פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 דצמבר 2011, 18:25
מישהו באמת יכול להסביר לי לגבי האינטרנט שלי?
לפעמים הוא יכול להיות ממש איטי,חשבתי שזה בגלל שלא אבטחתי את הרשת האלחוטית אבל גם לאחר מכן זה קורה
לעיתים קרובות גם קורה לי שהאינרנט רושם לי שיש בעיה ושצריך לסגור את החלון
האם הבעיה באינטרנט או במחשב?
אם אני לא טועה יש לי 2.5 מגה בייט
מצטער שזה לא קשור אבל זה ממש חשוב לי
05 דצמבר 2011, 18:27
rc4991 כתב:מישהו באמת יכול להסביר לי לגבי האינטרנט שלי?
לפעמים הוא יכול להיות ממש איטי,חשבתי שזה בגלל שלא אבטחתי את הרשת האלחוטית אבל גם לאחר מכן זה קורה
אם האינטרנט מתחלק על כמה מחשבים עם ראוטר ומכשירים כמו הום-פלאג או HPNA אז מן הסתם שה-2.5 שהוא מלכתחילה לא מהיר אפילו יורד כי צריכה להיות מהירות שווה בין המחשבים..
אני מציעה לך להתקשר לספק ולתשתית בשביל לתאם מהירויות..היה לי 2.5 עד לא מזמן והתקשרתי לשם,שידרגו לי ל-10 מגה בתוספת שני שקלים..
הדבר הכי חשוב הוא לתאם מהירויות..
למשל האינטרנט שלי הוא גם דרך 012 וגם דרך בזק..אם יהיה לי בבזק 10 וב-012 רק 2.5 אז האינטרנט יגלוש על 2.5..היום מהירויות גדולות כמו 10-12 לא עולות הרבה יותר מ-2.5 שכבר לא מחולק כמעט..
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 05 דצמבר 2011, 18:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
05 דצמבר 2011, 18:28
rc4991 כתב:מישהו באמת יכול להסביר לי לגבי האינטרנט שלי?
אחי,זה לא קשור לאבטחה במקרה שלך.
עליך לשדרג את מהירות האינטרנט, 2.5 זה ממש אבל ממש נמוך,תשדרג ל12 מגה,לדעתי זה זה יעלה לך כמעט אותו דבר.
05 דצמבר 2011, 18:31
הייתה לי היום סגירת מעגל..לפני כמה שנים שמעתי בשידור משחק כדורגל בערוץ 10 על מינויו של פיני גרשון למאמן מכבי אחרי הפיטורים של אפי..היום באמצע משחק כדורסל שמעתי על פיטורים של מאמן קבוצת הכדורגל..
05 דצמבר 2011, 18:32
אני בהוט ואם אני לא טועה גם ב012
למי מהם אני צריך לפנות?(אני לא ממש מבין בזה)
אולי כדאי לפתוח על זה דיון במקום אחר אם לא אכפת לכם?
05 דצמבר 2011, 18:33
rc4991 כתב:אני בהוט ואם אני לא טועה גם ב012
למי מהם אני צריך לפנות?(אני לא ממש מבין בזה)
אולי כדאי לפתוח על זה דיון במקום אחר אם לא אכפת לכם?
אם אתה רוצה תפתח אני רק אענה לך על השאלה הזאת,בעיקרון אתה צריך להתקשר לשתי החברות למרות שאני מציעה לך קודם להתקשר ל-012 ואז לשאול אותם האם אתה צריך לדבר גם עם הוט..בכלל..עדיף לך לעשות אינטרנט אחר ולא דרך הוט..בגלל חוק לשון הרע וכל זה אני אגיד ש..פשוט עדיף לך לעבור חחחח
05 דצמבר 2011, 18:37
כרמל זה לא היה סתם משחק כדורגל זה היה במחצית של הדרבי.. אני בחיים לא אשכח את זה
05 דצמבר 2011, 18:40
לא ידעתי איפה לשים את זה אז אני שם פה
השופט טוען: "השחקן האילם קילל אותי"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11637.html
05 דצמבר 2011, 18:43
MTA2311 כתב:כרמל זה לא היה סתם משחק כדורגל זה היה במחצית של הדרבי.. אני בחיים לא אשכח את זה
וואלה? משום מה זכרתי שזה היה באיצטדיון של אשדוד..
חחחחחחחחחח כן בדיוק קראתי את זה..נקרעתי מצחוק..במיוחד בגלל הקטע שהוא ''נשלח לחדר ההלבשה בעקבות פטפוטים מיותרים''
05 דצמבר 2011, 18:46
זו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שלמכבי פשוט כמעט ואין יתרונות על הליגה. הנדריקס ואליהו ושום דבר מעבר לזה. סמית', לנגפורד וג'יימס לא יותר טובים משום שלישיית זרים בליגה הישראלית.
05 דצמבר 2011, 18:46
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כרמל זה לא היה סתם משחק כדורגל זה היה במחצית של הדרבי.. אני בחיים לא אשכח את זה
וואלה? משום מה זכרתי שזה היה באיצטדיון של אשדוד..
חחחחחחחחחח כן בדיוק קראתי את זה..נקרעתי מצחוק..במיוחד בגלל הקטע שהוא ''נשלח לחדר ההלבשה בעקבות פטפוטים מיותרים''

דרבי בוודאות. הפסדנו 2 0
05 דצמבר 2011, 18:47
שחקן רוט מפרפר את מכבי כאילו היה נבארו..בושה..
05 דצמבר 2011, 18:50
roy1000 כתב:זו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שלמכבי פשוט כמעט ואין יתרונות על הליגה. הנדריקס ואליהו ושום דבר מעבר לזה. סמית', לנגפורד וג'יימס לא יותר טובים משום שלישיית זרים בליגה הישראלית.
לצערי הנדריקס זה הזר היחידי על המגרש שאני מרגיש איזה חיבור אליו. הוא גם משחק הכי טוב לדעתי.
05 דצמבר 2011, 18:50
כל היוסי והאסף למינהם יכולים להמשיך להגיד מה שהם רוצים. מכבי השנה קבוצה מאוד בינונית, גם במונחים של הליגה שלנו
05 דצמבר 2011, 18:51
roy1000 כתב:זו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שלמכבי פשוט כמעט ואין יתרונות על הליגה. הנדריקס ואליהו ושום דבר מעבר לזה. סמית', לנגפורד וג'יימס לא יותר טובים משום שלישיית זרים בליגה הישראלית.
נכון
מכבי בנתה לרוחב השנה ואני חושב שדיברנו על זה מספיק תוסיף לזה את העייפות וחוסר הזמן ללמוד את היריבה וזה מה שאתה מקבל
דווקא אני חושב שלאנג' ישתפר מתישהו למרות שגם אצלי כבר עולות ספקות
05 דצמבר 2011, 18:52
מה הולך אם הלינק למה עברו לכדורגל
05 דצמבר 2011, 18:56
שחרר את הנצרה לאנגפורד
05 דצמבר 2011, 18:57
MTA2311 כתב:כל היוסי והאסף למינהם יכולים להמשיך להגיד מה שהם רוצים. מכבי השנה קבוצה מאוד בינונית, גם במונחים של הליגה שלנו
סלח לי שאני בתור אוהד מאמין בקבוצה גם אם משחקים בא 12 נגרים, בסדר?
עד עכשיו לאנגפורד אדיר
מכבי עכשיו עם לאנגפורד, פניני, בלו, הנדריקס וג'יימס בחמישיה

הזוי משהו..
נערך לאחרונה על ידי
asafb96 בתאריך 05 דצמבר 2011, 18:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
05 דצמבר 2011, 18:57
ססססססאמק עם הלינקים המזורגגים האלו.