המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:ההגיון אומר, שאם היה לך את מילר, ואין לך את מילר,תנסה להביא מישהו תואם מילר.
וייט באמת יושב על המשבצת של מילר, ובגלל זה צריך לבוא.
אם יחכו למילר עד ינואר פברואר במקרה הטוב, העונה תהיה גמורה ממזמן עד אז.
אני מבין את הגישה של 4.5, אבל ככל שאני מתחבט בה, היא לא הנכונה.
שים נגיד את תומס רובינסון ליד צירבס בחמישיה. נשארת עם 2 מאיימים מבחוץ (גאודלוק, וימס) וזהו (כי עמדות 1,4,5 שלך לא מאיימות). אין לזה תקדים בכדורסל האירופי. כבר לא משחקים ככה.
אם רובינסון היה בא ע״ח אייברסון אני מבין. אבל החוסר העיקרי הוא ב4, לא ב5.
בכלל, אם היו עם טיפה סבלנות, והיו שומרים כסף, היו יכולים בשבוע הבא לצרף את אוקארו וייט ואת תומס רובינסון יחד, במקום ראד ואייברסון. את השני הפסדים של הפתיחה אכלנו איתם ובלעדיהם.
ככה זה אצל עניים, אין להם את הלוקסוס לקנות בזול.
החציל האצטקי כתב:מונטרז עם סיילנט ל׳
שחף1 כתב:הירידות על ראד מוגזמות. ויקטור קלאבר שכולם היו מאוד שמחים אם היה בא לפה בקיץ, חיבר 3 נקודות ו-4 ריבאונדים בשני המשחקים של ברצלונה ביחד.
כן, הוא קצת שכונתי, אבל יש לו לא מעט יתרונות שלדעתי אנחנו נראה יותר ליד ווימס וגאולדוק שימשכו אש. שומר גדול הוא לא יהיה כמובן. הצורך הוא ב-4.5, כי ראד לא יכול להחזיק את העמדה הזאת לבד וכי אין לו הגנה, וצירבס את אייברסון זה פשוט הגנה חלשה מידי
argof כתב:ההגיון אומר, שאם היה לך את מילר, ואין לך את מילר,תנסה להביא מישהו תואם מילר.
וייט באמת יושב על המשבצת של מילר, ובגלל זה צריך לבוא.
אם יחכו למילר עד ינואר פברואר במקרה הטוב, העונה תהיה גמורה ממזמן עד אז.
argof כתב:אני מבין את הגישה של 4.5, אבל ככל שאני מתחבט בה, היא לא הנכונה.
שים נגיד את תומס רובינסון ליד צירבס בחמישיה. נשארת עם 2 מאיימים מבחוץ (גאודלוק, וימס) וזהו (כי עמדות 1,4,5 שלך לא מאיימות). אין לזה תקדים בכדורסל האירופי. כבר לא משחקים ככה.
אם רובינסון היה בא ע״ח אייברסון אני מבין. אבל החוסר העיקרי הוא ב4, לא ב5.
jol9 כתב:זה נכון בדיעבד... הרי אם מכבי היתה פותחת עונה עם צירבס ואלכסנדר כשני הגבוהים היחידים בסגל,
היינו אוכלים אותם חיים כאן.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:זה נכון בדיעבד... הרי אם מכבי היתה פותחת עונה עם צירבס ואלכסנדר כשני הגבוהים היחידים בסגל,
היינו אוכלים אותם חיים כאן.
בלי שניים מתוך 5 גבוהים (כולל שגב) זה מוגזם, אבל אני כן חשבתי שנכון לחכות לגבוה מהמחנות לפני שאייברסון חתם, בהתאם למצב השוק באותו זמן. ואני די בטוח שלא הייתי היחידי כאן.
MTA2311 כתב:ככל שעובר הזמן, מתחוור לי שהחוסר העיקרי הוא דווקא בעמדה 5.
זה לא חשוב אבל. שתי העמדות זקוקות לחיזוק מיידי. אם יגיע שחקן שמסוגל לשחק רק באחת העמדות האלה זה לא יספיק.
er79 כתב:חציל, אתה מהמר על מילר כאילו זה מוגמר ש-1. הוא חוזר בינואר 2. הוא חוזר לאותה יכולת . הלוואי וזה יקרה אבל הסיכויים לכך לא גבוהים. בכל מקרה, מסכים שהשחקן שצריך להגיע חייב להיות 4.5 הגנתי ומשאבת ריבאונדים. אם מילר יחזור מה טוב, אם לא גם נוכל לחיות עם ראד, כל עוד ה-4.5 הזה קיים.
argof כתב:ב-5 הציוות אכן לא מוצלח. למרות שממהרים לקבור פה את צירבס. הוא שחקן התקפה טוב, שעוד יתרום והרבה. לצירבס היה צריך לצוות 4.5 איכותי כמשלים שלו, אתלטי, הגנתי, ריבאונדר וכו. תומס רובינסון מצוין לזה.אבל במקום אייברסון, לא כגלגל שלישי בעמדה.
כעת, בעמדה 5 מושקע הרבה כסף, וזה לא ריאלי להניח שיניחו שם אקסטרה כסף.
argof כתב:לעומת זה, בעמדה 4 אין כלום. ראד הוא 4 פרוספקט מחליף. הוא לא 35 דקות. ואיפה ההגנה שלו? ועל אלכסנדר לא בונים כנראה. לא יודע אם בצדק, אבל לא בונים.
ולכן, בהנחה שצירבס ואייברסון הם נתון, המוצא הכמעט יחידי שאני רואה, הוא להעמיד 4 סקוררים מסביב לאייברסון כהרכב מוצא (גאודלוק ב1, ווימס ב2, סמית׳ ב3, אוקארו וייט ב4 אם וכאשר, ואייברסון ב5)(סילי במקום סמית׳ אם וכאשר יידרשו שני מובילי כדור).
argof כתב:ההשוואה לפנר אינה במקומה. לצד וסלי ואודו יש 3 מקלעים כמו דיקסון, בוגדנוביץ ודאטומה. לנו יש את מקל... וגם בפנר זה לא פתרון אידאלי שרץ דקות רבות מידי. אנחנו בעידן של מבוא לסטרץ׳ 5, לוותר על סטרץ׳ 4 זו חזרה לימי האדם הקדמון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7 ו־18 אורחים