המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מישהו באמת יכול להסביר לי לגבי האינטרנט שלי?
לפעמים הוא יכול להיות ממש איטי,חשבתי שזה בגלל שלא אבטחתי את הרשת האלחוטית אבל גם לאחר מכן זה קורה
לעיתים קרובות גם קורה לי שהאינרנט רושם לי שיש בעיה ושצריך לסגור את החלון
האם הבעיה באינטרנט או במחשב?
אם אני לא טועה יש לי 2.5 מגה בייט
מצטער שזה לא קשור אבל זה ממש חשוב לי
rc4991 כתב:מישהו באמת יכול להסביר לי לגבי האינטרנט שלי?
לפעמים הוא יכול להיות ממש איטי,חשבתי שזה בגלל שלא אבטחתי את הרשת האלחוטית אבל גם לאחר מכן זה קורה
לעיתים קרובות גם קורה לי שהאינרנט רושם לי שיש בעיה ושצריך לסגור את החלון
האם הבעיה באינטרנט או במחשב?
אם אני לא טועה יש לי 2.5 מגה בייט
מצטער שזה לא קשור אבל זה ממש חשוב לי
rc4991 כתב:אני בהוט ואם אני לא טועה גם ב012
למי מהם אני צריך לפנות?(אני לא ממש מבין בזה)
אולי כדאי לפתוח על זה דיון במקום אחר אם לא אכפת לכם?
MTA2311 כתב:כרמל זה לא היה סתם משחק כדורגל זה היה במחצית של הדרבי.. אני בחיים לא אשכח את זה
rc4991 כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה אז אני שם פה
השופט טוען: "השחקן האילם קילל אותי"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11637.html
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כרמל זה לא היה סתם משחק כדורגל זה היה במחצית של הדרבי.. אני בחיים לא אשכח את זה
וואלה? משום מה זכרתי שזה היה באיצטדיון של אשדוד..rc4991 כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה אז אני שם פה
השופט טוען: "השחקן האילם קילל אותי"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11637.html
חחחחחחחחחח כן בדיוק קראתי את זה..נקרעתי מצחוק..במיוחד בגלל הקטע שהוא ''נשלח לחדר ההלבשה בעקבות פטפוטים מיותרים''![]()
roy1000 כתב:זו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שלמכבי פשוט כמעט ואין יתרונות על הליגה. הנדריקס ואליהו ושום דבר מעבר לזה. סמית', לנגפורד וג'יימס לא יותר טובים משום שלישיית זרים בליגה הישראלית.
roy1000 כתב:זו פעם ראשונה מזה הרבה שנים שלמכבי פשוט כמעט ואין יתרונות על הליגה. הנדריקס ואליהו ושום דבר מעבר לזה. סמית', לנגפורד וג'יימס לא יותר טובים משום שלישיית זרים בליגה הישראלית.
MTA2311 כתב:כל היוסי והאסף למינהם יכולים להמשיך להגיד מה שהם רוצים. מכבי השנה קבוצה מאוד בינונית, גם במונחים של הליגה שלנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים