מכבי מול חולון, יום שני, אשכול המשחק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מול חולון, יום שני, אשכול המשחק

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2011, 06:41

יותר מיזה , הזריקות שלו היו קלות מחדירות כשהוא עובר את השחקן שלו והדרך לסל פנוייה וזריקת מחצי מרחק אחרי שהשומר שלו מאבד שיווי משקל...אנקרם וגם אנדרסון היו הולכים בכוח לסל אפילו מול שלושה שחקנים...ואצל אנקראם מסירה היא מילת גנאי בעוד שלאנפורד סייה עם 5 אס'...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 דצמבר 2011, 06:46

מה שכן, אנקראם היה קלעי קלעי. הבעייה שהוא שיחק עם ג'מצ'י והתחרות בינהם הרסה את הקבוצה.
אבל בסגנון אנקראם היה סוליסטי יותר. הדגש הוא על בינתיים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2011, 06:58

yarinsaky כתב:מה שכן, אנקראם היה קלעי קלעי. הבעייה שהוא שיחק עם ג'מצ'י והתחרות בינהם הרסה את הקבוצה.

זה נראה כאילו אתה לא רוצה בהצלחתו ??
את אנקראם לא הכרנו לפני באותה רמה שאנחנו מכירים את לאנגפורד , וקית' לא היה שחקן סוליסטי לפני (אם כי גם לא איזה איידסון או משהו כזה ) ואני בטוח שהוא ישמור על רמה מסויימת של קבוצתיות גם במכבי (למרות שעם מצבת הרכזים שיש לנו כרגע אין לו כלכך בריירה...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 דצמבר 2011, 07:08

ומה אתם רוצים שיכתבו היום בעיתונים אחרי שחודש שלם פמפמו עד כמה לנגפור זבל של שחקן . 5 אסעסטים לא ישכנעו את אלי סהר והוא ימשיך לכתוב שהוא הוא אגויסט וכו .חוץ מאיזה יצי שורה בספורט 5 אף אחד גם לא דן בנושא אדון דניאל . מה שבטוח שהים זה היה שחקן מכבי היתה כאן חגיגה בנושא בכל עתונים ואתרים . אז אוהד קילל , את שמעון מזרחי מקללים כל משחק עדיין הוא לא זרק שום דבר על אף אחד . מה עוד שאת גרסת הכללות עלו בחולון , ובקבוק זרוק ראו כולם .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 דצמבר 2011, 07:13

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:מה שכן, אנקראם היה קלעי קלעי. הבעייה שהוא שיחק עם ג'מצ'י והתחרות בינהם הרסה את הקבוצה.

זה נראה כאילו אתה לא רוצה בהצלחתו ??
את אנקראם לא הכרנו לפני באותה רמה שאנחנו מכירים את לאנגפורד , וקית' לא היה שחקן סוליסטי לפני (אם כי גם לא איזה איידסון או משהו כזה ) ואני בטוח שהוא ישמור על רמה מסויימת של קבוצתיות גם במכבי (למרות שעם מצבת הרכזים שיש לנו כרגע אין לו כלכך בריירה...)

בוודאי שאני רוצה, הצלחה שלו היא הצלחה של מכבי.

כשאני אומר בינתיים אני מתכוון למשחקים קשים ביורוליג. קשרנו כאן לא מעט כתרים לשחקנים מוקדם מדי, ראה ערך אוחיון.( שכבר הושווה לקטש, לא פחות, באחד האתרים ).
כשזה יקרה אני אשמח למרות שהייתי סקפטי קמעה. תמיד טוב להיות מופתע לטובה ולא לרעה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2011, 09:00

את אוחיון השוו לקטש ???? מי ?? , מה ??? מתי ????

נראה לי שכמעט בלתי אפשרי להגיע לרמות האגואסטיות של אנקראם...בכל מקרה אם שחקן הולך לבד אבל עושה את זה נכון כמו שהוא עשה אתמול וכמו שפארגו עשה את זה עונה שעברה אז זה עוד בסדר , אבל אם שחקן הולך לבד על שלושה שחקני הגנה זה הרבה יותר גרוע ואת זה לאנגפורד לא כלכך עושה...
אגב מילה טובה על סמית' שנתן משחק לא רוע (או כמו שהגדרנו את זה , סולידי...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 דצמבר 2011, 09:04

כאן, יעקוב ג'ינו : :grin

http://sports.walla.co.il/?w=/196/1881731
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2011, 09:30

לרגע נבהלתי , חשבתי שבאמת מישהו השווה אותו לקטש...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 14:03

מנהלת ליגת לוטו מודיעה כי לאחר קבלת דו"ח המשקיף מר יצחק רמות ולאחר צפייה בקלטת המשחק בה נראה בברור כי שחקן הפועל יונט חולון שון דניאל התעמת פיזית תוך זריקת חפץ כהה בתום המשחק, עם צופה מהיציע. המנהלת רואה בחומרה רבה כל פעילות בלתי ספורטיבית במהלך המשחק, לפניו ואחריו. המנהלת מגנה כל תופעה אלימה או התנהגות בלתי ספורטיבית בכלל ובענף הכדורסל בפרט. המנהלת דוגלת בדוגמא אישית, ספורטיבית וציבורית של כל שחקני ליגת לוטו. לאור האמור לעיל החליטה המנהלת להטיל היטל בסך של 7,500 על מועדון הפועל יונט חולון לאור העובדה שמדובר במקרה ראשון מסוגו והמנהלת מצפה כי המועדון יעביר את המסר לשחקן עצמו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 7,500
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ''ראשון מסוגו''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 דצמבר 2011, 14:07

Holiday_Armadillo כתב:
מנהלת ליגת לוטו מודיעה כי לאחר קבלת דו"ח המשקיף מר יצחק רמות ולאחר צפייה בקלטת המשחק בה נראה בברור כי שחקן הפועל יונט חולון שון דניאל התעמת פיזית תוך זריקת חפץ כהה בתום המשחק, עם צופה מהיציע. המנהלת רואה בחומרה רבה כל פעילות בלתי ספורטיבית במהלך המשחק, לפניו ואחריו. המנהלת מגנה כל תופעה אלימה או התנהגות בלתי ספורטיבית בכלל ובענף הכדורסל בפרט. המנהלת דוגלת בדוגמא אישית, ספורטיבית וציבורית של כל שחקני ליגת לוטו. לאור האמור לעיל החליטה המנהלת להטיל היטל בסך של 7,500 על מועדון הפועל יונט חולון לאור העובדה שמדובר במקרה ראשון מסוגו והמנהלת מצפה כי המועדון יעביר את המסר לשחקן עצמו.

חפצים כההים שמפוצצים ידיים לדוגמא זה לא נחשב..
כרמל, לא הגיע הזמן לשנן את החוקים של האדון הנכבד אבנר קופל? (כמובן שאם זה קונפטי מהקהל של מכבי אז החוקים משתנים)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 06 דצמבר 2011, 14:08

Holiday_Armadillo כתב:

מדהים. לדעתי בלאט קיבל עונש חמור בהרבה כשאמר איזה מילה נגד הפיינל פור. אבל אי אפשר באמת להשוות מישהו שמשמיץ את מופע הרקדניות הקדוש של קופל לבין מישהו שבסך הכל דפק בקבוק בראש של אוהד מכבי. אני מציע לכל אוהדי מכבי להתאפק ולא לרכוש בשום אופן כרטיס לפיינל פור של הקופליאדה כדי לבייש את האידיוט הזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 14:23

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מדהים. לדעתי בלאט קיבל עונש חמור בהרבה כשאמר איזה מילה נגד הפיינל פור. אבל אי אפשר באמת להשוות מישהו שמשמיץ את מופע הרקדניות הקדוש של קופל לבין מישהו שבסך הכל דפק בקבוק בראש של אוהד מכבי. אני מציע לכל אוהדי מכבי להתאפק ולא לרכוש בשום אופן כרטיס לפיינל פור של הקופליאדה כדי לבייש את האידיוט הזה.

רק ביורוליג מגיע לנוקיה אין שום סיכוי שאני מגיע לקרקס קופל בסוף העונה
מקווה שהיו רק אוהדי שער 11 וזהו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 דצמבר 2011, 16:20

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:יש עוד משהו מעניין מהמשחק הזה?

שון דניאל זרק בסוף המשחק בקבוק על האוהדים.
מספיק מעניין??

איזה פרחח. איך למוטי דניאל הגדול, גדל כזה פרא אדם. גם מוטי לא היה חסר לו, אבל לפחות הוא היה שחקן ענק. לא ראה אף אחד ממטר.

מי שמכיר אותו לא ממש מופתע מההתנהגות הזאת, פשוט בושה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 17:29

אה ושתבינו,האירוע בכלל לא נרשם בדו''ח השיפוט ובגלל זה השחקן לא יועמד לדין..בושה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 06 דצמבר 2011, 17:50

ראיתי עכשיו פעם ראשונה את המשחק בשידור חוזר והבנתי משהו אחד :
הדבר הראשון שצריך לעשות אחרי העונה הזאת זה להעיף מפה את קית לאנגפורד, סרטן קבוצתי כזה עוד לא ראיתי,יותר מזה לא ראיתי את מכבי משחקת שכונה כזאת כבר הרבה זמן אפילו יותר גרוע מימי אנדרסון הנפלאים ! איכס :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2
תמונה
refael

הודעהעל ידי אבי » 06 דצמבר 2011, 18:02

6 לב צהוב כתב:ראיתי עכשיו פעם ראשונה את המשחק בשידור חוזר והבנתי משהו אחד :
הדבר הראשון שצריך לעשות אחרי העונה הזאת זה להעיף מפה את קית לאנגפורד, סרטן קבוצתי כזה עוד לא ראיתי,יותר מזה לא ראיתי את מכבי משחקת שכונה כזאת כבר הרבה זמן אפילו יותר גרוע מימי אנדרסון הנפלאים ! איכס :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2

מה זאת אומרת? אני לא ראיתי את המשחק (אני לא צופה במשחקים של ליגת קופל) אבל הבנתי שהיה לו משחק טוב.
הוא אפילו קלע מהעונשין...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי itay92 » 06 דצמבר 2011, 18:20

כנראה שאני ואתה היחידים שחושבים ככה,השחקן מזכיר מאוד את אנדרסון לפי טעמי פשוט מידי פעם מתפלק לו איזה אסיסט או שניים.
itay92

הודעהעל ידי refael » 06 דצמבר 2011, 18:30

אבי כתב:

מה זאת אומרת? אני לא ראיתי את המשחק (אני לא צופה במשחקים של ליגת קופל) אבל הבנתי שהיה לו משחק טוב.
הוא אפילו קלע מהעונשין...

תראה ותבין .
אני יתן לך את תקציר המשחק : לאנגפורד עם הכדור מכדרר מכדרר ונכנס לסל באחד על אחד היה לו מזל שנכנס לו הכדורים האלה גם מבחוץ הוא קלע אבל גם אלו היו זריקות קשות שהוא ייצר לעצמו את הזריקה,אין תרגילים,אין כלום,open לקית זה שם המשחק כרגע במכבי וזה מה שאני לא אוהב.
תמונה
refael

הודעהעל ידי ankram » 06 דצמבר 2011, 19:06

JasonWilliams12 כתב:אני פשוט שונא אוהדים שמקללים שחקן פשוט גועל נפש של אנשים זה ממש לא צריך לקרות לאוהדים של מכבי אנחנו לא הפועל י-ם או חולון
אני מקווה שהאוהד קיבל את הבקבוק בראש כי זה מגיע לו
מספיק כבר עם הזבל הזה זה פשוט לא מתאים לכדורסל שכל אוהדי הכדורגל ילכו לראות כדורגל לא כדורסל
אני נגד אלימות ואני לא אוהב את השטויות האלה זה ממש לא מתאים

על זה נאמר "טול קורה מבין עניך" אתה עסוק פה השכם וערב בקללות , נאצות והכפשות נגד שחקני מכבי תל אביב , אפילו בחתימה שלך.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 06 דצמבר 2011, 19:10

קודי כתב:אני לא מצליח להבין את כל ההשוואות הבוקר בעיתונים בין המשחק של לנגפורד אתמול לבין דייויד אנקראם. לנגפורד ממש לא שיחק אתמול משחק סוליסטי והשתמש באחד על אחד בעיקר כששמר עליו שחקן נחות פיזית ואתלטית (מורן רוט), כאשר ברוב ההתקפות הוא מסר כדורים נהדרים פנימה להנדריקס וג'יימס.

לצד היכולת המעודדת שלו , 5 דקות רק הוא נגע בכדור , ואם זה היה שנייה אצל משהו אחר , הכדור מיד חזר אליו , אם זה הכדורסל שאתה אוהב , סבבה , רק שב50% מהמקרים זה לא נכנס בתדירות כזאת.
אנקראם גם נפגש רוב הזמן בגארדים נחותים ממנו פיזית גם בליגה שלנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Cobra ו־32 אורחים