פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
10 דצמבר 2011, 12:03
Euro_Basket כתב:roy1000 כתב:אין ולא הייתה שום סבלנות בשביל אוחיון. אוחיון משחק באותה הרמה מהרגע הראשון שהוא הגיע. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
געגועים לוויזנייבסקי?

לפחות אוחיון לא מסומם.
10 דצמבר 2011, 12:05
רוי בוא נגיד שאתה פשוט תופס את השחקן שהכי פחות אשם.
יש לפחות 10 אנשים במערכת שנקראת מכבי ת"א שיש להם אחריות שלילית גדולה יותר על מה שקורה במכבי.
10 דצמבר 2011, 12:08
jol9 כתב:רוי בוא נגיד שאתה פשוט תופס את השחקן שהכי פחות אשם.
יש לפחות 10 אנשים במערכת שנקראת מכבי ת"א שיש להם אחריות שלילית גדולה יותר על מה שקורה במכבי.
אני לא "מאשים" את שייר בכלום. אני פשוט אומר שהוא לא מתאים והמשחק ביום חמישי זה רק עוד הוכחה.
10 דצמבר 2011, 12:09
roy1000 כתב:שאייר יכול לא לאבד אותו בבק דור ולא לאבד אותו בחסימות. בלו היה לא מרוכז בהגנה על מירוטיץ' ואני אל מוריד ממנו אחריות, אבל הוא לא יכול למנוע ממנו את השלשות האלה.
אני לא יודע למה אתה מגן בכזה חירוף נפש על שייר. הוא לא הרבה אפילו שביב של ניצוץ במכבי שהוא שייך לרמות האלה. אולי אחרי כמה חודשים בגליל הוא יוכל לחזור עם יותר ביטחון. כרגע הוא מקרה אבוד.
למה בלו לא היה יכול למנוע ממנו את השלשות האלה, אבל שאייר כן אשם בשלשות שקלעו עליו?
אני "מגן בחירוף נפש" עליו, כי הביקורת עליו מוגזמת ולא היגיונית. אני ממש לא מצפה שיעשה במכבי העונה שינוי (אלא אם פתאום יקבל דקות וביטחון, אבל זה כנראה לא יקרה), אבל אין מקום לביקורת על שחקן, בטח במשחק כזה, שנמצא במצב הזה. הוא ממש לא הכתובת להאשמות במשחק הזה.
10 דצמבר 2011, 13:40
asafb96 כתב:roy1000 כתב:שאייר יכול לא לאבד אותו בבק דור ולא לאבד אותו בחסימות. בלו היה לא מרוכז בהגנה על מירוטיץ' ואני אל מוריד ממנו אחריות, אבל הוא לא יכול למנוע ממנו את השלשות האלה.
אני לא יודע למה אתה מגן בכזה חירוף נפש על שייר. הוא לא הרבה אפילו שביב של ניצוץ במכבי שהוא שייך לרמות האלה. אולי אחרי כמה חודשים בגליל הוא יוכל לחזור עם יותר ביטחון. כרגע הוא מקרה אבוד.
למה בלו לא היה יכול למנוע ממנו את השלשות האלה, אבל שאייר כן אשם בשלשות שקלעו עליו?
אני "מגן בחירוף נפש" עליו, כי הביקורת עליו מוגזמת ולא היגיונית. אני ממש לא מצפה שיעשה במכבי העונה שינוי (אלא אם פתאום יקבל דקות וביטחון, אבל זה כנראה לא יקרה), אבל אין מקום לביקורת על שחקן, בטח במשחק כזה, שנמצא במצב הזה. הוא ממש לא הכתובת להאשמות במשחק הזה.
בלו היה סוג של מיס-מץ' והיה לו משחק רע. חוץ מהיותו קלע אדיר, הוא גם עושה דברים נוספים בהתקפה ויכול לשמור טוב אם משתמשים בו נכון.
שאייר לעומת זאת יכול לשמור רק על גארדים שרובם ברמה הזאת מהירים, ובזה הוא לא מצליח.
אף אחד לא מאשים את שאייר במשהו ספציפי, פשוט בכושרו הוא לא מתאים למכבי.
מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לקחת שחקן לא בשל או לא בכושר ולהתחיל לפתח אותו.
במיוחד כשהדרישה היא לנצח בכל משחק.
ולשחק בשלוש מסגרות...ולשלב ישראלים...ולא לחרוג מ 500K לשחקן.
ואחרי זה מתפלאים שבלאט משתגע.
לפחות על 2 מתוך ה-5 התנאים האלה צריך לוותר.
10 דצמבר 2011, 13:57
Runner30 כתב:asafb96 כתב:roy1000 כתב:שאייר יכול לא לאבד אותו בבק דור ולא לאבד אותו בחסימות. בלו היה לא מרוכז בהגנה על מירוטיץ' ואני אל מוריד ממנו אחריות, אבל הוא לא יכול למנוע ממנו את השלשות האלה.
בלו היה סוג של מיס-מץ' והיה לו משחק רע. חוץ מהיותו קלע אדיר, הוא גם עושה דברים נוספים בהתקפה ויכול לשמור טוב אם משתמשים בו נכון.
שאייר לעומת זאת יכול לשמור רק על גארדים שרובם ברמה הזאת מהירים, ובזה הוא לא מצליח.
אף אחד לא מאשים את שאייר במשהו ספציפי, פשוט בכושרו הוא לא מתאים למכבי.
מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לקחת שחקן לא בשל או לא בכושר ולהתחיל לפתח אותו.
במיוחד כשהדרישה היא לנצח בכל משחק.
ולשחק בשלוש מסגרות...ולשלב ישראלים...ולא לחרוג מ 500K לשחקן.
ואחרי זה מתפלאים שבלאט משתגע.
לפחות על 2 מתוך ה-5 התנאים האלה צריך לוותר.
על איזה מיס-מאצ' אתה מדבר? אם את מירוטיץ' הוא לא יכול לשמור, אז מי כן? בלו משחק כ4, וכ4, הוא צריך לשמור שחקנים מהסוג הזה.
העיקר אם זה היה אליהו היו מוציאים אותו להורג על משחק כזה..
קלעי אדיר? נכון. אבל בכושר מזעזע, נראה זוועה, ובכל זאת מקבל קרדיט בלתי נגמר מבלאט, כשאליהו תורם יותר מבלו, שחקן טוב מבלו, יורד לספסל על כל שטות/החטאה/איבוד/שלשה בפנים
שאייר לא יכול לשמור על גארדים מהירים? לא נכון. בפירוש. ומי שאומר את זה, חיי על סטיגמות ולא ראה אותו שניה אחת ב-דיוק. הוא לא פרקינס, אבל הוא שחקן הגנה לא רע. מי ישמע פארגו המהולל איזה שחקן הגנה היה... גם הוא היה שחקן הגנה סביר, לא יותר. ושאראס.. ממש עילוי הגנתי. לא כל שחקן צריך ליהיות דיאמנטידיס בהגנה, אבל זה ממש לא נכון לומר ששאייר הוא חור בהגנה, ו"לא יכול לשמור על גארדים מהירים" (דבר שממש אין הרבה באירופה, יותר בNBA. נבארו, ספאנוליס, דיאמנטידיס, ורוב הגארדים המובילים באירופה, הם שחקנים לא ממש מהירים, ואת המקאלבים, אמורים לשמור אוחיון-לאנגפורד)
"לא לחרוג מ500K".. עוד פעם הדברים האלה? מה לא נמאס?
שאייר כרגע חסר ביטחון ולא חלק מהרטוציה, זה נכון. רק בלאט וההנהלה יקבעו אם "מכבי יכולה להרשות לעצמה" דברים כאלה. כל עוד הוא במכבי, צריך לקבל את זה, וכשישחק ויהיה חלק מהרוטציה (אם יהיה..), יהיה אפשר לבקר אותו מבינה מקצועית, אבל להאשים אותו במשחק ההגנה המחפיר של הקבוצה מול ריאל? במקום בו הוא נמצא מבחינת הרוטציה? בהרכב שהיה על המגרש? את השחקן שהוא שמר? נו באמת..
10 דצמבר 2011, 15:30
לא נמאס כבר לדבר על מה שהוא עשה בדיוק? חסרים כוכבי מכללות שנעלמו ברגע שהם עברו לכדורסל מקצועני?
10 דצמבר 2011, 15:55
MTA2311 כתב:לא נמאס כבר לדבר על מה שהוא עשה בדיוק? חסרים כוכבי מכללות שנעלמו ברגע שהם עברו לכדורסל מקצועני?
אבל זה כל העניין. זה ידוע וברור שהוא שחקן מוכשר מאוד, אבל לא בכושר, ובכל זאת כל משחק חופרים אחרי כל צעד שלו. הוא מחוץ לרוטציה בדרך כלל, ולא משחק הרבה. להאשים אותו במשחק ההגנה המזעזע של מכבי זה אבסורד
כשהוא באמת יתחיל לשחק ויראה רע, אז יהיה אפשר להגדיר אותו כנפילה גדולה. כרגע הוא פשוט לא עונה כל כך על הציפיות (תלוי של מי...), אבל אי אפשר לאשים אותו ולרדת עליו בכל הזדמנות
11 דצמבר 2011, 03:54
מכבי עשתה מספר טעויות :
הקו האחורי:
1. כשפראגו הודיע למכבי שהוא לא חוזר והגיע לנקודת אל חזור מכבי היתה צריכה באופן מיידי לחפש ולהביא שחקן בעמדה 1-2 ולא את פאפאלוקס המוגבל. פארמר שהגיע היה אמור להיות בונוס/תוסף בלבד ולא העיקר.
2. כמו שצביקה העיר - לנגפורד הוא סקורר שלא יכול לתפקד בעמדה 1 אלא הוא מעין 2 וחצי (הוא לא בדיוק קלעי ומבחינה פיזית אינו עומד בקריטריונים לעמדה 3)לכן כשנותנים לו לנהל משחק הכל נעשה דרכו ופחות שחקנים מקבלים כדור לייצור נקודות.
3. ישראלים - הישראלים שמכבי הביאה/השאירה מגובלים מאוד בכל צורה שהיא מבחינה התקפית ובעיקר בקליעה משלוש דבר שגורם לקבוצות לצופף ולהקשות על סופו.
אוחיון - שהיה אמור לבוא מהספסל כמחליף שלישי לעמדת הרכז, הפך לשחקן חמישיה בגלל ראיית המשחק שלו וההגנה היחסית סבירה שלו. כולם דיברו על השיפור שלו כשנכנס לתפקיד הרכז לפני פאפאלוקס אבל האמת שאוחיון לא השתנה בשום פרמטר אולי אחוזי הקליעה שלו מהקו השתפרו אבל לא יותר מזה ראיית המשחק והשמירה הסבירה היו גם טרם לכך בירושלים ובגליל. לעומת זאת הקליעה מחצי מרחק ומשלוש נשארה זועתית כשהיתה.
בורשטיין - כבר 4 שנים מאז אותה פציעה בגיד האכילס הוא מדשדש בין קבוצות תחתית ובין ספסל מכבי ובכל שנה מחדש מחדד את המסקנה שהתרומה שלו לקבוצה בכל פרמטר אפסית לעומת ההשקעה בו. אם היה פרמטר אחד חוץ מניסיון שהייתי יכול לזקוף לזכותו ובגללו הייתי מוכן לשלם לו 350 אלף דולר נטו לעונה הייתי עושה זאת אבל מדובר בשחקן פח.
בקיצור - 3 שחקנים (פאפאלוקס, אוחיון ובורשטיין) דומים מאוד מבחינת ראיית משחק ולכולם משותף אחד - כולם מוגבלים מאוד בקליעה מחצי מרחק ומשלוש.
-----------------------------
פאפאלוקס =400 אלף דולר נטו.
שאייר= 350 אלף דולר נטו.
בורשטיין= 350 אלף דולר נטו.
אוחיון= 250 אלף דולר נטו.
---------------------------------
סה"כ= 1.350.000 דולר נטו
------------------------------
יורוליג:
פאפלוקס= 4.6 נקודות 1/4 לשלוש
שאייר = 0 נקודות
בורשטיין= 3 נקודות 1/10- לשלוש
אוחיון= 3 נקודות 2/8 לשלוש
סה"כ - 10.6 נקודות מעמדת הרכז ו 4/22 משלוש - 18% כשרוב השלשות ממצבים נוחים.
לשלם 1.300.000 דולר נטו לארבעה שחקנים שיחד יתרמו מספרים עלובים כאלה זוהי לב ליבה של הבעיה.
לדעתי מכבי עשתה השנה טעות כשויתרה על הלפרין. מכבי סיכמה איתו על חוזה של 400 אלף דולר וכשנודע לה שעליה לשלם עליו את המס ויתרה עליו. וכאן הטעות - במקום לוותר על שאייר ובורשטיין ששניהם יחד שוים למכבי 700 אלף דולר לעונה והצלחתם העונה מוטלת בספק היא בחרה בהם לעומת הלפרין שהוא בשיאו ואין עוררין על עדיפותו על פניהם.
להכניס שחקן כמו שאייר למערכת קשה ומסובכת עם רמת ציפיות גבוהה בעונה קשה כ"כ הינה ציפיה לא הגיונית וחסרת תכלית. לדעתי היה על מכבי להשאילו לקבוצה אירופית כפי שעשתה עם מאצ'בן ולהביא את לנדסברג שהעביר כבר שנה אחת בחיפה ויכול היה להחליף את בורשטיין ובהצלחה מרובה.
11 דצמבר 2011, 05:02
yehooda כתב:מכבי עשתה מספר טעויות :
הקו האחורי:
1. כשפראגו הודיע למכבי שהוא לא חוזר והגיע לנקודת אל חזור מכבי היתה צריכה באופן מיידי לחפש ולהביא שחקן בעמדה 1-2 ולא את פאפאלוקס המוגבל. פארמר שהגיע היה אמור להיות בונוס/תוסף בלבד ולא העיקר.
2. כמו שצביקה העיר - לנגפורד הוא סקורר שלא יכול לתפקד בעמדה 1 אלא הוא מעין 2 וחצי (הוא לא בדיוק קלעי ומבחינה פיזית אינו עומד בקריטריונים לעמדה 3)לכן כשנותנים לו לנהל משחק הכל נעשה דרכו ופחות שחקנים מקבלים כדור לייצור נקודות.
3. ישראלים - הישראלים שמכבי הביאה/השאירה מגובלים מאוד בכל צורה שהיא מבחינה התקפית ובעיקר בקליעה משלוש דבר שגורם לקבוצות לצופף ולהקשות על סופו.
אוחיון - שהיה אמור לבוא מהספסל כמחליף שלישי לעמדת הרכז, הפך לשחקן חמישיה בגלל ראיית המשחק שלו וההגנה היחסית סבירה שלו. כולם דיברו על השיפור שלו כשנכנס לתפקיד הרכז לפני פאפאלוקס אבל האמת שאוחיון לא השתנה בשום פרמטר אולי אחוזי הקליעה שלו מהקו השתפרו אבל לא יותר מזה ראיית המשחק והשמירה הסבירה היו גם טרם לכך בירושלים ובגליל. לעומת זאת הקליעה מחצי מרחק ומשלוש נשארה זועתית כשהיתה.
בורשטיין - כבר 4 שנים מאז אותה פציעה בגיד האכילס הוא מדשדש בין קבוצות תחתית ובין ספסל מכבי ובכל שנה מחדש מחדד את המסקנה שהתרומה שלו לקבוצה בכל פרמטר אפסית לעומת ההשקעה בו. אם היה פרמטר אחד חוץ מניסיון שהייתי יכול לזקוף לזכותו ובגללו הייתי מוכן לשלם לו 350 אלף דולר נטו לעונה הייתי עושה זאת אבל מדובר בשחקן פח.
בקיצור - 3 שחקנים (פאפאלוקס, אוחיון ובורשטיין) דומים מאוד מבחינת ראיית משחק ולכולם משותף אחד - כולם מוגבלים מאוד בקליעה מחצי מרחק ומשלוש.
-----------------------------
פאפאלוקס =400 אלף דולר נטו.
שאייר= 350 אלף דולר נטו.
בורשטיין= 350 אלף דולר נטו.
אוחיון= 250 אלף דולר נטו.
---------------------------------
סה"כ= 1.350.000 דולר נטו
יורוליג:
פאפלוקס= 4.6 נקודות 1/4 לשלוש
שאייר = 0 נקודות
בורשטיין= 3 נקודות 1/10- לשלוש
אוחיון= 3 נקודות 2/8 לשלוש
סה"כ - 10.6 נקודות מעמדת הרכז ו 4/22 משלוש - 18% כשרוב השלשות ממצבים נוחים.
לשלם 1.300.000 דולר נטו לארבעה שחקנים שיחד יתרמו מספרים עלובים כאלה זוהי לב ליבה של הבעיה.
לדעתי מכבי עשתה השנה טעות כשויתרה על הלפרין. מכבי סיכמה איתו על חוזה של 400 אלף דולר וכשנודע לה שעליה לשלם עליו את המס ויתרה עליו. וכאן הטעות - במקום לוותר על שאייר ובורשטיין ששניהם יחד שוים למכבי 700 אלף דולר לעונה והצלחתם העונה מוטלת בספק היא בחרה בהם לעומת הלפרין שהוא בשיאו ואין עוררין על עדיפותו על פניהם.
להכניס שחקן כמו שאייר למערכת קשה ומסובכת עם רמת ציפיות גבוהה בעונה קשה כ"כ הינה ציפיה לא הגיונית וחסרת תכלית. לדעתי היה על מכבי להשאילו לקבוצה אירופית כפי שעשתה עם מאצ'בן ולהביא את לנדסברג שהעביר כבר שנה אחת בחיפה ויכול היה להחליף את בורשטיין ובהצלחה מרובה.
1. מסכים איתך וכבר אמרתי את זה בקיץ שזו החתמה לא נכונה . אגב פארמר חתם עוד לפני שפארגו החליט להבריז ( ויש הטוענים שזה היה הטריגר...)
2. כשלאנגפורד הוחתם בלאט אמר בפרוש שהוא לא המחליף לפארמר כשיעזוב וצפויים להגיע עוד שני שחקנים...
3. הישראלים של מכבי פשוט בכושר לא טוב (פניני ובלו...) אבל ברור לכולם שכשהם בכושר טוב זה נראה אחרת לגמרי...הבעיה שמכבי לא הצליחה להביא כמה ישראלים שברור לכולם שהם צריכים להיות במכבי אבל די ברור שינחתו פה שנה הבאה....
מסכים איתך לגבי אוחיון , האבסורד הכי גדול הוא שדווקא הקידום הזה לעמדת הרכז המוביל בעקבות העבדה הטובה יחסית שעשה כשפארמר היה פה , הוא מה שיוביל אותו בסופו של דבר מחוץ למכבי . אם היה נשאר שחקן מחליף נחמד כמובתחילת העונה אז רמת הציפיות לא הייתה עולה והוא לא היה סופג את האש שתאכלס לא מגיעה לו....
אגב הפציע של בורשטיין היא לא בגיד אכילס , אלא בעצם בולטת בשתי כפות הרגליים (די נדיר...) , אבל אני חייב להודות שדווקא העונה אני די מופתע מהיכולת שלו , אומנם לא מצדיקה 350K אבל חצי מיזה דווקא כן . ברור שהוא לא יסכים לחצי מהסכום ה שיגרום לעזיבתו בסופו של דבר וטוב שכך...
תיקון קל לסכומים שרשמת , פאפס 500K ושייר 200K....
11 דצמבר 2011, 07:21
יהודה - אחלה ניתוח. מקיף ומעמיק, ומחדד היטב את אחת הבעיות העיקריות של מכבי השנה, ואולי העיקרית שבהן.
אם אתה מוסיף לרביעייה הזאת גם את סמית' וג'יימס, אתה מקבל שחצי קבוצה פשוט לא מספקת את הסחורה, אבל עצוב מכך - כנראה
שהיא לא מסוגלת לספק את הסחורה, ופרט לשייר זה גם לא תלוי בכמות הדקות שהם יקבלו.
צפריר, יהודה התכוון לישראלים בקו האחורי, שיכולת הקליעה שלהם נעה בין להיות עלובה לבין להיות מעליבה.
שיירה קלעי טוב ואני מקווה שהוא ימשיך את קו ההתקדמות שלו, אם כי צריך לציין שהשיפוע של הקו הזה הוא מאוד מאוד קטן.
19 דצמבר 2011, 06:25
כל פעם שהוא נכנס למשחק הוא בורח לאחת הפינות וממתין לכדור
לא מנסה שום דבר לא כניסות, לא ניהול משחק, לא מסירות פנימה.
למישהו יש הסבר על התופעה הזו?
הוא היה פעם רכז, אולי כדאי לנסות אותו בתור רכז וככה הוא יחזיק בכדור ולא יברח ממנו
19 דצמבר 2011, 06:35
למה לפתוח תרד לנושא כלכך שולי ???
ולתשובה שלי , הוא פשוט שחקן ממושמע מידי . כשהוא משחק כקלעי הוא נעמד באחת הפינות כמו שהתרגיל אומר אבל בניגוד ללאנגפורד הוא לא שובר את התרגיל ומנסה ליזום משהו ברגע שהתרגיל נשבר ולכן זה נראה שהוא בורח מהכדור....תשימו לב שאוטומטית הוא רץ לאחת הפינות וממתין למסירה שלרוב לא באה . בכלל כרגע כשהוא עוד לא איפס לגמרי את הקליע שלו מבחוץ (אולי בגלל הפציעה בעין ?? ) אין טעם לבנות עליו כקלעי...
אגב אני גם לא מסכים עם אלו שכל הזמן אומרים שהוא לא שומר , הוא שומר סביר ביותר וממש לא מהווה חור בהגנה .
אני גם חושב שפשוט לא עושים בו שימוש נכון ושהוא צריך לשחק כרכז .
בשנים הכי טובות שלו בדיוק הוא שיחק כרכז ועשה את זה מצויין , אני חושב שאם יתנו לו לנהל את המשחק הוא יראה הרבה יותר טוב . הקופליג זו בדיוק הבמה לעשות את הנסיונות האלו כדי לתת לו ביטחון לעשות את זה גם במסגרות אחרות.
בניגוד לכמה שחקנים שהיו פלופ בהיסטוריה ( גודמן , פוט...) , שייר כשרון באמת גדול שפשוט לא מנוצל נכון במכבי ואולי עדיף היה להשאילו לעונה אחת כדי לקבל שחקן שלם יותר בהמשך...
19 דצמבר 2011, 06:42
בדיוק הפוך, שחקן שאמור להיות מוכשר הרבה יותר מהשניים האלו ( פוט , גודמן ) הוא הפלופ האמיתי.
צריך לתת את הקרדיט לבלאט כאן ולא לתת סתם עצות, כאילו שבלאט לא מכיר אותו - " לתת לו לשחק רכז", " לתת לו יותר דקות " וכך וכך. רק בלאט יודע מה עובר עליו , פיזית ומנטלית וכל מה שנגיד לא שווה הרבה כי לא ראינו אימון אחד שלו.
הוא בסך הכול ספוט אפ שוטר שצריך שיסדרו לו תרגילים כדי שיקלע . אולי יום אחד זה יסתדר, אולי לא. ממש לא היסטרי. למכבי יש מספיק רכזים העונה , בטח עם צירוף מאלט, ושאייר לא צריך להיות רכז העונה. נקודה.
19 דצמבר 2011, 06:50
כיום בתור קלעי הוא לא במשחק. לא חשוב מה הסיבה. לא מוסרים לו, אין בטחון בקליעה וכדומה.
התוצאה היא שהוא לא פקטור בכלל.
למה לא לנסות אותו אדריאטית ובקופל בתור רכז?
הרי בכל מקרה מכבי תגיע לפיינל פור בקופל ובאריאטית גם אם פה ושם יהיו הפסדים אבל ככה מתבזבז שחקן
ולפחות בקופליג חשוב שתהייה עוד אופציה
לפחות יש סיכוי שייצא משהו.
גם לא חשבו שלנגפורד מסוגל להיות רכז והוא לא רע בכלל בתור רכז.
19 דצמבר 2011, 06:55
לא חייבים להיות רכזים כדי להוביל כדור וליזום מהלכים. לנגפורד לא קלעי והוא עושה זאת. קארול קלעי אבסולוטי והוא גם עושה זאת. גם הלפרין עושה זאת. לבחור יש סוג של מחסום מנטאלי, אין הסבר אחר. זה לא שבלאט אומר לו תעמוד בפינה ותחכה לכדור, או למשיח, מי שיבוא ראשון.
19 דצמבר 2011, 06:55
שמע, יש גם גבול לכמות הניסיונות שמאמן צריך לעשות בעונה, זה לא מתמטיקאי שצריך לנסות את כל הקומבינציות האפשריות של הסגל שלו, דבר שצריך בשבילו מחשב על כנראה.
אל תשכח שאנשים גם רוצים הרבה יותר דקות לפאפלוקאס בתור רכז, אז עכשיו גם שאייר ?
בלאט כנראה חושב שזה ממש לא קריטי העונה לתת לו לשחק רכז וזה גם נראה סביר בהחלט. הוא לא נראה מוכן לזה פיזית או מנטלית ולמכבי יש מספיק רכזים העונה.
מה שחסר זה דווקא קלעי חוץ אמין ודווקא את זה הוא לא נותן לו. באסה, אבל זה מה יש. לא על זה תיפול העונה או תצליח.
19 דצמבר 2011, 07:31
yarinsaky כתב:שמע, יש גם גבול לכמות הניסיונות שמאמן צריך לעשות בעונה, זה לא מתמטיקאי שצריך לנסות את כל הקומבינציות האפשריות של הסגל שלו, דבר שצריך בשבילו מחשב על כנראה.
אל תשכח שאנשים גם רוצים הרבה יותר דקות לפאפלוקאס בתור רכז, אז עכשיו גם שאייר ?
בלאט כנראה חושב שזה ממש לא קריטי העונה לתת לו לשחק רכז וזה גם נראה סביר בהחלט. הוא לא נראה מוכן לזה פיזית או מנטלית ולמכבי יש מספיק רכזים העונה.
מה שחסר זה דווקא קלעי חוץ אמין ודווקא את זה הוא לא נותן לו. באסה, אבל זה מה יש. לא על זה תיפול העונה או תצליח.
זאת בדיוק הסיבה שאמרתי שאולי צריך להשאיל אותו העונה ....
שייר במיטבו כשהוא רכז , בדיוק כמו שמילאן במיטבו כשהוא משחק בעמדה 4 , כמו שמילאן פורח עכשיו כשהוא בעמדה שלו יכול להיות שכך גם יהיה עם שייר....
קשה לאגיד על שחקן בגילו שזו עונתו הראשונה מחוץ לארה"ב ושלא מקבל הזדמנויות לשחק ובטח שלא בעמדה שלו שהוא פלופ , מה גם שהוא מרוויח במכבי 200K לעונה לעומת ה-300K של פוט...פוט הוא פלופ כי גם בליגה השנייה בספרד לא הראה כלום...
אם שייר הוא פלופ אז מה פאפאס ?? אהה שכחתי פאפאס הוא קדוש שפשוט לא מקבל הזדמנויות מבלאט....
19 דצמבר 2011, 07:37
כרגע הוא פלופ ענק יחסית לציפיות - אני זוכר שכל הזמן אמרו שהוא יהיה טוב יותר מהלפרין, פחות פחדן, פחות חושש מהכדור. הוא דיבר על נ.ב.א וכדומה, בינתיים הוא בקושי שחקן לליגת קופל.
לי לא היו שום ציפיות מפוט ולדעתי לרוב אוהדי מכבי. הוא הגיע מאיזו מכללה של אנשים חכמים, לא שחקני כדורסל גדולים.
19 דצמבר 2011, 07:53
yarinsaky כתב:כרגע הוא פלופ ענק יחסית לציפיות - אני זוכר שכל הזמן אמרו שהוא יהיה טוב יותר מהלפרין, פחות פחדן, פחות חושש מהכדור. הוא דיבר על נ.ב.א וכדומה, בינתיים הוא בקושי שחקן לליגת קופל.
לי לא היו שום ציפיות מפוט ולדעתי לרוב אוהדי מכבי. הוא הגיע מאיזו מכללה של אנשים חכמים, לא שחקני כדורסל גדולים.
אוקיי , אם זו ההגדרה שלך לפלופ אז כרגע הוא כזה...אבל אני מאמין שהוא יכול לשנות את זה אבל כנראה של במכבי בשלב הזה.....
אתה אומר שכנראה דיויד יודע מה הוא וראה ממנו באימונים ולא חושב שמגיע לו לשחק , למה דיויד לא מקבל את אותו קרדיט כשמדובר בפאפאס ? הרי גם אותו הוא רואה באימונום ומכיר אותו מצויין עוד לפני....יכול להיות שדיויד טועה לגבי שניהם ויכול להיות שלא . מה שבטוח ששניהם לא מקבלים מספיק הזדמנויות (כששייר הרבה פחות) וכשהם על המגרש הם לא ניריאים הכי טוב . במקרה של שייר זה בעיקר כי הוא לא משחק בתפקיד שלו שהוא רכז ובמקרה של פאפאס זה בגלל שהוא גמר את הסוס ולא היה צריך להגיע לפה מההתחלה....