבי-אוסטראלי של ראדניצ'קי, שלפני שבוע המלצתי לעקוב אחריו?
הבחור הפציץ השבוע באדריאטית 27 נקודות ו 11 אסיסטים! :o
זה היה הדאבל-דאבל (נקודות + אסיסטים) הרביעי שלו העונה.

הישג מאד מרשים, בייחוד בהתחשב בכך שהוא קלע מעל 10 נק' רק בשלושה משחקים העונה...
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים