חמישי:21:45 מכבי - ריאל , ערןץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי:21:45 מכבי - ריאל , ערןץ 10

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 דצמבר 2011, 22:43

זה ממש לא עובד ככה שחקן יותר טוב בדרך כלל משחק יותר דקות חוץ מאוחיון וסמית' שמקבלים הרבה דקות ללא שום סיבה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 22:44

itay92 כתב:
jol9 כתב:
itay92 כתב:אני חושב שהיה צריך להחתים שחקן אחר ובעמדה אחרת מלאנגפורד,היה צריך רכז והחתימו 2.5.
לאנגפורד פשוט תוקע את משחק ההתקפה,כל חדירה שלו יש לי פלאשבאקים לאנדרסון.
לפחות שאנדרסון היה טוב נצחנו עם לאנגפורד אפילו את זה לא.

איתי, אני מבין מה אתה אומר, אבל זה לא מסתדר לי עם מה שהיה היום על המגרש.
אני לא חובב גדול של חדירות ראש בקיר לסל, אבל לאנגפורד היה היחיד שיזם היום, היה היחיד שניסה גם למסור ולייצר אסיסטים, והיחיד ששיחק
מעל הממוצע שלו.

אני באמת שואל אותך - אם לאנגפורד לא היה, איך מכבי היתה עוברת את החמישים נקודות?

אני אגיד עכשיו משהו שלדעתי הרבה אנשים לא יסכימו איתי.
אפשר היה לוותר על החתמת לאנגפורד,ובדקות ובמאמץ שניסו להכניס אותו למערכת היו משקיעים בשאייר.
שאאיר עם כל הירידות שלכם עליו שחקן לא רע,חושב קבוצתי מנהל משחק יותר טוב מלאנגפורד(אם אפשר להגיד שהוא מנהל משחק בכלל) וקולע שלשות טוב יותר ממנו(על זה לדעתי אין ויכוח),החסרון העיקרי שלו זה הגנה רכה ובעיקר מחסור באגרסביות.
לדעתי וויתרו מהר על שאייר כי הוא לא נחשב זר וכי הוא לא עלה להם מיליון דולר.
למשל אם המצב היה הפוך ולאנגפורד היה יהודי שעולה 200K יש מצב שהיו חותכים אותו.
שחקן צעיר כזה שרק הגיע לספורט המקצועני ולאירופה צריך הרבה דקות משחק ובטחון,ואת זה היה אפשר לתת לו,ולדעתי היה מתפתח פה שחקן טוב.

אתה לא בכיוון. לא רק שגם עם לאנגפורד, ואפילו עם לאנגפורד ועם פארמר, היה למכבי קו אחורי בינוני, אז בלי שניהם???
אוחיון, בורשטיין, שייר, פאפאס, סמית' ופניני?? אתה רציני?

לא היינו עוברים את החצי, וקבוצה כזאת תילחם עם הפיינל פור של הקופליג, גם אם האוורד ופאו גאסול יישחקו בקו הקדמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 08 דצמבר 2011, 22:47

Ido_Maccabi כתב:מצטער, אני ממש לא מתלהב ללאנגפורד. עוד שחקן בשיטת ההתקפה הכוחנית- נזרוק הרבה, חלק יכנס.
אתם קולטים שחלק גדול מהמשחק מרכז את ההתקפה שחקן שהוא 2 מובהק, שלא יכול לחשוב מסירה בכלל?
אי אפשר לנצח משחק כשאתה קולע ב 21% משלוש, והיריבה קולעת 60%. קארול לא מסוגל להחטיא גם אם הוא רוצה.
למכבי אין גארד שגם קולע וגם מוסר, ולדעתי אין טעם להביא אחד כזה בינוני העונה. ללכת בכל הכוח על העונה הבאה, להאריך חוזים למי שצריך, סקאוטינג...

לנגפורד לא רכז. אפילו לא קומבו. לבוא אליו בטענות שהוא לא מנהל משחק זה כמו לבוא בטענות לפניני שהוא לא חוסם זריקות.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 דצמבר 2011, 22:49

קודי כתב:אם לא היה כתוב שפיני רשם את הטור הזה הייתי משוכנע שמדובר בטור של אחד האוהדים הפחות מבינים. פשוט ניתוח מגוחך למשחק שנעשה כנראה תוך כדי שינה.

עוד אחד קופץ? אני אשמח לשמוע על דבר לא נכון אחד שנכתב בטור הזה, חוץ מהאמירה הצינית על לנגפורד
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 08 דצמבר 2011, 22:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itay92 » 08 דצמבר 2011, 22:50

jol9 כתב:
itay92 כתב:
jol9 כתב:
itay92 כתב:אני חושב שהיה צריך להחתים שחקן אחר ובעמדה אחרת מלאנגפורד,היה צריך רכז והחתימו 2.5.
לאנגפורד פשוט תוקע את משחק ההתקפה,כל חדירה שלו יש לי פלאשבאקים לאנדרסון.
לפחות שאנדרסון היה טוב נצחנו עם לאנגפורד אפילו את זה לא.

איתי, אני מבין מה אתה אומר, אבל זה לא מסתדר לי עם מה שהיה היום על המגרש.
אני לא חובב גדול של חדירות ראש בקיר לסל, אבל לאנגפורד היה היחיד שיזם היום, היה היחיד שניסה גם למסור ולייצר אסיסטים, והיחיד ששיחק
מעל הממוצע שלו.

אני באמת שואל אותך - אם לאנגפורד לא היה, איך מכבי היתה עוברת את החמישים נקודות?

אני אגיד עכשיו משהו שלדעתי הרבה אנשים לא יסכימו איתי.
אפשר היה לוותר על החתמת לאנגפורד,ובדקות ובמאמץ שניסו להכניס אותו למערכת היו משקיעים בשאייר.
שאאיר עם כל הירידות שלכם עליו שחקן לא רע,חושב קבוצתי מנהל משחק יותר טוב מלאנגפורד(אם אפשר להגיד שהוא מנהל משחק בכלל) וקולע שלשות טוב יותר ממנו(על זה לדעתי אין ויכוח),החסרון העיקרי שלו זה הגנה רכה ובעיקר מחסור באגרסביות.
לדעתי וויתרו מהר על שאייר כי הוא לא נחשב זר וכי הוא לא עלה להם מיליון דולר.
למשל אם המצב היה הפוך ולאנגפורד היה יהודי שעולה 200K יש מצב שהיו חותכים אותו.
שחקן צעיר כזה שרק הגיע לספורט המקצועני ולאירופה צריך הרבה דקות משחק ובטחון,ואת זה היה אפשר לתת לו,ולדעתי היה מתפתח פה שחקן טוב.

אתה לא בכיוון. לא רק שגם עם לאנגפורד, ואפילו עם לאנגפורד ועם פארמר, היה למכבי קו אחורי בינוני, אז בלי שניהם???
אוחיון, בורשטיין, שייר, פאפאס, סמית' ופניני?? אתה רציני?

לא היינו עוברים את החצי, וקבוצה כזאת תילחם עם הפיינל פור של הקופליג, גם אם האוורד ופאו גאסול יישחקו בקו הקדמי.

קודם כל מתברר שגם פאפאס היה טעות ובמקומו היה צריך להביא רכז אבל זה כבר לת'רד אחר נראה לי.
שנית,ברור שהיה צריך להביא עוד שחקן אבל היה אפשר לחכות קצת ולחפש יותר לעומק,ובזמן שמחפשים ומחכים היה אפשר לתת עוד דקות לשאייר.
אני לא בקיא בשוק השחקנים ולא יודע מי היה פנוי,אילו אופציות היו,אולי בלאט חשב שלאנגפורד הוא האופציה הטובה ביותר שיכל למצוא.
דרך אגב לא סתם לאנגפורד לא עבר בשום קבוצה גדולה,סגנון המשחק שלו לא מתאים לשום קבוצת צמרת,מאוד מתאים לקבוצות קטנות ובינוניות כמו חימקי למשל.
itay92

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 22:55

itay92 כתב:קודם כל מתברר שגם פאפאס היה טעות ובמקומו היה צריך להביא רכז אבל זה כבר לת'רד אחר נראה לי.
שנית,ברור שהיה צריך להביא עוד שחקן אבל היה אפשר לחכות קצת ולחפש יותר לעומק,ובזמן שמחפשים ומחכים היה אפשר לתת עוד דקות לשאייר.
אני לא בקיא בשוק השחקנים ולא יודע מי היה פנוי,אילו אופציות היו,אולי בלאט חשב שלאנגפורד הוא האופציה הטובה ביותר שיכל למצוא.
דרך אגב לא סתם לאנגפורד לא עבר בשום קבוצה גדולה,סגנון המשחק שלו לא מתאים לשום קבוצת צמרת,מאוד מתאים לקבוצות קטנות ובינוניות כמו חימקי למשל.

מסכים עם המשפט המודגש. ד"א אני אמרתי את זה כשדובר כאן עליו לפני שחתם, והסתמכתי על הדברים של צביקה שמכיר אותו מצויין.

אבל נכון לעכשיו לאנגפורד הוא סוג של עלה תאנה. הוא השחקן היחיד שיכול לייצר סל לעצמו או לאחרים - השחקן היחיד שיכול לעשות את זה בקו האחורי.
רק בגלל זה, אני לא יכול לבוא אליו בטענות.

לגבי שייר - אני חושב שהוא לא נתן לאף אחד שום סיבה להאמין שיש לו מה לתת. הוא משחק כמו פחדן, בורח מהכדור, עומד תקוע בפינה ולא זז,
וגם לא קולע באחוזים כאלה גבוהים. על ההגנה אני לא אדבר כי אני פוחד מרוי... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 22:56

אגב, זו התבוסה הגדולה ביותר של מכבי ביורוליג ב-15 שנים האחרונות! בשנת 96 הפסדנו לאורטז בהפרש זהה. עצוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 22:58

MTA2311 כתב:
קודי כתב:אם לא היה כתוב שפיני רשם את הטור הזה הייתי משוכנע שמדובר בטור של אחד האוהדים הפחות מבינים. פשוט ניתוח מגוחך למשחק שנעשה כנראה תוך כדי שינה.

עוד אחד קופץ? אני אשמח לשמוע על דבר לא נכון אחד שנכתב בטור הזה, חוץ מהאמירה הצינית על לנגפורד

לא יודע אם נכון או לא, כנראה הרוב נכון. אבל מדובר באוסף של קלישאות, חוכמות בדיעבד, סיסמאות פופוליסטיות ועוד כמה אימרות שפר של אדם שאני בכלל לא בטוח שראה את המשחק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 דצמבר 2011, 23:00

מעטות הפעמים שאני מתבייש בקבוצה שלי, אבל היום זה היה נראה כאילו כולם זרקו זין ופשוט העבירו את הזמן עד לסיום המשחק. ההפרש לא הזיז להם בכלל, ואפילו בלאט שיגר חיוכים לכל עבר כאילו כלום לא קרה.. זה לא מכביזם, ככה לא מתנהגים.
אז כן, אני פשוט מתבייש. שיקחו את המשחקים באדריאטית ויזרקו אותם לפח, המפעל הזה פשוט הרס לנו את העונה! כמו ב-2002/3, גם השנה!
כמה הערות לסיום:
1. אוחיון פשוט חלטוריסט לייאפים מקצועי. איך שחקן שמתיימר להוביל קבוצה כמו מכבי מרשה לעצמו להחטיא פעם אחר פעם מתחת לסל?!?!
2. אין כבוד.
3. בלאט מאוד מאכזב אותי השנה. נכון שנעשו המון מהלכים שהוא התנגד להם, אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, כן אפשר לנסות לשפר את הקבוצה. אבל במקום להשתפר ולהתחיל להראות יציבות, מכבי רק הולכת ומתדרדרת.. פשוט ביזיון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 08 דצמבר 2011, 23:04

Euro_Basket כתב:
Ido_Maccabi כתב:מצטער, אני ממש לא מתלהב ללאנגפורד. עוד שחקן בשיטת ההתקפה הכוחנית- נזרוק הרבה, חלק יכנס.
אתם קולטים שחלק גדול מהמשחק מרכז את ההתקפה שחקן שהוא 2 מובהק, שלא יכול לחשוב מסירה בכלל?
אי אפשר לנצח משחק כשאתה קולע ב 21% משלוש, והיריבה קולעת 60%. קארול לא מסוגל להחטיא גם אם הוא רוצה.
למכבי אין גארד שגם קולע וגם מוסר, ולדעתי אין טעם להביא אחד כזה בינוני העונה. ללכת בכל הכוח על העונה הבאה, להאריך חוזים למי שצריך, סקאוטינג...

לנגפורד לא רכז. אפילו לא קומבו. לבוא אליו בטענות שהוא לא מנהל משחק זה כמו לבוא בטענות לפניני שהוא לא חוסם זריקות.

אני לא בא אליו בטענות שהוא לא מרכז כי הוא לא רכז. אני בא בטענות לבלאט שמתפקד אותו כרכז.
חוץ מזה, גם כ 2 אני לא אוהב אותו. אגואיסט.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:04

קודי כתב:
MTA2311 כתב:

לא יודע אם נכון או לא, כנראה הרוב נכון. אבל מדובר באוסף של קלישאות, חוכמות בדיעבד, סיסמאות פופוליסטיות ועוד כמה אימרות שפר של אדם שאני בכלל לא בטוח שראה את המשחק.

מסכים. סתם מלל. MTA לא הבנתי מה ראית בטור הזה שלא ראית כאן בפורום.

אה, וכמובן ההאשמה הקבועה שאליהו לא שמר את מירוטיץ'...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 דצמבר 2011, 23:05

קודי כתב:אגב, זו התבוסה הגדולה ביותר של מכבי ביורוליג ב-15 שנים האחרונות! בשנת 96 הפסדנו לאורטז בהפרש זהה. עצוב.

באמת?? :o
לא היו לנו תבוסות גדולות יותר מול בארסה וריאל בעונת אפי-פיני?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 08 דצמבר 2011, 23:06

קראתי עכשיו את כל התרד מההתחלה וזה פשוט משעשע....

אני לא מבין משהו , אתם באמת מופתעים פה מהתוצאה ??
מישהו באמת האמין שיש סיכוי ?? האא כן היו פה כאלה שיש להם הרגשה טובה....

אני חושב שהמשחק הזה נתן לנו כמה תשובות די ברורות על מצב הקבוצה .
יוסי , אני מקווה שקיבלת את התשובה שלך לגבי זה שמכבי לא יכולה להסתדר בלי פארמר , ושפתאום זה שמכבי תלחם על מקומות 3-4 בבית זה לא כלכך הזוי....
פאפס היום קיבל הזדמנות והיה כלכך חלש שפשוט טוב שדיויד הוציא אותו מהר...הנבואה שלי לגביו הולכת ומתגשמת (הכובע של דפני...)
אוחיון הוא שחקן רול פלייר שאמור לעלות מהספסל ולהביא קצת רוח לחימה והגנה אבל כשראיתי שהוא פותח בחמישיה רציתי להקיא...
רוי , מה נטפלת היום לשייר ?? יש מספיק אפסים בקבוצה הזאת שאפשר להתפל עליהם...
סמית' הפרופסור ?? פחחחחח....לכל אלו שאמרו פעם שאיידסון אנמי , אז הוא הגדיר את המושג הזה מחדש..... הדבר היחיד הטוב בוא זה שהוא לפחות לא מזיק ....

המילה הטובה היחידה מגיע היום ללאנגפורד שבאמת נתן הכל היום וגם את המהלכים שעשה אחד על אחד הוא עשה בסוף שעון כשלא נשאר לו כלכך ברירה כי פשוט לא היה לו למי להוציא כדור .
לפחות הוא ידע לקרוא את זה שהגבוהים משחקים טוב יחסית בהתקפה ומסר להם טוב היום .
אגב כמו שאמרו מקודם , הוא לא רכז ואני בטוח שהוא גם לא אוהב להיות רכז...אבל כנראה שאין לנו ברירה...

על סופו אין מה לומר , השחקן בא פצוע ובאמת נתן כל מה שיכל , אבל בלי סופו כשיר זה כמעט בילתי אפשרי , לכל אלו שצחקו עם כל המשוואת בתחילת התרד , אני מקווה שקיבלתם את התשובה הסופית...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 דצמבר 2011, 23:07

jol9 כתב:
קודי כתב:
MTA2311 כתב:

מסכים. סתם מלל. MTA לא הבנתי מה ראית בטור הזה שלא ראית כאן בפורום.

אה, וכמובן ההאשמה הקבועה שאליהו לא שמר את מירוטיץ'...

בהודעה הקודמת גם כתבתי שהוא ריכז את הביקורות פה בפורום לטור אחד.. לא אמרתי שזה טור נדיר או מתוחכם במיוחד, אבל אני מסכים עם רוב הדברים שהוא כותב שם.. קשה שלא
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itai7 » 08 דצמבר 2011, 23:07

קיצר כל האדריאטית הזו זה הבעיה העיקרית וזהו, די לקדוח.
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 דצמבר 2011, 23:08

yzafrir כתב:קראתי עכשיו את כל התרד מההתחלה וזה פשוט משעשע....

אני אישית הימרתי על הפסד אבל כמו שאמרתי גם על ההפסד לירושלים..יש הפסד ויש הפסד..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 דצמבר 2011, 23:09

חנו'ש כתב:
קודי כתב:אגב, זו התבוסה הגדולה ביותר של מכבי ביורוליג ב-15 שנים האחרונות! בשנת 96 הפסדנו לאורטז בהפרש זהה. עצוב.

באמת?? :o
לא היו לנו תבוסות גדולות יותר מול בארסה וריאל בעונת אפי-פיני?

מסתבר שלא.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 דצמבר 2011, 23:11

itai7 כתב:קיצר כל האדריאטית הזו זה הבעיה העיקרית וזהו, די לקדוח.

אתה באמת מאמין שאם לא היה אדריאטית והיינו משחקים רק בקופליג היינו מנצחים היום??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2011, 23:12

yzafrir כתב:קראתי עכשיו את כל התרד מההתחלה וזה פשוט משעשע....

אני חושב שהמשחק הזה נתן לנו כמה תשובות די ברורות על מצב הקבוצה .
יוסי , אני מקווה שקיבלת את התשובה שלך לגבי זה שמכבי לא יכולה להסתדר בלי פארמר , ושפתאום זה שמכבי תלחם על מקומות 3-4 בבית זה לא כלכך הזוי....
פאפס היום קיבל הזדמנות והיה כלכך חלש שפשוט טוב שדיויד הוציא אותו מהר...הנבואה שלי לגביו הולכת ומתגשמת (הכובע של דפני...)
אוחיון הוא שחקן רול פלייר שאמור לעלות מהספסל ולהביא קצת רוח לחימה והגנה אבל כשראיתי שהוא פותח בחמישיה רציתי להקיא...
רוי , מה נטפלת היום לשייר ?? יש מספיק אפסים בקבוצה הזאת שאפשר להתפל עליהם...
סמית' הפרופסור ?? פחחחחח....לכל אלו שאמרו פעם שאיידסון אנמי , אז הוא הגדיר את המושג הזה מחדש..... הדבר היחיד הטוב בוא זה שהוא לפחות לא מזיק ....

המילה הטובה היחידה מגיע היום ללאנגפורד שבאמת נתן הכל היום וגם את המהלכים שעשה אחד על אחד הוא עשה בסוף שעון כשלא נשאר לו כלכך ברירה כי פשוט לא היה לו למי להוציא כדור .
לפחות הוא ידע לקרוא את זה שהגבוהים משחקים טוב יחסית בהתקפה ומסר להם טוב היום .
אגב כמו שאמרו מקודם , הוא לא רכז ואני בטוח שהוא גם לא אוהב להיות רכז...אבל כנראה שאין לנו ברירה...

על סופו אין מה לומר , השחקן בא פצוע ובאמת נתן כל מה שיכל , אבל בלי סופו כשיר זה כמעט בילתי אפשרי , לכל אלו שצחקו עם כל המשוואת בתחילת התרד , אני מקווה שקיבלתם את התשובה הסופית...

סמית' לא הזיק? לא יודע... הוא שיחק 30 דקות. 30 דקות!!!!!!!
בזמן הזה הוא עשה 3 מ-11 מהשדה, לקח 3 ריבאונדים וסחט עבירה. זהו. זה כל מה שהוא עשה ב-30 דקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 דצמבר 2011, 23:13

הוא זרק כמה זריקות קשות ודי מטומטמות כך שבאמת קשה להגיד שהוא לא הזיק.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־16 אורחים