המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי כבר תחתים אותו:
צסק"א מוסקבה וברצלונה רוצות את ריצ'רד הנדריקס
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2502027
בכתבה מצויין גם שהם יתחילו במשא ומתן עם לאנגפורד,הלוואי שזה יצליח
felix_r כתב:rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי כבר תחתים אותו:
מעניין לדעת מאיפה המידע הגיע לוואלה? המנכ"לים של בארסה וצסקא מדווחים לורד כהן? ספק גדול בליבי
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי כבר תחתים אותו:
מעניין לדעת מאיפה המידע הגיע לוואלה? המנכ"לים של בארסה וצסקא מדווחים לורד כהן? ספק גדול בליבי
מזכיר לי שבתיזמון נוח מאוד פורסם בערוץ הספורט קצת לפני הקיץ שבארסה וריאל רוצות את שון ג'יימס בשביל שמכבי תמהר לסגור איתו..
אבל אין לי ספק שזה לא בדיוק אותו סיפור ויהיו קבוצות טובות מאוד שירצו לקחת אותו..
שחף כתב:אף אחד לא מדבר פה על כסף. למרות שריצ'י יכל ללכת לקאחה לאבורל ולקבל שם מעמד יותר טוב ממה שיש לו במכבי(סנטר מוביל). אז אולי הבחור באמת ילך לכיוון שלנו. אני לא רואה אותו עושה לנו פארגו נניח.
Mta_atic כתב:שחף כתב:אף אחד לא מדבר פה על כסף. למרות שריצ'י יכל ללכת לקאחה לאבורל ולקבל שם מעמד יותר טוב ממה שיש לו במכבי(סנטר מוביל). אז אולי הבחור באמת ילך לכיוון שלנו. אני לא רואה אותו עושה לנו פארגו נניח.
סאגת ויטוריה הייתה שונה מהסיטואציה שיכולה להיווצר עכשיו.
ויטוריה הייתה משלמת להנדריקס בדיוק אותו שכר כמו במכבי, ובכלל לא בטוח שהוא היה שם סנטר פותח (וגם אם כן...)
השוני הוא דושקו איבנוביץ' והסביבה של ויטוריה. אבל שוב - השכר הוא אותו שכר.
אם יציעו להנדריקס שכר של מעל מיליון דולר לעונה (צסק"א משלמת לסמי מאחיה שכר כזה והוא לא הגיע לפיינל פור כמו הנדריקס), אני לא רואה את מכבי משווה לזה, בייחוד שמדובר בשחקן מחליף.
yzafrir כתב:פליקס בשביל שתרגיש בנוח לפרגן להנדריקס קצת אז תקח דוגמא משלח שהיום פשוט בכוח הוציא מילה טובה על לאנגפורד , ובשביל ההרגשה הטובה שלך אז מגיע מילה טובה לראקוביץ' שנתן את המשחק הכי טוב שלו העונה...
felix_r כתב:yzafrir כתב:פליקס בשביל שתרגיש בנוח לפרגן להנדריקס קצת אז תקח דוגמא משלח שהיום פשוט בכוח הוציא מילה טובה על לאנגפורד , ובשביל ההרגשה הטובה שלך אז מגיע מילה טובה לראקוביץ' שנתן את המשחק הכי טוב שלו העונה...
ראקוביץ' נתן משחק טוב, כי הנדריקס רוב הזמן לא היה במקומו בהגנה.
שלח... הוא רואה הכל עם עין אחת. הדברים הטובים שהנדריקס עושה נופלים על העין הטובה שלו, והוא לא שוכח לציין אותם בכל פעם מחדש. אבל הטעויות של הנדריקס נופלות כנראה על העין הזכוכית שלו, כי משום מה הוא אף פעם לא רואה אותן. למזלי אני לא צריך ששלח יסביר לי את המשחק ואני רואה בעצמי מה כל שחקן ושחק עשה. בגלל זה אני רואה גם את הדברים הטובים של הנדריקס (אותם עשה בדקות הסיום, אז היה נהדר), אבל גם את הדברים הרעים שהוא עשה לאורך המשחק.
ושים לב, אני לא יורד על הנדריקס חלילה. אני רק לא חולק את ההתלהבות ההמונית ממנו.
ועוד משהו. במהלכי ההגנה המצוינים בסיומת הנדריקס לא היה לבדו. עזרו לו מאוד גם סמית' וגם אליהו (). אבל שלח עם עין הזכוכית רשם את החסימה החשובה מאוד להנדריקס, כשבעצם הנדריקס לא הצליח לחסום ואת החסימה ביצע סמית', שבא מאחורי גבו
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, עידן ו־28 אורחים