פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: תרד מלפפונים לעונת 2017/18

30 דצמבר 2016, 19:53

Holiday_Armadillo כתב:עזבו מציאות וחוזים וכל זה, אם נותנין לכם יד חופשית לשחרר את מי שאתם רוצים
לא אכפת לי החתמות כרגע, מדברת על שיחרור שחקנים, את מי הייתם משחררים?

אני חושבת שאני משאירה פה בערך שחקן וחצי

משאיר את - גאודלוק, ווימס, סילבן, ראד, אוחיון, שגב ומילר
ואני אנמק על כל אחד
גאודלוק - לא צריך להסביר בכלל
ווימס - קשה למצוא שחקנים כמוהו בעמדה 3 ביבשת, הוא שחקן טוב מאוד, פשוט בימים האחרונים נמצא בתקופה קצת לא טובה
סילבן - הישראלי הכי טוב בליגה לדעתי, יהיה טעות לשחרר אותו כי הוא באמת שחקן מאוד חשוב לליגה, יודע לייצר נקודות שצריך וגם התפוקה שהוא נותן טובה מספיק בשביל לתת לכוכבים לנוח במשחקי ליגה
ראד - אני בטוח שהרוב פה לא יסכימו איתי, אבל קודם כל המחיר שלו זה באמת מחיר מצחיק, אני חושב שאם כל הכבוד ראד יכול להיות כוח אש רציני לעונה הבאה, עמדה של האניקאט\מילר, ווימס וראד תהייה מושלמת בשבילי, הוא יודע לייצר נקודות בצורה טובה מאוד ועושה עבודה טובה על המגרש, וכמו שאמרתי, אם השכר הזה זה יהיה טעות לא להשאיר אותו
אוחיון - לא תמצא עוד הרבה רכזים ישראלים כאלה, כי בקושי יש, ואני כן חושב שצריך להשאיר אותו, במיוחד בשביל הליגה והחוק הרוסי כי הוא שחקן טוב לליגה וגם ביורוליג הוא נותן הופעות טובות פה ושם, בקיצור זה שחקן שחייב להשאר
מילר - לא חושב שיש מה ככ להסביר פה, שחקן עם פוטנציאל מטורף, עונה הבאה הוא כבר ישכח מהפציעה ויתן הופעות אדירות ביורוליג, ואל תשכחו שקיצצו לא משמעותית בשכר
שגב - אין מה לדבר, חבל לפספס סנטר ישראלי מצוין שכזה.

30 דצמבר 2016, 23:37

אני חושב ששני השחקנים היחידים שרלוונטיים לרמת היורוליג במכבי הם ווימס וגאודלוק ואותם הייתי משאיר וסביבם בונה את שאר הפאזל.
גם את שגב ולנדסברג הייתי משאיר כנראה.

מילר רק בכפוף ליכולת שיציג עד סוף העונה.

31 דצמבר 2016, 02:21

גם שחקן וחצי לא הייתי משאיר פה. אולי מילר ותלוי במידת הכשירות שלו. מחליף את כולם ובונה קבוצה שמורכבת ברובה משחקנים שמשחקים בליגה הטורקית ובבאמברג. שחקנים כמו קלייבורן, טיוס, דאנסטון, דריוס מילר ומלי קורצים לי יופי. להם מצרף שני גארדים זרים טובים ועוד שחקנים ישראלים חדשים.

31 דצמבר 2016, 09:09

הדיבורים על השארת גאודלוק הם לא ריאליים. מכבי לא תממש את האופציה בשני מליון דולר ולא נראה שגאודלוק נהנה פה בשביל לתת למכבי עוד שנה בהנחה. גאודלוק ב- 90% בחוץ.

לגבי ווימס - זו כבר שאלה אחרת. התחושה שלי היא שגם הוא לא יישאר, אבל זה יותר 50/50.

31 דצמבר 2016, 10:43

roy1000 כתב:הדיבורים על השארת גאודלוק הם לא ריאליים. מכבי לא תממש את האופציה בשני מליון דולר ולא נראה שגאודלוק נהנה פה בשביל לתת למכבי עוד שנה בהנחה. גאודלוק ב- 90% בחוץ.

לגבי ווימס - זו כבר שאלה אחרת. התחושה שלי היא שגם הוא לא יישאר, אבל זה יותר 50/50.

השאלה של כרמל היתה בלי להתייחס לחוזים אלא ליכולת.

ברור שהחוזים משנים את התמונה.

31 דצמבר 2016, 11:18

החוזה של ווימס הוא 1.5 מיליון דולר כשאם מכבי תרצה לממש את האופציה לשנה הבאה זה 1.7 מיליון דולר. קשה לי להאמין שביכולת הנוכחית שלו מכבי תעשה זאת.

31 דצמבר 2016, 11:28

Assaf M כתב:החוזה של ווימס הוא 1.5 מיליון דולר כשאם מכבי תרצה לממש את האופציה לשנה הבאה זה 1.7 מיליון דולר. קשה לי להאמין שביכולת הנוכחית שלו מכבי תעשה זאת.

מה? החוזה הוא לא לשנתיים + שנה אופציה של מכבי של 1.3 מליון דולר?.

31 דצמבר 2016, 11:29

jol9 כתב:השאלה של כרמל היתה בלי להתייחס לחוזים אלא ליכולת.

ברור שהחוזים משנים את התמונה.

גאודלוק הוא אחד הסקוררים הטובים באירופה. אין פה ספק, אבל אי אפשר להתעלם ממה שקורה העונה ומהאופציה הגבוהה לעונה הבאה שמכבי כנראה לא תרצה לממש. כמו שנראה עכשיו, גאודלוק לא יהיה פה בעונה הבאה וזה לא בגלל היכולת.

31 דצמבר 2016, 11:36

אני יודע ששיניתי את דעתי לגביי גאודלוק העונה, שעשה עליי רושם כאילו הוא משחק רק עבור הסטטיסטיקה שלו, אך מצד שני זה באמת היה תחת מאמנים שלא הותירו לו כל ברירה נוכח המשחק ההתקפי הלא קיים שלנו, כך שהמסקנה היא שאין באמת לבוא אליו בטענות. לכן אם מכבי לא מממשת את האופציה על גאודלוק צריך לשרוף את המועדון הזה. שני מיליון דולר על פרנצ'ייז פלייר כ"כ מוכשר כמוהו זה מחיר הגון ביותר. שיחסכו במקום בחוזה המיותר של מקל ושל השודד השני, אוחיון (מרוויח חצי מיליון דולר נטו), שלא יביאו אותנו אפילו לגמר הפלייאוף בליגה.

ווימס הייתי משאיר בכפוף לכך שיראה גרף שיפור חד. במצבו הנוכחי הוא נראה כמו גוויה. אני לא קובר אותו עוד, כי היתה לו תקופה נהדרת בתחילת העונה בה הראה שיש לו המון, אך במצב הנוכחי הוא מציג פה הופעות לתפארת הזרים הגרועים שנחתו פה מאז ומעולם.

31 דצמבר 2016, 11:49

אגב דיברו פה על אטקינס - ללא ספק הייתי שוקל בחיוב. הוא בדיוק מסוג השחקנים שמצליחים במכבי - שומר מעולה, אתלט, חוסם, ריבאונדר. זה בדיוק גם הטייפ של השחקנים שמצליחים באירופה בשנים האחרונות.

31 דצמבר 2016, 13:17

אני חושב שמרביתכם חושבים בכל מיני מונחי עלות-תועלת, ואני לא בטוח שזה נכון.
עדיף קודם כל להסתכל על שחקנים שמתאימים לרמה ביורוליג, לשריין אותם בקבוצה, יעלו כמה שיעלו, ולהשלים את הסגל עם שחקנים אחרים.

יש ספק על זה שווימס שחקן יורוליג? שומר ברמת יורוליג?
שגאודלוק הוא סקורר על ברמת יורוליג?
שדווין הוא וטרן יורוליג סופר משופשף?
אפילו שיוגב אוחיון שחקן יורוליג.

תפסו את הגרעין, ותשלימו אותו במקומות הנכונים.
רול פלייר במיליון דולר (צירבס) הוא לא בהכרח טוב מרול פלייר ב300 אלף דולר (ראד).

31 דצמבר 2016, 14:26

אני הייתי עושה כל מה שאפשר כדי להשאיר את גאודלוק (הרבה שנים מכבי שיוועה לשחקן שיכול לעשות סל מכל מצב ועד שיש לנו אחד כזה חייבים לשמור אותו אצלנו) ומשאיר גם את יוגב, אייברסון (כסנטר מחליף אין לי ספק שיצליח הרבה יותר והתלות בו תהיה יותר קטנה מהמצב הנוכחי), שגב, לנדסברג, מילר וראד.
לגבי ווימס, קשה לי להחליט מעכשיו כי הוא לא יציב וככל הנראה בגלל ההחלפות הרבות בעמדת המאמן הוא לא הצליח להסתגל עדיין לשיטה מסוימת. החלטה כנראה תגיע בסוף העונה.
לגבי פניני, מאוד רוצה להשאיר אותו. לדעתי יש לו עוד מה לתרום ועם הניסיון שצבר ברמות הכי גבוהות באירופה קשה לוותר עליו. עם זאת, לא הייתי רוצה לראות שקורה לו מה שקרה לשארפ בעונותיו האחרונות בהן לא נספר בכלל ברוטציה. כנראה שזה יהיה תלוי בזהות המאמן.
סילי אצלי הוא עדיין בגדר נעלם. אם אי אפשר למצוא מישהו טוב יותר בסוף העונה אולי יהיה שווה לשקול כן להשאיר אותו.
סמית סה"כ די יציב ונותן את המספרים הרגילים שלו וטוב עושים כשנותנים לו לשחק רק ביורוליג. הסיבה היחידה שאני חושב שבגללה צריך לשחררו היא כי אני מאמין בסגל של 12 שחקנים קבועים ובלי הפיצולים האלה לליגה הישראלית וליורוליג. זה לא בריא לקבוצה. אם צריכים לרשום 5 זרים למשחק בליגה אז אני מוכן שיהיו לנו 6 כל העונה עם רוטציות ביניהם (להבדיל מ-8 זרים כמו היום. סתם כאב ראש למאמן ולכל הסגל).

צירבס, אלכסנדר, מקל ויבזורי חייבים ללכת (השניים האחרונים יצטרכו לעבור לקבוצה שפחות מאיימת על מכבי מירושלים מהסיבות המובנות).

לא יודע מה אתכם אבל אני מאוד אהבתי כמה שחקנים מאנדולו אפס, דארושפקה ומבאסקוניה. לא נראה לי שמכבי לא תוכל לעמוד בשכר של שחקנים כמו האניקאט, ווילבקין, קלייבורן לארקין ו-וויטמן.
בגזרת הישראלים, לא אתנגד לראות במכבי שחקנים כמו משעור ודאוסן.

31 דצמבר 2016, 18:27

אני באמת חושב שלקו הקדמי צריך להביא את :
דריון אטקינס, טוני מיצ'ל, מלי\תייס, שחקן סטייל טיוס (ברייאנט דאנסטון למשל)

31 דצמבר 2016, 18:49

arel123 כתב:אני באמת חושב שלקו הקדמי צריך להביא את :

אטקינס לא ברמת יורוליג.

31 דצמבר 2016, 18:54

:hi
Weems13 כתב:
arel123 כתב:אני באמת חושב שלקו הקדמי צריך להביא את :

אטקינס לא ברמת יורוליג.

הוא ידוע לחסום והוא שומר מצוין, בנוסף אתלט וריבאונדר לא רע.
אני יכול לראות אותו מצליח מאוד ביורוליג
חוץ מזה יש לך את מילר ומלי\תייס בעמדה 4 בנוסף אליו

31 דצמבר 2016, 19:23

מכבי לא יכולה להתחזק מכוון שבליגה מותר לרשום עד 8 זרים כשמילר וסמית ישלימו בקרוב את המצבה. זה המצב, הסגל הזה כנראה ישאר כולו, עד סוף העונה.

31 דצמבר 2016, 19:26

Assaf M כתב:מכבי לא יכולה להתחזק מכוון שבליגה מותר לרשום עד 8 זרים כשמילר וסמית ישלימו בקרוב את המצבה. זה המצב, הסגל הזה כנראה ישאר כולו, עד סוף העונה.

תרד מלפפונים לעונת 2017/18

31 דצמבר 2016, 19:31

Assaf M כתב:מכבי לא יכולה להתחזק מכוון שבליגה מותר לרשום עד 8 זרים כשמילר וסמית ישלימו בקרוב את המצבה. זה המצב, הסגל הזה כנראה ישאר כולו, עד סוף העונה.

כל הדיבורים בת'רד הזה הם לגבי העונה הבאה.

ובכל אופן, לא רק שמכבי יכלה להתחזק העונה, היא הייתה חייבת לעשות זאת. לא היום, כבר בתחילת העונה.
מגבלת הזרים היא עניין שולי מאוד בכל הסיפור הזה, אפשר פשוט לא לרשום את אחד הזרים לליגה (את החיזוק/מילר/סמית'). בסופו של דבר, מתוך ה-8 הזרים שמכבי מחזיקה כבר היום, רק 5 ישחקו בשלבים המכריעים. כך שזה אף פעם היה רלוונטי אם יהיה אחד יותר או פחות בשביל הליגה, אלא בשביל היורוליג.

31 דצמבר 2016, 22:54

אבל עדיין אפשר להביא שחקן רק ליורוליג. אבל הבעיה שעונת היורוליג ככל הנראה גמורה, אבל שמעתי דיבורים על כך שמחפשים רכז רק ליורוליג.

31 דצמבר 2016, 23:42

roy1000 כתב:הדיבורים על השארת גאודלוק הם לא ריאליים. מכבי לא תממש את האופציה בשני מליון דולר ולא נראה שגאודלוק נהנה פה בשביל לתת למכבי עוד שנה בהנחה. גאודלוק ב- 90% בחוץ.

אני לא בטוח שהוא יקבל יותר ממיליון וחצי במקומות אחרים.
מכבי יכולה לנסות להחתים אותו על חוזה חדש.
נושא נעול