jol9 כתב:חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.
התחלת עם אדריאטית, אז הנה מה שמצאתי שם:
פאפאס שיחק רק 7 מתוך ה-9 משחקים. כלומר בשני משחקים הוא לא שותף (ולא זכור לי שהוא היה פצוע או חולה), מה שהופך את ממוצע הדקות שלו יותר לכיוון ה12-13.
יוני, טוענים כאן שכאשר פאפאלוקאס משחק, אז הוא טוב. אני פשוט טוען שהאמירה הזו היא לא כ"כ נכונה.
ברמה העובדתית, כאשר פאאפאלוקאס
משחק באדריאטית, הוא זוכה ליותר מ16 דקות לשמחק וזו כאמור
עובדה. (אני גם לא חושב ש12-13 זה מעט עבור שחקן במעמדו וגילו, אבל זה לא העיניין.)
בדקות האילו, הוא בהחלט לא רע (במיוחד לאור כמות האסיסטים שהוא מייצר) וגם לא מזיק יותר מדי, אבל אני גם לא חושב שניתן לומר שהוא באמת טוב. הוא מתקשה מאוד לייצר נקודות, הוא נוטה לאיבודים ומעמיד אחוזים נוראיים מחוץ לקשת.
אי-לכך, אני גורס שהאימרה שכאשר פאפאלוקאס משחק אז הוא טוב, היא פשוט לא נכונה ברמה העובדתית.
jol9 כתב:
אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו ב-10 דקות?
אני חושב שהמשחק מול ריאל הוא בהחלט רלונטי וחבל שמטאטאים אותו ככה מתחת לשטיח.
פאפאלוקאס הגיע למשחק לאחר רצף של שני המשחקים הטובים ביותר של העונה וקיבל אשראי גם במשחק הזה.
הוא עלה לשחק ל10 דקות והיה די חלש.
המקרה הזה, פשוט מראה שזה כנראה לא בלאט שקובר את פאפאלוקאס אלא שפשוט מי שלא משחק טוב, לא משחק הרבה.
בכלל, ישנה התניה בין איכות הדקות לכמות הדקות. שחקן שלא מראה יכולת ו/או אינו מצליח להכנס טוב למשחק, לא יזכה לדקות משחק רבות (מן הסתם).
במקום זאת, אנשים פה די מעלימים עין מהדברים האילו.
פאפאלוקאס סופסל במשחק מול ריאל כי הוא לא היה כ"כ טוב, וייתכן מאוד שמספר הדקות המועט אליהם הוא זוכה ביורוליג, נובע מכך שהוא אינו מציג יכולת מספיק טובה במסגרות האחרות. למה אף אחד לא חושב בכיוון הזה (שלדעתי הוא די פשוט) ומעדיפים להמשיך להציג את בלאט כאשם בכל הסיפור? מדוע ממשיכים לומר את האימרה הנבובה שכאשר פאפאלוקאס משחק הרבה אז הוא טוב, למרות שהיא ממש לא מדוייקת?
לגבי אותם 10 דקות, אז כן. אני מצפה משחקן זר שמובא לכאן בשביל סכום מאוד נאה, לתת תפוקה גם כאשר הוא לא משחק יותר מדי.
צריכים לזכור שפאפאלוקאס הוא שחקן די מבוגר שגם ככה לא יכול לשחק הרבה ואם הוא אינו מסוגל לתת תפוקה ב10 דקות משחק (שאגב, זה לא כ"כ מעט) אז בהחלט יש כאן בעיה.