ריצ'ארד הנדריקס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריצ'ארד הנדריקס

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2012, 19:05

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:מכבי לא יוותרו על הישראלי השני הכי טוב שלהם..
האמת הגיל של בלו לא כ"כ משנה בגלל סגנון המשחק שלו..להיפך, הוא רק משתבח..

לא יוותרו על הישראלי השני הכי טוב שלהם בשביל שחקן שהולך להיות הפורוורד הכי טוב באירופה? אני מאוד מקווה שאתה טועה

לא יודע אם השכר של בלו הוא מה שיעשה את ההבדל. הוא לא הולך לקבל חבילות שנה הבאה, ואםיציעו לו חוזה נמוך, אבל ל3-4 שנים, הוא יקח את זה, וזה מה שצריך לעשות
על מאצ'בן אסור בשום אופן לוותר, אבל יש לי תחושה רעה שזה מה שיקרה. מקווה מאוד מאוד שלא. מקווה שהאהבה הגדולה של בלאט להנדריקס, לא תגרום למכבי לתת לו חוזה גדול מדי כמו שהסוכנים שלו דורשים, ובעקבות זה לוותר על מילאן.

תקשיבו, אין מצב שישאירו 6 שחקנים בקו הקידמי, בטח כשחוזרים ל2 ליגות ובטח כשהם כל כך יקרים.. פשוט אין מצב כזה.. אז על הנדריקס בלאט לא יוותר, מה שמשאיר אותנו עם בלו שיהיה בן 32 ועם מילאן שכולם(אני מקווה) יודעים מה הוא שווה.. אם יחליטו להשאיל את מילאן זה אומר שאין הרבה שכל להנהלה הזאת

ברור שלא יהיו 6. איפה אבל אתה רואה 6? בלו, ליאור, מאצ'בן, ריץ' וסופו. 5.

לשון ג'יימס יש חוזה לעוד עונה בלי אופצייה.. לשחרר אותו יכול להיות סיפור די יקר, אבל הוא באמת לא פאקטור כי החוזה שלו הכי קטן.. אני חושב שבסופו של דבר הבחירה צריכה להיות בין מילאן לבלו, גם אם הדקות של בלו ירדו ביורוליג ל10-15, זה לא ישאיר יותר מדי דקות למילאן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 19:17

MTA2311 כתב:
לשון ג'יימס יש חוזה לעוד עונה בלי אופצייה.. לשחרר אותו יכול להיות סיפור די יקר, אבל הוא באמת לא פאקטור כי החוזה שלו הכי קטן.. אני חושב שבסופו של דבר הבחירה צריכה להיות בין מילאן לבלו, גם אם הדקות של בלו ירדו ביורוליג ל10-15, זה לא ישאיר יותר מדי דקות למילאן

אז ישחררו את בלו וישאירו את ג'יימס? אין מצב בעולם שזה יקרה. אני מבטיח לך. עם ליאור, מילאן, הנדריקס וסופו ג'יימס לא יראה שניה. בלו לפחות מביא אלמט חסר של קליעה אוטומטית, ויכול לשחק 3. בלו גם ישראלי, ולהחזיק 4 זרים בקוו הקדמי שנה הבאה זה לא ריאלי בהנחה שנישאר בקופליג
אני גם בכלל בכלל לא בטח שיש לו עונה בלי אופציה. לפי זכרוני, זה חוזה של שנה אחת+2 אופציה. גם אם לא, מכבי בטוח הכניסו איזה סעיף שחרור עם פיצוי נמוך כלשהו
אם בלו ירד ל10-15, זה בהחלט ישאיר דקות למאצ'בן. בטח אם רוב הדקות ילכו ל3, מה שצריך לקרות. בלו מתקשה הגנתית בעמדה 4, והגיע הזמן שבלאט יבין את זה. מספיק לראות את מירוטיץ' חודר עליו ומסיים מעליו בלי הפרעה, ולוקח מעליו ריבאונד מעל הראש ועוד עושה מזה סל ועבירה בקלילות, או מוריס/טלטוביץ' זורקים מעליו בלי הפרעה בזכות זה שהוא 2 מטר בלבד, וקולעים בלי הפרעה, ויש עוד הרבה דוגמאות. לבלו גם יהיה הרבה יותר נוח לעשות פוסט אפ על מספרי 3, והוא יכול ליהיות מאוד יעיל בזה
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ינואר 2012, 19:19

תודה לאלוהים שהצרות שלנו הם מי לשחרר ולא את מיל להביא..
לפחות בסיס יש לנו..מה יקרה דייויד וההנהלה יחליטו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2012, 19:29

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

אז ישחררו את בלו וישאירו את ג'יימס? אין מצב בעולם שזה יקרה. אני מבטיח לך. עם ליאור, מילאן, הנדריקס וסופו ג'יימס לא יראה שניה. בלו לפחות מביא אלמט חסר של קליעה אוטומטית, ויכול לשחק 3. בלו גם ישראלי, ולהחזיק 4 זרים בקוו הקדמי שנה הבאה זה לא ריאלי בהנחה שנישאר בקופליג
אני גם בכלל בכלל לא בטח שיש לו עונה בלי אופציה. לפי זכרוני, זה חוזה של שנה אחת+2 אופציה. גם אם לו, מכבי בטוח הכניסו איזה סעיף שחרור עם פיצוי נמוך כלשהו
אם בלו ירד ל10-15, זה בהחלט ישאיר דקות למאצ'בן. בטח אם רוב הדקות ילכו ל3, מה שצריך לקרות. בלו מתקשה הגנתית בעמדה 4, והגיע הזמן שבלאט יבין את זה. מספיק לראות את מירוטיץ' חודר עליו ומסיים מעליו בלי הפרעה, ולוקח מעליו ריבאונד מעל הראש ועוד עושה מזה סל ועבירה בקלילות, או מוריס/טלטוביץ' זורקים מעליו בלי הפרעה בזכות זה שהוא 2 מטר בלבד, וקולעים בלי הפרעה, ויש עוד הרבה דוגמאות. לבלו גם יהיה הרבה יותר נוח לעשות פוסט אפ על מספרי 3, והוא יכול ליהיות מאוד יעיל בזה

גם אני לא חושב שישאירו את ג'יימס, אבל כבר היו הפתעות בעבר. ברוב האתרים כתוב שהוא חתם לשנתיים, אבל זה באמת לא משנה. אני לא מסכים איתך בנוגע לתפקוד של בלו בעמדה 4 ואני גם חושב שהוא שומר יותר טוב מליאור על שחקנים בעמדה הזאת, אבל זה באמת נושא שחוק כבר. אם אפילו אתמול, כשפניני פצוע בלאט נתן לבלו מעט דקות בעמדה 3 זה אומר מה הוא חושב על התפקוד שלו בעמדה הזאת ואין סיבה שזה ישתנה שנה הבאה.
אז נניח שג'יימס באמת ישוחרר(אני מקווה) נצטרך לשדרג משמעותית את החוזה של סופו, לשדרג את החוזה של ריץ', להחתים את בלו על חוזה חדש ולהתמודד עם המשכורות של ליאור ומילאן שמשתדרגות כל שנה.. אני לא יודע איך יצליחו להתמודד עם זה במקביל לשינויים הלא פחות חשובים(ויקרים) שצריכים לעשות בקו האחורי, אלא אם יצטרף משקיע חדש, יהיו חייבים לקצץ במקום כלשהו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 19:48

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

אני גם בכלל בכלל לא בטח שיש לו עונה בלי אופציה. לפי זכרוני, זה חוזה של שנה אחת+2 אופציה. גם אם לו, מכבי בטוח הכניסו איזה סעיף שחרור עם פיצוי נמוך כלשהו

גם אני לא חושב שישאירו את ג'יימס, אבל כבר היו הפתעות בעבר. ברוב האתרים כתוב שהוא חתם לשנתיים, אבל זה באמת לא משנה. אני לא מסכים איתך בנוגע לתפקוד של בלו בעמדה 4 ואני גם חושב שהוא שומר יותר טוב מליאור על שחקנים בעמדה הזאת, אבל זה באמת נושא שחוק כבר. אם אפילו אתמול, כשפניני פצוע בלאט נתן לבלו מעט דקות בעמדה 3 זה אומר מה הוא חושב על התפקוד שלו בעמדה הזאת ואין סיבה שזה ישתנה שנה הבאה.
אז נניח שג'יימס באמת ישוחרר(אני מקווה) נצטרך לשדרג משמעותית את החוזה של סופו, לשדרג את החוזה של ריץ', להחתים את בלו על חוזה חדש ולהתמודד עם המשכורות של ליאור ומילאן שמשתדרגות כל שנה.. אני לא יודע איך יצליחו להתמודד עם זה במקביל לשינויים הלא פחות חשובים(ויקרים) שצריכים לעשות בקו האחורי, אלא אם יצטרף משקיע חדש, יהיו חייבים לקצץ במקום כלשהו

אבל הקיצוץ של בלו זה לא משהו שיעשה את ההבדל. ישחררו את בלו וישאירו את ג'יימס, או ההיפך, יתן את אותו אימפקט פחות או יותר על התקציב.
בלו ישאר, וככל הנראה ג'יימס ילך. ממש לא רואה את בלו עוזב. זה לא שאם בלו ילך למכבי פתאום יהיה כסף לשדרוג גדול בקוו האחורי.
לגבי התפקוד שלו, יכול ליהיות שבלו שומר קצת יותר טוב על מספרי 4 מליאור, אבל זה לא משנה. מאצ'בן שומר על מספרי 4 טוב משניהם, ובלו שומר על מספרי 3 טוב יותר מאשר על מספרי 4 באירופה, לפחות לטעמי
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2012, 20:05

אבל חייבים לוותר על משהו.. על ליאור, סופו והנדריקס לא יוותרו מה שמשאיר אותנו עם בלו ומצ'באן. אז נכון, בלו לא מרוויח מליונים, אבל ה450 שהוא מרוויח זה גם לא גרושים ובטח גם שבמידה ומוותרים עליו מפנים לא רק כסף אלא גם דקות.. רק שתבין, אני לא רוצה לוותר על בלו ואני גם לא חושב שיעשו את זה.. לצערי, בסופו של דבר כנראה יוותרו על מילאן ומבחינתי זה משהו שאסור לקרות. או שמצרפים עוד משקיע, או שמוותרים על מישהו בקו הקידמי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itay92 » 20 ינואר 2012, 20:15

אגב קיצוצים,פאפאלוקאס יסיים חוזה של חצי מיליון דולר...
itay92

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 20:32

MTA2311 כתב:אבל חייבים לוותר על משהו.. על ליאור, סופו והנדריקס לא יוותרו מה שמשאיר אותנו עם בלו ומצ'באן. אז נכון, בלו לא מרוויח מליונים, אבל ה450 שהוא מרוויח זה גם לא גרושים ובטח גם שבמידה ומוותרים עליו מפנים לא רק כסף אלא גם דקות.. רק שתבין, אני לא רוצה לוותר על בלו ואני גם לא חושב שיעשו את זה.. לצערי, בסופו של דבר כנראה יוותרו על מילאן ומבחינתי זה משהו שאסור לקרות. או שמצרפים עוד משקיע, או שמוותרים על מישהו בקו הקידמי

למה בלו או מאצ'בן? הם צריכים להישאר שניהם
אני לא מבין אותך, באמת. אליהו, מאצ'בן, הנדריקס, בלו וסופו. מה הבעיה פה? 5 שחקני פנים. ג'יימס לא ישאר פה כנראה, אלא אם הנדריקס/סופו/שניהם לא ימשיכו, וגם עם זה לא בטוח שהוא יהיה פה
הוא מרוויח 450 אלף דולר, אבל מסיים חוזה, ובהחלט סביר שמכבי יציעו לו חוזה נמוך יותר, אבל ארוך, מה שלטעמי צריך לקרות. יהפוך לרול פלייר וותיק ומנוסה שעולה מהספסל ומביא את הקליעה שלו. לא רואה איתו שום בעיה.
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2012, 20:40

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:אבל חייבים לוותר על משהו.. על ליאור, סופו והנדריקס לא יוותרו מה שמשאיר אותנו עם בלו ומצ'באן. אז נכון, בלו לא מרוויח מליונים, אבל ה450 שהוא מרוויח זה גם לא גרושים ובטח גם שבמידה ומוותרים עליו מפנים לא רק כסף אלא גם דקות.. רק שתבין, אני לא רוצה לוותר על בלו ואני גם לא חושב שיעשו את זה.. לצערי, בסופו של דבר כנראה יוותרו על מילאן ומבחינתי זה משהו שאסור לקרות. או שמצרפים עוד משקיע, או שמוותרים על מישהו בקו הקידמי

אני לא מבין אותך, באמת. אליהו, מאצ'בן, הנדריקס, בלו וסופו. מה הבעיה פה? 5 שחקני פנים. ג'יימס לא ישאר פה כנראה, אלא אם הנדריקס/סופו/שניהם לא ימשיכו, וגם עם זה לא בטוח שהוא יהיה פה
הוא מרוויח 450 אלף דולר, אבל מסיים חוזה, ובהחלט סביר שמכבי יציעו לו חוזה נמוך יותר, אבל ארוך, מה שלטעמי צריך לקרות. יהפוך לרול פלייר וותיק ומנוסה שעולה מהספסל ומביא את הקליעה שלו. לא רואה איתו שום בעיה.

כי מתוך החמישה האלה 4 מקבלים מליון דולר בממוצע.. להזכירך, שנה הבאה צריך לשדרג את החוזה של לנגפורד, להביא 2 רכזים זרים( או רכז והלפרין) וsf במקום סמית'. אם השנה מדברים על חריגה מהתקציב, מה יגידו שנה הבאה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 20:58

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

כי מתוך החמישה האלה 4 מקבלים מליון דולר בממוצע.. להזכירך, שנה הבאה צריך לשדרג את החוזה של לנגפורד, להביא 2 רכזים זרים( או רכז והלפרין) וsf במקום סמית'. אם השנה מדברים על חריגה מהתקציב, מה יגידו שנה הבאה?

אבל זה משהו אחר. לגבי הסגל, נשבור את הראש בקיץ, אנחנו רק באמצע העונה. הדיון הוא על ג'יימס-בלו, ואני לא מבין כל כך מה יש להתווכח. אם ג'יימס ישאר ובלו יעזוב, אז כן יהיה כסף? ואם בלו ישאר וג'יימס יעזוב, אז ניהיה בצרה כספית? ממש לא. זה לא מה שיעשה את ההבדל. הבדלי השכר שלם זעומים מאוד. בלו ישאר, אני בטוח ב100%, וכנראה גם שג'יימס יעזוב
לגבי הקוו האחורי, את זה נראה בקיץ, מי יגיע, מי יעזוב, וכמה כסף יבזבזו. יכול ליהיות שהSF המיועד להחליף את סמית', אם לא ימשיך, יהיה לאנדסברג המוכשר בטירוף, שבלו ישחק יותר ב3 כדי לגבות אותו, וכו' וכו'... יש אין סוף קומבינציות שיכולות ליהיות בקיץ
אגב, לא יודע איך הגעת למיליון דולר. סופו היחיד שיקבל את הסכום הזה. מאצ'בן יקבל מיליון דולר רק בשנה האחרונה אם אני לא טועה, ליאור לא מקבל מיליון דולר, והנדריקס בטח ובטח שלא
עוד דבר, 2 רכזים זרים ממש ממש לא צריך. עם, או בלי הלפרין. זר אחד זה מספיק ביותר. בטח אם הלפרין יגיע, שאייר ימשיך במגמת השיפור, וכו'..
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2012, 21:09

אמרתי שג'יימס לא פאקטור כבר בהודעה הראשונה, הדיון הוא לא על ג'יימס-בלו הוא על מצ'באן-בלו, מבחינתי לפחות.. אני לא רואה מצב ש5 השחקנים האלה יהיו במכבי אלא אם כן יכנס משקיע, אתה כן.. נראה בקיץ.
סופו ירוויח שנה הבאה לפחות 1.5 מליון, לריץ' ישדרגו לסביבות ה800, מילאן שנה הבאה ירוויח 900 אלף אם אני לא טועה וליאור ירוויח 850 או 900( לא זוכר בדיוק בכמה החוזה שלו משתדרג) הממוצע הוא בסביבות ה900.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 20 ינואר 2012, 21:09

itay92 כתב:אגב קיצוצים,פאפאלוקאס יסיים חוזה של חצי מיליון דולר...

גם בורשטיין
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 21:26

MTA2311 כתב:אמרתי שג'יימס לא פאקטור כבר בהודעה הראשונה, הדיון הוא לא על ג'יימס-בלו הוא על מצ'באן-בלו, מבחינתי לפחות.. אני לא רואה מצב ש5 השחקנים האלה יהיו במכבי אלא אם כן יכנס משקיע, אתה כן.. נראה בקיץ.
סופו ירוויח שנה הבאה לפחות 1.5 מליון, לריץ' ישדרגו לסביבות ה800, מילאן שנה הבאה ירוויח 900 אלף אם אני לא טועה וליאור ירוויח 850 או 900( לא זוכר בדיוק בכמה החוזה שלו משתדרג) הממוצע הוא בסביבות ה900.

אוקי, נחכה ונראה אם יוכלו לעמוד בזה
לדעתי את סופו אפשר להשאיר בפחות מ1.5 מיליון, לפחות אם סוגרים איתו בתקופה הקרובה על חוזה ארוך. הנדריקס לטעמי לא שווה 800 אלף דולר, כמה שאני אוהב אותו. בכסף הזה כבר אפשר להביא את מאריץ' שסיים חוזה של 800 אלף יורו, והמחיר שלו הולך לרדת. 600-750 יותר ריאלי עבור ריץ'. מאצ'בן ירוויח הרבה פחות מ900 אלף דולר, וליאור ירוויח בערך מה שכתבת, אולי מעט פחות. עם מוסיפים את בלו שירוויח 300-400 אלף דולר נגיד, זה קוו קדמי לא זול, אבל לא משהו מטורף שאי אפשר לעמוד בו
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2012, 21:40

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:אמרתי שג'יימס לא פאקטור כבר בהודעה הראשונה, הדיון הוא לא על ג'יימס-בלו הוא על מצ'באן-בלו, מבחינתי לפחות.. אני לא רואה מצב ש5 השחקנים האלה יהיו במכבי אלא אם כן יכנס משקיע, אתה כן.. נראה בקיץ.

לדעתי את סופו אפשר להשאיר בפחות מ1.5 מיליון, לפחות אם סוגרים איתו בתקופה הקרובה על חוזה ארוך. הנדריקס לטעמי לא שווה 800 אלף דולר, כמה שאני אוהב אותו. בכסף הזה כבר אפשר להביא את מאריץ' שסיים חוזה של 800 אלף יורו, והמחיר שלו הולך לרדת. 600-750 יותר ריאלי עבור ריץ'. מאצ'בן ירוויח הרבה פחות מ900 אלף דולר, וליאור ירוויח בערך מה שכתבת, אולי מעט פחות. עם מוסיפים את בלו שירוויח 300-400 אלף דולר נגיד, זה קוו קדמי לא זול, אבל לא משהו מטורף שאי אפשר לעמוד בו

וואלה:"עד לסיום העונה, ישתכר מצ'באן 360,000 דולר נטו. בעונה הבאה יאמיר שכרו ל-650,000 דולר, ובעונה השלישית, הרביעית והחמישית אמור השחקן להרוויח 1,000,000 דולר נטו. דמי השחרור לורסאץ' יחולק לארבעה תשלומים: 240,000 דולר תעביר מכבי העונה, ובכל אחת משלוש העונות הבאות תשלם 120,000 דולרים נוספים."

אני מאוד מסכים לגבי הנדריקס.. אסור לשכוח שהוא סנטר מחליף ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה לשלם סכומים כאלה בשביל מחליפים, אני פשוט מקווה שבלאט לא יגיד להנהלה שהוא רוצה אותו בכל מחיר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 21:48

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

וואלה:"עד לסיום העונה, ישתכר מצ'באן 360,000 דולר נטו. בעונה הבאה יאמיר שכרו ל-650,000 דולר, ובעונה השלישית, הרביעית והחמישית אמור השחקן להרוויח 1,000,000 דולר נטו. דמי השחרור לורסאץ' יחולק לארבעה תשלומים: 240,000 דולר תעביר מכבי העונה, ובכל אחת משלוש העונות הבאות תשלם 120,000 דולרים נוספים."

אני מאוד מסכים לגבי הנדריקס.. אסור לשכוח שהוא סנטר מחליף ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה לשלם סכומים כאלה בשביל מחליפים, אני פשוט מקווה שבלאט לא יגיד להנהלה שהוא רוצה אותו בכל מחיר.

לפי IN THE GAME, אתר שאני מאמין לו הרבה הרבה יותר מכל אתר בדיחה אחר שיש בארץ, בשנה השלישית הוא ישתכר 565 אלף יורו, שכל שנה השכר שלו גדל עד השנה החמישית בה הוא ירוויח 720 אלף יורו. 565 אלף יורו רחוק מהסכומים המדוברים
לגבי ריץ', הוא שחקן נפלא, שכמעט כולם מאוד אוהבים, שעושה עבודה מצוינת. הכל טוב ויפה, אבל את הסכומים האלה הוא לא שווה. 600-700 אלף דולר ל3 שנים יהיה מצוין ל2 הצדדים. 800 אלף ומעלה זה כבר מעט מוגזם למכבי, למרות שבשוק האירופאי הוא שווה גם יותר עם המשכורות שרצות היום
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 20 ינואר 2012, 21:52

asafb96 כתב:

אני לא חושב שמאריץ יותר טוב מהנדריקס אפילו לא כסנטר
יש לו עונה וחצי שהוא לא מתפקד טוב ואני ממש לא מתלהב ממנו בתור שחקן גם לא שפרטיזן ניצחו אותנו
היה לו עונה טובה בפרטיזן והצלבה מצוינת כי הוא קיבל את פישר הגיבן מה שהביא לו את המשכורת המטופשת שהוא מקבל בפאו(פאו חשבו שיקבלו פקוביץ')
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 22:04

JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:

יש לו עונה וחצי שהוא לא מתפקד טוב ואני ממש לא מתלהב ממנו בתור שחקן גם לא שפרטיזן ניצחו אותנו
היה לו עונה טובה בפרטיזן והצלבה מצוינת כי הוא קיבל את פישר הגיבן מה שהביא לו את המשכורת המטופשת שהוא מקבל בפאו(פאו חשבו שיקבלו פקוביץ')

אתה רציני??
מאריץ' שחקן הרבה יותר טוב מהנדריקס
עונה וחצי שהוא לא טוב? כנראה שלא ראיתי את פנא כמעט בכלל. הוא פתח את העונה שעברה מצוין. יחסית לכמות מעטה של דקות, הוא נתן תפוקה מצוינת. אחר כך הוא נפצע, חזר, ושוב נפצע, והופ עד שהוא חזר לכושר הלכה העונה
העונה הזאת הוא מסופסל, נראה עד מתי זה ימשך. גם במעט דקות שהוא מקבל הוא תורם לפעמים. עם כל הכבוד, הוא שחקן טוב מהנדריקס, שפשוט מתבזבז.
בגלל שהוא קיבל את פישר הייתה לו עונה טובה? על מה אתה מדבר? הוא דרס את כל אירופה באותה עונה. כולם כולל כולם. תראה מה הוא עשה לבארסה הגדולה במשחק גדול בטופ 16, תראה איך הוא עשה בית ספר לסופו ובורורסיס, שעם לא פוקס של צ'ילדרס, גם היו עפים הביתה. הוא קרע את אירופה באותה שנה, ואי אפשר לקחת את זה ממנו. הוא גם נתן משחקים מאוד מאוד טובים בליגה היוונית שנה שעברה, אבל באטיסט קיבל את מירב הקרדיט
פקוביץ' הוא לא, אבל לא רחוק בהרבה. הוא גבוה, חזק מאוד, משחק פוסט משובח, ריבאונדר נפלא, הרבה אנרגיות, משחק פיקאנדרול טוב, וסוחט עבירות מפלצתי. עם כל הכבוד, הנדריקס לא בליגה הזאת, וכמה שאני אוהב אותו, אם יש אפשר להביא את מאריץ' בכסף שהנדריקס דורש, אפשר להגיד לריץ' שלום ולהתראות.
שלא תטעה, אני מאוד אוהב את הנדריקס. שחקן נפלא, עם הרבה מאוד אנרגיות ואיכויות, ומאוד הייתי שמח אם מחר יחתימו אותו על חוזה, אבל רק במחיר סביר. בסכומים ששמעתי היום, אין על מה לדבר בכלל. אם הסוכנים דורשים מעל מיליון דולר כי איזה אהבל במדריד נתן את זה לפישר, הדרך ארוכה עד שיגיעו לעמק השווה
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 20 ינואר 2012, 22:58

JasonWilliams12 כתב:

גם בורשטיין

בורשטיין חתם בקיץ שעבר על חוזה תלת שנתי, משמע יש לו עוד עונה בחוזה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 09:09

קובי כתב:
JasonWilliams12 כתב:

גם בורשטיין

בורשטיין חתם בקיץ שעבר על חוזה תלת שנתי, משמע יש לו עוד עונה בחוזה.

עוד שנה נצטרך לסבול את מופע הנגרות שלו? :sad1
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 09:15

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:

אתה רציני??
מאריץ' שחקן הרבה יותר טוב מהנדריקס
עונה וחצי שהוא לא טוב? כנראה שלא ראיתי את פנא כמעט בכלל. הוא פתח את העונה שעברה מצוין. יחסית לכמות מעטה של דקות, הוא נתן תפוקה מצוינת. אחר כך הוא נפצע, חזר, ושוב נפצע, והופ עד שהוא חזר לכושר הלכה העונה
העונה הזאת הוא מסופסל, נראה עד מתי זה ימשך. גם במעט דקות שהוא מקבל הוא תורם לפעמים. עם כל הכבוד, הוא שחקן טוב מהנדריקס, שפשוט מתבזבז.
בגלל שהוא קיבל את פישר הייתה לו עונה טובה? על מה אתה מדבר? הוא דרס את כל אירופה באותה עונה. כולם כולל כולם. תראה מה הוא עשה לבארסה הגדולה במשחק גדול בטופ 16, תראה איך הוא עשה בית ספר לסופו ובורורסיס, שעם לא פוקס של צ'ילדרס, גם היו עפים הביתה. הוא קרע את אירופה באותה שנה, ואי אפשר לקחת את זה ממנו. הוא גם נתן משחקים מאוד מאוד טובים בליגה היוונית שנה שעברה, אבל באטיסט קיבל את מירב הקרדיט
פקוביץ' הוא לא, אבל לא רחוק בהרבה. הוא גבוה, חזק מאוד, משחק פוסט משובח, ריבאונדר נפלא, הרבה אנרגיות, משחק פיקאנדרול טוב, וסוחט עבירות מפלצתי. עם כל הכבוד, הנדריקס לא בליגה הזאת, וכמה שאני אוהב אותו, אם יש אפשר להביא את מאריץ' בכסף שהנדריקס דורש, אפשר להגיד לריץ' שלום ולהתראות.
שלא תטעה, אני מאוד אוהב את הנדריקס. שחקן נפלא, עם הרבה מאוד אנרגיות ואיכויות, ומאוד הייתי שמח אם מחר יחתימו אותו על חוזה, אבל רק במחיר סביר. בסכומים ששמעתי היום, אין על מה לדבר בכלל. אם הסוכנים דורשים מעל מיליון דולר כי איזה אהבל במדריד נתן את זה לפישר, הדרך ארוכה עד שיגיעו לעמק השווה

ממש לא חושב כמוך
אני חושב שמקאלב עשה להם את העונה ומאריץ השלים יפה את הסגל
הנדריקס שומר בצבע פי 10 יותר טוב ממנו והוא בכלל לא סנטר
מאריץ סתם אוברייטד ענק שחקן בינוני לא יותר
אובראדוביץ יודע להוציא מהשחקנים שלו יותר ומשום מה ממנו לא יוצא כלום כמה משחקים טובים ממש לא עושה אותו שחקן טוב הוא צריך להיות יותר יציב
הייתי משאיר את הנדריקס ולא לוקח את מאריץ גם אם היו נותנים לי עוד 500 K
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים