די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה - עדכון: שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2016, 13:03

פליקס מה זה לא כזה חשוב? הצבע שלנו חדור כמו זונה מתל ברוך, אתה צריך גיוון בקבוצה שלך, אחרי שיש לך שני סנטרים גדולים זה הזמן להביא עוד אתלט שיתעסק רק בחסימות וריבאונד התקפה.
לכל קבוצה רצינית יש לפחות אחד כזה.
מתי לאחרונה קבוצה בלי שחקן חוסם (מזכיר לך שסמית החוסם הכי טוב שלנו כרגע) הגיעה רחוק? אי אפשר ככה, אתה חייב מישהו שירתיע קצת את היריבים לחדור לצבע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 אוקטובר 2016, 13:07

תכלס, מכבי עם שגב (כסוג של סטופר אתלטי ב5) ומילר (מפלצת הגנה והתקפה ב4) סוגרת רוסטר שלם ומשובח. ספק אם נראה אותו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 29 אוקטובר 2016, 13:09

החציל האצטקי כתב:תכלס, מכבי עם שגב (כסוג של סטופר אתלטי ב5) ומילר (מפלצת הגנה והתקפה ב4) סוגרת רוסטר שלם ומשובח. ספק אם נראה אותו.

ועד שזה יגיע אתה צריך לנסות לנצח משחקים, שאולי נגד זלגיריס וגלא זה יספיק, אבל לא יודע אם יותר.
וגם ממש לא בטוח איך מילר ישתלב בקבוצה באופן ישיר אחרי פציעה שכזו.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2016, 13:09

שגב יכול להיות סטופר נגד קריית גת אולי.
נגד שתי הקבוצות החלשות שפליקס ציין הוא יכול אולי לקשור שרוכים לטיוס בזמן שהוא מטביע לו על הראש
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 אוקטובר 2016, 13:13

דווקא היה אמור לשחק המון בליגה ולצבור בטחון ליורוליג.
יש לו תכונות לתרום בדקות מועטות מול כל הקפיצים האתלטים- רק כ5. חבל שלא נראה את זה בקרוב...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 13:16

LIAV10 כתב:פליקס מה זה לא כזה חשוב? הצבע שלנו חדור כמו זונה מתל ברוך, אתה צריך גיוון בקבוצה שלך, אחרי שיש לך שני סנטרים גדולים זה הזמן להביא עוד אתלט שיתעסק רק בחסימות וריבאונד התקפה.
מתי לאחרונה קבוצה בלי שחקן חוסם (מזכיר לך שסמית החוסם הכי טוב שלנו כרגע) הגיעה רחוק? אי אפשר ככה, אתה חייב מישהו שירתיע קצת את היריבים לחדור לצבע.

שוב אתה חוזר על זה? אמרתי, כולנו רצינו קפיץ אתלטי , אבל לא קיבלנו. זה מה יש. למה אתה שוב חוזר על זה, כאילו עוד לא אמרתי את זה? נלך להתאבד עכשיו? או שאולי נחפש פתרונות?

הצבע שלנו חדור ורים פרוטקטור זה שני דברים שלא בהכרח קשורים. כאשר הגארדים שלך מונעים חדירה לצבע, גם סופו יכול להסתדר בהגנה. כמו שהיה בעונת פארגו, פרקינס ואיידסון, כאשר הגארדים לא נתנו ליריבים לחדור לצבע ולהגיע עד לסופו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2016, 13:19

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פליקס מה זה לא כזה חשוב? הצבע שלנו חדור כמו זונה מתל ברוך, אתה צריך גיוון בקבוצה שלך, אחרי שיש לך שני סנטרים גדולים זה הזמן להביא עוד אתלט שיתעסק רק בחסימות וריבאונד התקפה.

שוב אתה חוזר על זה? אמרתי, כולנו רצינו קפיץ אתלטי , אבל לא קיבלנו. זה מה יש. למה אתה שוב חוזר על זה, כאילו עוד לא אמרתי את זה? נלך להתאבד עכשיו? או שאולי נחפש פתרונות?

הצבע שלנו חדור ורים פרוטקטור זה שני דברים שלא בהכרח קשורים. כאשר הגארדים שלך מונעים חדירה לצבע, גם סופו יכול להסתדר בהגנה. כמו שהיה בעונת פארגו, פרקינס ואיידסון, כאשר הגארדים לא נתנו ליריבים לחדור לצבע ולהגיע עד לסופו.

סופו מעולם לא הסתדר, הנדריקס מהספסל נתן לזה פתרון.
למה אני חוזר על זה? כי אין פתרון חוץ מלהביא שחקן כזה.
לא נקבל? אמנם לא אתאבד, אבל מאוד אתבאס כשלא נגיע לפלייאוף.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 13:19

אני דווקא נוטה יותר לכיוון החשיבה של פליקס. הרים פרוטקטור זה טוב אבל לטעמי קצת מייחסים לזה כאן חשיבות יתרה בעיני. הגנה טובה זה כל העמדות בקבוצה. יש לנו שחקנים בקבוצה עם רגליים איטיות במקצת כמו סמית, פניני, ומקל. ושחקן עם אוריינטציה התקפית מוחלטת כמו גאדלוק. זה נכון שאייברסון וזיברס איטיים בעצמם ולא ניידים אבל הם נותנים מאסה מתחת לסל ונוכחות בשני צידי המגרש.
אני חושב שהחתמת איברסון כן הייתה הצעד הנכון. גם כי הוא יעיל וגם כי לא היה לנו גבוה שני מספר ימים לפני תחילת העונה. והאלטרנטיבה הייתה לחכות לאיזה גבוה שיזרק מהמחנות. מכבי לא יכלה לחכות כל כך הרבה זמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2016, 13:22

אני לא מבין, אתם באמת לא רואים שצירבס ואייברסון חרא של חרא של שומרים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 13:25

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

סופו מעולם לא הסתדר, הנדריקס מהספסל נתן לזה פתרון.
למה אני חוזר על זה? כי אין פתרון חוץ מלהביא שחקן כזה.
לא נקבל? אמנם לא אתאבד, אבל מאוד אתבאס כשלא נגיע לפלייאוף.

כל עוד לא חתכו את מילר, ואפילו האריכו את החוזה שלו, הסיכוי נמוך מאוד שיחליפו שחקן במצבת הגבוהים שלנו. שכח מזה. אפילו אם יחליטו לחתוך את אלכנסדר, לא יביאו שחקן במקומו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 13:29

LIAV10 כתב:אני לא מבין, אתם באמת לא רואים שצירבס ואייברסון חרא של חרא של שומרים?

אני לא מבין, אתה באמת חי באיזו אוטופיה חלומית, שם בקבוצה שלך יש את האקים אולאג'ואן וקווין גארנט?

תקלוט כבר: זה מה יש!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2016, 13:32

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:אני לא מבין, אתם באמת לא רואים שצירבס ואייברסון חרא של חרא של שומרים?

אני לא מבין, אתה באמת חי באיזו אוטופיה חלומית, שם בקבוצה שלך יש את האקים אולאג'ואן וקווין גארנט?

אה, אז אני צריך לחשוב חיובי כי זה מה שיש? אסור לי להתלונן או לא להסכים?
זה פורום פה, חלאס כבר עם ההשתקה שלך, לכולם פה יש זכות להתלונן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 13:36

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

אה, אז אני צריך לחשוב חיובי כי זה מה שיש? אסור לי להתלונן או לא להסכים?
זה פורום פה, חלאס כבר עם ההשתקה שלך, לכולם פה יש זכות להתלונן.

תפסיק להיות כמו הילדים המעצבנים האלה בקניון, שהולכם ושעה בוכים לאמא: אבל אני רוצההה...! אמרתי לך - לא! אבל אמאאאאאאאא! אני רוצהההה!

להתלונן? דלג על השלב הזה. תתמודד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 13:47

צירבס אכן רך מדי וגם לא ריבאונדר שאפשר לכתוב עליו בספרים. אייברסון לדעתי שומר בסדר גמור הוא לא איזה להיט אבל גם לא רע. הוא לפחות קשוח וזה חשוב. מנגד שניהם סנטרים גדולים ומאסיביים ונגמרו הימים שכל מיני גורילות חוגגות עלינו מתחת לסל כמו שהיה יכול להיות עם טיוס למשל (שהוא שומר נייד יוצא מן הכלל) וגם אנחנו מרוויחים מהם בהתקפה. אייברסון הוא סנטר אקטיבי, לוקח ריבאונד התקפה ומסיים מתחת לסל וציבראס הוא סנטר מטרה. הנקודה העיקרית שלי הייתה שהגנה גם מתחת לסל זה עניין קבוצתי יותר מכל.
אם אתה שואל אותי עכשיו מה הייתי רוצה, אז הייתי אומר שבמקום ציבראס הייתי מעדיף מישהו כמו תומאס רובינסון למשל שהוא גבוה נייד יותר(לא בהכרח רים פרוטקטור בהגדרה) ואתלטי וגם יכול לשמש כשחקן מטרה בהתקפה. אבל את ציבראס החתימו כבר בהתחלה ותומאס רובינסון נשאר בNBA. סה"כ עושה רושם שאני חי יותר בשלום ושבע רצון ממה שיש לנו מחלקיכם. אבל כל אחד והראייה שלו של הדברים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 14:11

שניהם שומרים נוראיים ויחד עם אלכסנדר וראד הם סוגרים פה את הקו הקדמי הגרוע ביותר הגנתית שהיה פה.

מכבי לא צריכה רק רים פרוטקטור. היא צריכה שחקן שיכול לשמור פיק אנד רול, לקחת ריבאונד ולשים גוף. כי אין אף שחקן בקו הקדמי שיכול לעשות את הדברים האלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2016, 14:50

לקבוצה הזאת אין בעצם מאמן ברמה, חסר רכז, חסר 4 מוביל וחסר סנטר הגנתי.

אין שום סיכוי שכל החסרונות האלה יתוקנו. הלוואי וחסרון אחד יתוקן.

אם שואלים אותי, אז החור הכי משמעותי שהייתי מנסה לתקן הוא החור בעמדת המאמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 18:26

MTA2311 כתב:שניהם שומרים נוראיים ויחד עם אלכסנדר וראד הם סוגרים פה את הקו הקדמי הגרוע ביותר הגנתית שהיה פה.

מכבי לא צריכה רק רים פרוטקטור. היא צריכה שחקן שיכול לשמור פיק אנד רול, לקחת ריבאונד ולשים גוף. כי אין אף שחקן בקו הקדמי שיכול לעשות את הדברים האלה.

בדיוק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 אוקטובר 2016, 18:50

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:שניהם שומרים נוראיים ויחד עם אלכסנדר וראד הם סוגרים פה את הקו הקדמי הגרוע ביותר הגנתית שהיה פה.

בדיוק.

יש בזה אמת, אבל זה לא נכון בדיוק. אייברסון הוא ריבאונדר מצויין בכל רמה. אבל ריבאונד זה עניין קבוצתי, ושחקן אחד (שגם מוגבל תנועתית) לא יכול לקטוף את כל הכדורים.
אני חושב שהוא שומר שבשיאו אפשר להגיד עליו: "לא רע" (בשונה מכל היתר, שאפשר להגיד עליהם, גם בשיאם: רע).

מכבי אכן צריכה יותר מסתם רים פרוטקטור. היא צריכה מגן חכם, אגרסיבי ו-ורסטילי. שיכול לשמור בפנים ובחוץ, להזיז רגליים ולרדוף ובמקביל פיזי מספיק כדי להרחיק יריבים מהצבע.
זריז ונבון מספיק כדי לבצע רוטציות חכמות ולבוא לעזרה להגנה על הטבעת.

קשה מאוד למצוא שחקן שנותן את כל הדברים האלה ביחד, אבל כמעט כל שחקן עם איזושהי תכונה הגנתית טובה ישפר את המצב של מכבי הגנתית.
למצוא מישהו כזה, שלא יהיה גם אבו-נזק להתקפה, יתפוס מקום של זר סתמי בליגה, יצליח להשתלב עם מילר בעתיד, זה כמעט תסריט דמיוני מבחינת מכבי, וכאב ראש שהם היו מעדיפים לחסוך לעצמם (הם גם יעשו את זה כל עוד הקבוצה תמצא דרכים לשמור על מאזן נייטרלי, לפחות).

אלכסנדר הוא הגבוה הראשון שייזרק ממכבי. הרעיון של פליקס של לנסות לשלב אותו ולהכניס אותו למסגרת הקבוצתית הוא ככל הנראה מעשה בלתי אפשרי. הבן אדם פשוט מנותק לחלוטין ממה שקורה מסביבו- לטוב ולרע.
על פניו, לג'ו יש את כל התכונות שמכבי רוצה משומר העל שלה- זריז מספיק כדי לצאת החוצה, פיזי מאוד, אתלטי ומסוגל להגן על הטבעת, אגרסיבי בריבאונד. הבעיה איתו היא שנראה שפשוט אין לו את השכל שצריך כדי לחבר את הכל לכדי שחקן תורם.
אם רמי יצליח להוציא ממנו את הדבר הזה, הוא פאקינג קוסם. רמי עצמו צריך לנסות ולעבוד איתו. והמון בליגה. הוא נראה כמו מקרה אבוד לחלוטין, אבל כאלה גם כל היתר, ככה שאפשר לסבול עוד ניסיון...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 18:55

אייברסון לא שומר טוב יותר מצירבאס. הוא פשוט מפגין אלמנטים של אגרסיביות ואנשים נופלים בפח הזה. הוא גם ריבאונד הרבה (הרבה) פחות טוב ממה שחשבתי. רוב הריבאונדים שלו הם ג'אנק. לא כחלק ממאבק. הסטטיסטיקה לחלוטין משקרת במקרה הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 19:00

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

בדיוק.

יש בזה אמת, אבל זה לא נכון בדיוק. אייברסון הוא ריבאונדר מצויין בכל רמה. אבל ריבאונד זה עניין קבוצתי, ושחקן אחד (שגם מוגבל תנועתית) לא יכול לקטוף את כל הכדורים.
אני חושב שהוא שומר שבשיאו אפשר להגיד עליו: "לא רע" (בשונה מכל היתר, שאפשר להגיד עליהם, גם בשיאם: רע).

הוא לא ריבאונדר מצוין, הוא ריבאונדר חביב (אני יכול לתת לך 15 שמות של גבוהים ביורוליג שיש להם ממוצע ריבאונדים גדול יותר). וחביב זה לא מספיק בשביל קבוצה שלמה.
בעיני הוא שומר לא טוב. תגדיר את זה רע, תגדיר את זה כמעט רע, תגדיר את זה בינוני. לא מעניין אותי.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA, עידן ו־6 אורחים