די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה - עדכון: שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 02:07

קו קדמי עם אלכסנדר, ראד ואייברסון טוב יותר מקו קדמי של סופו, טיוס ובלו.

בסדר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 02:07

felix_r כתב:תשמע לי טוב. הקו הקידמי שלנו העונה טוב ועמוק יותר מכל הקוים הקידמיים שלנו מאז הקבוצה של צביקה עם וויצ'יץ', מוריס, פייזר, באטיסטה, אליהו. הקו ההוא היה יותר עמוק (והפסדנו את כל התארים). אבל מאז תמיד הינו קצרים בשתי עמדות הפנים.

הנה, עוד המצאה.

אחלה פליקס, שמענו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 02:10

MTA2311 כתב:קו קדמי עם אלכסנדר, ראד ואייברסון טוב יותר מקו קדמי של סופו, טיוס ובלו.
בסדר.

שכחת גם את צירבס, את מילר (חתום בקבוצה שלך), את שגב

זה 6 שחקנים על 2 עמדות! 6.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 02:59

אה, אז עברנו עכשיו לרשימת הפצועים והתירוצים? שגב ומילר (שנפצע בכלל לפני תחילת העונה, ושיערו בשלב הראשון שיחמיץ 6-9 חודשים) לא אמורים לחזור לפני ינואר-פברואר. התייחסנו בדיון הזה (כולל אותך) רק לחומר הקיים - ראד, אלכסנדר, אייברסון וצירבס - שאמור להסתדר לבדו עד מחצית העונה.

אם פתאום החלטת לדבר על העומק (שהיה לו פחות משמעות ב-13/14 בהשוואה לשנה הנוכחית), למרות שהוויכוח עסק בכלל באיכות הקו הקדמי הנוכחי והתרומה ההגנתית שלו לקבוצה - אז מיותר לציין שבאותה עונה שון ג'יימס פתח כסנטר ראשון (עד שנפצע), ועל משבצת הישראלי הצעיר לליגה (שגב) היה למכבי את ג'ייק כהן, עד שהוחלט להשאילו לראשל"צ. תוסיף לכך דווין סמית' צעיר ב-3 שנים, שהורשה לשחק גם בליגה, ותקבל תמונה דומה מהבחינה הזאת. ונשאיר בצד את העובדה שאלכסנדר הוא כרגע על תקן גופה בלבד (סוג של ז'יז'יץ' בהקבלה לעונה ההיא, רק בלי חיוכים).
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 03:16

אחדשיודע כתב:אה, אז עברנו עכשיו לרשימת הפצועים והתירוצים? שגב ומילר (שנפצע בכלל לפני תחילת העונה, ושיערו בשלב הראשון שיחמיץ 6-9 חודשים) לא אמורים לחזור לפני ינואר-פברואר. התייחסנו בדיון הזה (כולל אותך) רק לחומר הקיים - ראד, אלכסנדר, אייברסון וצירבס - שאמור להסתדר לבדו עד מחצית העונה.

אם פתאום החלטת לדבר על העומק (שהיה לו פחות משמעות ב-13/14 בהשוואה לשנה הנוכחית), למרות שהוויכוח עסק בכלל באיכות הקו הקדמי הנוכחי והתרומה ההגנתית שלו לקבוצה - אז מיותר לציין שבאותה עונה שון ג'יימס פתח כסנטר ראשון (עד שנפצע), ועל משבצת הישראלי הצעיר לליגה (שגב) היה למכבי את ג'ייק כהן, עד שהוחלט להשאילו לראשל"צ. תוסיף לכך דווין סמית' צעיר ב-3 שנים, שהורשה לשחק גם בליגה, ותקבל תמונה דומה מהבחינה הזאת. ונשאיר בצד את העובדה שאלכסנדר הוא כרגע על תקן גופה בלבד (סוג של ז'יז'יץ' בהקבלה לעונה ההיא, רק בלי חיוכים).

די עם הקישקושים תעשה לי טובה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 03:17

נו, עוד תגובה טיפוסית. הקשקשן הראשי מדבר.
מבלבל במוח וממציא תיאוריות כל היום, ואני עוד טורח לענות.
סליחה שהפרעתי לשכתוב ההיסטוריה שלך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 03:35

אחדשיודע כתב:עוד תגובה טיפוסית.
הקשקשן הראשי מדבר. מבלבל במוח וממציא תיאוריות כל היום.

בטח שאתה קשקשן.

מה הבאת את סמית'? אני לא ספרתי אותו כשחקן פנים, אחרת זה היה 7 שחקני פנים בסגל העונה.

ג'ייק כהן? שיחק 15 דקות סך הכל באותה עונה ביורוליג. אתה יכול לספור גם את בן אלטיט ששיחק 5 דקות ו 15 שניות.

תכל'ס היה לנו רק את דיוויד בלו בעמדה 4.
העונה יש לנו את ראד, אלכסנדר ומילר הפצוע.

אם בא לך להוסיף גם את פניני סמית', אז תוסיף אותם בשתי הקבוצות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 03:46

בוא נפסיק עם הבילבולי המוח.

שנינו מסכימים שההגנה שלנו לא טובה.

אתה החלטת כבר עכשיו שהקו הקידמי שלנו פשוט גרוע, למרות שזו רק תחילת העונה.

אני אומר שיש קו קידמי עמוק, קו קידמי עם פוטנציאל לא רע בכלל, ורק צריך לעבוד הרבה על התיאום, ללמוד להסתיר את גאודלוק (כי חודרים עליו בקלות ומגיעים לסל), לשלב את אלכסנדר, וללמד את ראד לבוא לעזרה.

בוא נגיע לפחות לאמצע העונה ונראה את התוצאות.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 אוקטובר 2016, 03:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 03:47

felix_r כתב:

בטח שאתה קשקשן.

מה הבאת את סמית'? אני לא ספרתי אותו כשחקן פנים, אחרת זה היה 7 שחקני פנים בסגל העונה.

ג'ייק כהן? שיחק 15 דקות סך הכל באותה עונה ביורוליג. אתה יכול לספור גם את בן אלטיט ששיחק 5 דקות ו 15 שניות.

חביבי, אל תשכתב לי את ההיסטוריה. סיפורים תספר לילדים, לא לי.
נמאס לשמוע את הבלבולי מוח שלך.

התחילו את העונה ב-13/14 - בלו, סמית' (שיחק 51.8% בעמדה 4 ביורוליג לפי in-the-game.org) ג'ייק כהן (שיחק 10 משחקי ליגה במכבי, 8.4 דק' בממוצע למשחק + 16 דק' ביורוליג) שון ג'יימס, סופו וטיוס. ספרת כמה שחקנים? 6. סמית' יכל לשחק בשתי מסגרות, מבחינה פורמלית וגופנית, מה שהיום לא. אז הוא בוודאי הוסיף לעומק ונתן יותר דקות ממה שהוא יכול לתת היום. תרצה או לא, זאת עובדה.

התחילו את העונה הנוכחית
- שגב (בדיוק על אותו תקן של ג'ייק כהן - צעיר לליגה, חסר משמעות ליורוליג) עד שנפצע ל-4 חודשים, אלכסנדר, ראד (על תקן המחליף של מילר), אייברסון, צירבס וסמית' רק ליורוליג. כמה זה? 6, על אף שסמית' יכול לשחק רק במסגרת אחת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 03:57

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

בטח שאתה קשקשן.

חביבי, אל תשכתב לי את ההיסטוריה. סיפורים תספר לילדים, לא לי.
נמאס לשמוע את הבלבולי מוח שלך.

התחילו את העונה ב-13/14 - בלו, סמית' (שיחק 51.8% בעמדה 4 ביורוליג לפי in-the-game.org) ג'ייק כהן (שיחק 10 משחקי ליגה במכבי, 8.4 דק' בממוצע למשחק + 16 דק' ביורוליג) שון ג'יימס, סופו וטיוס. ספרת כמה שחקנים? 6. סמית' יכל לשחק בשתי מסגרות, מבחינה פורמלית וגופנית, מה שהיום לא. אז הוא בוודאי הוסיף לעומק ונתן יותר דקות ממה שהוא יכול לתת היום. תרצה או לא, זאת עובדה.

התחילו את העונה הנוכחית
- שגב (בדיוק על אותו תקן של ג'ייק כהן - צעיר לליגה, חסר משמעות ליורוליג) עד שנפצע ל-4 חודשים, אלכסנדר, ראד (על תקן המחליף של מילר), אייברסון, צירבס וסמית' רק ליורוליג. כמה זה? 6, על אף שסמית' יכול לשחק רק במסגרת אחת.

איזו היסטוריה אני משכתב? סמית' שיחק 4 מחליף כי לא היה 4 חוץ מבלו. זה בדיוק מה שאמרתי: לא היה 4 חוץ מבלו. בכל מקרה אם סמית' הוא PF, אז העונה יש 7 שחקני פנים

מה ששיחק ג'ייק כהן בליגה לא מעניין אף אחד (החוקים השתנו מאז). ביורוליג הוא שיחק 15 דקות סך הכל בכל העונה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 אוקטובר 2016, 04:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 04:00

felix_r כתב:בוא נפסיק עם הבילבולי המוח.

שנינו מסכימים שההגנה שלנו לא טובה.

אתה החלטת כבר עכשיו שהקו הקידמי שלנו פשוט גרוע, למרות שזו רק תחילת העונה.

אני אומר שיש קו קידמי עמוק, קו קידמי עם פוטנציאל לא רע בכלל, ורק צריך לעבוד הרבה על התיאום, ללמוד להסתיר את גאודלוק (כי חודרים עליו בקלות ומגיעים לסל), לשלב את אלכסנדר, וללמד את ראד לבוא לעזרה.

בוא נגיע לפחות לאמצע העונה ונראה את התוצאות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 04:02

felix_r כתב:איזו היסטוריה אני משכתב? סמית' שיחק 4 מחליף כי לא היה 4 חוץ מבלו. זה בדיוק מה שאמרתי: לא היה 4 חוץ מבלו. בכל מקרה אם סמית' הוא PF, אז העונה יש 7 שחקני פנים

מה ששיחק ג'ייק כהן בליגה לא מעניין אף אחד. ביורוליג הוא שיחק 15 דקות סך הכל בכל העונה.

בדיוק ככה. אתה מתעלם מהעובדות, ומשכתב את ההיסטוריה. כמו תמיד.

את העונה ההיא ואת העונה הנוכחית התחילו 6 שחקנים (כולל סמית' בשתיהן, רק שבנוכחית הוא משחק רק ביורוליג). העומק היה זהה, ואם כבר אנחנו מדברים על השלב שאנחנו נמצאים בו עכשיו - למכבי יש כרגע 5 שחקני פנים (כולל סמית'), ובעונה ההיא עדיין היו לך 6. אז העומק באותה נקודת זמן היה גדול יותר.

ג'ייק כהן, כמו שהצגתי לך (והתעלמת) שיחק 10 משחקי ליגה + 16 דקות יורוליג. יותר ממה ששגב שיחק עד כה, אגב.
החליטו לוותר עליו, כי בניגוד לעומס בעונה הנכחית, לא היה צורך בכל כך הרבה שחקני פנים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 29 אוקטובר 2016, 04:07, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2016, 04:04

פליקס מה זה משנה העומק אם אין איכות?
חסר רים פרוטקטור, גם עיוור רואה את זה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 אוקטובר 2016, 05:04

למכבי יש שני שחקנים משמעותיים בעמדה 5 , שניהם לא מושלמים אבל בסך הכול הם נותנים עמדה 5 טובה .

יש למכבי בעיה בעמדה 4 כי ראד הוא לא 4 פותח , מכבי מאלתרת עם סמית ב-4 כדי לחפות על זה מתוך ציפייה שמילק יחזור בהקדם .

לא אוהב את זה , אבל זו הסיטואציה כרגע במכבי .
יוסי22

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 06:25

הבעיה בעמדה 4 והבעיה בעמדה 5 היא אותה בעיה - אין רים פרוטקטור, אין מי שיחפה בהגנה.
להגיד שקיימים "שני שחקנים משמעותיים בעמדה 5" ולהתעלם מהחלק שלהם באותה בעיה, זה טיפשי בעיניי. יש שני שחקנים (מחליפים באיכותם) בעמדה 5, שאף אחד מהם לא תורם מספיק בפן ההגנתי (ואני עדין פה). עמדה 4 לא טובה יותר כרגע, אבל כפי שציינת בעצמך, במכבי כנראה בונים על החזרה של מילר בינואר-פברואר. ובכל אופן, גם אם מילר יחזור טוב ומכבי עדיין תהיה בתמונת ההצלבה, הוא לא ישחק 40 דקות ולא יפתור לבדו את כל הבעיות ההגנתיות של מכבי בצבע (יומרני יהיה לחשוב שכן). אני לא חושב שיגיע חיזוק לעמדות הפנים בזמן הקרוב אחרי היכרות עם הנפשות הפועלות, אבל מגוחך בעיניי להתעלם מהצורך ומההזדמנויות שהשוק מציע כעת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 אוקטובר 2016, 12:04

צירבס הוא שחקן עם סט תכונות אפקטיביות בהתקפה שמספיקות כדי להיות שחקן פותח .
יחד אייברסון הם משלימים קו קידמי סביר + .
לא הכי חזק הגנתית , אבל סופו היה בעייתי מאוד הגנתית ועדיין היה הסנטר הכי טוב באירופה.. יש שני צדדים למגרש .
יוסי22

הודעהעל ידי איתי-שגב » 29 אוקטובר 2016, 12:17

עדיין לא ברור לי מה התפקיד שלו פה.
הזה שמביא מנוחה לגאודלוק ? על פי תחילת העונה, לא.
הזה שפותח ליד גאודלוק ? על פי תחילת העונה, כן.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 12:30

איתי-שגב כתב:עדיין לא ברור לי מה התפקיד שלו פה.
הזה שמביא מנוחה לגאודלוק ? על פי תחילת העונה, לא.
הזה שפותח ליד גאודלוק ? על פי תחילת העונה, כן.

פחות חשוב לדעתי לצד מי הוא פותח או את מי הוא מחליף אלא מה שהוא נותן. הוא נותן הגנה טובה , קליעה מבחוץ, לוקח חלק פעיל בניהול המשחק, שולח ידיים לריבאונד כאן ושם ובכללי מדובר בתוספת מבורכת לקבוצה. ראיתי את שני המשחקים האחרונים של מכבי דרך אתר היורוליג עם שני שדרנים שונים ושניהם אמרו את אותו הדבר : הדברים שסילי נותן לקבוצה לא רואים בדפי הסטטיסטיקה. ישר כוח !
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2016, 12:52

argof כתב:
jol9 כתב:
itai7 כתב:גבר רצח

גם שנפצע שיחק עד הסוף

הוא הולך לשחק הרבה העונה. זה סוג של בורשטיין כזה.

יותר בכיוון של שארפ.

הוא מזכיר לי מאוד את טל. שחקן הגנה מאוד קשוח, לא מבריק בהתקפה, ובטח שאין לו את הידית של דרק,
וכנראה לא את הווינריות שלו.
בכל מקרה, הוא תפס את המקום בחמישייה, ולדעתי הוא לא ייצא משם בקרוב.
השאלה היא רק לצד מי הוא יישחק - אנדרו, יוגב או מקל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 12:54

LIAV10 כתב:פליקס מה זה משנה העומק אם אין איכות?
חסר רים פרוטקטור, גם עיוור רואה את זה.

כולנו רצינו איזה שחור אתלטי לפני שהחתימו את אייברסון, אבל זה לא קרה, מה לעשות?

האם חסרונו של רים פרוטקטור היא הבעיה העיקרית בהגנה של מכבי? אני ממש-ממש לא בטוח.

רים פרוטקטור זה יפה, אבל זה לא פותר את כל הבעיות בהגנה. דור פישר בשיא הכושר היה חוסם מצוין. האם הוא היה שחקן הגנה טוב? ממש לא. (יכולתי לומר את אותו הדבר גם על שון ג'יימס ועל אלכס טיוס, אבל בטוח יקפצו כאן אנשים שלא יסכימו, ואני לא רוצה להתווכח על דברים לא מהותיים).

רים פרוטקטור לא מבטיח לך כלום.

אתה יודע מי כרגע מוביל את היורוליג בחסימות? טיוס ופאראחוסקי. שניהם חולקים את המקום הראשון עם ממוצע של 1.75 חסימות למשחק. אתה יודע מה עוד משותף לשניהם חוץ מזה ששניהם שיחקו בישראל? העובדה ששתי הקבוצות שלהם הו היחידות שעוד לא ניצחו העונה ביורוליג!... ברור שזאת לא בדיוק אשמתם, אבל זה מראה, שרים פרוטקטור זה לא דבר כזה חשוב.

בוא ואתן לך עוד נתון מעניין לחשוב עליו לרגע או שנים. אני לא אומר לך לאן לקחת אותו. תחליט לבד:
כולנו מודעים לעובדה שהגנת מכבי מאפשרת ליריבות המון ריבאונד התקפה. בעיה ידועה מתחילת העונה. אבל אתה יודע מי הקבוצה שחולקת עם מכבי את המקום הראשון בלאפשר ליריבות ריבאונד התקפה? קבוצתו של דיוויד בלאט דארושפאקה! וזה למרות שיש לו מס' 4 אלוף בריבאונד - אדריאן מוארמן. אז איך זה יכול להיות? אז יכול להיות שזה פשוט בגלל סוג ההגנה שכל המאמנים הישראלים למדו לשמור מהמאמנים המובילים שלנו (פיני גרשון, בעיקבותיו בלאט, ואחר כך כול המאמנים בביצה המקומית) ? יכול להיות. איך קראו לזה? הגנת האחוזים? לא יודע. אבל נתון מעניין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים