28 דצמבר 2011, 21:11
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
מי שאין לא כח, שלא יקרא פשוט. מה הבעיה אני לא מבין..
אגב, בנתיים לך יש הכי הרבה הודעות בפורום, כך שאין לך זכות לדבר על חפירות
אני לא מבינה למה אתה עדיין במצב של מגננה..אני הבהרתי שההודעה שלי לא מזלזלת אלא שאני לא מבינה איך אתם יכולים לנהל דיונים עמודים על עמודים..בין אם זה על קובי-לברון או על פאפאלוקאס או ביינום-הווארד..עניין של אני לא מבינה איך אתם לא מתייאשים אחד מהשני לא מקטע של זלזול..
זה שיש לי הרבה הודעות לא קשור בכלל למה שאמרתי...צא מהמגננה צא..
מה הקשר מגננה? סך הכל מדברים על כדורסל, מי שרוצה, שידבר, מי שלא, לא. מה הבעיה?
28 דצמבר 2011, 21:18
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
אני לא מבינה למה אתה עדיין במצב של מגננה..אני הבהרתי שההודעה שלי לא מזלזלת אלא שאני לא מבינה איך אתם יכולים לנהל דיונים עמודים על עמודים..בין אם זה על קובי-לברון או על פאפאלוקאס או ביינום-הווארד..עניין של אני לא מבינה איך אתם לא מתייאשים אחד מהשני לא מקטע של זלזול..
תגיד יש לך בעיות בהבנת הנקרא או שאתה סתם מתעקש לא להגיב לדברים הספציפיים שאני כותבת?
כולה בהומור רשמתי שכוח ההתמדה שלכם מדהים אותי ואתה אומר ''אף אחד לא מכריח אתכם לקרוא'' ''מי שרוצה שידבר,מי שלא רוצה שלא ידבר''..מה זה קשור בכלל?
28 דצמבר 2011, 21:20
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
תגיד יש לך בעיות בהבנת הנקרא או שאתה סתם מתעקש לא להגיב לדברים הספציפיים שאני כותבת?
כולה בהומור רשמתי שכוח ההתמדה שלכם מדהים אותי ואתה אומר ''אף אחד לא מכריח אתכם לקרוא'' ''מי שרוצה שידבר,מי שלא רוצה שלא ידבר''..מה זה קשור בכלל?
בסדר, ואני כתבתי בצחוק על עניין כמות ההודעות שלך ואת ישר לוקחת אישית ויורה.. ואני עוד במגננה..
סך הכל רשמת שאת לא מבינה איך אפשר להשתתף בדיונים האלה, אז כתבתי לך שכולה מדברים על כדורסל, אם מישהו לא רוצה לקרוא (לא לך, לעידו שביקש להפסיק את הדיון), יכול פשוט לא לקרוא
את לא צריכה לקחת ללב כל דבר ולהתחיל לירות לכל הכיוונים..
28 דצמבר 2011, 21:23
28 דצמבר 2011, 21:27
אני יורה לכל הכיוונים? להגיד שלי אין זכות לדבר על חפירות ממש לא נראה לי בהומור(ותקן אותי אם אני טועה)..
בכל מקרה,אני ועידו כתבנו לליאב על עניין קובי-לברון בגלל שאנחנו מכירים אותו מפורום אחר ואנחנו מכירים את הדיונים האלה ויודעים שהם לא הולכים לשום מקום..עברנו אותם על בשרנו..
אני לא ביקשתי מאף אחד להפסיק לכתוב או להתדיין על עניין ביינום-הווארד למרות שאני חושבת שזה דיון די טיפשי במהותו..שניהם שחקנים טובים..
28 דצמבר 2011, 21:30
יוסי22 כתב:אז זהו שאסף משוכנע שהוא סנטר זניח וסתם אוהדי הלייקרס נדלקו עליו כי הוא חתיך...
אין פה שום קשר לאהדה אלא לצפיה בהרבה מאוד משחקים של הלייקרס ולא הסתמכות על סטטיסטיקה , לביינום יש אימפקט עצום בהגנה ובניגוד לשאר הסנטרים עם אימפקט מהסוג הזה הוא כישרון גדול גם בהתקפה , זו הסיבה שבלייקרס כל כך בונים עליו ולא כי סתם מישהו נדלק עליו.
28 דצמבר 2011, 21:30
כנראה שלא הבנתי את עידו, כי הוא כתב את זה הרבה אחרי שסיימו את כל הדיון הזה על קובי לברון (שהוא כנראה בהחלט די מיותר), וביקש פשוט שנפסיק את הדיון.. אז אמרתי לו, אם אתה רוצה לקרוא, תקרא, אם לא, אל. אבל לבקש להפסיק דיון?
דיברת על זה שהנושאים פה נחפרים הרבה, אז פשוט אמרתי לך שכולה מדברים על כדורסל, וNBA (שהיה מאוד מאוד חסר בתקופה האחרונה), ואין שום בעיה.. את בחרת לקחת את זה כבר אישי..
הדיון הוא לא על ביינום-האוורד, פשוט יוסי ורוי טוענים פה שביינום הוא הסנטר השני בטיבו בNBA
28 דצמבר 2011, 21:44
28 דצמבר 2011, 21:47
יוסי22 כתב:לא אמרתי שהוא הסנטר השני בטיבו בליגה אבל הוא בהחלט פוטנציאל להיות כזה אם לא יפצע כל שני וחמישי והוא הרבה יותר קרוב לשם מלהיות מחוץ לטופ 10 .
וה 10/10 שאתה דוחף כל הזמן זו בדיוק הדוגמא לעיוות שהמספרים יוצרים , כל מי שרואה משחקי ליייקרס יודע שהמספרים שלו קרובים הרבה יותר ל 20/10 ומה שאתה מדבר עליו משקלל הרבה מאוד משחקים שהוא שיחק כשחזר מפציעה , היה רשום ולא שיחק או סתם שתי העונות הראשונות שהוא היה ילד מתבגר .
28 דצמבר 2011, 22:17
יוסי22 כתב:אז זהו שאסף משוכנע שהוא סנטר זניח וסתם אוהדי הלייקרס נדלקו עליו כי הוא חתיך...
אין פה שום קשר לאהדה אלא לצפיה בהרבה מאוד משחקים של הלייקרס ולא הסתמכות על סטטיסטיקה , לביינום יש אימפקט עצום בהגנה ובניגוד לשאר הסנטרים עם אימפקט מהסוג הזה הוא כישרון גדול גם בהתקפה , זו הסיבה שבלייקרס כל כך בונים עליו ולא כי סתם מישהו נדלק עליו.
28 דצמבר 2011, 22:20
jol9 כתב:יוסי22 כתב:אז זהו שאסף משוכנע שהוא סנטר זניח וסתם אוהדי הלייקרס נדלקו עליו כי הוא חתיך...
יוסי, עדיין לא אתה ולא רוי לא עניתם לי לאמירה שלי, שאם הוא באמת הסנטר השני בטבעו בNBA, אז זה מצב מאוד עצוב.
בכנות - בן וואלאס היה מפלצת הגנתית, והאליפות של דטרויט רשומה קודם כל על שמו (וכמובן על שמו של צ'ונסי). ביינום לא באיזור הזה בכלל.
נכון שיש בו שילוב לא רע של הגנה והתקפה, ושהוא סה"כ סנטר טוב, אבל או שאתם נסחפים, או שמצב הסנטרים בNBA הוא פתטי.
29 דצמבר 2011, 00:16
29 דצמבר 2011, 04:53
29 דצמבר 2011, 05:18
jol9 כתב:יוסי22 כתב:אז זהו שאסף משוכנע שהוא סנטר זניח וסתם אוהדי הלייקרס נדלקו עליו כי הוא חתיך...
יוסי, עדיין לא אתה ולא רוי לא עניתם לי לאמירה שלי, שאם הוא באמת הסנטר השני בטבעו בNBA, אז זה מצב מאוד עצוב.
בכנות - בן וואלאס היה מפלצת הגנתית, והאליפות של דטרויט רשומה קודם כל על שמו (וכמובן על שמו של צ'ונסי). ביינום לא באיזור הזה בכלל.
נכון שיש בו שילוב לא רע של הגנה והתקפה, ושהוא סה"כ סנטר טוב, אבל או שאתם נסחפים, או שמצב הסנטרים בNBA הוא פתטי.
29 דצמבר 2011, 05:24
er79 כתב:מעצבן אותי לראות את פארגו מצליח. קלע 15 נק׳ ומסר 7 אסיסטים בהפסד של ממפיס לאוקלהומה הלילה. כספי קלע 7 נק׳ בניצחון על דטרויט.
29 דצמבר 2011, 05:27
roy1000 כתב:er79 כתב:מעצבן אותי לראות את פארגו מצליח. קלע 15 נק׳ ומסר 7 אסיסטים בהפסד של ממפיס לאוקלהומה הלילה. כספי קלע 7 נק׳ בניצחון על דטרויט.
הרבה יותר מעניין מה עשה ווסטברוק מול פארגו - 0/13 - כן אפס מ- 13 לראסל ווסטברוק מול פארגו. מדהים.
29 דצמבר 2011, 05:31
yzafrir כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מעצבן אותי לראות את פארגו מצליח. קלע 15 נק׳ ומסר 7 אסיסטים בהפסד של ממפיס לאוקלהומה הלילה. כספי קלע 7 נק׳ בניצחון על דטרויט.
הרבה יותר מעניין מה עשה ווסטברוק מול פארגו - 0/13 - כן אפס מ- 13 לראסל ווסטברוק מול פארגו. מדהים.
פארגו מוכיח שההתעקשות שלו לעזוב הייתה נכונה מקצועית והוא בהחלט מוכן לליגה הזאת . כלכלית הוא לא כלכך השתדרג כרגע גם בגלל הקנס אבל אם ימשיך ככה הוא בדרך הנכונה .
כל הבלאגן עם מכבי לא משנה את העובדה שהוא בחור חביב שהסתדר טוב מאוד עם כל השחקנים והמאמנים והסיבה שרצה לעזוב היא מקצועית לחלוטין....אני בכל מקרה מפרגן לו
29 דצמבר 2011, 06:19
29 דצמבר 2011, 08:53
29 דצמבר 2011, 09:03
jol9 כתב:לא צריך להיסחף. גם כספי קלע 15 נק' במשחק הראשון שלו בקינגס.
לא הייתי הופך את פארגו לרונדו החדש כבר עכשיו.