יוסי22 כתב:יש לי מדד הרבה יותר חשוב מכל ניתוחי הדאבל הפיגרס שחשיבותם מוטלת בספק , מדד הפלוס מינוס שזה מה שחשוב בסופו של דבר שם הוא מוביל כמעט בכל משחק .
ולהתעלם מהפציעה שלו זה פשוט לא הוגן , ברור לגמרי שהוא משחק עם פציעה ובכל זאת מכבי חייבת להשתמש בו כי בלעדיו יש תקרת זכוכית מאוד ברורה שכולנו ראינו מול ברצלונה .
וכן הוא הסנטר הטוב באירופה בימים כתיקונם ואת זה לא אני קבעתי אלא היורוליג בעונה האחרונה כשהוא השחקן היחיד במכבי שנכנס לחמישיה הראשונה של היורוליג , לא איידסון מהולל הפורום ולא פארגו הבאמת מוכשר .
בקשר למכבי אין שום שחקן בלבל שלו שמכבי יכולה להביא ודווקא עכשיו שהוא "לכאורה" מתקשה זה הזמן להשאיר אותו פה להרבה שנים.
נכון מאוד. יש הרבה פעמים שמביאים עליו דאבל טים כל המשחק, אז הוא לא מסיים בדאבל פיגרס, אבל מוציא כדורים מצוינים. בבארסה, ובכל התקופה האחרונה הוא קצת מתעקש, ומנסה לזרוק גם כששומרים עליו 2 או 3 שחקנים, אבל בדרך כלל הוא מוציא כדורים מצוינים, והשחקנים לידו טובים יותר
לגבי הסנטר הטוב באירופה, אני חושב שהוא לא הסנטר הטוב באירופה, קרסטיץ' שחקן טוב ממנו, אבל בהחלט אחד הטובים והדומיננטיים