חנו'ש כתב:חביב, מה שציפו מבורשטיין זה שיהיה הגארד ה5-6 ברוטציה, וזה בדיוק מה שהוא.
תראה לי אחד שציפה ליותר ממנו, ואני מדברת על ביחס לעצמו ולא ביחס לאוחיון. ולכן אין שום אכזבה מבורשטיין כי לא היו שום ציפיות מבורשטיין לעונה הזו מעבר למה שהוא כבר נותן.
לגבי אוחיון, אז אכן לא היו ממנו שום ציפיות וחשבו שהוא אפילו לא יתלבש, אתה יכול להאשים מישהו בזה? אחרי קמפיין נבחרת כושל והעובדה שבהפועל!!! הוא היה מחליף!!! של יובל נעימי!!!![]()
אז ברור שהוא עולה על הציפיות, אבל כמו שציינתי זה לא קשה כשלא מצפים ממך לכלום.
אם אלון שטיין יקלע שלשה במשחק מחר מול חולון, הוא גם יפתיע לטובה, אז מה זה בדיוק אומר עליו? כלום!!
לגבי זה שאוחיון מקבל יותר דקות מפאפאס, אז זה בדיוק מה שכולנו כאן תוהים לגביו, כי למרות מה שאתה טוען, אני לא רואה שאוחיון כיום טוב ממנו ואני לא חושבת שהוא משחק יותר טוב מפאפאס.
אז אולי אנחנו לא מסכימים בעניין הזה, אבל לגבי פאפאס האכזבה שלי היא אך ורק מבלאט שנותן לא יחס שהוא לא ראוי לו לדעתי, ולא מפאפאס עצמו שמלכתחילה לא ציפיתי ממנו להיות דיאמנטידיס ולכן הוא לא מאכזב אותי.
קודם כל, לא דיברתי על ציפיות ברמה הכללית אלא על הציפיות מבורשטיין ביחס לאילו שהיו מאוחיון ולאור מה שכתבתי בפוסטים הקודמים, אני חושב שהן היו גבוהות יותר מאילו שהיו מאוחיון או לכל הפחות זהות.
לגבי פאפאלוקאס, עצם העובדה שאנחנו נאלצים להשוות אותו לשחקן כמו אוחיון, כבר מצביעה על בעייתיות.
כמו כן, האכזבה מפאפאלוקאס היא לאו דוקא נובעת מהשחקן עצמו אלא יותר מהבחירות של מכבי. מוציאים כמעט חצי מיליון דולר על שחקן שבסופו של דבר בקושי משחק, מתקשה לתרום בשלושה משחקים בשבוע (ואפילו בשניים) וכאמור, לא תורם הרבה יותר משחקן שהיה רק לפני שנה המחליף של יובל נעימי. לעניות דעתי, אכזבה.