פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: תרד מלפפונים לעונת 2017/18

13 דצמבר 2016, 16:21

לניקולה ואבי אבן אסור להמשיך, אלו 2 האנשים שבנו את מכבי בשלוש שנים האחרונות ונכשלו כשלון חרוץ(למעט עונה אחת ולמעט הנחתת פארמר על ידי ההנהלה) . מחלקת הסקאוטינג היא בושה, מוטב לפרק אותה,לבנות אותה מחדש עם אנשים מוכחים בעלי רזומה . לגבי ניקולה- נכשל. הוא המנהל המקצועי ( אגב , לא עם כל הסמכויות אבל כן חלק מרכזי מבניית הקבוצה ) והוא נכשל כישלון טוטאלי. יש עובדות בשטח ואי אפשר להתכחש אליהם, אסור לו להמשיך פה. הוא ואבי אבן הם הבעיה המרכזית , ביחד עם יאיר שבח שהוא גם חלק ממחלקת הסקאוטינג. הם "הקודקוד" המקצועי .
מוטב וההנהלה תפנים שישיבה לצד ספסל הקבוצה רק מזיק, מלחיץ ולא תקין בטח במועדון כמו מכבי.
אני מאוד מאוד רוצה את טרינקיירי פה. מאמן מעולה. מוכח בכל קבוצה בה אימן, הקבוצות שלו מאומנות ומה שנקרא- השלם עולה על סך חלקיו.הסתדר עם כוכבים כמו גאודלוק, עשה בית ספר לאובראדוביץ העונה במשחק של שני הקבוצות בטורקיה , אחד המאמנים היותר טובים באירופה ולדעתי הוא האיש המתאים בתור המאמן בעונה הבאה. בנוסף, הביא לא מעט "מציאות" לקבוצות שלו (דריוס מילר, מלי, גאודלוק , את לנגפורד הביא עוד שאימן באיטליה ועוד). הוא צריך לבנות את הסגל כרצונו ולקבל התנאים המתאימים והנלויים (עוזר מאמן כרצונו ועוד) . לדעתי אלו הצעדים שצריכים להיות.
נערך לאחרונה על ידי Ben666 בתאריך 13 דצמבר 2016, 16:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 דצמבר 2016, 16:26

Ben666 כתב:לניקולה ואבי אבן אסור להמשיך, אלו 2 האנשים שבנו את מכבי בשלוש שנים האחרונות ונכשלו כשלון חרוץ(למעט עונה אחת ולמעט הנחתת פארמר) . מחלקת הסקאוטינג היא בושה, מוטב לפרק אותה,לבנות אותה מחדש עם אנשים מוכחים בעלי רזומה . לגבי ניקולה- נכשל. הוא המנהל המקצועי ( אגב , לא עם כל הסמכויות אבל כן חלק מרכזי מבניית הקבוצה ) והוא נכשל כישלון טוטאלי. יש עובדות בשטח ואי אפשר להתכחש אליהם, אסור לו להמשיך פה. הוא ואבי אבן הם הבעיה המרכזית , ביחד עם יאיר שבח שהוא גם חלק ממחלקת הסקאוטינג. הם "הקודקוד" המקצועי .
מוטב וההנהלה תפנים שישיבה לצד ספסל הקבוצה רק מזיק, מלחיץ ולא תקין בטח במועדון כמו מכבי.
אני מאוד מאוד רוצה את טרינקיירי פה. מאמן מעולה. מוכח בכל קבוצה בה אימן, הקבוצות שלו מאומנות ומה שנקרא- השלם עולה על סך חלקיו.הסתדר עם כוכבים כמו גאודלוק, עשה בית ספר לאובראדוביץ העונה במשחק של שני הקבוצות בטורקיה , אחד המאמנים היותר טובים באירופה ולדעתי הוא האיש המתאים בתור המאמן בעונה הבאה. בנוסף, הביא לא מעט "מציאות" לקבוצות שלו (דריוס מילר, מלי, גאודלוק , את לנגפורד הביא עוד שאימן באיטליה ועוד). הוא צריך לבנות את הסגל כרצונו ולקבל התנאים המתאימים והנלויים (עוזר מאמן כרצונו ועוד) . לדעתי אלו הצעדים שצריכים להיות.

welcome

ואני מסכימה, בן הוא השטן

13 דצמבר 2016, 16:27

Holiday_Armadillo כתב:
Ben666 כתב:לניקולה ואבי אבן אסור להמשיך, אלו 2 האנשים שבנו את מכבי בשלוש שנים האחרונות ונכשלו כשלון חרוץ(למעט עונה אחת ולמעט הנחתת פארמר) . מחלקת הסקאוטינג היא בושה, מוטב לפרק אותה,לבנות אותה מחדש עם אנשים מוכחים בעלי רזומה . לגבי ניקולה- נכשל. הוא המנהל המקצועי ( אגב , לא עם כל הסמכויות אבל כן חלק מרכזי מבניית הקבוצה ) והוא נכשל כישלון טוטאלי. יש עובדות בשטח ואי אפשר להתכחש אליהם, אסור לו להמשיך פה. הוא ואבי אבן הם הבעיה המרכזית , ביחד עם יאיר שבח שהוא גם חלק ממחלקת הסקאוטינג. הם "הקודקוד" המקצועי .

welcome

ואני מסכימה, בן הוא השטן

לרגע נלחצתי

13 דצמבר 2016, 17:00

מה דעתכם על ג׳ורדן תיאודור מבנביט ? לא הייתם מביאים אותו ?

13 דצמבר 2016, 17:04

בשלות כתב:מה דעתכם על ג׳ורדן תיאודור מבנביט ? לא הייתם מביאים אותו ?

רק קני קאדג'י!!!

30 דצמבר 2016, 13:20

עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים
לא אכפת לי החתמות כרגע, מדברת על שיחרור שחקנים, את מי הייתם משחררים?

אני חושבת שאני משאירה פה בערך שחקן וחצי

30 דצמבר 2016, 13:24

Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים

משאיר רק את ווימס ואנדרו.

30 דצמבר 2016, 13:25

Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים

ווימס, אנדרו, מילר ושגב.

30 דצמבר 2016, 13:26

שיין לארקין מסיים חוזה.
לא יודע מה מצבו של וויגטמן(איך שלא רושמים) אבל 100% שיהיה מועמד.

30 דצמבר 2016, 13:29

הייתי שמח לראות כאן את ג'קסון גאודלוק האניקט ומילר בעמדות 1-4
אבל ווימס כנראה ישאר לצערי

30 דצמבר 2016, 13:31

סילי ואייברסון היחידים שהייתי משאיר על בטוח לעונה הבאה. גאודלוק הראשון שמעיף אותו.

אבל יותר מזה הייתי מעדיף שילכו חזק על טרינקיירי, יציעו לו חוזה מכובד כדי להבטיח את שירותיו ויתנו לו לבנות את הקבוצה כמו שהוא חושב לנכון. שהשאר יתעסקו בלעזור בעבודה מול הסוכנים וכל מיני דברים שמסביב אבל לא בבניית הקבוצה. שמאמן כמו ארינקיירי יבנה את הקבוצה כמו שהוא חושב לנכון.

30 דצמבר 2016, 13:35

my man כתב:

בקצב הזה אני משאירה את גאודלוק, בודקת איך מילר מתאושש ומשאירה את שגב

השאר חריש

30 דצמבר 2016, 13:44

כמו שנאמר אתמול על ידי חציל. לארקין זה שחקן ששווה כסף גדול. לדעתי במיליון וחצי ואולי קצת יותר אפשר להביא אותו עונה הבאה.
שחקן שני שהייתי רוצה לעונה הבאה ודיברתי עליו מספר פעמים זה האניקט.
גם מלי שרציתי גם הקיץ.

אבל שוב יותר מכל הייתי רוצה שמאמן טוב יבנה את הסגל בדמותו וצלמו.

30 דצמבר 2016, 15:15

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:

בקצב הזה אני משאירה את גאודלוק, בודקת איך מילר מתאושש ומשאירה את שגב

השאר חריש

בול. לשלוח את כולם הביתה פרט לשלושה, ואת מעיק צירבס לגלגל לים או משהו

30 דצמבר 2016, 16:38

מה שמדהים אותי זה אחוז הבינגואים שהיו למכבי בעשור הקודם, מול הכישלון המתמשך בשנים האחרונות.
מה גם שבעשור הקודם התקציב היה מאוד מוגבל, ומספר הזרים היה מצומצם (שכמעט כל אחד מהם היה פגיעה, או לפחות לא כישלון מהדהד. קומאטוס קופץ לי לראש ככזה - ובסוף הוא הביא לנו את היורוליג).

אז איך בעצם הפכנו מקבוצה שגורמת לקבוצות להזיל ריר על שחקנים שמכבי גנבה להם בין האצבעות - לתחנת רכבת של שחקנים בינוניים וכוכבים של קבוצות קטנות?

אנחנו מדברים על מאה גורמים שונים ולא על החשוב ביותר: מערך סקאוטינג רציני, מקצועי ומוכח, שידע להתאים שחקן לשיטה, ולא פחות חשוב מזה להתמקד באופי השחקן ולא רק במספרים. למה אנחנו לא שומעים אף גורם רשמי שמדבר על רפורמה במערך הסקאוטינג?!? זה השינוי הכי גדול שיכול לקרות פה.

30 דצמבר 2016, 16:47

מערכת סקאוטינג טובה זה מצויין אבל בסוף מה שחשוב הוא מי זה שמחליט להחתים את השחקן הזה וההוא ומי זה שבראשו נמצא החזון של איך הקבוצה צריכה להיראות. מי הוא בעל החזון?
תשאל אותם הם יגידו "במכבי כולם יושבים ובסוף מגיעים להחלטה וכו'" ואני אומר השיטה הזאת כשלה. שהמאמן יחליט ויהיה בעל החזון וההנהלה תעשה את כל הסידורים מסביב. זה מה שהם היו צריכים להבין ולא הבינו עד כה.

30 דצמבר 2016, 16:50

משאיר את גאודלוק, ווימס, מילר, שגב, אוחיון ולנדסברג. אני יודע שאוחיון ולנדסברג זה לא מספיק טוב ליורוליג, אבל הם חשובים לליגה בחוק הרוסי. איך שלא תסובבו את זה, לנדסברג לדעתי הישראלי הטוב בליגה. בנוגע לווימס וגאולודוק, מאמן טוב ידע להוציא מהם את המיטב ואף לשלב אותם בו זמנית על המגרש. חייבים להביא את טרינקיירי

30 דצמבר 2016, 16:58

Weems13 כתב:משאיר את גאודלוק, ווימס, מילר, שגב, אוחיון ולנדסברג. אני יודע שאוחיון ולנדסברג זה לא מספיק טוב ליורוליג, אבל הם חשובים לליגה בחוק הרוסי. איך שלא תסובבו את זה, לנדסברג לדעתי הישראלי הטוב בליגה. בנוגע לווימס וגאולודוק, מאמן טוב ידע להוציא מהם את המיטב ואף לשלב אותם בו זמנית על המגרש. חייבים להביא את טרינקיירי

מסכים עם כל מה שאמרת, רק שני סייגים קטנים:
1. לא זוכר כרגע מה המצב החוזי של אוחיון, אבל אם הוא נגמר השנה אין מה להאריך אותו. התרומה שלו גם בליגה שולית במקרה הטוב.
2. לפני שחושבים על מאמן כמו טרנקיירי, צריך לבסס מעליו מערכת מקצועית בריאה יותר.

30 דצמבר 2016, 16:59

MTA2311 כתב:
Weems13 כתב:משאיר את גאודלוק, ווימס, מילר, שגב, אוחיון ולנדסברג. אני יודע שאוחיון ולנדסברג זה לא מספיק טוב ליורוליג, אבל הם חשובים לליגה בחוק הרוסי. איך שלא תסובבו את זה, לנדסברג לדעתי הישראלי הטוב בליגה. בנוגע לווימס וגאולודוק, מאמן טוב ידע להוציא מהם את המיטב ואף לשלב אותם בו זמנית על המגרש. חייבים להביא את טרינקיירי

1. לא זוכר כרגע מה המצב החוזי של אוחיון, אבל אם הוא נגמר השנה אין מה להאריך אותו. התרומה שלו גם בליגה שולית במקרה הטוב.

נראלי שיש לו עוד שנה מעבר לשנה הזו.

30 דצמבר 2016, 17:03

איתי-שגב כתב:
MTA2311 כתב:

נראלי שיש לו עוד שנה מעבר לשנה הזו.

אז שחרור שלו לא ממש רלוונטי בכל מקרה
נושא נעול