אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי קודי » 05 דצמבר 2011, 20:11

yarinsaky כתב:ד"א, יובל, לאור היחסים " החמים " בין גולדסטון הזה לבלאט אני לא אתפלא אם מאכילים אותו בשיט לגבי מאלט.

אני לא חושב שבלאט דיבר ספציפית לגבי גלדסטון אלא בכלל על הביקורות על הקבצה בעיתונים. מעבר לכך, מי שמאכיל את גלדסטון במידע בוא לא בלאט אלא מנהלי מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2011, 20:12

jol9 כתב:חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.
התחלת עם אדריאטית, אז הנה מה שמצאתי שם:
פאפאס שיחק רק 7 מתוך ה-9 משחקים. כלומר בשני משחקים הוא לא שותף (ולא זכור לי שהוא היה פצוע או חולה), מה שהופך את ממוצע הדקות שלו יותר לכיוון ה12-13.

בזמן הצנוע הזה הוא הספיק לחלק 30 אסיסטים, שזה 0.26 אס' לדקת משחק, בעוד יוגב מסר פחות מחצי מזה 0.12 לדקה.
על הדרך גם הוא מאבד פחות כדורים פר דקה. בריבאונד המספרים דומים לאסיסטים, והם לטובתו של פאפאס.
טרחת לציין את ה0-9 של פאפאס משלוש, אבל שכחת את ה0-6 של אוחיון.

אני לא בא לחפש את הדברים שיוגב עושה לא טוב. אני פשוט בא להראות לך שעל כל חפירה סטטיסטית שאתה עושה, אפשר לעשות חפירה הפוכה שתפריך את מה שכתבת.
אתה לא מצליח להביא שום הוכחה חותכת לזה שאוחיון צריך לשחק כ"כ הרבה ופאפאס כ"כ מעט, כי פשוט אין הוכחה כזאת.

אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו
ב-10 דקות?
בחמשת המשחקים האחרונים פאפאס לא שיחק יותר מ-10 דקות, כשבמשחק אחד הוא אפילו לא שותף. מבחינתי, כל משחקי היורוליג שלו פרט לשניים הראשונים, הם לא רלוונטיים
כי הוא לא קיבל שום הזדמנות שם, ולא משנה איך תסובב ותגיד את זה - אלה הן העובדות.

אתה מכיר את הציטוט של בנגמין ד'יזראלי: "ישנם שלושה סוגים של שקרים : שקר רגיל, שקר זדוני... וסטטיסטיקה."?? :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 20:13

קודי כתב:
yarinsaky כתב:ד"א, יובל, לאור היחסים " החמים " בין גולדסטון הזה לבלאט אני לא אתפלא אם מאכילים אותו בשיט לגבי מאלט.

אני לא חושב שבלאט דיבר ספציפית לגבי גלדסטון אלא בכלל על הביקורות על הקבצה בעיתונים. מעבר לכך, מי שמאכיל את גלדסטון במידע בוא לא בלאט אלא מנהלי מכבי.

טוב, זה מה שהבנתי ממה שכתבו, אם זה כך אז זה סיפור אחר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 דצמבר 2011, 20:16

ומרק טווין אמר פעם ש "קודם יהיו כל העובדות בידיך, אחר כך תוכל לסלף אותן כאוות נפשך ".

באמת כדאי כבר לרדת מהעניין הזה .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 דצמבר 2011, 20:33

jol9 כתב:חביב, הויכוח הזה באמת כבר חפר לכולם את המוח, אבל אתה פשוט לוקח כל מיני דברים ומעוות אותם למציאות שלך.
פאפאס שיחק רק 7 מתוך ה-9 משחקים. כלומר בשני משחקים הוא לא שותף (ולא זכור לי שהוא היה פצוע או חולה), מה שהופך את ממוצע הדקות שלו יותר לכיוון ה12-13.

יוני, טוענים כאן שכאשר פאפאלוקאס משחק, אז הוא טוב. אני פשוט טוען שהאמירה הזו היא לא כ"כ נכונה.
ברמה העובדתית, כאשר פאאפאלוקאס משחק באדריאטית, הוא זוכה ליותר מ16 דקות לשמחק וזו כאמור עובדה. (אני גם לא חושב ש12-13 זה מעט עבור שחקן במעמדו וגילו, אבל זה לא העיניין.)
בדקות האילו, הוא בהחלט לא רע (במיוחד לאור כמות האסיסטים שהוא מייצר) וגם לא מזיק יותר מדי, אבל אני גם לא חושב שניתן לומר שהוא באמת טוב. הוא מתקשה מאוד לייצר נקודות, הוא נוטה לאיבודים ומעמיד אחוזים נוראיים מחוץ לקשת.
אי-לכך, אני גורס שהאימרה שכאשר פאפאלוקאס משחק אז הוא טוב, היא פשוט לא נכונה ברמה העובדתית.

jol9 כתב:
אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו ב-10 דקות?

אני חושב שהמשחק מול ריאל הוא בהחלט רלונטי וחבל שמטאטאים אותו ככה מתחת לשטיח.
פאפאלוקאס הגיע למשחק לאחר רצף של שני המשחקים הטובים ביותר של העונה וקיבל אשראי גם במשחק הזה.
הוא עלה לשחק ל10 דקות והיה די חלש.
המקרה הזה, פשוט מראה שזה כנראה לא בלאט שקובר את פאפאלוקאס אלא שפשוט מי שלא משחק טוב, לא משחק הרבה.
בכלל, ישנה התניה בין איכות הדקות לכמות הדקות. שחקן שלא מראה יכולת ו/או אינו מצליח להכנס טוב למשחק, לא יזכה לדקות משחק רבות (מן הסתם).
במקום זאת, אנשים פה די מעלימים עין מהדברים האילו.
פאפאלוקאס סופסל במשחק מול ריאל כי הוא לא היה כ"כ טוב, וייתכן מאוד שמספר הדקות המועט אליהם הוא זוכה ביורוליג, נובע מכך שהוא אינו מציג יכולת מספיק טובה במסגרות האחרות. למה אף אחד לא חושב בכיוון הזה (שלדעתי הוא די פשוט) ומעדיפים להמשיך להציג את בלאט כאשם בכל הסיפור? מדוע ממשיכים לומר את האימרה הנבובה שכאשר פאפאלוקאס משחק הרבה אז הוא טוב, למרות שהיא ממש לא מדוייקת?

לגבי אותם 10 דקות, אז כן. אני מצפה משחקן זר שמובא לכאן בשביל סכום מאוד נאה, לתת תפוקה גם כאשר הוא לא משחק יותר מדי.
צריכים לזכור שפאפאלוקאס הוא שחקן די מבוגר שגם ככה לא יכול לשחק הרבה ואם הוא אינו מסוגל לתת תפוקה ב10 דקות משחק (שאגב, זה לא כ"כ מעט) אז בהחלט יש כאן בעיה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 05 דצמבר 2011, 20:54

בדקות האילו, הוא בהחלט לא רע (במיוחד לאור כמות האסיסטים שהוא מייצר) וגם לא מזיק יותר מדי, אבל אני גם לא חושב שניתן לומר שהוא באמת טוב. הוא מתקשה מאוד לייצר נקודות, הוא נוטה לאיבודים ומעמיד אחוזים נוראיים מחוץ לקשת.
אי-לכך, אני גורס שהאימרה שכאשר פאפאלוקאס משחק אז הוא טוב, היא פשוט לא נכונה ברמה העובדתית

גם אם אנחנו מסכימים וגם אם לו, עצם זה שאמרת שהוא לא מזיק, אומר שהוא צריך לקבל יותר דקות, כי יותר גרוע מאוחיון הוא לא יהיה כנראה
לגבי העובדות, שוב אתה מסלף את המציאות. הוא לא "נוטה לאיבודים", הוא מאבד כדור אחד בממוצע למשחק
וכמו שאתה טוען ש"מנסים להחביא" את המשחק מול ריאל, כך גם אתה "מנסה להחביא את 2 המשחקים המצוינים שלו בהתחלה. גם לפארמר היו משחקים חלשים, אי אפשר כל משחק להצטיין, ועצם זה שביורוליג פאפאס קיבל פעמיים הרבה דקות, ופעמיים היה טוב, וכשקיבל והיה לא טוב ביורוליג שקיבל מעט מאוד דקות, מצביע על משהו.
אי אפשר לצפות מכלום לשחקן שמקבל את הדקות של פאפאס ביורוליג, עם כל הכבוד.. לא פארגו, לא פארמר, ולא אף אחד היה מצטיין עם כמות דקות מגוחת כזאת, וזה עוד שאוחיון הוא האלטרנטיבה, ככה שמשהו מסריח פה. נראה לי שאנחנו גם טוחנים מים יותר מדי בנושא הזה. חוזרים במעגלים, אז כדי שנפסיק פה, ופשוט ניתן לעובדות במשחקים הבאים לדבר
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 דצמבר 2011, 21:21

asafb96 כתב:
אי-לכך, אני גורס שהאימרה שכאשר פאפאלוקאס משחק אז הוא טוב, היא פשוט לא נכונה ברמה העובדתית

גם אם אנחנו מסכימים וגם אם לו, עצם זה שאמרת שהוא לא מזיק, אומר שהוא צריך לקבל יותר דקות, כי יותר גרוע מאוחיון הוא לא יהיה כנראה
לגבי העובדות, שוב אתה מסלף את המציאות. הוא לא "נוטה לאיבודים", הוא מאבד כדור אחד בממוצע למשחק
וכמו שאתה טוען ש"מנסים להחביא" את המשחק מול ריאל, כך גם אתה "מנסה להחביא את 2 המשחקים המצוינים שלו בהתחלה. גם לפארמר היו משחקים חלשים, אי אפשר כל משחק להצטיין, ועצם זה שביורוליג פאפאס קיבל פעמיים הרבה דקות, ופעמיים היה טוב, וכשקיבל והיה לא טוב ביורוליג שקיבל מעט מאוד דקות, מצביע על משהו.
אי אפשר לצפות מכלום לשחקן שמקבל את הדקות של פאפאס ביורוליג, עם כל הכבוד.. לא פארגו, לא פארמר, ולא אף אחד היה מצטיין עם כמות דקות מגוחת כזאת, וזה עוד שאוחיון הוא האלטרנטיבה, ככה שמשהו מסריח פה. נראה לי שאנחנו גם טוחנים מים יותר מדי בנושא הזה. חוזרים במעגלים, אז כדי שנפסיק פה, ופשוט ניתן לעובדות במשחקים הבאים לדבר

אתה לוקח את הויכוח למקום אחר לחלוטין.
לאורך כל הדיון, טענתי שפשפלוקאס כן צריך לשחק יותר ושאוחיון זוכה לאשראי מופרז (אך לצערי, כנראה שלא קראת הפוסטים שלי וחבל).
אני בסה"כ טענתי שהאמירה שחוזרת על עצמה וגורסת שכשפאפלוקאס משחק הרבה אז הוא טוב, היא לא נכונה ולשלדעתי, פאפאלוקאס די מאכזב עד עתה. האמירה שלך לפיה פאפאלוקאס צריך לשחק בגלל שהוא לא מזיק, רק מחזקת את טעונתיי. אני לא חושב שבמכבי רצו להביא את פאפאלוקאס רק בכדי של יזיק.
זהו, אילו היו כל הטענות שלי. אתה לא חייב להסכים אבל זה בסה"כ מה שאני חושב. באמת שזה לא יותר מסובך ולא צריכים להתעצבן.

לגבי הנטיה לאיבודים, אני די משכונע שאתה יודע שאני צודק.
פאפאלוקאס לא רק שנוטה לאיבודים, אלא הוא המאבד הגדול ביותר בהיסטוריה של היורוליג (שני מקומות אחרי שאראס), לאורך כל הקריירה הוא נטה לאבד הרבה ביחס לכמות הדקות שבהן הוא שיחק והדבר הזה גם לא השתנה (וגם לא יטיב) העונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2011, 21:33

הבעיה שלך חביב שאתה מפתח ציפיות כלפי שחקנים לפי גודל החוזה שלהם ולא לפי מי שהם ומה שהם מסוגלים.
פאפאס הוא פאפאס, וגודל החוזה לא ישנה את מי שהוא, אם מחר הוא יחתום בריאל תמורת 2 מיליון יורו זה לא יחזיר אותו פתאום לגיל 20 ולא ישנה את צבע עורו לשחור ואת שמו לקובי בראינט.
כשהוא חתם בקיץ, פאפאס חתם במכבי ולא חצי מליון דולר. ופאפאס הוא שחקן שכולנו מכירים כבר שנים ומודעים למה שהוא יכול ומה שהוא לא יכול לתת וגם לגיל שלו אנחנו מודעים ולעובדה שהוא כבר לא אותו שחקן, אז זה שהוא חתם תמורת חצי מיליון אמור לשנות את העובדות הללו? זה מה שגורם לך לאכזבה ממנו?
אם היית מפנה את הטענות כלפי ההנהלה או בלאט שהחתימו שחקן שכבר לא יכול לתת את מה שאתה חושב שראוי לתת תמורת חצי מיליון, אז זה היה מקובל, אבל להתאכזב מפאפאס כי הוא לא השחקן שאתה ציפית לראות תמורת חצי מיליון??
זה בערך כמו להתאכזב מיניב גרין (להבדיל כמובן) כי הוא גם הרוויח חצי מיליון במכבי אבל לא יכל להיות יותר טוב ממה שהוא. הבעיה היתה של הנהלה שהחליטה לתת ברוב טמטומה חוזה כזה מופרך לגרין שזה לא ממש אשמתו שהוא נגר.

זה כמו שזה שצ'אק איידסון מרוויח בבארסה יותר מפי 2 ממה שהרוויח במכבי לא הופך אותו לשחקן יותר מפי 2 טוב ממה שהיה במכבי, ולא נראה לי שאוהדי בארסה מאוכזבים ממנו בגלל זה.

תתחיל לשפוט את השחקנים לפי מה ומי שהם ולא לפי כמות האפסים בצ'ק שלהם.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 דצמבר 2011, 21:58

חנו'ש כתב:הבעיה שלך חביב שאתה מפתח ציפיות כלפי שחקנים לפי גודל החוזה שלהם ולא לפי מי שהם ומה שהם מסוגלים.
פאפאס הוא פאפאס, וגודל החוזה לא ישנה את מי שהוא, אם מחר הוא יחתום בריאל תמורת 2 מיליון יורו זה לא יחזיר אותו פתאום לגיל 20 ולא ישנה את צבע עורו לשחור ואת שמו לקובי בראינט.
כשהוא חתם בקיץ, פאפאס חתם במכבי ולא חצי מליון דולר. ופאפאס הוא שחקן שכולנו מכירים כבר שנים ומודעים למה שהוא יכול ומה שהוא לא יכול לתת וגם לגיל שלו אנחנו מודעים ולעובדה שהוא כבר לא אותו שחקן, אז זה שהוא חתם תמורת חצי מיליון אמור לשנות את העובדות הללו? זה מה שגורם לך לאכזבה ממנו?
אם היית מפנה את הטענות כלפי ההנהלה או בלאט שהחתימו שחקן שכבר לא יכול לתת את מה שאתה חושב שראוי לתת תמורת חצי מיליון, אז זה היה מקובל, אבל להתאכזב מפאפאס כי הוא לא השחקן שאתה ציפית לראות תמורת חצי מיליון??
זה בערך כמו להתאכזב מיניב גרין (להבדיל כמובן) כי הוא גם הרוויח חצי מיליון במכבי אבל לא יכל להיות יותר טוב ממה שהוא. הבעיה היתה של הנהלה שהחליטה לתת ברוב טמטומה חוזה כזה מופרך לגרין שזה לא ממש אשמתו שהוא נגר.

זה כמו שזה שצ'אק איידסון מרוויח בבארסה יותר מפי 2 ממה שהרוויח במכבי לא הופך אותו לשחקן יותר מפי 2 טוב ממה שהיה במכבי, ולא נראה לי שאוהדי בארסה מאוכזבים ממנו בגלל זה.

תתחיל לשפוט את השחקנים לפי מה ומי שהם ולא לפי כמות האפסים בצ'ק שלהם.

מצטער, אבל אני פשוט לא מסכים.
בין השכר של השחקן לבין היכולת אותה הוא מציג, צריך להתקיים מתאם חיובי.
אם שחקן אינו נותן תפוקה מספיק טובה ביחס לשכר שהוא מקבל, אז בפירוש מדובר באכזבה, שהרי שבאותו מחיר היה ניתן למצוא מישהו שכן יתן תפוקה טובה יותר (זה אולי לא נכון בכל המקרים, אבל במקרה הנקודתי של פאפאלוקאס זה די מדויק).
אם מכבי מכבי מוציאה קרוב לחצי מיליון דולר ועוד על הגארד הזר הראשון שהיא החתימה בקיץ, אז הציפיות צריכות להיות בהתאם, בטח אם נזכר מי הם היו קודמיו בתפקיד ובשכר שהם קיבלו.
בכסף שבו הביאו את פאפאלוקאס, בפירוש היה ניתן למצוא גארד זר יותר טוב ו/או אחד שתורם יותר ואנחנו גם רואים זאת עכשיו עם בורסת השמות של השחקנים המיועדים להחליף את פארמר.
בכלל, שחקנים טובים יותר זוכים לשכר גובה יותר. זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל כשזה לא קורה אז בד"כ מדובר בתקלה ובמקרה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

חוץ מזה, לאורך כל הויכוח הזה, ציינתי שהאכזבה שלי מפאפאלוקאס היא מקצועית בלבד והצדקתי את טעונתי בדוגמאות ועובדות.
נושא השכר הוא פרמטר נוסף מהאכזבה שלי ממנו ומכיוון שלדעתי הוא רלונטי (כמו שגרסתי בפסקה הקודמת) ציינתי אותו.
לא בניתי את כל הויכוח הזה בגלל נושא השכר וכאמור, זו לא הסיבה המרכזית מדוע אני מאוכזב מפאפאלוקאס.

שוב, אף אחד לא חייב להסכים איתי, אבל זו בסה"כ הדעה שלי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 05 דצמבר 2011, 22:00

די כבר, אולי תעברו לת׳רד חפירות?!
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2011, 22:06

טוב, די, נשבר לי!!
אני התייאשתי ואני יוצאת מהוויכוח הזה.

חביב, אתה באמת טוב, יש לך יכולת מדהימה לגרום לצד השני להתייאש מכל וויכוח איתך.
איך אתה עושה את זה?? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 22:12

חנו'ש כתב:

בזמן הצנוע הזה הוא הספיק לחלק 30 אסיסטים, שזה 0.26 אס' לדקת משחק, בעוד יוגב מסר פחות מחצי מזה 0.12 לדקה.
על הדרך גם הוא מאבד פחות כדורים פר דקה. בריבאונד המספרים דומים לאסיסטים, והם לטובתו של פאפאס.
טרחת לציין את ה0-9 של פאפאס משלוש, אבל שכחת את ה0-6 של אוחיון.

אני לא בא לחפש את הדברים שיוגב עושה לא טוב. אני פשוט בא להראות לך שעל כל חפירה סטטיסטית שאתה עושה, אפשר לעשות חפירה הפוכה שתפריך את מה שכתבת.
אתה לא מצליח להביא שום הוכחה חותכת לזה שאוחיון צריך לשחק כ"כ הרבה ופאפאס כ"כ מעט, כי פשוט אין הוכחה כזאת.

אתה גם טורח ומזכיר שוב ושוב את המשחק מול ריאל. אז במשחק מול ריאל, פאפאס שיחק פחות מ-10 דקות. האם באמת אפשר לצפות מפאפאס לעשות משהו
ב-10 דקות?
בחמשת המשחקים האחרונים פאפאס לא שיחק יותר מ-10 דקות, כשבמשחק אחד הוא אפילו לא שותף. מבחינתי, כל משחקי היורוליג שלו פרט לשניים הראשונים, הם לא רלוונטיים
כי הוא לא קיבל שום הזדמנות שם, ולא משנה איך תסובב ותגיד את זה - אלה הן העובדות.

אתה מכיר את הציטוט של בנגמין ד'יזראלי: "ישנם שלושה סוגים של שקרים : שקר רגיל, שקר זדוני... וסטטיסטיקה."?? :tongue3

אני דווקא מאמין בסטטיסטיקה. יש הרבה דברים שאפשר ללמוד משם. אבל צריכים להיות הוגנים ולא להציג רק את הדברים
שמוכיחים נקודה מסויימת ולהחביא את אלה שסותרות את אותה הנקודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 דצמבר 2011, 22:16

חנו'ש כתב:טוב, די, נשבר לי!!

חני, לא כתבתי את מה שכתבי בגלל לייאש אותך, אלא פשוט הבעתי את דעתי. אני לא חושב שהעלתי פרטים לא נכונים או כאלו שנועדו להתנצח עם דברייך. העלת כמה נקודות והתיחסתי רק אליהן.
כמובן, שאת לא חייבת להסכים עם דבריי, אבל לדעתי מה שכתבתי נכון.

חוץ מזה, באמת כדאי שנחזור לנושא המרכזי של הת'רד.
לילה טוב :bigsmile2
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2011, 22:19

קודי כתב:די כבר, אולי תעברו לת׳רד חפירות?!

טוב, אם יובל אומר את זה, אז הגיע הזמן לישון... :laugh1

יאללה, מר בוסטון, בוא ננקה ונעשה חדש. :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2011, 22:20

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:טוב, די, נשבר לי!!

חני, לא כתבתי את מה שכתבי בגלל לייאש אותך, אלא פשוט הבעתי את דעתי. אני לא חושב שהעלתי פרטים לא נכונים או כאלו שנועדו להתנצח עם דברייך. העלת כמה נקודות והתיחסתי רק אליהן.
כמובן, שאת לא חייבת להסכים עם דבריי, אבל לדעתי מה שכתבתי נכון.

חוץ מזה, באמת כדאי שנחזור לנושא המרכזי של הת'רד.
לילה טוב :bigsmile2

אפילו בזה אתה מנסה להתווכח??

די מאוחר, הולכים לישון :hi
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 דצמבר 2011, 22:29

מן המלקדת שלך לאוזנו של אלוהים.
מאלט ממש לא מתגלה כמציאה גדולה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2011, 04:57

לא משנה מי מבין המעומדים יגיע , זה יהיה יותר טוב מלתת ללאנגפורד לרכז . ואני עדיין הייתי מעדיף את דרייפר או ארון ג'קסון...
לאנגפורד לא רכז והוא יודע את זה...זה יותר מידי מזכיר לי את העונה המפורסמת שקורן אמישה היה רכז ראשון שלנו והרכז השני היה נדב הפלד....

חני , הדוגמא שלך לגבי איידסון היא דוגמא קלאסית כדי להראות למה שחקן שמרוויח מליון , לא מבטיח לנו תפוקה כפולה ( או אפילו זהה..) משחקן שמרוויח חצי מליון ולכן כל התאורויות האלו של לבנות קבוצה עם 4 זרים בכירים במליון כל אחד עדיפה על קבוצה עם 8 זרים ב200-500...אני עדיין תומך בלהביא חברה שיכולים להיות מציאה כמו פארגו , פרקינס , מוריס....למרות הסיכון כמו במקרים של סימנוס , וויליאמס...
אין מה לעשות מכבי כבר לא בליגה של הגדוים מבחינת התקציב ונשאר לנו רק להמר . לפעמים זה מצליח ולפעמים לא . הבעיה הכי גדולה שכבר טחנו עליה היא שכשזה מצליח ההנהלה לא מצליחה לשמר את זה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 06:18

אגב, על פי התקשורת בטורקיה, מאלט מבוקש גם על ידי בשיקטאש שמחפשת מחליף לדורון וויליאמס.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 06:19

yzafrir כתב:לא משנה מי מבין המעומדים יגיע , זה יהיה יותר טוב מלתת ללאנגפורד לרכז . ואני עדיין הייתי מעדיף את דרייפר או ארון ג'קסון...
לאנגפורד לא רכז והוא יודע את זה...זה יותר מידי מזכיר לי את העונה המפורסמת שקורן אמישה היה רכז ראשון שלנו והרכז השני היה נדב הפלד....

חני , הדוגמא שלך לגבי איידסון היא דוגמא קלאסית כדי להראות למה שחקן שמרוויח מליון , לא מבטיח לנו תפוקה כפולה ( או אפילו זהה..) משחקן שמרוויח חצי מליון ולכן כל התאורויות האלו של לבנות קבוצה עם 4 זרים בכירים במליון כל אחד עדיפה על קבוצה עם 8 זרים ב200-500...אני עדיין תומך בלהביא חברה שיכולים להיות מציאה כמו פארגו , פרקינס , מוריס....למרות הסיכון כמו במקרים של סימנוס , וויליאמס...
אין מה לעשות מכבי כבר לא בליגה של הגדוים מבחינת התקציב ונשאר לנו רק להמר . לפעמים זה מצליח ולפעמים לא . הבעיה הכי גדולה שכבר טחנו עליה היא שכשזה מצליח ההנהלה לא מצליחה לשמר את זה...

דווקא לנגפורד הוא שחקן שצריך את הכדור ביד ולכן יכול להתאים לשחק כרכז או לחלוק את העמדה יחד עם קומבו גארד דוגמת מאלט.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 דצמבר 2011, 06:30

כמעט כל סקורר אוהב את הכדור ביד, גם אלן אנדרסון היה כזה. צריך קצת לחכות לפני שמכתירים את לאנגפורד כמתאים לריכוז. לדעתי לבלאט אין ברירה כי הרכז הפותח שלו מנגר ועם השני יש לו רומן לא ברור.
בכל מקרה, ברור שצריך קומבו גארד שישחק לצידו של לאנגפורד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים