המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:זה ממש לא נכון , היתה לו תקופה זוועתית שהוא לא פגע בכלום ויחד עם פניני שהטיח לבנים מכבי התקשתה לפתח משחק התקפה כשכל הגנת היריבה חנתה מתחת לסל על סופו .
הבאתי בזמנו נתונים על איידסון כדוגמא ואם אני לא טועה הוא קלע ביורוליג באחוזים גבוהים יותר מאשר ביול"ב , אז כנראה שזה לא המקרה השכיח ובכל זאת המעבר מ-48% באדריאטית ל-23% ביורוליג נראה לי קצת חד מידי ואני משוכנע שיש פה גם סטיה סטטיסטית שתצטמטם לפער קטן יותר.
felix_r כתב:יוסי22 כתב:זה ממש לא נכון , היתה לו תקופה זוועתית שהוא לא פגע בכלום ויחד עם פניני שהטיח לבנים מכבי התקשתה לפתח משחק התקפה כשכל הגנת היריבה חנתה מתחת לסל על סופו .
הבאתי בזמנו נתונים על איידסון כדוגמא ואם אני לא טועה הוא קלע ביורוליג באחוזים גבוהים יותר מאשר ביול"ב , אז כנראה שזה לא המקרה השכיח ובכל זאת המעבר מ-48% באדריאטית ל-23% ביורוליג נראה לי קצת חד מידי ואני משוכנע שיש פה גם סטיה סטטיסטית שתצטמטם לפער קטן יותר.
לא נכון? אני רואה שאתה יודע איפה לבדוק את הסטטיסטיקה, אז אולי תבדוק את הסטטיסטיקה של סמית'.
יש לו 47.8% לשלוש באדריאטית.
יש לו 43.3% לשלוש בליגה.
ויש לו 22.9% לשלוש ביורוליג.
אז מה לא נכון? מה? לא תקופה ולא נעלים. ביורוליג הוא לא קולע טוב לשלוש. נקודה. כל הזמן. כל העונה.
yzafrir כתב:פליקס , מוזר שאני לא שומע ממך שום מילה טובה על הנדריקס ???
felix_r כתב:yzafrir כתב:פליקס , מוזר שאני לא שומע ממך שום מילה טובה על הנדריקס ???
כי זה אשכול של סמית' !
חנו'ש כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:פליקס , מוזר שאני לא שומע ממך שום מילה טובה על הנדריקס ???
כי זה אשכול של סמית' !
בבקשה פליקס:
viewtopic.php?f=2&t=685
בזמנך החופשי....
החציל האצטקי כתב:אני חושב שבמשחק בקובנה סמית' קנה לעצמו לא מעט מניות אצלי. אולי זה האסימון שנפל אצלי בראש.
אני חושב שבשיתוק הזה של ווימס הייתה אמירה: הוא לא יהיה אידסון או פארקר- אבל דווין סמית' יכול וצריך להיות הברוס בואן של מכבי. אם יביא לכל משחק את הציפורניים האלה הוא בהחלט יצדיק את המעמד המכובד שלו אצל דייויד בחמישיה.
JasonWilliams12 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שבמשחק בקובנה סמית' קנה לעצמו לא מעט מניות אצלי. אולי זה האסימון שנפל אצלי בראש.
אני חושב שבשיתוק הזה של ווימס הייתה אמירה: הוא לא יהיה אידסון או פארקר- אבל דווין סמית' יכול וצריך להיות הברוס בואן של מכבי. אם יביא לכל משחק את הציפורניים האלה הוא בהחלט יצדיק את המעמד המכובד שלו אצל דייויד בחמישיה.
גם אם הוא יביא את זה למכבי כל משחק הוא לא צריך להיות שחקן חמישייה אולי מחליף וגם זה לא מבחינתי לא אוהב שחקנים שלא יודעים להוריד כדור לריצפה בלי לאבד אותו שחקן מטומטם וחד גוני
JasonWilliams12 כתב:חוץ מהגנה הוא לא עושה כלום לא אסיסטים לא ניצול מצבים לא זריקות עונשין סתם עומד על השלוש כמו שאייר וזורק
בשביל הגנה לא מביאים שחקן וצריך להפתר ממנו מהר שנה הבאה
הוא לא גרוע כמו קאמינגס והקוסם אבל לא רחוק מהם
ראיית משחק???? לסמית'? מה אתה צוחק???
בשביל ראיית משחק אתה צריך לעשות אסיסטים ואיפה האסיסטים של הפרופסור שלנו?
הוא טיפה השתפר כי הוא לוקח פחות זריקות כנראה שזה מה שבלאט אמר לו חחחח והוא כמעט הפסיק לקחת זריקות על הפרצוף של השחקנים
יש לו זריקות קשות שנכנסות אחרי חדירה בצבע ומשום מה הוא לא עושה את זה מספיק
הוא יכול לסחוט עבירות ככה וחבל
החציל האצטקי כתב:אני חושב שבמשחק בקובנה סמית' קנה לעצמו לא מעט מניות אצלי. אולי זה האסימון שנפל אצלי בראש.
MTA2311 כתב:יוני, את זה ידענו כבר לפני חודשיים.. הוא אף פעם לא חירב משחקים. הוא שחקן סולידי שנותן הגנה מצויינת ועוזר בריבאונד. אני לא חושב שיש למישהו תלונות כלפיו, אבל זה לא השחקן שצריך לאייש את העמדה הכל כך חשובה הזאת.. אני גם לא חושב שפניני ולנדסברג לבד יספיקו שנה הבאה, מבחינתי זר איכותי בעמדה הזאת חשוב לא פחות מרכז או סנטר איכותיים
שחף כתב:אני לא רואה איך בלו שומר על סמול פורוורדים במשרה מלאה בגילו. גם כשהוא היה בשיאו הוא לא היה סופר זריז.
asafb96 כתב:שחף כתב:אני לא רואה איך בלו שומר על סמול פורוורדים במשרה מלאה בגילו. גם כשהוא היה בשיאו הוא לא היה סופר זריז.
סמול פורוורדים באירופה שונים בהרבה מהNBA. אין שחקנים כמו ווימס שיעברו בצעד ראשון את בלו בקלילות. היום רוב הSF באירופה זה שחקנים של ג'אמפ שוט, פוסט אפ, וחדירות שפחות מבוססות על אתלטיות וזריזות. עם מסתכלים על הSF המובילים באירופה, סאן אמטריו, אידסון, בוגדנוביץ', מיקל, היירסטון.. זה לא שחקנים שיעברו את בלו בקלילות. אם כבר בעמדה 4 הוא יותר מתקשה, בגלל הנחיתות בגובה, ושחקנים כמו מירוטיץ', מוריס, טלטוביץ', וכו', זורקים מעליו כאילו אין הפרעה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים