חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:asafb96 כתב:Mta_atic כתב:למה כולם ממהרים לוותר על סמית'?
אם מישהו מפנטז שלאנדסברג ינחת פה ומעמדה 3 ישחק יותר חכם ויותר הגנתי מסמית', הוא טועה.
אף אחד לא רוצה שחקן יותר חכם או הגנתי, רוצים שחקן יותר טוב. לאנדסברג הוא פוטנציאל NBA, ולא נופל מאף סווינגמן באירופה. מבחינת המכלול, הוא עולה על סמית', למרות שהוא צעיר, ולמרות שהוא שיחק רק בקופליה
ואם כבר כולם עושים סגלים, גם אני אנסה
זר, אוחיון/שאייר
לאנגפורד, הלפרין, בורשטיין
לאנדסברג, פניני
מאצ'בן, בלו, ליאור
סופו, הנדריקס/זר במידה והנדריקס דורש שכר גבוה
5 זרים, לא צריך יותר. במידה והולכים על אוחיון, הייתי גם מאריך לשאייר את החוזה, ומשאיל אותו לקבוצת יורוליג קטנה/קבוצת יורוקאפ, ומחזיר בשנה שאחרי במקום בורשטיין
עוד פעם הפרחות באוויר על פוטנציאל NBA.
כרגע הוא מככב בקבוצה שנראית כמו פח זבל לכדורסל.
במשחק קבוצתי כמו במכבי אפשר לחתוך את כמות הנקודות שלו ביותר מחצי, וזה לא אומר שהוא שחקן רע אלא רק שלא הייתי ממהר לגמור עליו את ההלל לפני שאראה אותו ברמה גבוהה יותר באירופה.
לאנדסברג לא יותר טוב מסמית'. לא קלעי יותר טוב ולא שומר יותר טוב.
חודר טוב יותר לסל זה נכון, אבל מבחינתי אם זה סמית' או לאנדסברג הייתי משאיר את סמית',
ולא בגלל שהוא השחקן הכי טוב שיש בעמדה 3 (אידסון עלה עליו בכמה רמות), אלא בגלל שכרגע הוא מתאים לפילוסופיה של בלאט ולגישה של מכבי, והוא נמצא יחסית בכסף קטן.
אני לא יודע כמה לאנדסברג באמת מתאים מכבי, אבל אני כן חושב שהוא קלעי טוב יותר מסימת'.
ברם, ההבדל המרכזי בין לאנדברג לסמית' הוא שלאנדסברג שחקן צעיר שהולך ומתפתח בעוד שמסמית' אנחנו יודעים בדיוק למה לצפות (וזה לא להרבה) והוא כבר לא יהפוך להיות שחקן טוב יותר ממה שהוא עכשיו.
ועל מה בדיוק אתה מבסס את הדיעה שלך? על מקום אחרון בליגה?
לאנדסברג הוא באמת מוכשר, אבל אין שום אפשרות לדעת אם הוא מסוגל לעשות משהו ברמת היורוליג.
גם סמית' הוא קלע גדול במשחקים של קופליג ואדריאטית, אבל כשזה מגיע להגנות של היורוליג הוא פתאום שוכח איך קולעים שלשה.