29 אוקטובר 2016, 02:07
29 אוקטובר 2016, 02:07
felix_r כתב:תשמע לי טוב. הקו הקידמי שלנו העונה טוב ועמוק יותר מכל הקוים הקידמיים שלנו מאז הקבוצה של צביקה עם וויצ'יץ', מוריס, פייזר, באטיסטה, אליהו. הקו ההוא היה יותר עמוק (והפסדנו את כל התארים). אבל מאז תמיד הינו קצרים בשתי עמדות הפנים.
29 אוקטובר 2016, 02:10
MTA2311 כתב:קו קדמי עם אלכסנדר, ראד ואייברסון טוב יותר מקו קדמי של סופו, טיוס ובלו.
בסדר.
29 אוקטובר 2016, 02:59
29 אוקטובר 2016, 03:16
אחדשיודע כתב:אה, אז עברנו עכשיו לרשימת הפצועים והתירוצים? שגב ומילר (שנפצע בכלל לפני תחילת העונה, ושיערו בשלב הראשון שיחמיץ 6-9 חודשים) לא אמורים לחזור לפני ינואר-פברואר. התייחסנו בדיון הזה (כולל אותך) רק לחומר הקיים - ראד, אלכסנדר, אייברסון וצירבס - שאמור להסתדר לבדו עד מחצית העונה.
אם פתאום החלטת לדבר על העומק (שהיה לו פחות משמעות ב-13/14 בהשוואה לשנה הנוכחית), למרות שהוויכוח עסק בכלל באיכות הקו הקדמי הנוכחי והתרומה ההגנתית שלו לקבוצה - אז מיותר לציין שבאותה עונה שון ג'יימס פתח כסנטר ראשון (עד שנפצע), ועל משבצת הישראלי הצעיר לליגה (שגב) היה למכבי את ג'ייק כהן, עד שהוחלט להשאילו לראשל"צ. תוסיף לכך דווין סמית' צעיר ב-3 שנים, שהורשה לשחק גם בליגה, ותקבל תמונה דומה מהבחינה הזאת. ונשאיר בצד את העובדה שאלכסנדר הוא כרגע על תקן גופה בלבד (סוג של ז'יז'יץ' בהקבלה לעונה ההיא, רק בלי חיוכים).
29 אוקטובר 2016, 03:17
29 אוקטובר 2016, 03:35
אחדשיודע כתב:עוד תגובה טיפוסית.
הקשקשן הראשי מדבר. מבלבל במוח וממציא תיאוריות כל היום.
29 אוקטובר 2016, 03:46
29 אוקטובר 2016, 03:47
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:עוד תגובה טיפוסית.
בטח שאתה קשקשן.
מה הבאת את סמית'? אני לא ספרתי אותו כשחקן פנים, אחרת זה היה 7 שחקני פנים בסגל העונה.
ג'ייק כהן? שיחק 15 דקות סך הכל באותה עונה ביורוליג. אתה יכול לספור גם את בן אלטיט ששיחק 5 דקות ו 15 שניות.
תכל'ס היה לנו רק את דיוויד בלו בעמדה 4.
העונה יש לנו את ראד, אלכסנדר ומילר הפצוע.
אם בא לך להוסיף גם את פניני סמית', אז תוסיף אותם בשתי הקבוצות
29 אוקטובר 2016, 03:57
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:עוד תגובה טיפוסית.
בטח שאתה קשקשן.
מה הבאת את סמית'? אני לא ספרתי אותו כשחקן פנים, אחרת זה היה 7 שחקני פנים בסגל העונה.
ג'ייק כהן? שיחק 15 דקות סך הכל באותה עונה ביורוליג. אתה יכול לספור גם את בן אלטיט ששיחק 5 דקות ו 15 שניות.
תכל'ס היה לנו רק את דיוויד בלו בעמדה 4.
העונה יש לנו את ראד, אלכסנדר ומילר הפצוע.
אם בא לך להוסיף גם את פניני סמית', אז תוסיף אותם בשתי הקבוצות
חביבי, אל תשכתב לי את ההיסטוריה. סיפורים תספר לילדים, לא לי.
נמאס לשמוע את הבלבולי מוח שלך.
התחילו את העונה ב-13/14 - בלו, סמית' (שיחק 51.8% בעמדה 4 ביורוליג לפי in-the-game.org) ג'ייק כהן (שיחק 10 משחקי ליגה במכבי, 8.4 דק' בממוצע למשחק + 16 דק' ביורוליג) שון ג'יימס, סופו וטיוס. ספרת כמה שחקנים? 6. סמית' יכל לשחק בשתי מסגרות, מבחינה פורמלית וגופנית, מה שהיום לא. אז הוא בוודאי הוסיף לעומק ונתן יותר דקות ממה שהוא יכול לתת היום. תרצה או לא, זאת עובדה.
התחילו את העונה הנוכחית - שגב (בדיוק על אותו תקן של ג'ייק כהן - צעיר לליגה, חסר משמעות ליורוליג) עד שנפצע ל-4 חודשים, אלכסנדר, ראד (על תקן המחליף של מילר), אייברסון, צירבס וסמית' רק ליורוליג. כמה זה? 6, על אף שסמית' יכול לשחק רק במסגרת אחת.
29 אוקטובר 2016, 04:00
felix_r כתב:בוא נפסיק עם הבילבולי המוח.
שנינו מסכימים שההגנה שלנו לא טובה.
אתה החלטת כבר עכשיו שהקו הקידמי שלנו פשוט גרוע, למרות שזו רק תחילת העונה.
אני אומר שיש קו קידמי עמוק, קו קידמי עם פוטנציאל לא רע בכלל, ורק צריך לעבוד הרבה על התיאום, ללמוד להסתיר את גאודלוק (כי חודרים עליו בקלות ומגיעים לסל), לשלב את אלכסנדר, וללמד את ראד לבוא לעזרה.
בוא נגיע לפחות לאמצע העונה ונראה את התוצאות.
29 אוקטובר 2016, 04:02
felix_r כתב:איזו היסטוריה אני משכתב? סמית' שיחק 4 מחליף כי לא היה 4 חוץ מבלו. זה בדיוק מה שאמרתי: לא היה 4 חוץ מבלו. בכל מקרה אם סמית' הוא PF, אז העונה יש 7 שחקני פנים
מה ששיחק ג'ייק כהן בליגה לא מעניין אף אחד. ביורוליג הוא שיחק 15 דקות סך הכל בכל העונה.
29 אוקטובר 2016, 04:04
29 אוקטובר 2016, 05:04
29 אוקטובר 2016, 06:25
29 אוקטובר 2016, 12:04
29 אוקטובר 2016, 12:17
29 אוקטובר 2016, 12:30
איתי-שגב כתב:עדיין לא ברור לי מה התפקיד שלו פה.
הזה שמביא מנוחה לגאודלוק ? על פי תחילת העונה, לא.
הזה שפותח ליד גאודלוק ? על פי תחילת העונה, כן.
29 אוקטובר 2016, 12:52
argof כתב:jol9 כתב:itai7 כתב:גבר רצח
גם שנפצע שיחק עד הסוף
הוא הולך לשחק הרבה העונה. זה סוג של בורשטיין כזה.
יותר בכיוון של שארפ.
29 אוקטובר 2016, 12:54
LIAV10 כתב:פליקס מה זה משנה העומק אם אין איכות?
חסר רים פרוטקטור, גם עיוור רואה את זה.