המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:מה שכן, אנקראם היה קלעי קלעי. הבעייה שהוא שיחק עם ג'מצ'י והתחרות בינהם הרסה את הקבוצה.
אבל בסגנון אנקראם היה סוליסטי יותר. הדגש הוא על בינתיים.
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:מה שכן, אנקראם היה קלעי קלעי. הבעייה שהוא שיחק עם ג'מצ'י והתחרות בינהם הרסה את הקבוצה.
אבל בסגנון אנקראם היה סוליסטי יותר. הדגש הוא על בינתיים.
זה נראה כאילו אתה לא רוצה בהצלחתו ??
את אנקראם לא הכרנו לפני באותה רמה שאנחנו מכירים את לאנגפורד , וקית' לא היה שחקן סוליסטי לפני (אם כי גם לא איזה איידסון או משהו כזה ) ואני בטוח שהוא ישמור על רמה מסויימת של קבוצתיות גם במכבי (למרות שעם מצבת הרכזים שיש לנו כרגע אין לו כלכך בריירה...)
מנהלת ליגת לוטו מודיעה כי לאחר קבלת דו"ח המשקיף מר יצחק רמות ולאחר צפייה בקלטת המשחק בה נראה בברור כי שחקן הפועל יונט חולון שון דניאל התעמת פיזית תוך זריקת חפץ כהה בתום המשחק, עם צופה מהיציע. המנהלת רואה בחומרה רבה כל פעילות בלתי ספורטיבית במהלך המשחק, לפניו ואחריו. המנהלת מגנה כל תופעה אלימה או התנהגות בלתי ספורטיבית בכלל ובענף הכדורסל בפרט. המנהלת דוגלת בדוגמא אישית, ספורטיבית וציבורית של כל שחקני ליגת לוטו. לאור האמור לעיל החליטה המנהלת להטיל היטל בסך של 7,500 על מועדון הפועל יונט חולון לאור העובדה שמדובר במקרה ראשון מסוגו והמנהלת מצפה כי המועדון יעביר את המסר לשחקן עצמו.
Holiday_Armadillo כתב:מנהלת ליגת לוטו מודיעה כי לאחר קבלת דו"ח המשקיף מר יצחק רמות ולאחר צפייה בקלטת המשחק בה נראה בברור כי שחקן הפועל יונט חולון שון דניאל התעמת פיזית תוך זריקת חפץ כהה בתום המשחק, עם צופה מהיציע. המנהלת רואה בחומרה רבה כל פעילות בלתי ספורטיבית במהלך המשחק, לפניו ואחריו. המנהלת מגנה כל תופעה אלימה או התנהגות בלתי ספורטיבית בכלל ובענף הכדורסל בפרט. המנהלת דוגלת בדוגמא אישית, ספורטיבית וציבורית של כל שחקני ליגת לוטו. לאור האמור לעיל החליטה המנהלת להטיל היטל בסך של 7,500 על מועדון הפועל יונט חולון לאור העובדה שמדובר במקרה ראשון מסוגו והמנהלת מצפה כי המועדון יעביר את המסר לשחקן עצמו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 7,500
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ''ראשון מסוגו''
Holiday_Armadillo כתב:מנהלת ליגת לוטו מודיעה כי לאחר קבלת דו"ח המשקיף מר יצחק רמות ולאחר צפייה בקלטת המשחק בה נראה בברור כי שחקן הפועל יונט חולון שון דניאל התעמת פיזית תוך זריקת חפץ כהה בתום המשחק, עם צופה מהיציע. המנהלת רואה בחומרה רבה כל פעילות בלתי ספורטיבית במהלך המשחק, לפניו ואחריו. המנהלת מגנה כל תופעה אלימה או התנהגות בלתי ספורטיבית בכלל ובענף הכדורסל בפרט. המנהלת דוגלת בדוגמא אישית, ספורטיבית וציבורית של כל שחקני ליגת לוטו. לאור האמור לעיל החליטה המנהלת להטיל היטל בסך של 7,500 על מועדון הפועל יונט חולון לאור העובדה שמדובר במקרה ראשון מסוגו והמנהלת מצפה כי המועדון יעביר את המסר לשחקן עצמו.
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנהלת ליגת לוטו מודיעה כי לאחר קבלת דו"ח המשקיף מר יצחק רמות ולאחר צפייה בקלטת המשחק בה נראה בברור כי שחקן הפועל יונט חולון שון דניאל התעמת פיזית תוך זריקת חפץ כהה בתום המשחק, עם צופה מהיציע. המנהלת רואה בחומרה רבה כל פעילות בלתי ספורטיבית במהלך המשחק, לפניו ואחריו. המנהלת מגנה כל תופעה אלימה או התנהגות בלתי ספורטיבית בכלל ובענף הכדורסל בפרט. המנהלת דוגלת בדוגמא אישית, ספורטיבית וציבורית של כל שחקני ליגת לוטו. לאור האמור לעיל החליטה המנהלת להטיל היטל בסך של 7,500 על מועדון הפועל יונט חולון לאור העובדה שמדובר במקרה ראשון מסוגו והמנהלת מצפה כי המועדון יעביר את המסר לשחקן עצמו.
מדהים. לדעתי בלאט קיבל עונש חמור בהרבה כשאמר איזה מילה נגד הפיינל פור. אבל אי אפשר באמת להשוות מישהו שמשמיץ את מופע הרקדניות הקדוש של קופל לבין מישהו שבסך הכל דפק בקבוק בראש של אוהד מכבי. אני מציע לכל אוהדי מכבי להתאפק ולא לרכוש בשום אופן כרטיס לפיינל פור של הקופליאדה כדי לבייש את האידיוט הזה.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:יש עוד משהו מעניין מהמשחק הזה?
שון דניאל זרק בסוף המשחק בקבוק על האוהדים.
מספיק מעניין??
איזה פרחח. איך למוטי דניאל הגדול, גדל כזה פרא אדם. גם מוטי לא היה חסר לו, אבל לפחות הוא היה שחקן ענק. לא ראה אף אחד ממטר.
6 לב צהוב כתב:ראיתי עכשיו פעם ראשונה את המשחק בשידור חוזר והבנתי משהו אחד :
הדבר הראשון שצריך לעשות אחרי העונה הזאת זה להעיף מפה את קית לאנגפורד, סרטן קבוצתי כזה עוד לא ראיתי,יותר מזה לא ראיתי את מכבי משחקת שכונה כזאת כבר הרבה זמן אפילו יותר גרוע מימי אנדרסון הנפלאים ! איכס![]()
![]()
![]()
6 לב צהוב כתב:ראיתי עכשיו פעם ראשונה את המשחק בשידור חוזר והבנתי משהו אחד :
הדבר הראשון שצריך לעשות אחרי העונה הזאת זה להעיף מפה את קית לאנגפורד, סרטן קבוצתי כזה עוד לא ראיתי,יותר מזה לא ראיתי את מכבי משחקת שכונה כזאת כבר הרבה זמן אפילו יותר גרוע מימי אנדרסון הנפלאים ! איכס![]()
![]()
![]()
אבי כתב:6 לב צהוב כתב:ראיתי עכשיו פעם ראשונה את המשחק בשידור חוזר והבנתי משהו אחד :
![]()
![]()
מה זאת אומרת? אני לא ראיתי את המשחק (אני לא צופה במשחקים של ליגת קופל) אבל הבנתי שהיה לו משחק טוב.
הוא אפילו קלע מהעונשין...
JasonWilliams12 כתב:אני פשוט שונא אוהדים שמקללים שחקן פשוט גועל נפש של אנשים זה ממש לא צריך לקרות לאוהדים של מכבי אנחנו לא הפועל י-ם או חולון
אני מקווה שהאוהד קיבל את הבקבוק בראש כי זה מגיע לו
מספיק כבר עם הזבל הזה זה פשוט לא מתאים לכדורסל שכל אוהדי הכדורגל ילכו לראות כדורגל לא כדורסל
אני נגד אלימות ואני לא אוהב את השטויות האלה זה ממש לא מתאים
קודי כתב:אני לא מצליח להבין את כל ההשוואות הבוקר בעיתונים בין המשחק של לנגפורד אתמול לבין דייויד אנקראם. לנגפורד ממש לא שיחק אתמול משחק סוליסטי והשתמש באחד על אחד בעיקר כששמר עליו שחקן נחות פיזית ואתלטית (מורן רוט), כאשר ברוב ההתקפות הוא מסר כדורים נהדרים פנימה להנדריקס וג'יימס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים