המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:felix_r כתב:זוכרים את סטיבן מארקוביץ' רכזה הסרבי-אוסטראלי של ראדניצ'קי, שלפני שבוע המלצתי לעקוב אחריו?
הבחור הפציץ השבוע באדריאטית 27 נקודות ו 11 אסיסטים!![]()
זה היה הדאבל-דאבל (נקודות + אסיסטים) הרביעי שלו העונה.
הישג מאד מרשים, בייחוד בהתחשב בכך שהוא קלע מעל 10 נק' רק בשלושה משחקים העונה...
ankram כתב:אני בכלל לא בטוח ששוה למכבי להביא שחקן בעמדה מספר 1 , למרות כל הנבואות השחורות , בלאט להערכתי יכול לפענח את הגנום של הקבוצה הזאת , ועם קצת אורך רוח , כולל בפורום הזה , הוא יכול להכפיף רוטציה קבועה , ביחוד שעכשיו כולם מתלבשים למשחקים , ולהקנות לקבוצה הזאת זהות שתתאים לחומר בידו.
כל שחקן שעכשיו יגיע לא ישפר את המצב הקיים כי השוק מת , עדיף לרוץ עם הסגל שקיים , הוא לא רע ואפשר לעבוד איתו. כל שחקן שייכנס עכשיו ייקח לו לפחות חודש חודשיים להכנס לקצב אפילו אם הוא משחק במסגרת קבועה.
אתם שוכחים שלמכבי השנה כמעט ואין אימונים , זאת גם אחת הסיבות שהקבוצה מקרטעת ולא דורסנית כבעבר , למאמן מתודי כמו בלאט 3 מסגרות פירושן פחות אימונים , פחות לכידות , פחות רוטציה קבועה , גם למאמנים גדולים ממנו היה קשה להרים קבוצה חזקה מאד , שתרגיע את וויליאמס , קודי ורוי , משחק אחד עם 4 זרים , משחק אחר מול קבוצה אדריאטית , אח"כ יש יורוליג שבתווך משהו צריך לשבת על אזרחי , לחשב את השעות של מי ששיחק מעל X דקות וכו' , זה בקושי אימון כדורסל ויותר כמו הנהלת חשבונות או לגו למתקדמים , מאד לא פשוט.
אז לדעתי אולי גם עדיף לאא להחתים מישהו סתם כי פארמר עזב , אלא לרוץ עם ה 12 הנמצאים , אני בטוח שאפשר להפיק הרבה יותר מהסגל הזה , כל עוד לא יזעזעו אותו כל שני וחמישי.
ankram כתב:אני בכלל לא בטוח ששוה למכבי להביא שחקן בעמדה מספר 1 , למרות כל הנבואות השחורות , בלאט להערכתי יכול לפענח את הגנום של הקבוצה הזאת , ועם קצת אורך רוח , כולל בפורום הזה , הוא יכול להכפיף רוטציה קבועה , ביחוד שעכשיו כולם מתלבשים למשחקים , ולהקנות לקבוצה הזאת זהות שתתאים לחומר בידו.
כל שחקן שעכשיו יגיע לא ישפר את המצב הקיים כי השוק מת , עדיף לרוץ עם הסגל שקיים , הוא לא רע ואפשר לעבוד איתו. כל שחקן שייכנס עכשיו ייקח לו לפחות חודש חודשיים להכנס לקצב אפילו אם הוא משחק במסגרת קבועה.
אתם שוכחים שלמכבי השנה כמעט ואין אימונים , זאת גם אחת הסיבות שהקבוצה מקרטעת ולא דורסנית כבעבר , למאמן מתודי כמו בלאט 3 מסגרות פירושן פחות אימונים , פחות לכידות , פחות רוטציה קבועה , גם למאמנים גדולים ממנו היה קשה להרים קבוצה חזקה מאד , שתרגיע את וויליאמס , קודי ורוי , משחק אחד עם 4 זרים , משחק אחר מול קבוצה אדריאטית , אח"כ יש יורוליג שבתווך משהו צריך לשבת על אזרחי , לחשב את השעות של מי ששיחק מעל X דקות וכו' , זה בקושי אימון כדורסל ויותר כמו הנהלת חשבונות או לגו למתקדמים , מאד לא פשוט.
אז לדעתי אולי גם עדיף לאא להחתים מישהו סתם כי פארמר עזב , אלא לרוץ עם ה 12 הנמצאים , אני בטוח שאפשר להפיק הרבה יותר מהסגל הזה , כל עוד לא יזעזעו אותו כל שני וחמישי.
roy1000 כתב:ankram כתב:אני בכלל לא בטוח ששוה למכבי להביא שחקן בעמדה מספר 1 , למרות כל הנבואות השחורות , בלאט להערכתי יכול לפענח את הגנום של הקבוצה הזאת , ועם קצת אורך רוח , כולל בפורום הזה , הוא יכול להכפיף רוטציה קבועה , ביחוד שעכשיו כולם מתלבשים למשחקים , ולהקנות לקבוצה הזאת זהות שתתאים לחומר בידו.
האמת שאם בלאט מובן לתת לפאפס לשחק 15+ דקות, עדיף לחיות עם הסגל הקייים מאשר להביא איזה מאלט שלא יעשה שום דבר יותר טוב מפאפאס.
קודי כתב:15 דקות אתה רוצה? מחר הוא שוב לא מלביש אותו למשחק נגד חולון ועולה לשחק עם אוחיון כרכז יחיד (כנראה גם יאלתר עם לנגפורד כרכז). אני לא רואה איך פאפאס נשאר כאן אחרי ינואר.
ankram כתב:במשחק הקודם מול חיפה , סמית' לא שיחק (בנוסף לעוד כמה) ומכבי היו בינוניים ומטה , בכלל בליגה מכבי מאד בינוניים , אני לא חושב שזה קשור למי משחק , אלא לשינויים התכופים בהרכב ומגבלת הזרים.
ankram כתב:הקטע הוא שאי אפשר שכל הפסד בליגה הזאת , שרובינו אמר עוד בקיץ שהיא לא מעניינת אף אחד , ושלא אכפת לנו לעלות עם הנוער וכו' , יהפך להיות מחול שדים
מילא בעיתונות האדומה , אבל גם בפורום פה , לוקחים כל הפסד או כל משחק בינוני לאיזה אסון לאומי דוגמת הכור בפוקושימה , אי אפשר ככה.
roy1000 כתב:קודי כתב:האמת שאם בלאט מובן לתת לפאפס לשחק 15+ דקות, עדיף לחיות עם הסגל הקייים מאשר להביא איזה מאלט שלא יעשה שום דבר יותר טוב מפאפאס.
15 דקות אתה רוצה? מחר הוא שוב לא מלביש אותו למשחק נגד חולון ועולה לשחק עם אוחיון כרכז יחיד (כנראה גם יאלתר עם לנגפורד כרכז). אני לא רואה איך פאפאס נשאר כאן אחרי ינואר.
ankram כתב:הקטע הוא שאי אפשר שכל הפסד בליגה הזאת , שרובינו אמר עוד בקיץ שהיא לא מעניינת אף אחד , ושלא אכפת לנו לעלות עם הנוער וכו' , יהפך להיות מחול שדים
מילא בעיתונות האדומה , אבל גם בפורום פה , לוקחים כל הפסד או כל משחק בינוני לאיזה אסון לאומי דוגמת הכור בפוקושימה , אי אפשר ככה.
jol9 כתב:משהו שם מסריח. לא יכול להיות שבלאט עולה למשחקי הליגה עם רכז אחד. זהו, מהרגע שפארמר הלך, פאפאס חייב להיות קבוע זה שנרשם למשחקים.
שסמית' ולאנגפורד יעשו רוטציה, וגם הגבוהים.
זה פשוט לא בכיוון. יכול להיות שאני טועה או משוחד?
ankram כתב:במשחק הקודם מול חיפה , סמית' לא שיחק (בנוסף לעוד כמה) ומכבי היו בינוניים ומטה , בכלל בליגה מכבי מאד בינוניים , אני לא חושב שזה קשור למי משחק , אלא לשינויים התכופים בהרכב ומגבלת הזרים.
roy1000 כתב:ankram כתב:במשחק הקודם מול חיפה , סמית' לא שיחק (בנוסף לעוד כמה) ומכבי היו בינוניים ומטה , בכלל בליגה מכבי מאד בינוניים , אני לא חושב שזה קשור למי משחק , אלא לשינויים התכופים בהרכב ומגבלת הזרים.
ה"קטע" הוא הרבה יותר פשוט - מכבי לא הצליחה לשחק משחק אחד טוב (בשםו מסגרת) בלי פארמר. תירוצים יש מפה עד עוד עשרים שנה, אבל את מהעובדה הזו אי אפשר להתעלם. מכבי בלי פארמר משחקת כמו קבוצת יורוקאפ בינונית.
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שמצפים כאן קצת יותר מדי מפאפאלוקאס.
10 דקות או 15 דקות למשחק זה ממש לא העניין. פאפאלוקאס לא נראה העונה יותר מדי טוב ואחרי שכמעט ולא שיחק רוב העונה, אני לא רואה איך הוא חוזר לתת תפוקה אחרי קפאון שכזה, בטח בגילו הדי מתקדם.
אני כן חושב שיש לו עוד מה לתרום, אבל בגדול, הוא לא כ"כ מתאים לסגל של מכבי ואני לא חושב שהתרומה שלו תשפיע על גורל הקבוצה.
בסגל הקבוצה היה חסר (ועדיין חסר) גארד שמוסגל לקלוע ולייצר נקודות בדרכים שונות, במיוחד לאור משחק ההתפקה הלא טוב שאנו רואים עד כה מצידה של מכבי. גם העובדה שמכבי מדורגת במקום האחרון ביורוליג בשלשות רק מוכיחה את הצורך בשחקן כזה.
רכז אירופא מזדקן, שגם בשיאו לא היה קלעי גדול, הוא פשוט לא הכתובת הנכונה למתן פתרונים לבעיותיה של מכבי העונה, ואני לא רואה איך שיתופו באמת ישדרג את הקבוצה.
בכלל, את הדברים שפאפלוקאס מסוגל לספק, מכבי פחות או יותר כבר מקבלת; מכבי קבוצה שדוחפת את הכדור קדימה במתרפצות (בעיקר בזכות אוחיון), שחקני הקו האחורי אינם מרבים לאבד כדורים (בניגוד לעונה שעברה), היא מצליחה להפעיל היטב את הקו הקדמי וסה"כ, נושא הובלת הכדור וניהול המשחק נראים די טוב (או לפחות, לא רע).
לגבי ההיסטריה מהפסדי הליגה, באמת לא צריכים להלחץ, אבל צריכים לזכור שמה שקורה בזירה אחת מהר מאוד יכול להשליך על זירות אחרות.
מכבי צריכה להמנע מהפסדים בכל מסגרת בה היא משחקת. אי-אפשר ליצור הפרדה כ"כ חזקה בין מסגרת למסגרת ולזלזל בליגה המקומית (או באדריאטית). סה"כ מדובר באותה קבוצה ומה שקורה במסגרת אחת יכול בקלות להשפיע על מסגרות אחרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים