ריצ'ארד הנדריקס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריצ'ארד הנדריקס

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 19 ינואר 2012, 21:57

באמת שחקן נהדר. אישיות מעולה, שקט, מוכן לעשות את העבודה השחורה, למרות שגם בהתקפה אם ילכו אליו יותר יש לו עוד הרבה מה לתת.
שומר טוב, חוסם טוב, ריבאונדר מעולה ושחקן נשמה!
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2012, 22:14

אני מקווה מאוד שמכבי כבר תחתים אותו:
צסק"א מוסקבה וברצלונה רוצות את ריצ'רד הנדריקס
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2502027

בכתבה מצויין גם שהם יתחילו במשא ומתן עם לאנגפורד,הלוואי שזה יצליח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2012, 22:21

rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי כבר תחתים אותו:

מעניין לדעת מאיפה המידע הגיע לוואלה? המנכ"לים של בארסה וצסקא מדווחים לורד כהן? ספק גדול בליבי :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ינואר 2012, 22:46

felix_r כתב:

מעניין לדעת מאיפה המידע הגיע לוואלה? המנכ"לים של בארסה וצסקא מדווחים לורד כהן? ספק גדול בליבי :cool

מזכיר לי שבתיזמון נוח מאוד פורסם בערוץ הספורט קצת לפני הקיץ שבארסה וריאל רוצות את שון ג'יימס בשביל שמכבי תמהר לסגור איתו..
אבל אין לי ספק שזה לא בדיוק אותו סיפור ויהיו קבוצות טובות מאוד שירצו לקחת אותו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 19 ינואר 2012, 22:50

ריצי פשוט מדהים, והכי יפה היה שלמרות שהיו דיבורים על עזיבה בתחילת העונה דבר שהעלה אצלי את הסעיף , למרות זאת הוא בחר להשאר ובלאט בחר בו.
אין המון שחקנים כמו ריצי באירופה מבחינת מחוייבות, בחור כל כך נשמה!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2012, 23:02

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

מזכיר לי שבתיזמון נוח מאוד פורסם בערוץ הספורט קצת לפני הקיץ שבארסה וריאל רוצות את שון ג'יימס בשביל שמכבי תמהר לסגור איתו..
אבל אין לי ספק שזה לא בדיוק אותו סיפור ויהיו קבוצות טובות מאוד שירצו לקחת אותו..

זה לא חדש. כל סוכן שחקנים משתמש בטריק הזה.

בשביל מה צסקא צריכה אותו, אם יש לה את קירילנקו, חריאפה ו-וורונצביץ' בפורווארדים וקרסטיץ' קאון וסוקולוב בסנטרים?

בארסה? אולי... הם באמת צריכים מישהו צעיר ואנרגתי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ינואר 2012, 08:27

פליקס בשביל שתרגיש בנוח לפרגן להנדריקס קצת אז תקח דוגמא משלח שהיום פשוט בכוח הוציא מילה טובה על לאנגפורד , ובשביל ההרגשה הטובה שלך אז מגיע מילה טובה לראקוביץ' שנתן את המשחק הכי טוב שלו העונה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 20 ינואר 2012, 09:26

אז הנדריקס זה הנפלד החדש ? לפי פיני גרשון אפילו יותר טוב .
http://www.one.co.il/Article/193935.html
תמונה
refael

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 ינואר 2012, 09:30

גם בספורט 5 מדווחים על זה ומפרטים מעט על ההצעה של מכבי:
במכבי ת"א צפויים להגיש הצעה להארכת חוזה לריצ'ארד הנדריקס. כנראה ההצעה תהיה לשנתיים נוספות בהיכל נוקיה עם אופציה לעונה שלישית. הנדריקס שמציג יכולת נהדרת, מחזור על ידי הקבוצות הבכירות ביבשת ביניהן ברצלונה, ריאל מדריד וצסק"א מוסקבה. כזכור, במהלך העונה קאחה לבוראל רצתה לשאול אותו, אבל הנדריקס רצה להישאר במכבי ואכן נשאר על פי בקשתו של המאמן דייויד בלאט. הפורוורד האמריקהי קלע אמש 11 נקודות, ליקט 6 ריבאונדים וחסם 3 פעמים, כאשר שתיים מהחסימות הגיעו ברגעי ההכרעה במשחק.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14377.html

יכול להיות שזה טריק, אבל מספיק שאחת הקבוצות שהוזכרו באמת מתעניינות בהנדריקס, וזה כבר מבשר רעות למכבי
כי אי אפשר להתמודד עם עם אחת מהקבוצות האלה מבחינה פיננסית.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 20 ינואר 2012, 09:32

אף אחד לא מדבר פה על כסף. למרות שריצ'י יכל ללכת לקאחה לאבורל ולקבל שם מעמד יותר טוב ממה שיש לו במכבי(סנטר מוביל). אז אולי הבחור באמת ילך לכיוון שלנו. אני לא רואה אותו עושה לנו פארגו נניח.
שחף

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 ינואר 2012, 09:38

שחף כתב:אף אחד לא מדבר פה על כסף. למרות שריצ'י יכל ללכת לקאחה לאבורל ולקבל שם מעמד יותר טוב ממה שיש לו במכבי(סנטר מוביל). אז אולי הבחור באמת ילך לכיוון שלנו. אני לא רואה אותו עושה לנו פארגו נניח.

סאגת ויטוריה הייתה שונה מהסיטואציה שיכולה להיווצר עכשיו.
ויטוריה הייתה משלמת להנדריקס בדיוק אותו שכר כמו במכבי, ובכלל לא בטוח שהוא היה שם סנטר פותח (וגם אם כן...)
השוני הוא דושקו איבנוביץ' והסביבה של ויטוריה. אבל שוב - השכר הוא אותו שכר.

אם יציעו להנדריקס שכר של מעל מיליון דולר לעונה (צסק"א משלמת לסמי מאחיה שכר כזה והוא לא הגיע לפיינל פור כמו הנדריקס), אני לא רואה את מכבי משווה לזה, בייחוד שמדובר בשחקן מחליף.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 20 ינואר 2012, 09:44

דרך אגב עם מדברים על כסף.מכבי לא רצתה לצרף בעלים חדש? מה נסגר עם זה?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 ינואר 2012, 13:42

Mta_atic כתב:
שחף כתב:אף אחד לא מדבר פה על כסף. למרות שריצ'י יכל ללכת לקאחה לאבורל ולקבל שם מעמד יותר טוב ממה שיש לו במכבי(סנטר מוביל). אז אולי הבחור באמת ילך לכיוון שלנו. אני לא רואה אותו עושה לנו פארגו נניח.

סאגת ויטוריה הייתה שונה מהסיטואציה שיכולה להיווצר עכשיו.
ויטוריה הייתה משלמת להנדריקס בדיוק אותו שכר כמו במכבי, ובכלל לא בטוח שהוא היה שם סנטר פותח (וגם אם כן...)
השוני הוא דושקו איבנוביץ' והסביבה של ויטוריה. אבל שוב - השכר הוא אותו שכר.

אם יציעו להנדריקס שכר של מעל מיליון דולר לעונה (צסק"א משלמת לסמי מאחיה שכר כזה והוא לא הגיע לפיינל פור כמו הנדריקס), אני לא רואה את מכבי משווה לזה, בייחוד שמדובר בשחקן מחליף.

גריונוולד בבלוג שלו על הרומן בין בלאט להנדריקס.
טעיתי במה שכתבתי לעיל' - קאחה רצתה לשדרג את השכר של ריצ' ל-2 מילון דולר לשנתיים.

בלאט לא מוכן לוותר על הנדריקס. לפני כמה שבועות אמר לחבריו ש"אקח את ריצ'י לכל מקום בו אאמן". חודשיים בתוך העונה, כשהנדריקס עדיין נאבק על מקומו, פנתה קאחה לבוראל למכבי. הבאסקים היו מוכנים לקנות את החוזה של הנדריקס ולפצות את מכבי ב-100-200 אלף דולר. בקיץ 2010 חתם הנדריקס על חוזה לשנתיים; בעונה הראשונה הרוויח 500,000 דולר, העונה קיבל תוספת של 100,000 דולר נוספים. לבוראל הייתה מוכנה לשדרג אותו לשני מיליון דולר לשנתיים. "רק אז", אומרים בסביבת השחקן, "נפל להנהלת מכבי האסימון והם הבינו מה יש להם ביד".

לפני חודש, כשמעמדו של הנדריקס התחזק והוא הפך לגבוה השלישי ברוטציה, אחרי שחורציאניטיס וליאור אליהו, פנתה מכבי לסוכניו של השחקן וביקשה לפתוח במו"מ על הארכת החוזה. ההצעה הראשונית של מכבי עמדה על כ-700,000 דולר לעונה. סוכניו של הנדריקס צחקו. אם דיאור פישר הרוויח בריאל מדריד (והעונה בבילבאו) למעלה ממיליון דולר, הם אמרו, הנדריקס בוודאי שווה יותר. בינתיים, מכבי טרם חזרה עם הצעה נוספת.

בימים האחרונים קיבל הנדריקס איתותים מקבוצות בכירות בספרד וברוסיה. אם מכבי לא תתעורר, ומהר, השחקן הזה לא יישאר כאן, אומרים בסביבתו של הנדריקס. כבר כיום מעריכים את שווי השוק שלו בכמיליון עד 1.2 מיליון יורו. זה סכום ריאלי, לא סתם משחק של מו"מ.

http://sports.walla.co.il/?w=//2502153
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 20 ינואר 2012, 14:02

זכה בתוצרת המיוחדת של השבוע

itai7

הודעהעל ידי felix_r » 20 ינואר 2012, 14:04

yzafrir כתב:פליקס בשביל שתרגיש בנוח לפרגן להנדריקס קצת אז תקח דוגמא משלח שהיום פשוט בכוח הוציא מילה טובה על לאנגפורד , ובשביל ההרגשה הטובה שלך אז מגיע מילה טובה לראקוביץ' שנתן את המשחק הכי טוב שלו העונה...

ראקוביץ' נתן משחק טוב, כי הנדריקס רוב הזמן לא היה במקומו בהגנה.

שלח... הוא רואה הכל עם עין אחת. הדברים הטובים שהנדריקס עושה נופלים על העין הטובה שלו, והוא לא שוכח לציין אותם בכל פעם מחדש. אבל הטעויות של הנדריקס נופלות כנראה על העין הזכוכית שלו, כי משום מה הוא אף פעם לא רואה אותן. למזלי אני לא צריך ששלח יסביר לי את המשחק ואני רואה בעצמי מה כל שחקן ושחק עשה. בגלל זה אני רואה גם את הדברים הטובים של הנדריקס (אותם עשה בדקות הסיום, אז היה נהדר), אבל גם את הדברים הרעים שהוא עשה לאורך המשחק.

ושים לב, אני לא יורד על הנדריקס חלילה. אני רק לא חולק את ההתלהבות ההמונית ממנו.

ועוד משהו. במהלכי ההגנה המצוינים בסיומת הנדריקס לא היה לבדו. עזרו לו מאוד גם סמית' וגם אליהו ( :o ). אבל שלח עם עין הזכוכית רשם את החסימה החשובה מאוד להנדריקס, כשבעצם הנדריקס לא הצליח לחסום ואת החסימה ביצע סמית', שבא מאחורי גבו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2012, 14:09

felix_r כתב:
yzafrir כתב:פליקס בשביל שתרגיש בנוח לפרגן להנדריקס קצת אז תקח דוגמא משלח שהיום פשוט בכוח הוציא מילה טובה על לאנגפורד , ובשביל ההרגשה הטובה שלך אז מגיע מילה טובה לראקוביץ' שנתן את המשחק הכי טוב שלו העונה...

ראקוביץ' נתן משחק טוב, כי הנדריקס רוב הזמן לא היה במקומו בהגנה.

שלח... הוא רואה הכל עם עין אחת. הדברים הטובים שהנדריקס עושה נופלים על העין הטובה שלו, והוא לא שוכח לציין אותם בכל פעם מחדש. אבל הטעויות של הנדריקס נופלות כנראה על העין הזכוכית שלו, כי משום מה הוא אף פעם לא רואה אותן. למזלי אני לא צריך ששלח יסביר לי את המשחק ואני רואה בעצמי מה כל שחקן ושחק עשה. בגלל זה אני רואה גם את הדברים הטובים של הנדריקס (אותם עשה בדקות הסיום, אז היה נהדר), אבל גם את הדברים הרעים שהוא עשה לאורך המשחק.

ושים לב, אני לא יורד על הנדריקס חלילה. אני רק לא חולק את ההתלהבות ההמונית ממנו.

ועוד משהו. במהלכי ההגנה המצוינים בסיומת הנדריקס לא היה לבדו. עזרו לו מאוד גם סמית' וגם אליהו ( :o ). אבל שלח עם עין הזכוכית רשם את החסימה החשובה מאוד להנדריקס, כשבעצם הנדריקס לא הצליח לחסום ואת החסימה ביצע סמית', שבא מאחורי גבו

לגיטימי לגמרי.
כל אחד עם הדעה שלו, ועם החיבור שלו לשחקנים.

אני אישית חושב שריצ' הוא סוג של אליהו. כלומר הוא לא שחקן מושלם ושלם, אבל הדברים שהוא עושה טוב, שווים הרבה יותר מהחולשות שלו.
למעשה גם סופו הוא כזה.
השחקן הכי שלם שיש היום למכבי הוא כנראה לאנגפורד, שמתברר באמת כשחקן נפלא וכדמות חיובית ביותר.

לגבי ריצ'... מבחינתי שיישאר כאן עד הפנסיה. לא רק שמכבי לא תמצא סנטר מחליף טוב ממנו, היא גם לא תמצא הרבה סנטרים מובילים טובים ממנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ינואר 2012, 14:12

בתכלס אני חושב שהוא אחד הסנטרים הטובים האירופה, בטח הכי טוב שעולה מהספסל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 14:19

הנדריקס פשוט שחקן נפלא. כיף מאוד לראות אותו. נלחם הרבה, ועושה את העבודה שלו מצוין
יש לו פאשלות פה ושם, ועל זה בלאט צריך לעבוד איתו, בעיקר זריקות שהוא מכריח וננעל עליהם לפעמים, כמו כל מיני הוק שוטים שהוא לוקח מ4-5 מטר מעל מגדלים של 2.10+. הוא גם ממהר לזרוק ולא חופר כמו סופו, ויוצא הרבה פעמים ומזניח את הצבע (שכמו שפליקס כתב, זה גרם לחגיגה של ראקוביץ'). אבל בסך הכל, שחקן מצוין, והלוואי שיחתימו אותו כמה שיותר מהר לעוד 3-4 שנים. יחד עם סופו ולאנגפורד כמובן
בכל מקרה, 1.2 מיליון יורו עם כל הכבוד הוא לא שווה, לפחות לא בסכומים שרצים במכבי. אני מאמין שזה סתם מחיר מופרז כדי להעלות את השכר שלו, אבל אני מקווה וגם מאמין שבסוף ההחלטה תיפול עליו ולא על הסוכנים, שלמרות שדורשים המון, אני מקווה שריץ' יהיה מוכן לוותר על קצת כסף, אבל לחתום כבר עכשיו על חוזה ארוך במכבי.
asafb96

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 ינואר 2012, 17:00

תמיד אותה סאגה, שחקן נותן משחק טוב, והסוכן שלו קופץ שהוא השחקן הכי טוב באירופה מאז בודירוגה.
אל תבינו אותי לא נכון, הייתי שמח לראות את הנדריקס נשאר. גם בגלל שהוא שחקן טוב, וגם בשביל ההמשכיות.
אבל מכאן ועד להתחיל להשתולל עם המחירים הדרך ארוכה. להזכירכם, גם אם הנדריקס יחלט לעזוב בסופו של דבר,
יש למכבי את מאצבן הנפלא, שנותן עונה מופלאה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ינואר 2012, 17:08

לא ידעתי איפה לפרסם אז אני אפרסם פה כי זה קשור בערך..

מצ'באן יושאל אם סופו והנדריקס ימשיכו במכבי ת"א
http://www.one.co.il/Article/193972.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־36 אורחים