חמישי :Top 16: ז'לגיריס-מכבי 19:45, ערוץ 10 ז"ל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי :Top 16: ז'לגיריס-מכבי 19:45, ערוץ 10 ז"ל

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2012, 22:34

סיכומונצ'יק שלי:
מכבי נתנה מחצית ראשונה פשוט פנטסטית, בה מאלט נראה כחלק אינטגרלי מהקבוצה לכל דבר ועניין, לאנגפורד נראה כבעל הבית והקו הקדמי, כהרגלו, נהדר.
מחצית שנייה, ז'לגיריס עם סגל לא גדול, אבל עם רוח גבית חזקה מהקהל הנפלא שלה, עלו בטירוף, מצמצמת ומעלה מספר שאלות לגבי מכבי ועל מי לוקח אחריות, אבל בסופו של יום - נצחון פשוט ענק שסולל את פתיחתה של הדרך לשלב ההצלבה ושלב 8 הגדולות.

שימח אותי מאוד לראות שהקו האחורי עם לאנגפורד המשתלב והמלוטש ומאלט שנותן למכבי אפקט הרתעה מאיים מבחוץ, נותן את הטון ושלא הכל נופל על הכתפיים הצרות של אליהו והרגליים העייפות של סופו. לאורך זמן, חוזקו של הקו האחורי החדש הזה של מכבי, יתן לאליהו, סופו, הנדריקס ובלו לפרוח עוד יותר.

לגבי הרוטציה של הקו האחורי: בגדול, משמחת. מאלט ולאנגפורד מעל כולם ושאייר, שמראה יד בטוחה מבחוץ, עולה מעל בורשטיין האנמי והלא חד. לעומת זאת, אוחיון מועדף בהרבה מעל פאפאס, שעולה ממש כנער פוסטר ל-30 שניות (ויש שיגידו מעליבות) בסיום שני רבעים.
אוחיון היום היה במשחק רע. תמוה בעיניי שהוא קיבל דקות רבות כ"כ נוכח משחקו החלש ואם כבר הוחלט להכניס מישהו אחראי למגרש ע"ח מאלט, בדקות הקשות, אז למה לא פאפאס, שהוכיח דקות טובות ויכולת ניהול משחק נהדרת בתקופה האחרונה ?
מקווה שהפעם זה היה אוחיון ובפעם הבאה פאפאס.

בנוגע לגיונים החוזרים בעניין סמית' - גם אני, כחביב, לא מתלהב מהבחור. נותן עבודה טובה בהגנה, אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא איזה מפלצת הגנתית, דוגמת נדב הנפלד בזמנו. בתחילת המשחק גם בחלק ההגנתי הוא היה נראה רע ולאחר מכן גילה סולידיות.
בגדול, לא חושב שזהו הזר שלו פיללו במכבי. בסה"כ מראה נתונים דלים מאוד וחוסר יציבות התקפית וכל זאת נוכח קבלת מספר הדקות הרב ביותר בסגל. אני חושב שהוא פשוט הרוויח מהסיטואציה של הדלילות בקו החוץ של הסגל העונה, בתוספת לעונה חלשה (ועכשיו גם פצועה) של גיא פניני, שהוא למעשה היחיד שיושב על המשבצת שלו.

מילה אחרונה לליאור אליהו - שאפו. שאפו לו וגם לצוות המקצועי שנותן לו את הקרדיט. ליאור, תמיד פוגע באחוזים גבוהים ואין סיבה שלא יקח בכל משחק 12 זריקות, כמו שלקח היום ואף יותר. הערב, 14 נקודות שקטות וחשובות שנתנו למכבי תנופה, בעיקר בתחילת המשחק.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2012, 22:42

בסטטיסטיקה הרשמית רשמו לסמית' 0 חסימות, למרות שהיתה לו חסימה חשובה מאוד, שכנראה נרשמה להנדריקס. הנדריקס פיספס את הכדור, ואז עלה סמית' והדף אותו ללוח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 19 ינואר 2012, 22:47

כמו שאמרתי רצים ממשחק למשחק. אפשר לנשום ולהירגע ולהתרווח זה נצחון חשוב מאוד גם למוראל וגם לקבוצה, היו כמה דקות לא טובות אבל היה משחק חשוב של מכבי נצחון חוץ חשוב מאוד מאוד ולמרות הקור ווימס הצלחנו לעשות את זה בצורה יפה.
תודה על הנצחון הזה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי nati0nal » 20 ינואר 2012, 07:37

היה משחק מצויין מאמץ קבוצתי עצום לפי דעתי גם את ברצלונה אפשר לעבור היא לא כזו קבוצה טובה כמו שעושים ממנה .
נראה ששאייר נכנס לעניינים דיוויד היה צריך לשתף אותו יותר אולי עוד יצא ממנו איזה קארול
nati0nal

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ינואר 2012, 08:23

felix_r כתב:בסטטיסטיקה הרשמית רשמו לסמית' 0 חסימות, למרות שהיתה לו חסימה חשובה מאוד, שכנראה נרשמה להנדריקס. הנדריקס פיספס את הכדור, ואז עלה סמית' והדף אותו ללוח

פליקס , לפעמים אתה מזכיר לי את שלח בחוסר פירגון שלו ללאנגפורד...לא מגיע איזה מילה טובה להנדריקס ??

סמית' שחקן סולידי , עושה קצת מהכל אבל לא מצטיין בכלום או בקיצור שחקן אפור ומשעמם....

לאנגפורד נתן משחק ענק והוכיח לכל הספקנים בתחילת העונה (כולל אותך כרמל) שהוא לא אלן אנדרסון והוא הרבה יותר אינטילגנט ממנו .

אליהו היה מצויין בהתקפה אבל רע בהגנה על יאנקונס...

מאלט נכנס לעיניינים מצויין ומראה שהבחירה שלו הייתה נכונה לסיטואציה הזאת ( להעדיף שחקן מנוסה ובכושר על פני צעיר עם פוטנציאל אבל חסר ניסיון...).

סופו לדעתי גם היה טוב ושיחק מאוד חכם ולא כפה מהלכים סתם....

הנדריקס כרגיל עם מלחמה אדירה , כמה לב יש לבן אדם הזה ??

אוחיון היה לא יציב , לצד פעולות טובות היו לו פעולות שרציתי להרוג אותו .

בלו קצת התקשה בהגנה אבל קלע כמה זריקות חשבות כמו שרק הוא יודע
שייר , נכנס לכמה דקות ועשה עבודה לא רעה , הוא עדיין מתחבא בפינה אבל הפעם הוא מקבל את הכדורים וגם זורק (ולמזלינו גם קולע...)
פאפאס נכנס ומייד איבד כדור ואחר כך עשה סל יפה בסיום הרבע וסופסל שוב ....

סך הכל הקבוצה מגיע בכושר טוב לטופ 16 וזה מעודד , נשאר רק לחלום איך הקבוצה הזאת הייתה יכולה להראות גם עם פארמר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 20 ינואר 2012, 08:47

למישהו אולי יש שידור\הורדה של המשחק באינטרנט ? את כל המחצית הראשונה הטובה של מכבי לא ראיתי.
תמונה
refael

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 20 ינואר 2012, 09:05

refael כתב:למישהו אולי יש שידור\הורדה של המשחק באינטרנט ? את כל המחצית הראשונה הטובה של מכבי לא ראיתי.

יש שידורים חוזרים בערוץ הספורט
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי גל גל » 20 ינואר 2012, 09:42

אני חושב שפאפא לא שיחק הרבה כי בלאט חושב גם על לתת מנוחה לשחקניים המרכזים יום שבת
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 ינואר 2012, 12:51

yzafrir כתב:
felix_r כתב:בסטטיסטיקה הרשמית רשמו לסמית' 0 חסימות, למרות שהיתה לו חסימה חשובה מאוד, שכנראה נרשמה להנדריקס. הנדריקס פיספס את הכדור, ואז עלה סמית' והדף אותו ללוח

פליקס , לפעמים אתה מזכיר לי את שלח בחוסר פירגון שלו ללאנגפורד...לא מגיע איזה מילה טובה להנדריקס ??

סמית' שחקן סולידי , עושה קצת מהכל אבל לא מצטיין בכלום או בקיצור שחקן אפור ומשעמם....

בעיקרון אתה צודק, אבל בנקודה הספציפית שפליקס ציין הוא צודק, הגג באמת היה של סמית' ולא של הנדריקס...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Lirca » 20 ינואר 2012, 13:11

JasonWilliams12 כתב:
refael כתב:למישהו אולי יש שידור\הורדה של המשחק באינטרנט ? את כל המחצית הראשונה הטובה של מכבי לא ראיתי.

יש שידורים חוזרים בערוץ הספורט

אם כבר יש רק ב-5 לייב. בערוץ הרגיל או 5+ יש ממש בקושי וגם על זה אף אחד אף פעם לא יודע כי הם משנים ברגע האחרון את לוח השידורים שלהם.
Lirca

הודעהעל ידי racheli_alon » 20 ינואר 2012, 13:30

מזמן לא היה משחק חשוב שנשאר צמוד ומותח עד הדקות האחרונות.
אתמול גיליתי שאין במכבי אף מוביל כדור שאני סומכת עליו בהתקפות הגורליות. שזה באסה.
לאנגפורד מנהל משחק טוב, אבל במאני טיים הוא מאכזב. לדעתי לפחות. התקפה אחת נגמרה באייר בול מהשלוש, והשניה נגמרה דומה פלוס עבירה, שהיתה לדעתי רחוקה מלהיות יותר מזל משכל. זה היה נטו מזל. בלי שכל. מקווה שזה יספיק גם בשבוע הבא.
racheli_alon

הודעהעל ידי itay92 » 20 ינואר 2012, 14:53

racheli_alon כתב:מזמן לא היה משחק חשוב שנשאר צמוד ומותח עד הדקות האחרונות.
אתמול גיליתי שאין במכבי אף מוביל כדור שאני סומכת עליו בהתקפות הגורליות. שזה באסה.
לאנגפורד מנהל משחק טוב, אבל במאני טיים הוא מאכזב. לדעתי לפחות. התקפה אחת נגמרה באייר בול מהשלוש, והשניה נגמרה דומה פלוס עבירה, שהיתה לדעתי רחוקה מלהיות יותר מזל משכל. זה היה נטו מזל. בלי שכל. מקווה שזה יספיק גם בשבוע הבא.

במקרה כזה אני הייתי מעלה את פאפאלוקאס על המגרש אבל משום מה בלאט לא השתמש בו אתמול בכל וחבל שכך.
itay92

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 ינואר 2012, 17:13

itay92 כתב:
racheli_alon כתב:מזמן לא היה משחק חשוב שנשאר צמוד ומותח עד הדקות האחרונות.

במקרה כזה אני הייתי מעלה את פאפאלוקאס על המגרש אבל משום מה בלאט לא השתמש בו אתמול בכל וחבל שכך.

אמת. הבעיה היא שרכזים (יותר אפילו משחקנים אחרים) צריכים ביטחון. מה המסר שנותנים לפאפאס? גם אחרי שתציג יכולת טובה לא נסמוך עליך?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים