asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:מכבי לא יוותרו על הישראלי השני הכי טוב שלהם..
האמת הגיל של בלו לא כ"כ משנה בגלל סגנון המשחק שלו..להיפך, הוא רק משתבח..
לא יוותרו על הישראלי השני הכי טוב שלהם בשביל שחקן שהולך להיות הפורוורד הכי טוב באירופה? אני מאוד מקווה שאתה טועה
לא יודע אם השכר של בלו הוא מה שיעשה את ההבדל. הוא לא הולך לקבל חבילות שנה הבאה, ואםיציעו לו חוזה נמוך, אבל ל3-4 שנים, הוא יקח את זה, וזה מה שצריך לעשות
על מאצ'בן אסור בשום אופן לוותר, אבל יש לי תחושה רעה שזה מה שיקרה. מקווה מאוד מאוד שלא. מקווה שהאהבה הגדולה של בלאט להנדריקס, לא תגרום למכבי לתת לו חוזה גדול מדי כמו שהסוכנים שלו דורשים, ובעקבות זה לוותר על מילאן.
תקשיבו, אין מצב שישאירו 6 שחקנים בקו הקידמי, בטח כשחוזרים ל2 ליגות ובטח כשהם כל כך יקרים.. פשוט אין מצב כזה.. אז על הנדריקס בלאט לא יוותר, מה שמשאיר אותנו עם בלו שיהיה בן 32 ועם מילאן שכולם(אני מקווה) יודעים מה הוא שווה.. אם יחליטו להשאיל את מילאן זה אומר שאין הרבה שכל להנהלה הזאת
ברור שלא יהיו 6. איפה אבל אתה רואה 6? בלו, ליאור, מאצ'בן, ריץ' וסופו. 5.
לשון ג'יימס יש חוזה לעוד עונה בלי אופצייה.. לשחרר אותו יכול להיות סיפור די יקר, אבל הוא באמת לא פאקטור כי החוזה שלו הכי קטן.. אני חושב שבסופו של דבר הבחירה צריכה להיות בין מילאן לבלו, גם אם הדקות של בלו ירדו ביורוליג ל10-15, זה לא ישאיר יותר מדי דקות למילאן