NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 דצמבר 2011, 21:11

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
מי שאין לא כח, שלא יקרא פשוט. מה הבעיה אני לא מבין..
אגב, בנתיים לך יש הכי הרבה הודעות בפורום, כך שאין לך זכות לדבר על חפירות ;)

אני לא מבינה למה אתה עדיין במצב של מגננה..אני הבהרתי שההודעה שלי לא מזלזלת אלא שאני לא מבינה איך אתם יכולים לנהל דיונים עמודים על עמודים..בין אם זה על קובי-לברון או על פאפאלוקאס או ביינום-הווארד..עניין של אני לא מבינה איך אתם לא מתייאשים אחד מהשני לא מקטע של זלזול..
זה שיש לי הרבה הודעות לא קשור בכלל למה שאמרתי...צא מהמגננה צא..

מה הקשר מגננה? סך הכל מדברים על כדורסל, מי שרוצה, שידבר, מי שלא, לא. מה הבעיה?

תגיד יש לך בעיות בהבנת הנקרא או שאתה סתם מתעקש לא להגיב לדברים הספציפיים שאני כותבת?
כולה בהומור רשמתי שכוח ההתמדה שלכם מדהים אותי ואתה אומר ''אף אחד לא מכריח אתכם לקרוא'' ''מי שרוצה שידבר,מי שלא רוצה שלא ידבר''..מה זה קשור בכלל?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 21:18

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא מבינה למה אתה עדיין במצב של מגננה..אני הבהרתי שההודעה שלי לא מזלזלת אלא שאני לא מבינה איך אתם יכולים לנהל דיונים עמודים על עמודים..בין אם זה על קובי-לברון או על פאפאלוקאס או ביינום-הווארד..עניין של אני לא מבינה איך אתם לא מתייאשים אחד מהשני לא מקטע של זלזול..

תגיד יש לך בעיות בהבנת הנקרא או שאתה סתם מתעקש לא להגיב לדברים הספציפיים שאני כותבת?
כולה בהומור רשמתי שכוח ההתמדה שלכם מדהים אותי ואתה אומר ''אף אחד לא מכריח אתכם לקרוא'' ''מי שרוצה שידבר,מי שלא רוצה שלא ידבר''..מה זה קשור בכלל?

בסדר, ואני כתבתי בצחוק על עניין כמות ההודעות שלך ואת ישר לוקחת אישית ויורה.. ואני עוד במגננה..
סך הכל רשמת שאת לא מבינה איך אפשר להשתתף בדיונים האלה, אז כתבתי לך שכולה מדברים על כדורסל, אם מישהו לא רוצה לקרוא (לא לך, לעידו שביקש להפסיק את הדיון), יכול פשוט לא לקרוא, לא מבין מה הבעיה
את לא צריכה לקחת ללב כל דבר ולהתחיל לירות לכל הכיוונים..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 דצמבר 2011, 21:20

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בסדר, ואני כתבתי בצחוק על עניין כמות ההודעות שלך ואת ישר לוקחת אישית ויורה.. ואני עוד במגננה..
סך הכל רשמת שאת לא מבינה איך אפשר להשתתף בדיונים האלה, אז כתבתי לך שכולה מדברים על כדורסל, אם מישהו לא רוצה לקרוא (לא לך, לעידו שביקש להפסיק את הדיון), יכול פשוט לא לקרוא
את לא צריכה לקחת ללב כל דבר ולהתחיל לירות לכל הכיוונים..

אני יורה לכל הכיוונים? להגיד שלי אין זכות לדבר על חפירות ממש לא נראה לי בהומור(ותקן אותי אם אני טועה)..
בכל מקרה,אני ועידו כתבנו לליאב על עניין קובי-לברון בגלל שאנחנו מכירים אותו מפורום אחר ואנחנו מכירים את הדיונים האלה ויודעים שהם לא הולכים לשום מקום..עברנו אותם על בשרנו..
אני לא ביקשתי מאף אחד להפסיק לכתוב או להתדיין על עניין ביינום-הווארד למרות שאני חושבת שזה דיון די טיפשי במהותו..שניהם שחקנים טובים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 דצמבר 2011, 21:23

אז זהו שאסף משוכנע שהוא סנטר זניח וסתם אוהדי הלייקרס נדלקו עליו כי הוא חתיך...

אין פה שום קשר לאהדה אלא לצפיה בהרבה מאוד משחקים של הלייקרס ולא הסתמכות על סטטיסטיקה , לביינום יש אימפקט עצום בהגנה ובניגוד לשאר הסנטרים עם אימפקט מהסוג הזה הוא כישרון גדול גם בהתקפה , זו הסיבה שבלייקרס כל כך בונים עליו ולא כי סתם מישהו נדלק עליו.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 21:27

אני יורה לכל הכיוונים? להגיד שלי אין זכות לדבר על חפירות ממש לא נראה לי בהומור(ותקן אותי אם אני טועה)..
בכל מקרה,אני ועידו כתבנו לליאב על עניין קובי-לברון בגלל שאנחנו מכירים אותו מפורום אחר ואנחנו מכירים את הדיונים האלה ויודעים שהם לא הולכים לשום מקום..עברנו אותם על בשרנו..
אני לא ביקשתי מאף אחד להפסיק לכתוב או להתדיין על עניין ביינום-הווארד למרות שאני חושבת שזה דיון די טיפשי במהותו..שניהם שחקנים טובים..

כתבתי לך ככה:
"אגב, בנתיים לך יש הכי הרבה הודעות בפורום, כך שאין לך זכות לדבר על חפירות ;) "
לפי מה שלימדו אותי, סמיילי מחייך וקורץ זה בדרך כלל בצחוק, מצטער אם לא הבנת שזה אכן בצחוק..
כנראה שלא הבנתי את עידו, כי הוא כתב את זה הרבה אחרי שסיימו את כל הדיון הזה על קובי לברון (שהוא כנראה בהחלט די מיותר), וביקש פשוט שנפסיק את הדיון.. אז אמרתי לו, אם אתה רוצה לקרוא, תקרא, אם לא, אל. אבל לבקש להפסיק דיון?
דיברת על זה שהנושאים פה נחפרים הרבה, אז פשוט אמרתי לך שכולה מדברים על כדורסל, וNBA (שהיה מאוד מאוד חסר בתקופה האחרונה), ואין שום בעיה.. את בחרת לקחת את זה כבר אישי..
הדיון הוא לא על ביינום-האוורד, פשוט יוסי ורוי טוענים פה שביינום הוא הסנטר השני בטיבו בNBA
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 28 דצמבר 2011, 21:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 21:30

יוסי22 כתב:אז זהו שאסף משוכנע שהוא סנטר זניח וסתם אוהדי הלייקרס נדלקו עליו כי הוא חתיך...

אין פה שום קשר לאהדה אלא לצפיה בהרבה מאוד משחקים של הלייקרס ולא הסתמכות על סטטיסטיקה , לביינום יש אימפקט עצום בהגנה ובניגוד לשאר הסנטרים עם אימפקט מהסוג הזה הוא כישרון גדול גם בהתקפה , זו הסיבה שבלייקרס כל כך בונים עליו ולא כי סתם מישהו נדלק עליו.

סנטר זניח? תעשה, לי טובה, על תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שהוא סנטר טוב, ולא יותר.
אין קשר לאהדה? אם אוהד לייקרס, טוען שביינום אשכרה הסנטר השני בטיבו בNBA, לדעתי זה ממש לא הסתמכות על צפייה, אלא על חוסר אובייקטיביות
סנטר של 10-10 בחיים לא יכול ליהיות הסנטר השני בטיבו בNBA, כן סטטסיטיקה, לא סטטיסטיקה, גם אני רואה לא מעט משחקים של הלייקרס, והוא ממש לא נותן "אימפקט עצום בהגנה". שחקן הגנה טוב, טוב מאוד אפילו, שחקן התקפה טוב, ריבאונדר מצוין, נפצע כל שני וחמישי. זהו פחות או יותר. הסנטר השני בטיבו בNBA? תעשה לי טובה
אתה אשכרה חושב שהוא טוב מגאסול, לאב, דאנקן (גם בגילו), ברוק לופז, אנדרו בוגט, נואה, וכל שאר הרשימה שנתתי? ברצינות?
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 28 דצמבר 2011, 21:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 דצמבר 2011, 21:30

כנראה שלא הבנתי את עידו, כי הוא כתב את זה הרבה אחרי שסיימו את כל הדיון הזה על קובי לברון (שהוא כנראה בהחלט די מיותר), וביקש פשוט שנפסיק את הדיון.. אז אמרתי לו, אם אתה רוצה לקרוא, תקרא, אם לא, אל. אבל לבקש להפסיק דיון?
דיברת על זה שהנושאים פה נחפרים הרבה, אז פשוט אמרתי לך שכולה מדברים על כדורסל, וNBA (שהיה מאוד מאוד חסר בתקופה האחרונה), ואין שום בעיה.. את בחרת לקחת את זה כבר אישי..
הדיון הוא לא על ביינום-האוורד, פשוט יוסי ורוי טוענים פה שביינום הוא הסנטר השני בטיבו בNBA

כמו שאמרתי,אני מכירה את עידו מפורום אחר..אין לו שום בעיה עם דיונים ארוכים..זה פשוט הדיונים על קובי-לברון שעושים לנו סיוטים..

אני גם לא השתמשתי במילה ''נחפרים''..אמרתי שמדהים אותי שיכולים לנהל דיון במשך 10 עמודים בלי שאף אחד זז מעמדתו ואף אחד לא מתייאש..אני לא מבינה איך זה אפשרי..אני בשלב מסויים פשוט אומרת ''טוב,אתה לא זז מעמדתך,אני לא אזוז משלי..בוא נסכים שלא להסכים''..

בקשר לביינום וזה שהוא הסנטר השני בטיבו בליגה..לא חושבת שזה נכון..אני חושבת שהוא סנטר טוב מאוד(כשהוא בריא וכשיר ב-100%)אבל שני בטיבו בליגה? לא הייתי אומרת את זה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 דצמבר 2011, 21:44

לא אמרתי שהוא הסנטר השני בטיבו בליגה אבל הוא בהחלט פוטנציאל להיות כזה אם לא יפצע כל שני וחמישי והוא הרבה יותר קרוב לשם מלהיות מחוץ לטופ 10 .

וה 10/10 שאתה דוחף כל הזמן זו בדיוק הדוגמא לעיוות שהמספרים יוצרים , כל מי שרואה משחקי ליייקרס יודע שהמספרים שלו קרובים הרבה יותר ל 20/10 ומה שאתה מדבר עליו משקלל הרבה מאוד משחקים שהוא שיחק כשחזר מפציעה , היה רשום ולא שיחק או סתם שתי העונות הראשונות שהוא היה ילד מתבגר .
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 21:47

יוסי22 כתב:לא אמרתי שהוא הסנטר השני בטיבו בליגה אבל הוא בהחלט פוטנציאל להיות כזה אם לא יפצע כל שני וחמישי והוא הרבה יותר קרוב לשם מלהיות מחוץ לטופ 10 .

אמרת שאתה לחלוטין מסכים עם רוי, שהטענה שלו היא שהוא הסנטר השני בטיבו, אבל לא משנה..
שיגיע לשם, נדבר, שלא יפצע כל שני וחמישי, נדבר.
כרגע הוא עדיין נפצע, וכרגע לא קרוב בכלל ליהיות הסנטר השני בטיבו, אלא עדיין מחוץ לטופ 10. פוטנציאל? נחיה ונראה. גם גרג אודן היה פוטנציאל ליהיות שאק הבא

וה 10/10 שאתה דוחף כל הזמן זו בדיוק הדוגמא לעיוות שהמספרים יוצרים , כל מי שרואה משחקי ליייקרס יודע שהמספרים שלו קרובים הרבה יותר ל 20/10 ומה שאתה מדבר עליו משקלל הרבה מאוד משחקים שהוא שיחק כשחזר מפציעה , היה רשום ולא שיחק או סתם שתי העונות הראשונות שהוא היה ילד מתבגר .

איזה עיוות? המספרים משקרים? מה זה יותר קרוב ל20/10? אז למה הוא לא עושה אותם? שהוא יעשה 20/10, ולא "יהיה קרוב הרבה יותר" לזה, אז נדבר
הוא עושה 10/10, וזה עובדה. זה שהוא נפצע וחוזר בכושר לא טוב פוטר אותו מהמספרים הבינוניים? נו באמת..
שתי העונות הראשונות? ממש ממש לא. ה10/10 האלה הם מהעונה האחרונה בלבד.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2011, 22:17

יוסי22 כתב:אז זהו שאסף משוכנע שהוא סנטר זניח וסתם אוהדי הלייקרס נדלקו עליו כי הוא חתיך...

יוסי, עדיין לא אתה ולא רוי לא עניתם לי לאמירה שלי, שאם הוא באמת הסנטר השני בטבעו בNBA, אז זה מצב מאוד עצוב.

בכנות - בן וואלאס היה מפלצת הגנתית, והאליפות של דטרויט רשומה קודם כל על שמו (וכמובן על שמו של צ'ונסי). ביינום לא באיזור הזה בכלל.
נכון שיש בו שילוב לא רע של הגנה והתקפה, ושהוא סה"כ סנטר טוב, אבל או שאתם נסחפים, או שמצב הסנטרים בNBA הוא פתטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 דצמבר 2011, 22:20

jol9 כתב:

יוסי, עדיין לא אתה ולא רוי לא עניתם לי לאמירה שלי, שאם הוא באמת הסנטר השני בטבעו בNBA, אז זה מצב מאוד עצוב.

בכנות - בן וואלאס היה מפלצת הגנתית, והאליפות של דטרויט רשומה קודם כל על שמו (וכמובן על שמו של צ'ונסי). ביינום לא באיזור הזה בכלל.
נכון שיש בו שילוב לא רע של הגנה והתקפה, ושהוא סה"כ סנטר טוב, אבל או שאתם נסחפים, או שמצב הסנטרים בNBA הוא פתטי.

קודם כל, מצב הסנטרים בנבא הוא פתאטי.. אני לא חושב שיש מישהו שיכול להתווכח עם זה. אבל יחד עם זאת, אין ספק שהם נסחפים ודי בגדול
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MaccabiTA » 29 דצמבר 2011, 00:16

איזה משחק פאתטי בין טורונטו לאינדיאנה.. מחצית אחת גרמה לי לשקול להפסיק לראות כדורסל.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי er79 » 29 דצמבר 2011, 04:53

מעצבן אותי לראות את פארגו מצליח. קלע 15 נק׳ ומסר 7 אסיסטים בהפסד של ממפיס לאוקלהומה הלילה. כספי קלע 7 נק׳ בניצחון על דטרויט.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 29 דצמבר 2011, 05:18

jol9 כתב:

יוני, בעונה בלי פציעות, ואם קובי לא משתולל, בינום הוא שחקן של 20/10. אין אף סנטר אחר בליגה (פרט להווארד) שיכול לעשות מספרים כאלה (בארגניאני הליצן ולאב הם לא סנטרים). מצב הסנטרים הוא פתאטי. אין חאכים, שאק, יואינג או רובינסון במשחק היום. ביינום זה הדבר הכי קרוב לסנטר אמיתי עם משחק פוסט אמיתי שיש ב- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 דצמבר 2011, 05:24

er79 כתב:מעצבן אותי לראות את פארגו מצליח. קלע 15 נק׳ ומסר 7 אסיסטים בהפסד של ממפיס לאוקלהומה הלילה. כספי קלע 7 נק׳ בניצחון על דטרויט.

הרבה יותר מעניין מה עשה ווסטברוק מול פארגו - 0/13 - כן אפס מ- 13 לראסל ווסטברוק מול פארגו. מדהים.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 29 דצמבר 2011, 05:27

roy1000 כתב:
er79 כתב:מעצבן אותי לראות את פארגו מצליח. קלע 15 נק׳ ומסר 7 אסיסטים בהפסד של ממפיס לאוקלהומה הלילה. כספי קלע 7 נק׳ בניצחון על דטרויט.

הרבה יותר מעניין מה עשה ווסטברוק מול פארגו - 0/13 - כן אפס מ- 13 לראסל ווסטברוק מול פארגו. מדהים.

פארגו מוכיח שההתעקשות שלו לעזוב הייתה נכונה מקצועית והוא בהחלט מוכן לליגה הזאת . כלכלית הוא לא כלכך השתדרג כרגע גם בגלל הקנס אבל אם ימשיך ככה הוא בדרך הנכונה .
כל הבלאגן עם מכבי לא משנה את העובדה שהוא בחור חביב שהסתדר טוב מאוד עם כל השחקנים והמאמנים והסיבה שרצה לעזוב היא מקצועית לחלוטין....אני בכל מקרה מפרגן לו
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 29 דצמבר 2011, 05:31

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

פארגו מוכיח שההתעקשות שלו לעזוב הייתה נכונה מקצועית והוא בהחלט מוכן לליגה הזאת . כלכלית הוא לא כלכך השתדרג כרגע גם בגלל הקנס אבל אם ימשיך ככה הוא בדרך הנכונה .
כל הבלאגן עם מכבי לא משנה את העובדה שהוא בחור חביב שהסתדר טוב מאוד עם כל השחקנים והמאמנים והסיבה שרצה לעזוב היא מקצועית לחלוטין....אני בכל מקרה מפרגן לו

אם הוא ימשיך ככה, יש סיכוי טוב שהגריזליז ייפטרו מקונלי והחוזה שלו, ויתנו לו את המפתחות.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 דצמבר 2011, 06:19

מצידי שיהיה מאמא תרזה, על מה שהוא עשה אני בחיים לא אמחל לו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2011, 08:53

לא צריך להיסחף. גם כספי קלע 15 נק' במשחק הראשון שלו בקינגס.

לא הייתי הופך את פארגו לרונדו החדש כבר עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 29 דצמבר 2011, 09:03

jol9 כתב:לא צריך להיסחף. גם כספי קלע 15 נק' במשחק הראשון שלו בקינגס.

לא הייתי הופך את פארגו לרונדו החדש כבר עכשיו.

צודק אין מה להיסחף, אבל לדעתי לפארגו יש המון פוטנציאל בטח יותר מכספי ולא הייתי מהמר נגדו .
לפי דעתי לפארגו יש את היכולת להיות שחקן די טוב בNBA והוא עוד יכול להיכנס לחמישייה של הגריזלרס אם יראה יציבות.
תמונה
refael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־11 אורחים