ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי argof » 22 אוקטובר 2016, 00:27

ההגיון אומר, שאם היה לך את מילר, ואין לך את מילר,תנסה להביא מישהו תואם מילר.
וייט באמת יושב על המשבצת של מילר, ובגלל זה צריך לבוא.
אם יחכו למילר עד ינואר פברואר במקרה הטוב, העונה תהיה גמורה ממזמן עד אז.
אני מבין את הגישה של 4.5, אבל ככל שאני מתחבט בה, היא לא הנכונה.
שים נגיד את תומס רובינסון ליד צירבס בחמישיה. נשארת עם 2 מאיימים מבחוץ (גאודלוק, וימס) וזהו (כי עמדות 1,4,5 שלך לא מאיימות). אין לזה תקדים בכדורסל האירופי. כבר לא משחקים ככה.
אם רובינסון היה בא ע״ח אייברסון אני מבין. אבל החוסר העיקרי הוא ב4, לא ב5.
בכלל, אם היו עם טיפה סבלנות, והיו שומרים כסף, היו יכולים בשבוע הבא לצרף את אוקארו וייט ואת תומס רובינסון יחד, במקום ראד ואייברסון. את השני הפסדים של הפתיחה אכלנו איתם ובלעדיהם.
ככה זה אצל עניים, אין להם את הלוקסוס לקנות בזול.
argof

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אוקטובר 2016, 00:30

ככל שעובר הזמן, מתחוור לי שהחוסר העיקרי הוא דווקא בעמדה 5.

זה לא חשוב אבל. שתי העמדות זקוקות לחיזוק מיידי. אם יגיע שחקן שמסוגל לשחק רק באחת העמדות האלה זה לא יספיק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2016, 00:42

argof כתב:ההגיון אומר, שאם היה לך את מילר, ואין לך את מילר,תנסה להביא מישהו תואם מילר.
אני מבין את הגישה של 4.5, אבל ככל שאני מתחבט בה, היא לא הנכונה.
שים נגיד את תומס רובינסון ליד צירבס בחמישיה. נשארת עם 2 מאיימים מבחוץ (גאודלוק, וימס) וזהו (כי עמדות 1,4,5 שלך לא מאיימות). אין לזה תקדים בכדורסל האירופי. כבר לא משחקים ככה.
בכלל, אם היו עם טיפה סבלנות, והיו שומרים כסף, היו יכולים בשבוע הבא לצרף את אוקארו וייט ואת תומס רובינסון יחד, במקום ראד ואייברסון. את השני הפסדים של הפתיחה אכלנו איתם ובלעדיהם.
ככה זה אצל עניים, אין להם את הלוקסוס לקנות בזול.

זה נכון בדיעבד... הרי אם מכבי היתה פותחת עונה עם צירבס ואלכסנדר כשני הגבוהים היחידים בסגל,
היינו אוכלים אותם חיים כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף1 » 22 אוקטובר 2016, 01:16

הירידות על ראד מוגזמות. ויקטור קלאבר שכולם היו מאוד שמחים אם היה בא לפה בקיץ, חיבר 3 נקודות ו-4 ריבאונדים בשני המשחקים של ברצלונה ביחד.
כן, הוא קצת שכונתי, אבל יש לו לא מעט יתרונות שלדעתי אנחנו נראה יותר ליד ווימס וגאולדוק שימשכו אש. שומר גדול הוא לא יהיה כמובן. הצורך הוא ב-4.5, כי ראד לא יכול להחזיק את העמדה הזאת לבד וכי אין לו הגנה, וצירבס את אייברסון זה פשוט הגנה חלשה מידי
שחף1

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אוקטובר 2016, 01:21

החציל האצטקי כתב:מונטרז עם סיילנט ל׳

למה לבאס את היום? הרבה פחות סקסי
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אוקטובר 2016, 01:25

שחף1 כתב:הירידות על ראד מוגזמות. ויקטור קלאבר שכולם היו מאוד שמחים אם היה בא לפה בקיץ, חיבר 3 נקודות ו-4 ריבאונדים בשני המשחקים של ברצלונה ביחד.
כן, הוא קצת שכונתי, אבל יש לו לא מעט יתרונות שלדעתי אנחנו נראה יותר ליד ווימס וגאולדוק שימשכו אש. שומר גדול הוא לא יהיה כמובן. הצורך הוא ב-4.5, כי ראד לא יכול להחזיק את העמדה הזאת לבד וכי אין לו הגנה, וצירבס את אייברסון זה פשוט הגנה חלשה מידי

מדויק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אוקטובר 2016, 01:38

argof כתב:ההגיון אומר, שאם היה לך את מילר, ואין לך את מילר,תנסה להביא מישהו תואם מילר.

קודם כל, לא כל כך מסכים עם נקודת המוצא שלך. לא חושב שהבעיתיות בעמדה 5 קטנה מזאת שבעמדה 4.
בעיניי עמדה 5 היא אחת משתי העמדות החשובות ביותר (ביחד עם עמדה 1), ומכבי לוקה שם מאוד בכל הקשור לפן ההגנתי.

חוץ מזה, אתה צריך לחשוב גם מעבר לכאן ועכשיו. מה עם התקופה שאחרי החזרה של מילר (ואם כאשר יחלים בהתאם להערכות)?
אני מעדיף להציב את התקרה שלי הכי גבוה שאפשר, ואם אני מביא 4 ומשאיר את עמדה 5 כמו שהיא עד סוף העונה - אני יודע שחלק גדול מהבעיות שלנו בהגנה לא יפתרו ויהי מה.
נכון, צריכים להיות תחרותיית עד החזרה של מילר, אבל גם אם אתה מתחזק ב-4.5 עם תכונות הגנתיות לדוגמא (או אפילו עם רים פרוטקטור לעמדה 5) אתה יכול להיות מאוד תחרותי. אתה לא מביא סתם שחקן כדי שימלא את החור, אלא שחקן עם תכונות הגנתיות שחסרות לך.

argof כתב:אני מבין את הגישה של 4.5, אבל ככל שאני מתחבט בה, היא לא הנכונה.

פרנבחצ'ה משחקת הרבה פעמים עם אודו ו-וסלי כשני גבוהים שלא מאיימים מבחוץ, והיא עושה את זה טוב.
בנוסף, אף אחד לא אמר ש-"4.5" זה תומאס רובינסון או שחקן שלא מאיים מבחוץ. יהיו אופציות לפה או לפה.

ושוב, אני מעריך שבמכבי לוקחים בחשבון את מילר. יותר מזה, לא נשמע כרגע שהם מתכננים חיזוק כלשהו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אוקטובר 2016, 01:46

jol9 כתב:זה נכון בדיעבד... הרי אם מכבי היתה פותחת עונה עם צירבס ואלכסנדר כשני הגבוהים היחידים בסגל,

בלי שניים מתוך 5 גבוהים (כולל שגב) זה מוגזם, אבל אני כן חשבתי שנכון לחכות לגבוה מהמחנות לפני שאייברסון חתם, בהתאם למצב השוק באותו זמן. ואני די בטוח שלא הייתי היחידי כאן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אוקטובר 2016, 02:03

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:זה נכון בדיעבד... הרי אם מכבי היתה פותחת עונה עם צירבס ואלכסנדר כשני הגבוהים היחידים בסגל,

בלי שניים מתוך 5 גבוהים (כולל שגב) זה מוגזם, אבל אני כן חשבתי שנכון לחכות לגבוה מהמחנות לפני שאייברסון חתם, בהתאם למצב השוק באותו זמן. ואני די בטוח שלא הייתי היחידי כאן.

לא היית
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2016, 07:12

MTA2311 כתב:ככל שעובר הזמן, מתחוור לי שהחוסר העיקרי הוא דווקא בעמדה 5.

זה לא חשוב אבל. שתי העמדות זקוקות לחיזוק מיידי. אם יגיע שחקן שמסוגל לשחק רק באחת העמדות האלה זה לא יספיק.

חוסר אין. יש שחקנים לא מתאימים/לא טובים בעמדות האלו.

כלומר, צריך להחליף שחקן ולא להוסיף אחד נוסף.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 22 אוקטובר 2016, 11:06

לא יבואו שני שחקנים, שכחו מזה. אם יבוא 4.5 אחד אני אופתע ואגיד תודה.
er79

הודעהעל ידי argof » 22 אוקטובר 2016, 11:10

ב-5 הציוות אכן לא מוצלח. למרות שממהרים לקבור פה את צירבס. הוא שחקן התקפה טוב, שעוד יתרום והרבה. לצירבס היה צריך לצוות 4.5 איכותי כמשלים שלו, אתלטי, הגנתי, ריבאונדר וכו. תומס רובינסון מצוין לזה.אבל במקום אייברסון, לא כגלגל שלישי בעמדה.
כעת, בעמדה 5 מושקע הרבה כסף, וזה לא ריאלי להניח שיניחו שם אקסטרה כסף.
לעומת זה, בעמדה 4 אין כלום. ראד הוא 4 פרוספקט מחליף. הוא לא 35 דקות. ואיפה ההגנה שלו? ועל אלכסנדר לא בונים כנראה. לא יודע אם בצדק, אבל לא בונים.
ולכן, בהנחה שצירבס ואייברסון הם נתון, המוצא הכמעט יחידי שאני רואה, הוא להעמיד 4 סקוררים מסביב לאייברסון כהרכב מוצא (גאודלוק ב1, ווימס ב2, סמית׳ ב3, אוקארו וייט ב4 אם וכאשר, ואייברסון ב5)(סילי במקום סמית׳ אם וכאשר יידרשו שני מובילי כדור). זה הרכב עם יכולות אישיות עצומות, שכמעט מיותר לתכנן עבורו תרגילים בהתקפה, ובהגנה, האתלטיות של הרביעייה מסביב לאייברסון תחפה על העציות שלו, ותאפשר לו להתרכז בריבאונד הגנה, שבו הוא טוב למדיי. גאודלוק שומר סביר, טוב בהרבה מתיאודוסיץ, רודריגז או שאראס. ווימס, אם רוצה, שומר מצוין. סמית׳ טוב מאוד בהגנה הקבוצתית, ואוקארו וייט בחמישיית ההגנה של הליגה היוונית. זה הרכב ל25-30 דקות, עם סילי, לנדסברג, פניני וראד רוטציוניים בתוכו. ייתכנו בו גם כמה דקות של סמול בול, עם ראד (בשאיפה מילר מאוחר יותר) ווייט בפרונטליין.
ההרכב המשני (של צירבס) יכלול לפחות 3 שחקני הגנה אישית טובים פלוס לצידו (מקל ואוחיון יחד כמו בנבחרת ישראל, לנדסברג כסקורר, וייט (ומילר מאוחר יותר/שגב/אלכסנדר) ב4, וצירבס כמוציא לפועל עיקרי באותן 15 דקות.
ההשוואה לפנר אינה במקומה. לצד וסלי ואודו יש 3 מקלעים כמו דיקסון, בוגדנוביץ ודאטומה. לנו יש את מקל... וגם בפנר זה לא פתרון אידאלי שרץ דקות רבות מידי. אנחנו בעידן של מבוא לסטרץ׳ 5, לוותר על סטרץ׳ 4 זו חזרה לימי האדם הקדמון.
תבדקו את הפלוס מינוס של דקות 21-28 מול ריאל. הדקות של אייברסון ומסביבו 4 קלעים (עד שחטף את הרביעית). 24-13 למכבי. תבדקו את דקות 37-40, כשאיברסון חזר והחליף את חמישיית הסופר סמול בול הלא מוצלחת של אדלשטיין. 13-10 למכבי, וזה כולל 4 עונשין של ריאל בשניות האחרונות.

ונ״ב: בימים שלפני ההחתמה של ראד ואייברסון, התנהל פה דיון ער אם צריך לחכות לפליטי מחנות, או שחייבים לצאת למשחקי האימון בסגל מלא. היו פה מי שחשבו שצריך לחכות, ולמשל למלא בינתיים את עמדה 4 עם סמית, פניני ואלכסנדר ואת עמדה 5 עם שגב, כדי לא להתפשר ולקבל שחקנים מתאימים. כמו שהכוכב האדום קיבלה את מילר בשנה שעברה. לאותם אנשים לא ניתן לומר שהם חכמים בדיעבד. החתמה של אחד מהם (ראד או אייברסון) - אפשר לחיות איתה. ההחתמה של שניהם נבעה מהיסטריה מיותרת, לא התחשבה בהשלמות שצריך לעשות לצד צירבס, וצמצמה את מרחב תיקון הטעויות כעת.
זו לא עונה אבודה. צריך לשפר עם שחקן נוסף ולבנות את ההרכבים נכון, ויש מה למצות מהחומר האנושי שיש.
argof

הודעהעל ידי שחף1 » 22 אוקטובר 2016, 11:23

הבעיה של וויט היא שהוא נטו 4. זה אחלה עכשיו וגם יפתור לא מעט בעיות. ברגע שמילר יחזור יהיו 3 שחקנים על העמדה הזאת. הייתי מחפש שחקן שיכול לשחק בשתי העמדות.הוא גם לא שוט בלוקר שבעיני זה משהו שמאוד מאוד חסר למכבי.
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 אוקטובר 2016, 11:28

אני לא מסכים שצריך להחליף שחקן. אתה תוכל להזדכות על ג'ו אלכסנדר, אבל כרגע יש לו תפקיד (או לפחות תפקיד פוטנציאלי) כסנטר מחליף בליגה עד שאיתי שגב חוזר.

argof, עם גאודלוק-ווימס-סמית'/סילי/לנדסברג, למכבי יש שלושה מקלעים לא פחות מלכל קבוצה אחרת, כך שאפשר לשחק קצת עם 4 בלי קליעה. בלונג ראן מילר ייכנס לנישת ה-4 ואתה תרוויח סנטר נוסף ו-ורסטיליות לסגל שזקוק לזה מאוד.
אני מסכים לגמרי שבכדורסל המודרני משחקים עם 4 קלעים לפחות, וצריך את הורסטיליות כדי לשחק גם עם 5. אני פשוט חושב שהסטרץ' 4 שאמור לתקן את זה הוא מילר והוא ייתן לך גמישות ענקית בהרכבים, אבל רק מספרי 4 לא מספיקים כדי לתקן לך את כל ההגנה.
את הקליעה אתה צריך לקבל מהקו האחורי שמפוצץ באופציות, אבל חייבים לקחת בחשבון שזה יבוא על חשבון ההגנה משם, וזה לא מסתדר עם האין-הגנה בקו הקדמי... מילר + סנטר הגנתי יתנו לך שם מטריה אווירית יפה.

בקיצור, רוצה לראות כרגע את מכבי עם:
5) צירבס, אייברסון
4) 4.5 הגנתי, ראד, פניני
3) לנדסברג, סמית'
2) ווימס, סילי
1) גאודלוק, מקל, אוחיון

ובהמשך (בערך מהמחזור ה-20 ביורוליג וצפונה) עם:
5) צירבס, 4.5 הגנתי, אייברסון
4) מילר, ראד
3) לנדסברג, סמית'
2) ווימס, סילי
1) גאודלוק, מקל, אוחיון

לדבר על קולטון כסנטר מוביל בקבוצה רצינית זה מגוחך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 22 אוקטובר 2016, 11:39

חציל, אתה מהמר על מילר כאילו זה מוגמר ש-1. הוא חוזר בינואר 2. הוא חוזר לאותה יכולת . הלוואי וזה יקרה אבל הסיכויים לכך לא גבוהים. בכל מקרה, מסכים שהשחקן שצריך להגיע חייב להיות 4.5 הגנתי ומשאבת ריבאונדים. אם מילר יחזור מה טוב, אם לא גם נוכל לחיות עם ראד, כל עוד ה-4.5 הזה קיים.
er79

הודעהעל ידי argof » 22 אוקטובר 2016, 11:48

אני לא פוסל על הסף 4.5 הגנתי. רק שמהר מאוד, הרבה לפני שמילר יחזור לכושר (בין לחזור לבין לחזור לכושר יש במקרה הטוב חודש נוסף), מר 4.5 החדש יהפוך לסנטר המוביל, ובצדק.
ואז מי יהיה ב-4? ראד? 35 דקות? אל תשתכרו מהתפוקות מול ריאל. תשקללו תפוקה פר 40 דקות, והיא בטווח הבינוני. הוא עדיין היה 2/7 (28%) מ3. וזה מה שהוא. 30% מ3, חסר תבונת משחק (אולי ישתפר עם הזמן), וכוחו בעיקר במגרש הפתוח.
במקביל, מר מיליון יורו לעונה, צירבס, יתייבש על הספסל, יאבד ביטחון ויהיה מתוסכל. ואייברסון בכלל יעבור להיות העוזר של עמי ביטון. בעמדה 4, לעומת זה, לא הושקע כסף כמעט, וגם יש פחות שחקנים לאבד, כי ראד ממילא על תקן הצעיר שבא ללמוד.
ה-4 חשוב בעיניי מ-4.5. במיוחד אם אפשר היה לגייס בחור עם סט תכונות טרנס מוריס like. אוקארו וייט, מוריס נ׳דור וכו, שגם קולעים מרחוק וגם שומרים וחוסמים.
argof

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 אוקטובר 2016, 11:52

er79 כתב:חציל, אתה מהמר על מילר כאילו זה מוגמר ש-1. הוא חוזר בינואר 2. הוא חוזר לאותה יכולת . הלוואי וזה יקרה אבל הסיכויים לכך לא גבוהים. בכל מקרה, מסכים שהשחקן שצריך להגיע חייב להיות 4.5 הגנתי ומשאבת ריבאונדים. אם מילר יחזור מה טוב, אם לא גם נוכל לחיות עם ראד, כל עוד ה-4.5 הזה קיים.

אתה חייב להמר על מילר אם אתה באמת רוצה לראות אותו חוזר לעניינים. אם תכניס אותו לסיטואציה שבה הוא לא יכול להצליח- הוא פשוט לא יצליח, ופספסת פוטנציאל לשחקן בסדר הגודל של גאודלוק או סוני.
בגלל זה אני אומר שה4.5 הזה לא יכול להיות סתם שחקן. זה צריך להיות שחקן מצויין ומישהו עם קצת אופי ושכל, מישהו שקצת ירים את הרמה האנושית שם בכל מקרה, ויתרום לקבוצה מעבר לסטטיסטיקה.
רובינסון זה מצויין, אבל אני בטוח שיש אופציות טובות נוספות למקרה הסביר שהוא נשאר בNBA. אם נוחת שחקן כמו ג'רנל סטוקס, למשל, זה גם יכול להיות מעניין. לא צריך סתם קפיץ טיפש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף1 » 22 אוקטובר 2016, 12:08

סטוקס זה שחקן ליורוקאפ. אין לו קפיצים או סייז בשביל להתמודד מול כל מיני אנתוני ראנדולף ואודו
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 אוקטובר 2016, 12:16

יש עוד שמות.
מיץ' מגארי למשל עושה הרבה בעיות בOKC ועדיין לא התרומם לתפקיד של רול פלייר מועיל. אני רואה מצב שבו הם מוותרים עליו (יש שם את אדאמס, קאנטר, סבוניס, לוברן, איליאסובה וקוליסון לפניו ברוטציה), והוא מתגלגל איכשהו לאירופה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אוקטובר 2016, 12:19

argof כתב:ב-5 הציוות אכן לא מוצלח. למרות שממהרים לקבור פה את צירבס. הוא שחקן התקפה טוב, שעוד יתרום והרבה. לצירבס היה צריך לצוות 4.5 איכותי כמשלים שלו, אתלטי, הגנתי, ריבאונדר וכו. תומס רובינסון מצוין לזה.אבל במקום אייברסון, לא כגלגל שלישי בעמדה.
כעת, בעמדה 5 מושקע הרבה כסף, וזה לא ריאלי להניח שיניחו שם אקסטרה כסף.

1) אף אחד לא קובר את צירבס. הוא פשוט חור הגנתי.
2) מי אמר לך שלא ישוחרר שחקן (גם אם לא באופן מיידי) אם יגיע חיזוק?
בסבירות לא קטנה, הפדרמנים ירצו לפנות מקום למזומנים (ואייברסון כנראה האופציה הראשונה במקרה כזה).
3) "4.5", כמשמעות ההגדרה - נופל גם על עמדה 4 וגם על עמדה 5 (בין לבין). לא רק על עמדה 5.
4) לא הייתי מתנגד לתומאס רובינסון, אבל לא צריך להזכיר אותו בכל הודעה שנייה כאילו הוא ה-4.5 היחידי בעולם.

argof כתב:לעומת זה, בעמדה 4 אין כלום. ראד הוא 4 פרוספקט מחליף. הוא לא 35 דקות. ואיפה ההגנה שלו? ועל אלכסנדר לא בונים כנראה. לא יודע אם בצדק, אבל לא בונים.
ולכן, בהנחה שצירבס ואייברסון הם נתון, המוצא הכמעט יחידי שאני רואה, הוא להעמיד 4 סקוררים מסביב לאייברסון כהרכב מוצא (גאודלוק ב1, ווימס ב2, סמית׳ ב3, אוקארו וייט ב4 אם וכאשר, ואייברסון ב5)(סילי במקום סמית׳ אם וכאשר יידרשו שני מובילי כדור).

אם יגיע חיזוק, אף אחד מהגבוהים הוא לא נתון (בטח כשהסגל הנוכחי כולל 8 זרים, 7 מתוכם פעילים). בטח לא אייברסון, ולמרות שאפשר לעבוד איתו.
ב-4 יש לך את ראד כמחליף למילר, את סמית' ביורוליג (לפחות עד החזרה של מילר) ופניני בליגה + ה-4.5 ההגנתי שתביא. לא רע כפיתרון זמני. וסלח לי שאני לא מתלהב מכל ההרכבים עם אייברסון (עוד אפשר לרגע לחשוב שמדובר באחד שישחק 30 דקות במשחק), לא משם תבוא הישועה. הוא לא יותר מסנטר מחליף חביב לדקות מסויימות.

argof כתב:ההשוואה לפנר אינה במקומה. לצד וסלי ואודו יש 3 מקלעים כמו דיקסון, בוגדנוביץ ודאטומה. לנו יש את מקל... וגם בפנר זה לא פתרון אידאלי שרץ דקות רבות מידי. אנחנו בעידן של מבוא לסטרץ׳ 5, לוותר על סטרץ׳ 4 זו חזרה לימי האדם הקדמון.

למה שתעמיד את מקל בחמישייה כזאת? יש לך את גאודלוק, ווימס וסילי/סמית' (לא בהכרח בסדר הזה), שאפשר לצוות לשני גבוהים שלא מאיימים מבחוץ. אף אחד לא מכריח את פנר לשחק בציוות כזה, הם משחקים ככה לדקות מסויימות כי זה עובד להם טוב (גם מכבי, אם וכאשר, לא תשחק ככה 40 דקות). חוץ מזה, אתה יוצא שוב ושוב מנקודת הנחה שגויה ש-"4.5" הוא בהכרח שחקן שלא יודע לקלוע מבחוץ - אז לא בהכרח.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים