המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Ben666 כתב:לניקולה ואבי אבן אסור להמשיך, אלו 2 האנשים שבנו את מכבי בשלוש שנים האחרונות ונכשלו כשלון חרוץ(למעט עונה אחת ולמעט הנחתת פארמר) . מחלקת הסקאוטינג היא בושה, מוטב לפרק אותה,לבנות אותה מחדש עם אנשים מוכחים בעלי רזומה . לגבי ניקולה- נכשל. הוא המנהל המקצועי ( אגב , לא עם כל הסמכויות אבל כן חלק מרכזי מבניית הקבוצה ) והוא נכשל כישלון טוטאלי. יש עובדות בשטח ואי אפשר להתכחש אליהם, אסור לו להמשיך פה. הוא ואבי אבן הם הבעיה המרכזית , ביחד עם יאיר שבח שהוא גם חלק ממחלקת הסקאוטינג. הם "הקודקוד" המקצועי .
מוטב וההנהלה תפנים שישיבה לצד ספסל הקבוצה רק מזיק, מלחיץ ולא תקין בטח במועדון כמו מכבי.
אני מאוד מאוד רוצה את טרינקיירי פה. מאמן מעולה. מוכח בכל קבוצה בה אימן, הקבוצות שלו מאומנות ומה שנקרא- השלם עולה על סך חלקיו.הסתדר עם כוכבים כמו גאודלוק, עשה בית ספר לאובראדוביץ העונה במשחק של שני הקבוצות בטורקיה , אחד המאמנים היותר טובים באירופה ולדעתי הוא האיש המתאים בתור המאמן בעונה הבאה. בנוסף, הביא לא מעט "מציאות" לקבוצות שלו (דריוס מילר, מלי, גאודלוק , את לנגפורד הביא עוד שאימן באיטליה ועוד). הוא צריך לבנות את הסגל כרצונו ולקבל התנאים המתאימים והנלויים (עוזר מאמן כרצונו ועוד) . לדעתי אלו הצעדים שצריכים להיות.
Holiday_Armadillo כתב:Ben666 כתב:לניקולה ואבי אבן אסור להמשיך, אלו 2 האנשים שבנו את מכבי בשלוש שנים האחרונות ונכשלו כשלון חרוץ(למעט עונה אחת ולמעט הנחתת פארמר) . מחלקת הסקאוטינג היא בושה, מוטב לפרק אותה,לבנות אותה מחדש עם אנשים מוכחים בעלי רזומה . לגבי ניקולה- נכשל. הוא המנהל המקצועי ( אגב , לא עם כל הסמכויות אבל כן חלק מרכזי מבניית הקבוצה ) והוא נכשל כישלון טוטאלי. יש עובדות בשטח ואי אפשר להתכחש אליהם, אסור לו להמשיך פה. הוא ואבי אבן הם הבעיה המרכזית , ביחד עם יאיר שבח שהוא גם חלק ממחלקת הסקאוטינג. הם "הקודקוד" המקצועי .
מוטב וההנהלה תפנים שישיבה לצד ספסל הקבוצה רק מזיק, מלחיץ ולא תקין בטח במועדון כמו מכבי.
אני מאוד מאוד רוצה את טרינקיירי פה. מאמן מעולה. מוכח בכל קבוצה בה אימן, הקבוצות שלו מאומנות ומה שנקרא- השלם עולה על סך חלקיו.הסתדר עם כוכבים כמו גאודלוק, עשה בית ספר לאובראדוביץ העונה במשחק של שני הקבוצות בטורקיה , אחד המאמנים היותר טובים באירופה ולדעתי הוא האיש המתאים בתור המאמן בעונה הבאה. בנוסף, הביא לא מעט "מציאות" לקבוצות שלו (דריוס מילר, מלי, גאודלוק , את לנגפורד הביא עוד שאימן באיטליה ועוד). הוא צריך לבנות את הסגל כרצונו ולקבל התנאים המתאימים והנלויים (עוזר מאמן כרצונו ועוד) . לדעתי אלו הצעדים שצריכים להיות.
welcome
ואני מסכימה, בן הוא השטן
בשלות כתב:מה דעתכם על ג׳ורדן תיאודור מבנביט ? לא הייתם מביאים אותו ?
Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים
לא אכפת לי החתמות כרגע, מדברת על שיחרור שחקנים, את מי הייתם משחררים?
אני חושבת שאני משאירה פה בערך שחקן וחצי
Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים
משאיר רק את ווימס ואנדרו.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים
משאיר רק את ווימס ואנדרו.
בקצב הזה אני משאירה את גאודלוק, בודקת איך מילר מתאושש ומשאירה את שגב
השאר חריש
Weems13 כתב:משאיר את גאודלוק, ווימס, מילר, שגב, אוחיון ולנדסברג. אני יודע שאוחיון ולנדסברג זה לא מספיק טוב ליורוליג, אבל הם חשובים לליגה בחוק הרוסי. איך שלא תסובבו את זה, לנדסברג לדעתי הישראלי הטוב בליגה. בנוגע לווימס וגאולודוק, מאמן טוב ידע להוציא מהם את המיטב ואף לשלב אותם בו זמנית על המגרש. חייבים להביא את טרינקיירי
MTA2311 כתב:Weems13 כתב:משאיר את גאודלוק, ווימס, מילר, שגב, אוחיון ולנדסברג. אני יודע שאוחיון ולנדסברג זה לא מספיק טוב ליורוליג, אבל הם חשובים לליגה בחוק הרוסי. איך שלא תסובבו את זה, לנדסברג לדעתי הישראלי הטוב בליגה. בנוגע לווימס וגאולודוק, מאמן טוב ידע להוציא מהם את המיטב ואף לשלב אותם בו זמנית על המגרש. חייבים להביא את טרינקיירי
מסכים עם כל מה שאמרת, רק שני סייגים קטנים:
1. לא זוכר כרגע מה המצב החוזי של אוחיון, אבל אם הוא נגמר השנה אין מה להאריך אותו. התרומה שלו גם בליגה שולית במקרה הטוב.
2. לפני שחושבים על מאמן כמו טרנקיירי, צריך לבסס מעליו מערכת מקצועית בריאה יותר.
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:Weems13 כתב:משאיר את גאודלוק, ווימס, מילר, שגב, אוחיון ולנדסברג. אני יודע שאוחיון ולנדסברג זה לא מספיק טוב ליורוליג, אבל הם חשובים לליגה בחוק הרוסי. איך שלא תסובבו את זה, לנדסברג לדעתי הישראלי הטוב בליגה. בנוגע לווימס וגאולודוק, מאמן טוב ידע להוציא מהם את המיטב ואף לשלב אותם בו זמנית על המגרש. חייבים להביא את טרינקיירי
מסכים עם כל מה שאמרת, רק שני סייגים קטנים:
1. לא זוכר כרגע מה המצב החוזי של אוחיון, אבל אם הוא נגמר השנה אין מה להאריך אותו. התרומה שלו גם בליגה שולית במקרה הטוב.
2. לפני שחושבים על מאמן כמו טרנקיירי, צריך לבסס מעליו מערכת מקצועית בריאה יותר.
נראלי שיש לו עוד שנה מעבר לשנה הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים