המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:תכלס, מכבי עם שגב (כסוג של סטופר אתלטי ב5) ומילר (מפלצת הגנה והתקפה ב4) סוגרת רוסטר שלם ומשובח. ספק אם נראה אותו.
LIAV10 כתב:פליקס מה זה לא כזה חשוב? הצבע שלנו חדור כמו זונה מתל ברוך, אתה צריך גיוון בקבוצה שלך, אחרי שיש לך שני סנטרים גדולים זה הזמן להביא עוד אתלט שיתעסק רק בחסימות וריבאונד התקפה.
לכל קבוצה רצינית יש לפחות אחד כזה.
מתי לאחרונה קבוצה בלי שחקן חוסם (מזכיר לך שסמית החוסם הכי טוב שלנו כרגע) הגיעה רחוק? אי אפשר ככה, אתה חייב מישהו שירתיע קצת את היריבים לחדור לצבע.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס מה זה לא כזה חשוב? הצבע שלנו חדור כמו זונה מתל ברוך, אתה צריך גיוון בקבוצה שלך, אחרי שיש לך שני סנטרים גדולים זה הזמן להביא עוד אתלט שיתעסק רק בחסימות וריבאונד התקפה.
מתי לאחרונה קבוצה בלי שחקן חוסם (מזכיר לך שסמית החוסם הכי טוב שלנו כרגע) הגיעה רחוק? אי אפשר ככה, אתה חייב מישהו שירתיע קצת את היריבים לחדור לצבע.
שוב אתה חוזר על זה? אמרתי, כולנו רצינו קפיץ אתלטי , אבל לא קיבלנו. זה מה יש. למה אתה שוב חוזר על זה, כאילו עוד לא אמרתי את זה? נלך להתאבד עכשיו? או שאולי נחפש פתרונות?
הצבע שלנו חדור ורים פרוטקטור זה שני דברים שלא בהכרח קשורים. כאשר הגארדים שלך מונעים חדירה לצבע, גם סופו יכול להסתדר בהגנה. כמו שהיה בעונת פארגו, פרקינס ואיידסון, כאשר הגארדים לא נתנו ליריבים לחדור לצבע ולהגיע עד לסופו.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס מה זה לא כזה חשוב? הצבע שלנו חדור כמו זונה מתל ברוך, אתה צריך גיוון בקבוצה שלך, אחרי שיש לך שני סנטרים גדולים זה הזמן להביא עוד אתלט שיתעסק רק בחסימות וריבאונד התקפה.
שוב אתה חוזר על זה? אמרתי, כולנו רצינו קפיץ אתלטי , אבל לא קיבלנו. זה מה יש. למה אתה שוב חוזר על זה, כאילו עוד לא אמרתי את זה? נלך להתאבד עכשיו? או שאולי נחפש פתרונות?
הצבע שלנו חדור ורים פרוטקטור זה שני דברים שלא בהכרח קשורים. כאשר הגארדים שלך מונעים חדירה לצבע, גם סופו יכול להסתדר בהגנה. כמו שהיה בעונת פארגו, פרקינס ואיידסון, כאשר הגארדים לא נתנו ליריבים לחדור לצבע ולהגיע עד לסופו.
סופו מעולם לא הסתדר, הנדריקס מהספסל נתן לזה פתרון.
למה אני חוזר על זה? כי אין פתרון חוץ מלהביא שחקן כזה.
לא נקבל? אמנם לא אתאבד, אבל מאוד אתבאס כשלא נגיע לפלייאוף.
LIAV10 כתב:אני לא מבין, אתם באמת לא רואים שצירבס ואייברסון חרא של חרא של שומרים?
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אני לא מבין, אתם באמת לא רואים שצירבס ואייברסון חרא של חרא של שומרים?
אני לא מבין, אתה באמת חי באיזו אוטופיה חלומית, שם בקבוצה שלך יש את האקים אולאג'ואן וקווין גארנט?
תקלוט כבר: זה מה יש!
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:אני לא מבין, אתם באמת לא רואים שצירבס ואייברסון חרא של חרא של שומרים?
אני לא מבין, אתה באמת חי באיזו אוטופיה חלומית, שם בקבוצה שלך יש את האקים אולאג'ואן וקווין גארנט?
תקלוט כבר: זה מה יש!
אה, אז אני צריך לחשוב חיובי כי זה מה שיש? אסור לי להתלונן או לא להסכים?
זה פורום פה, חלאס כבר עם ההשתקה שלך, לכולם פה יש זכות להתלונן.
LIAV10 כתב:אני לא מבין, אתם באמת לא רואים שצירבס ואייברסון חרא של חרא של שומרים?
MTA2311 כתב:שניהם שומרים נוראיים ויחד עם אלכסנדר וראד הם סוגרים פה את הקו הקדמי הגרוע ביותר הגנתית שהיה פה.
מכבי לא צריכה רק רים פרוטקטור. היא צריכה שחקן שיכול לשמור פיק אנד רול, לקחת ריבאונד ולשים גוף. כי אין אף שחקן בקו הקדמי שיכול לעשות את הדברים האלה.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:שניהם שומרים נוראיים ויחד עם אלכסנדר וראד הם סוגרים פה את הקו הקדמי הגרוע ביותר הגנתית שהיה פה.
מכבי לא צריכה רק רים פרוטקטור. היא צריכה שחקן שיכול לשמור פיק אנד רול, לקחת ריבאונד ולשים גוף. כי אין אף שחקן בקו הקדמי שיכול לעשות את הדברים האלה.
בדיוק.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:שניהם שומרים נוראיים ויחד עם אלכסנדר וראד הם סוגרים פה את הקו הקדמי הגרוע ביותר הגנתית שהיה פה.
בדיוק.
יש בזה אמת, אבל זה לא נכון בדיוק. אייברסון הוא ריבאונדר מצויין בכל רמה. אבל ריבאונד זה עניין קבוצתי, ושחקן אחד (שגם מוגבל תנועתית) לא יכול לקטוף את כל הכדורים.
אני חושב שהוא שומר שבשיאו אפשר להגיד עליו: "לא רע" (בשונה מכל היתר, שאפשר להגיד עליהם, גם בשיאם: רע).
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־13 אורחים