כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

הודעהעל ידי שחף » 27 ינואר 2012, 12:58

לאנגפורד לא 3 ביורוליג(הוא 1.92 מ'..) ובלו כבד יחסית.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ינואר 2012, 13:14

שחף כתב:לאנגפורד לא 3 ביורוליג(הוא 1.92 מ'..) ובלו כבד יחסית.

לאנגפורד בהחלט יכול ליהיות 3 באירופה. הוא 1.93, די חזק, אתלט מצוין, ועם ידיים ארוכות. יש לו בדיוק את אותם נתונים של רומיין סאטו, שהוא אחד הSF היותר טובים היום באירופה. הוא קצת נמוך יחסית, אבל באירופה זה ממש לא משנה. הסייז באירופה, בעמדות 2-3 בעיקר, שונה בהרבה מהNBA. אין לברונים ודוראנטים גבוהים וחזקים שיורידו אנדרסייזס כמו לאנגפורד לפסוט פעם אחר פעם, ואם הוא שמר את ווימס יוצא מהכלל (והוא היה השחקן ששמר את ווימס הכי הרבה מול ז'לגיריס, יותר מסמית'), אין בכלל בעיה שישחק בעמדה הזאת
סמית' גבוה ממנו ב3 ס"מ, וממש ממש לא מתקשה בעמדה 3, להיפך. אני בטוח שה3 ס"מ הזה לא יעשה את ההבדל
בלו הוא לא כבד. הוא שמר אתמול מצוין את מיקל ב2-3 פוזשנים. גם יצא לו מאצ' אפ מול אידסון פעם אחת, והוא שמר אותו מצוין. הוא מסתדר עם מספרי 3, הרבה יותר טוב מאשר מספרי 4 שחוגגים עליו פעם אחר פעם. אם סוארז לדוגמא, הוא הSF הפותח של ריאל, אחת מ4 הקבוצות החזקות ביבשת, אין סיבה שבלו לא יוכל ליהיות כזה, כי הוא לא נופל ממנו בכלום. גם לא בזריזות ועבודת רגליים
חוץ מזה, בלו לא צריך ליהיות שחקן של יותר מ10 דקות כ3, ועם מוסיפים לשם את לאנגפורד, פניני, וגם לאנדסברג שיקבל דקות לפי התפוקה שיתן, אני ממש לא רואה שום בעיה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 27 ינואר 2012, 13:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 27 ינואר 2012, 13:15

כששחקנים משחקים מחוץ לעמדה שלהם הם נראים פחות טוב. אני חושב שהבנו את זה מצויין עם מאצ'באן.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ינואר 2012, 13:19

אני חושב שלנגפורד ב3 זה נשק מטורף. אף sf ביורוליג לא יכול לעצור אותו(באופן כללי, אין הרבה שחקנים שיכולים לעצור אותו באחד על אחד)
גם בהגנה הוא לא אמור להתקשות. הוא אתלט אדיר ויש לו פלג גוף עליון חזק מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ינואר 2012, 13:19

שחף כתב:כששחקנים משחקים מחוץ לעמדה שלהם הם נראים פחות טוב. אני חושב שהבנו את זה מצויין עם מאצ'באן.

די נו.. מה אתה משווה בכלל. יש הבדל גדול בין העמדה 4 ל5 (למרות שמאצ'בן כן יכול לשחק 5 לפעמים)
אין שום הבדל באירופה בין עמדה 2 ל3. מה, אם הוא ישחק 3, הצעד הראשון שלו יהיה יותר איטי? הוא יקלע פחות טוב? 2 ו3 באירופה זה אותו דבר, רק הסייז ויכולת הובלת הכדור עושה את ההבדל בין העמדות האלה. אין ללאנגפורד שום בעיה לשחק 3. ממש ממש לא יהיה הבדל ביכולת שלו בין אם יהיה 2, ובין אם 3. הוא ישחק אותו דבר, ואם כבר יהיה לו יותר קל בגלל שישמרו עליו יותר שחקנים כבדים, שיהיה לו יותר קל לעבור אותם.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 ינואר 2012, 21:16

מה הבעיה לשחק עם קית' כ-3?
מקסימום מתאמים "הגנה מיוחדת" וגם לא בטוח, זה לא שהוא לא יכול לשמור על סאטו לדוגמא..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 27 ינואר 2012, 23:56

מישהו כאן שיחק כדורסל בקבוצה פעם ? עזבו קבוצה - בית ספר לכדורסל. לא זכור לי שלימדו אותנו מה זה סמול פורוורד. אני זוכר שהיו 2 חצאי פינות, אבל מה אני מבין ...

זה לא שסמול פורוורד היא המצאה אמריקאית, אבל לא צריך לעשות מזה תזה בהנדסה גנטית.

בקיצור, בואו נהיה פרקטיים: תשאלו את עצמכם שאלה אחרת - מה ההבדל בין אלן אנדרסון לקית' לאנגפורד. למה אחד יכול לשחק בעמדה 3 והשני ממש לא. אני לא מוצא את התשובה. אשמח לשמוע.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 ינואר 2012, 09:51

העמדות האמריקאיות מתייחסות הרבה יותר להגנה מלהתקפה.
'סמול פורוורד' זה פורוורד קטן, פשוטו כמשמעו- הוא חזק וגבוה כמו פורוורד אבל קטן מספיק כדי להתמודד עם גארדים זריזים.
לנגפורד קטן מדי כדי לשחק בעמדה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 28 ינואר 2012, 09:53

קובי כתב:מישהו כאן שיחק כדורסל בקבוצה פעם ? עזבו קבוצה - בית ספר לכדורסל. לא זכור לי שלימדו אותנו מה זה סמול פורוורד. אני זוכר שהיו 2 חצאי פינות, אבל מה אני מבין ...

בקיצור, בואו נהיה פרקטיים: תשאלו את עצמכם שאלה אחרת - מה ההבדל בין אלן אנדרסון לקית' לאנגפורד. למה אחד יכול לשחק בעמדה 3 והשני ממש לא. אני לא מוצא את התשובה. אשמח לשמוע.

נכון שהכדורסל השתנה בשנים האחרונות, אבל אנדרסון הוא 1.98 מ' עם גוף חזק מאוד. יש הבדל די משמעותי בינו לבין לאנגפורד. לאנגפורד גם יותר זריז מצד שני. הסמול היחיד ביורוליג שהוא בגובה של לאנגפורד הוא רומיין סאטו, שיש לו ידיים ענקיות ביחס לגובה שלו(11'6) וגוף סופר חזק, ככה שהוא נראה כמו 1.96 מ'.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 10:12

החציל האצטקי כתב:העמדות האמריקאיות מתייחסות הרבה יותר להגנה מלהתקפה.
'סמול פורוורד' זה פורוורד קטן, פשוטו כמשמעו- הוא חזק וגבוה כמו פורוורד אבל קטן מספיק כדי להתמודד עם גארדים זריזים.

באמריקה אולי יהיה לו קשה. באירופה ממש לא. הוא לא קטן. הוא יכול בכיף להסתדר. אני ממש לא רואה SF באירופה שיחגוג על הסייז של לאנגפורד
חוץ מזה, מה ההבדל באמת בינו לבין סמית' לדוגמא?? 3 ס"מ?? זה מה שיעשה את ההבדל? ורודי? שיחזור שנה הבאה לאירופה ייחשב לסווינגמן הטוב באירופה כנראה, וגם הוא גבוה מלאנגפורד ב3 ס"מ
כמו שקובי כתב, זה ממש לא הנדסה גנטית, ולאנגפורד ממש לא יתקשה בגלל סנטימטרים בודדים, תשאלו את סאטו, שבגובה של לאנגפורד, ושמר העונה את קירילנקו בצורה הטובה ביותר, וכפה עליו, לפחות ב3 הרבעים הראשונים, את משחקו הגרוע ביותר ביורוליג. גם ווימס נתן את משחקו הגרוע ביותר מול שמירה של לאנגפורד, וקצת של סמית'
כמו שהוא לא מתקשה עד עכשיו כשהוא שומר לפעמים על שחקנים בעמדה 3, הוא לא יתקשה גם שנה הבאה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 28 ינואר 2012, 10:17, נערך 3 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 10:14

שחף כתב:
קובי כתב:מישהו כאן שיחק כדורסל בקבוצה פעם ? עזבו קבוצה - בית ספר לכדורסל. לא זכור לי שלימדו אותנו מה זה סמול פורוורד. אני זוכר שהיו 2 חצאי פינות, אבל מה אני מבין ...

נכון שהכדורסל השתנה בשנים האחרונות, אבל אנדרסון הוא 1.98 מ' עם גוף חזק מאוד. יש הבדל די משמעותי בינו לבין לאנגפורד. לאנגפורד גם יותר זריז מצד שני. הסמול היחיד ביורוליג שהוא בגובה של לאנגפורד הוא רומיין סאטו, שיש לו ידיים ענקיות ביחס לגובה שלו(11'6) וגוף סופר חזק, ככה שהוא נראה כמו 1.96 מ'.

ללאנפורד יש גם ידיים ענקיות, ואני יכול להבטיח לך שה3-5 ס"מ ממש ממש לא יעשו את ההבדל.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ינואר 2012, 11:24

asafb96 כתב:

באמריקה אולי יהיה לו קשה. באירופה ממש לא. הוא לא קטן. הוא יכול בכיף להסתדר. אני ממש לא רואה SF באירופה שיחגוג על הסייז של לאנגפורד
חוץ מזה, מה ההבדל באמת בינו לבין סמית' לדוגמא?? 3 ס"מ?? זה מה שיעשה את ההבדל? ורודי? שיחזור שנה הבאה לאירופה ייחשב לסווינגמן הטוב באירופה כנראה, וגם הוא גבוה מלאנגפורד ב3 ס"מ
כמו שקובי כתב, זה ממש לא הנדסה גנטית, ולאנגפורד ממש לא יתקשה בגלל סנטימטרים בודדים, תשאלו את סאטו, שבגובה של לאנגפורד, ושמר העונה את קירילנקו בצורה הטובה ביותר, וכפה עליו, לפחות ב3 הרבעים הראשונים, את משחקו הגרוע ביותר ביורוליג. גם ווימס נתן את משחקו הגרוע ביותר מול שמירה של לאנגפורד, וקצת של סמית'
כמו שהוא לא מתקשה עד עכשיו כשהוא שומר לפעמים על שחקנים בעמדה 3, הוא לא יתקשה גם שנה הבאה

אני מסכים איתך בכללי, אבל אתה לא צריך לשנות פרטים בשביל לשכנע את הפורום..
ווימס נתן את משחקו הגרוע מול שמירה של סמית' וקצת של לאנגפורד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אורי » 28 ינואר 2012, 11:56

הלפרין לא שחקן שיוכל להשפיע מאוד על המשחק של מכבי. לטעמי יהיה סוג של פניני, שיום אחד דופק משחק גדול ויום אחר נעלם לחלוטין(עם זאת שקיים הבדל עיקרי שאף אחד לא ציפה לפני מספר שנים שפניני יגיע למה שיגיע בזמן שמהלפרין צופה להפוך לכוכב יורוליג).
שחקן מפוספס אין ספק.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 15:33

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אני מסכים איתך בכללי, אבל אתה לא צריך לשנות פרטים בשביל לשכנע את הפורום..
ווימס נתן את משחקו הגרוע מול שמירה של סמית' וקצת של לאנגפורד..

לא נכון. גם אני חשבתי כך בהתחלה, אבל שראיתי את השידור החוזר שמתי לב שהמאצ' אפ היה הרבה פעמים דווקא ווימס-לאנגפורד, גם בהתקפה של מכבי. סמית' גם שמר עליו, אבל שמר גם על כל החברה הליטאים
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ינואר 2012, 13:42

מכבי חושבים נכון: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14951.html
איזה בסיס אדיר זה כשיש לך את הלפרין, אליהו, מאצ'באן, לאנג', סופו והנדריקס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ינואר 2012, 14:42

הם צריכים להשאיר אותם כמה שיותר מהר ובמיוחד את לאנגפורד שאין לו ממש אהבה למכבי למרות שהתעודדתי מהציטוט שלו בכתבה
אם מכבי תשמור עליהם או אפילו רק על סופו ולאנגפורד יהיה למכבי בסיס אדיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 ינואר 2012, 15:53

rc4991 כתב:הם צריכים להשאיר אותם כמה שיותר מהר ובמיוחד את לאנגפורד שאין לו ממש אהבה למכבי למרות שהתעודדתי מהציטוט שלו בכתבה

למה אתה אומר את זה?
אני בטוחה שלאנגפורד לא מכביסט בנשמתו אבל אני בספק אם מישהו מהשחקנים כן(אולי פניני)..
לי אישית מספיק שהוא יעריך את המועדון וייהנה פה ובעקבות זה ירצה להישאר..מבחינתי לזר זה מעל ומעבר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ינואר 2012, 18:31

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:הם צריכים להשאיר אותם כמה שיותר מהר ובמיוחד את לאנגפורד שאין לו ממש אהבה למכבי למרות שהתעודדתי מהציטוט שלו בכתבה

למה אתה אומר את זה?
אני בטוחה שלאנגפורד לא מכביסט בנשמתו אבל אני בספק אם מישהו מהשחקנים כן(אולי פניני)..
לי אישית מספיק שהוא יעריך את המועדון וייהנה פה ובעקבות זה ירצה להישאר..מבחינתי לזר זה מעל ומעבר..

אני לא אומר שהוא לא אוהב את המועדון אבל הוא נראה לי כמו שחקן שבא למכבי בשביל לקבל חוזה מכובד אחרי זה בקבוצה בכירה(בניגוד לסופו שמעריך את התרומה של מכבי ושל האוהדים)ואני לא אומר שזה רע מצידו
הלוואי שאני טועה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ינואר 2012, 04:50

כל שחקן שיקבל הצעה גבוהה בהרבה ממה שמכבי מציעה לו ולא לוקח אותה צריך להיות קצת אידיוט....סך הכל מדובר בפרנסה של האנשים האלו ואני מבין אותם שהם רוצים להרוויח יותר אבל רק כשמדובר בהרבה יותר....
אני בטוח שגם לאנגפורד וגם סופו וגם ריץ' לא יעזבו בשביל 100-200 אלף יותר אבל בשביל סכומים שמתקרבים לפי שתיים הם פרייארים אם לא...
רואים שלאנג מאוד נהנה פה וסביר שיתן למכבי עדיפות אבל תלוי בסכומים כמובן....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 ינואר 2012, 14:06

לא ראיתי שמישהו פירסם אז...שמעון נפגש עם הסוכן של לאנגפורד ורשום שייפתח מו''מ גם עם בלו והלפרין, שינסו לצרף את לאנדסברג ושעוד לא החליטו אם להשאיר את שייר או לא..
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2505078
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים