סופו ושאלת מיליון(וחצי?) דולר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סופו ושאלת מיליון(וחצי?) דולר

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 20:12

יוסי22 כתב:יש לי מדד הרבה יותר חשוב מכל ניתוחי הדאבל הפיגרס שחשיבותם מוטלת בספק , מדד הפלוס מינוס שזה מה שחשוב בסופו של דבר שם הוא מוביל כמעט בכל משחק .

ולהתעלם מהפציעה שלו זה פשוט לא הוגן , ברור לגמרי שהוא משחק עם פציעה ובכל זאת מכבי חייבת להשתמש בו כי בלעדיו יש תקרת זכוכית מאוד ברורה שכולנו ראינו מול ברצלונה .

וכן הוא הסנטר הטוב באירופה בימים כתיקונם ואת זה לא אני קבעתי אלא היורוליג בעונה האחרונה כשהוא השחקן היחיד במכבי שנכנס לחמישיה הראשונה של היורוליג , לא איידסון מהולל הפורום ולא פארגו הבאמת מוכשר .

בקשר למכבי אין שום שחקן בלבל שלו שמכבי יכולה להביא ודווקא עכשיו שהוא "לכאורה" מתקשה זה הזמן להשאיר אותו פה להרבה שנים.

נכון מאוד. יש הרבה פעמים שמביאים עליו דאבל טים כל המשחק, אז הוא לא מסיים בדאבל פיגרס, אבל מוציא כדורים מצוינים. בבארסה, ובכל התקופה האחרונה הוא קצת מתעקש, ומנסה לזרוק גם כששומרים עליו 2 או 3 שחקנים, אבל בדרך כלל הוא מוציא כדורים מצוינים, והשחקנים לידו טובים יותר
לגבי הסנטר הטוב באירופה, אני חושב שהוא לא הסנטר הטוב באירופה, קרסטיץ' שחקן טוב ממנו, אבל בהחלט אחד הטובים והדומיננטיים
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 20:20

מאריץ' שחקן שכבר שנתיים טוחן בעיקר את הספסל ואפילו באליפות העולם לפני שנתיים הוא היה מאוד בינוני ועוד בנבחרת כמו אוסטרליה.
מאריץ' נתן בסה"כ עונה אחת טובה ביורוליג וכבר רצו להמליך אותו כסנטר הטוב ביותר באירופה. כיום, כאשר הוא הוא כבר שנתיים מסופסל, מעמיד מספרים חלשים מאוד וגם כאשר הוא משחק הוא לא נראה מי יודע כמה, אני באמת לא יודע כמה הוא שווה וממש לא הייתי ממהר להשוות אותו לסופו.
שוב, הוא וסופו שחקנים ברמות שונות לחלוטין. אם הוא יחליף את סופו במכבי, אז זאת בפירוש תהיה ירידה ברמה.

אתה טועה. שנה שעברה הוא היה פצוע רוב העונה, ואי אפשר להתייחס לזה
באוסטרליה הוא היה לא רע, אבל אנדרסן היה הסנטר המוביל שם
השנה הוא מסופסל רוב הזמן, בעיקר בגלל באטיסט, ו-וויוקאס, שונתן עונה יוצאת מהכלל.
"לא מי יודע כמה"? לא יודע מה ראית, אבל הוא כמעט תמיד מצוין שהוא משחק, ויחסית לדקות בודדות שהוא מקבל, נותן תפוקה יוצאת מהכלל.
אני גם לא ממש מבין את מי שפוסל אותו. הרי למכבי אין כסף להביא סנטרים כמו לורבק, קרסטיץ', או באראץ. אין למכבי יכולת להמודד על שחקנים מוכחים, אז או שהולכים על שחקן שהוכיח את עצמו ונמצא במגמת ירידה (ואולי כולכם שכחתם פה, אבל מה לעזאזל סופו היה לפני שהוא בא למכבי??? ב-ד-י-ו-ק כמו מאריץ'. סנטר עם פוטנציאל ענק, שבעיקר מסוספל בקבוצה שלו. ואיך הוא נראה במכבי? כולם יודעים). או שהולכים על הימור צעיר וחסר ניסיון. מאריץ' שחקן שנתן רק עונה אחת, זה נכון, אבל נתן עונה גדולה, הוכיח את עצמו, וטחן את מיטב הסנטרים באירופה, כך שהוא בהחלט אופציה, בטח אופציה עדיפה על הימור צעיר ובלתי מנוסה, כי מאריץ' שחקן מוכח שכבר עשה דברים יוצאים מהכלל והוכיח את עצמו, גם אם זה רק לעונה אחת, וכרגע הוא שחקן ספסל
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 ינואר 2012, 20:32

חביב אורנג'ד כתב:תובנות שלי בנושא סופו:

1) סופו הוא עוגן חשוב מאוד בכמבי ובפרט בקו הקדמי. מכבי לא תוכל למצוא שחקן טוב ממנו והמחיר אותו הוא דורש הוא יחסית סביר לשחקן ברמתו כיום. אי-לכך מכבי צריכה לפעול להשארתו.
2) למרות כל הסופרלטיבים שנאמרו כאן על הקו הקדמי של מכבי ובפרט על סופו, האמת היא שסופו הוא לא כזה שחקן טוב כמו שעושים ממנו.
הוא בהחלט שחקן איכותי ואחד הטובים לעמדתו באירופה כיום, אבל הוא לא שחקן ברמות של האפמן או ניקו. הוא לא מגוון, לא תורם מספיק ברבאונד ומעל הכל, לא יציב.
3) כל אילו שכבר בונים את הקבוצה לעונה הבאה ומשחקים כאן במנג'ר, מקבלים עוד הוכחה שיהיה למכבי קשה מאוד גם להשאיר את הקו הקדמי וגם לבנות קו אחורי עם זרים וישראלים איכותיים וזה עוד מבלי שציינו את מצ'באן. השארתו של סופו תעלה הרבה יותר ממה שחשבו כאן.

יש משהו במה שאתה אומר.
כלומר, קשה לי להגיד שהוא לא כזה שחקן טוב כמו שעושים ממנו, כי לדעתי הוא כן, אבל בדיוק כמו אצל ליאור אליהו, שמבריק בתחומים מסויימים של המשחק, ולוקה בחסר באחרים
כך בעצם גם סופו.
הוא לא שחקן מושלם כמו שיוסי חושב, וגם כשמשחקים עליו ומנסים לנצל את כל מה שיש לו, לפעמים פשוט לא הולך לו. אבל האמת, שמהבחינה הזאת, זה פחות חשוב. הבעיה הכי
גדולה שלו היא בהגנה, וזה משהו שההרכב הכי מוכשר שיש אולי באירופה מבחינה התקפית (עם ליאור ולאנגפורד) לא יכול לפתור.

אבל כשמגיעים לתכלס, נראה לי שכולנו מסכימים - חשוב וטוב שסופו יישאר וימשיך, הגם שהוא באמת שחקן פחות טוב מהאפמן ומניקולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 ינואר 2012, 20:33

asafb96 כתב:
מאריץ' שחקן שכבר שנתיים טוחן בעיקר את הספסל ואפילו באליפות העולם לפני שנתיים הוא היה מאוד בינוני ועוד בנבחרת כמו אוסטרליה.
מאריץ' נתן בסה"כ עונה אחת טובה ביורוליג וכבר רצו להמליך אותו כסנטר הטוב ביותר באירופה. כיום, כאשר הוא הוא כבר שנתיים מסופסל, מעמיד מספרים חלשים מאוד וגם כאשר הוא משחק הוא לא נראה מי יודע כמה, אני באמת לא יודע כמה הוא שווה וממש לא הייתי ממהר להשוות אותו לסופו.
שוב, הוא וסופו שחקנים ברמות שונות לחלוטין. אם הוא יחליף את סופו במכבי, אז זאת בפירוש תהיה ירידה ברמה.

"לא מי יודע כמה"? לא יודע מה ראית, אבל הוא כמעט תמיד מצוין שהוא משחק, ויחסית לדקות בודדות שהוא מקבל, נותן תפוקה יוצאת מהכלל.
אני גם לא ממש מבין את מי שפוסל אותו. הרי למכבי אין כסף להביא סנטרים כמו לורבק, קרסטיץ', או באראץ. אין למכבי יכולת להמודד על שחקנים מוכחים, אז או שהולכים על שחקן שהוכיח את עצמו ונמצא במגמת ירידה (ואולי כולכם שכחתם פה, אבל מה לעזאזל סופו היה לפני שהוא בא למכבי??? ב-ד-י-ו-ק כמו מאריץ'. סנטר עם פוטנציאל ענק, שבעיקר מסוספל בקבוצה שלו. ואיך הוא נראה במכבי? כולם יודעים). או שהולכים על הימור צעיר וחסר ניסיון. מאריץ' שחקן שנתן רק עונה אחת, זה נכון, אבל נתן עונה גדולה, הוכיח את עצמו, וטחן את מיטב הסנטרים באירופה, כך שהוא בהחלט אופציה, בטח אופציה עדיפה על הימור צעיר ובלתי מנוסה, כי מאריץ' שחקן מוכח שכבר עשה דברים יוצאים מהכלל והוכיח את עצמו, גם אם זה רק לעונה אחת, וכרגע הוא שחקן ספסל

ב-ד-י-ו-ק,וההשוואה לסופו כל כך נכונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 28 ינואר 2012, 21:05

אבי כתב:איך בדיוק 3 הליגות מפריעות לו?
הוא לא משחק בכלל בליגה הישראלית.

שגרה שכוללת אימון - טיסה לפנות בוקר - אימון קליעות - משחק - מלון - טיסה, היא שגרה קשה מאוד, במיוחד לאדם כמו סופו שבמטוס הוא צריך להצטופף במשך שעות למקום של חצי מהגודל שלו.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי שחף » 28 ינואר 2012, 21:13

צריך לזכור עוד כמה דברים לגבי סופו:
ניקולה וויצ'יץ', נייט האפמן וארויו היו היחידים במכבי שקיבלו מעבר למיליון דולר עונה נטו. וויצ'יץ' היה מנהיג ושחקן שיכל לתרום גם כשהוא לא פגע מהשדה בזכות חוכמת המשחק הנהדרת. האפמן היה סבן פוטר שבשנתיים הראשונות שלו בקבוצה היה בלתי עציר. האיש היה נותן את ה 16-18 נקודות שלו ומעבר לזה גם מול הרי אדם כמו דואניאס. הוא גם היה ריבאונדר מצויין וחוסם יותר טוב מסופו. ארויו הגיע עם רקורד של רכז פותח ב-NBA ואולי היחיד שלא ממש היה שווה את הכסף הזה. סופו משחק 20 דקות, הרבה פחות מכל השלושה האלה. הוא כנראה הריבאונדר הכי גרוע מכל הסנטרים הפותחים של מכבי בעשור האחרון, והוא שחקן מאוד בעייתי הגנתית שבמשחקים שהוא לא פוגע בהם בלאט מעדיף להושיב על הספסל כי האיש לא מועיל בהם. זה דברים שצריך גם כן לקחת בחשבון.
שחף

הודעהעל ידי NY boy » 28 ינואר 2012, 22:01

asafb96 כתב:

נו באמת. הסטטיסטיקה שלו זהה לזאת של ג'יימס אצלנו. באותה כמות דקות פחות או יותר גם כן. איך בכלל אפשר להשוואת? זה כמו להגיד שג'יימס הוא אחד מהגבוהים הטובים באירופה והסיבה היחידה שהוא לא משחק הרבה זה בגלל סופו והנדריס שנותן עונה יוצאת מן הכלל.

מאריץ אם הוכיח משהו בשנתיים האלה זה שהוא לא ברמה שמכבי מכוונת אליה. להתפס על שנה אחת וחד פעמית בפרטיזן (גם בשנה לפני פרטיזן הוא שיחק בליגה הספרדית והיה גרוע), בסיטואציה ספציפית ולהתעלם מהמציאות בכל שאר הקריירה שלו זה המתכון הבטוח לטעויות גדולות מאד.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 29 ינואר 2012, 05:57

סופו הוא שחקן של טריק אחד (באנגלית זה נשמע יותר טוב..) אבל הרמה שהוא מבצע את הטריק שלו מפצה על המון חסרונות שלו . הוא ריבאונדר בינוני , שחקן הגנה בינוני בעיקר מול שחקנים זריזים , הוא לא מסוגל לקלוע ממרחק של יותר מ-2 מ' מהסל , הוא לא מסוגל לייצר נקודות בכדרור....אבל כשהוא מקבל את הכדור במקום שהוא אוהב זה שתי נקודות בטוחות ואין הרבה כאלה באירופה . צריך רק לדאוג שהמחליף שלו יוכל להשלים את החסרונות שלו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 29 ינואר 2012, 06:21

אני מאוד טרוד מהמצב הבריאותי של סופו. זה עלול לעלות לנו בהעפלה למשחקים חשובים. ועדיין, מבחינתי הוא האופציה המועדפת לעמדה 5 גם בעונה הבאה. לא מאריץ' ולא נעליים.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 29 ינואר 2012, 07:27

er79 כתב:אני מאוד טרוד מהמצב הבריאותי של סופו. זה עלול לעלות לנו בהעפלה למשחקים חשובים. ועדיין, מבחינתי הוא האופציה המועדפת לעמדה 5 גם בעונה הבאה. לא מאריץ' ולא נעליים.

אני גם חושב שהוא צריך להיות העדפה ראשונה שלנו אבל יכול להיות שנשלם העונה מחיר על זה שהוא העדפה ראשונה בגלל הצורך במחליפים מאוד דומיננטים ובשחקנים מאוד ספציפיים שמשחקים לצידו....אבל עדיין הוא צריך להיות הציר המרכזי .
מה שכן הוא צריך לעבוד בקיץ חזק מאוד על הגוף שלו כי נראה לי שהשמין קצת והוא כבד יותר בתנועה שלו ( מה שמעמיס לו גם על הברך...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 29 ינואר 2012, 08:33

ההשמנה היא פועל יוצא של ההיעדרות בגלל הפציעה. העונה נגמרת במאי אם אני לא טועה, יהיו לו מספר חודשים של מנוחה, לפי דעתי הוא גם ידפוק ברז לנבחרת היוונית. שנה הבאה הוא יבוא כמו חדש, ואני מניח גם שמכבי תשוב לשחק בשתי מסגרות. חשוב מאוד לשמור על סופו.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 29 ינואר 2012, 08:46

NY boy כתב:
asafb96 כתב:

נו באמת. הסטטיסטיקה שלו זהה לזאת של ג'יימס אצלנו. באותה כמות דקות פחות או יותר גם כן. איך בכלל אפשר להשוואת? זה כמו להגיד שג'יימס הוא אחד מהגבוהים הטובים באירופה והסיבה היחידה שהוא לא משחק הרבה זה בגלל סופו והנדריס שנותן עונה יוצאת מן הכלל.

מאריץ אם הוכיח משהו בשנתיים האלה זה שהוא לא ברמה שמכבי מכוונת אליה. להתפס על שנה אחת וחד פעמית בפרטיזן (גם בשנה לפני פרטיזן הוא שיחק בליגה הספרדית והיה גרוע), בסיטואציה ספציפית ולהתעלם מהמציאות בכל שאר הקריירה שלו זה המתכון הבטוח לטעויות גדולות מאד.

על מה אתה מדבר??
קודם כל, מאריץ' נותן סטטיסטיקה טובה משל ג'יימס, בפחות דקות, אבל לא משנה. שג'יימס יתן עונה כמו של מאריץ', תשווה בינהם. שהוא יטחן כל סנטר שעומד מולו באירופה, כולל סופו שלנו, וואסקאז, בורוסיס, וכו', דבר איתי..
לגבי החלק השני, אני יחזור שוב, מה סופו עשה לפני שבא למכבי? מה? כלום.
נראה לי אנשים פה קצת הוזים. צאו מהסרט, שחקנים כמו לורבק, קרסטיץ', בורוסיס, באראץ', ושאר הסנטרים המוכחים והטובים ביבשת, לא יגיעו לפה. אז או שהולכים על הימור צעיר חסר ניסיון, או שהולכים על שחקן שהוכיח את עצמו כבר באירופה, ונמצא במגמת ירידה. סופו הגיע למכבי במצב גרוע בהרבה משל מאריץ', שבניגוד אליו, היה רק פוטנציאל, אבל לא נתן אפילו עונה אחת טובה, ואיך הוא היום??
להשוות בין ג'יימס למאריץ' זה עלבון לאינטיליגנציה, ומי שמצפה שיבוא לפה איזה שחקן תותח ומוכח, בין אם לצד סופו, ובין אם במקומו, חיי בסרט
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 29 ינואר 2012, 08:55

אסף , אתה ממהר מידי עם זה שהמניות שלמארץ' בירידה . היכולת הלא טובה שלו היא בעיקר בגלל פציעות , אם הוא החלים מהם לחלוטין אז הערך שלו לא ירד ואולי אפילו יעלה....
אני לא חושב שהוא בהישג יד שלנו מבחינה כלכלית ובטח לא כסנטר מחליף....
אבל על זה שהוא טוב מהנדריקס או ג'יימס אין בכלל ויכוח
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 29 ינואר 2012, 08:59

yzafrir כתב:אסף , אתה ממהר מידי עם זה שהמניות שלמארץ' בירידה . היכולת הלא טובה שלו היא בעיקר בגלל פציעות , אם הוא החלים מהם לחלוטין אז הערך שלו לא ירד ואולי אפילו יעלה....
אני לא חושב שהוא בהישג יד שלנו מבחינה כלכלית ובטח לא כסנטר מחליף....
אבל על זה שהוא טוב מהנדריקס או ג'יימס אין בכלל ויכוח

אני ממש לא רואה סיכוי שהמניות שלו בעליה. באטיסט ו-וויוקאס נותנים עונה נפלאה, והוא לא רואה הרבה דקות. אני חושב שהמחיר שלו הולך לרדת
לגבי היכולת, לי זה ברור שהוא טוב מהנדריקס וג'יימס, תסביר את זה לאלה שאומרים שלא.. :?
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 29 ינואר 2012, 09:12

על מה אתה מדבר??
קודם כל, מאריץ' נותן סטטיסטיקה טובה משל ג'יימס, בפחות דקות, אבל לא משנה. שג'יימס יתן עונה כמו של מאריץ', תשווה בינהם. שהוא יטחן כל סנטר שעומד מולו באירופה, כולל סופו שלנו, וואסקאז, בורוסיס, וכו', דבר איתי..
לגבי החלק השני, אני יחזור שוב, מה סופו עשה לפני שבא למכבי? מה? כלום.
נראה לי אנשים פה קצת הוזים. צאו מהסרט, שחקנים כמו לורבק, קרסטיץ', בורוסיס, באראץ', ושאר הסנטרים המוכחים והטובים ביבשת, לא יגיעו לפה. אז או שהולכים על הימור צעיר חסר ניסיון, או שהולכים על שחקן שהוכיח את עצמו כבר באירופה, ונמצא במגמת ירידה. סופו הגיע למכבי במצב גרוע בהרבה משל מאריץ', שבניגוד אליו, היה רק פוטנציאל, אבל לא נתן אפילו עונה אחת טובה, ואיך הוא היום??
להשוות בין ג'יימס למאריץ' זה עלבון לאינטיליגנציה, ומי שמצפה שיבוא לפה איזה שחקן תותח ומוכח, בין אם לצד סופו, ובין אם במקומו, חיי בסרט

לגבי באראץ, סופו האכיל אותו מרורים במשך שנתיים. סנטר טוב, אבל לא בלבל של סופו. לורבק בכלל 4. בורוסיס סנטר מצוין, אבל העונה הזאת הוא מחרבן קוביות במילאנו. פרשיית הסמים גמרה אותו. קרסטיץ' ענק ולא יבוא לכאן, אבל סופו בהחלט אחד מהסנטרים הכי טובים באירופה, אולי בשורה אחת עם קרסטיץ'. אין טעם להשוות בין ג'יימס למאריץ', ג'יימס מלכתחילה לא בא הנה כדי להוביל את מכבי וסגנון המשחק שלו שונה, למאריץ' יש פוטנציאל עצום אבל מאז עונת פרטיזן הוא בדעיכה. סופו היה וצריך להישאר אופציה ראשונה, אם סופו עוזב מאריץ' בהחלט אופציה ראויה, בלאט יכול לפתח אותו יפה, אבל לפי דעתי הוא יהיה יקר מדי, למרות העונה האפרורית שלו, מה גם שאני לא בטוח לגבי תקופת החוזה שלו בפאו. הוא מסיים את החוזה? בלי שום קשר, סופו סנטר אדיר, ובמכבי חייבים לשמור עליו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 29 ינואר 2012, 11:04

מה שלא יהיה, מכבי צריכה לעשות מאמץ עילאי כדי להשאיר כאן את לנגפורד, סופו והנדריקס (לדעתי בסדר הזה), גם אם זה אומר שצריך לוותר על שחקן כזה או אחר, דוגמת מצ'באן, בורשטיין או שאייר. עם בסיס שכולל את לנגפורד, אליהו וסופו בחמישיה ואת פניני, אוחיון, בלו והנדריקס מהספסל, אפשר יהיה ליצור כאן המשכיות טובה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 29 ינואר 2012, 11:14

קודי כתב:מה שלא יהיה, מכבי צריכה לעשות מאמץ עילאי כדי להשאיר כאן את לנגפורד, סופו והנדריקס (לדעתי בסדר הזה), גם אם זה אומר שצריך לוותר על שחקן כזה או אחר, דוגמת מצ'באן, בורשטיין או שאייר. עם בסיס שכולל את לנגפורד, אליהו וסופו בחמישיה ואת פניני, אוחיון, בלו והנדריקס מהספסל, אפשר יהיה ליצור כאן המשכיות טובה.

חייבים לצרף לטריו הזה רכז איכותי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 29 ינואר 2012, 11:20

קובי כתב:
קודי כתב:מה שלא יהיה, מכבי צריכה לעשות מאמץ עילאי כדי להשאיר כאן את לנגפורד, סופו והנדריקס (לדעתי בסדר הזה), גם אם זה אומר שצריך לוותר על שחקן כזה או אחר, דוגמת מצ'באן, בורשטיין או שאייר. עם בסיס שכולל את לנגפורד, אליהו וסופו בחמישיה ואת פניני, אוחיון, בלו והנדריקס מהספסל, אפשר יהיה ליצור כאן המשכיות טובה.

חייבים לצרף לטריו הזה רכז איכותי.

אבל קודם כל צריך לשים יד על מה שיש כבר כאן. אחר כך נראה כמה כסף נשאר ולאיזו רמה של רכז. אי אפשר לצפות מבלאט כל שנה לבנות קבוצה חדשה מאפס ולהצליח איתה וזו הבעיה העיקרית של מכבי מאז השושלת הגדולה. כשיש ביד שחקן איכותי שמצליח להשתלב בקבוצה צריך להשאיר אותו ואחר כך לדאוג לשחקנים נוספים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי where is the love? » 29 ינואר 2012, 11:45

תראו בסך הכל סופו נמצא בתקופה לא טובה, יכול להיות שבמידה ויחזור לעצמו דברים יראו אחרת.
סופו הוא שחקן טוב מאוד ומתאים למכבי וגם חביב האוהדים אבל אני חושב שהרבה מדברים על החסרונות של סופו למשל שהוא לא יכול לשחק יותר מ-25 דקות במשחק, שלמדו אותו, וכדומה..
אבל צריך לזכור גם שאסור שתבנית המשחק של מכבי תהיה תלויה בסופו, זה גם המון לחץ עליו.
אני לא יודע מה יקרה עם מאצבן בעונה הבאה, אם הוא יבוא או לא, האם גיימס ישאר או לא?

אני חושב שמבחינה כלכלית עדיף למכבי להשאיר את סופו מאשר להביא מישהו אחר, כי היום כל הסנטרים הטובים עולים למעלה ממיליון דולר, אפילו הסנטר הגרמני הצעיר של סופוט ששכחתי את שמו , נדמה לי שאמרו כאן שמחירו מעל מיליון דולר או אפילו מיליון וחצי.
אני חושב שמכבי מתחילה כבר מעכשיו לתכנן את העונה הבאה, והחוזים להנדריקס סופו ולאנגפורד בהחלט אמורים לעודד, וחשוב שזה כבר מתחיל עכשיו, כי אולי בסוף העונה הם יהיו שווים יותר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי er79 » 29 ינואר 2012, 11:54

אני מסכים, סופו, הנדריקס ולנגפורד הם לחלוטין שלושת הזרים שחובה להשאיר, יתר הזרים מיותרים, בעיקר אם במקומם יביאו גארדים זרים איכותיים יותר. תלכיד של סופו, הנדריקס, לנגפורד, בלו, אליהו ופניני, עם חיזוק של לנדסברג, הלפרין, ועוד זר או שניים איכותיים (שלפחות אחד מהם רכז או קומבו גארד), יצרו המשכיות טובה ושדרוג לעומת השנה הנוכחית.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים