דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 פברואר 2012, 14:22

מה אתם אומרים על וון וופר מהמג'יק?
מסיים חוזה, 1.96 אתלט, 40% מהשלוש, 7 נק' בפחות מרבע שעה של משחק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 פברואר 2012, 14:32

שחקן נ.ב.א וסקנד גארד נטו
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 04 פברואר 2012, 14:35

לשחקנים מהסוג של מיצוב אין סיכוי להצליח פה. היכולת האישית שלו לא מספיק טובה. קאחה בזמנו החתימו אותו ו-וויתרו עליו מהר מאוד. חפשו סמול פורוורדים אמריקאים.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 פברואר 2012, 14:55

אולימפיאקוס, לא קאחה.
הוא שיחק העונה בקרמונה וסחב אותם לרצפת הליגה האיטלקית, ד"א.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 04 פברואר 2012, 16:01

מיקוב שחקן יוצא מהכלל. אול אראונדר אמיתי
יש לו חוזה גם לשנה הבאה, אבל יש לו אופציה לצאת מהחוזה בסוף השנה הזאת.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 04 פברואר 2012, 16:37

LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על וון וופר מהמג'יק?
מסיים חוזה, 1.96 אתלט, 40% מהשלוש, 7 נק' בפחות מרבע שעה של משחק..

שהוא מתאים להיות רול פלייר בNBA אבל ממש לא מתאים להיות שחקן מוביל באירופה. חוץ מזה, הוא הד קייס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 04 פברואר 2012, 17:01

שחף כתב:לשחקנים מהסוג של מיצוב אין סיכוי להצליח פה. היכולת האישית שלו לא מספיק טובה. קאחה בזמנו החתימו אותו ו-וויתרו עליו מהר מאוד. חפשו סמול פורוורדים אמריקאים.

זה בדיוק מה שעושים תמיד. אבל אם רוצים להיות קצת יותר מקוריים אז אולי שווה לצאת מה שטאנץ הקבוע.

חוץ מזה, אולי שנה הבאה מכבי תצליח להחזיר את כספי... :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 04 פברואר 2012, 18:02

מה אתם אומרים ל דארווין קיצן של ראשון?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 04 פברואר 2012, 21:54

יוני, אתה מוזמן להיזכר ביאסיטיס. הוא בלי ספק שיפור על סמית' אבל לא זכור לי שהוא השאיר פה חותם גדול. אני אגב לוקח אותו בשתי ידיים לפני הדבר הזה שתקוע לנו 30 דקות בעמדת הסמול פורוורד.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 04 פברואר 2012, 22:01

שחף כתב:יוני, אתה מוזמן להיזכר ביאסיטיס. הוא בלי ספק שיפור על סמית' אבל לא זכור לי שהוא השאיר פה חותם גדול. אני אגב לוקח אותו בשתי ידיים לפני הדבר הזה שתקוע לנו 30 דקות בעמדת הסמול פורוורד.

בסדר. יש עוד כמה סמולים חוץ מיסאייטיס באירופה.
ד"א הכיוון הוא נכון. ליטאים או אקס יוגוסלבים. הם יודעים לייצר את החבר'ה האלה בגובה 2 מטר, עם קליעה, כדרור, הגנה וחוכמת משחק.
צריך רק למצוא אחד צערי ולתת לו הזדמנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 04 פברואר 2012, 22:37

לא נכון. העמדה הזאת באירופה נשלטת לחלוטין ע"י אמריקאים. צ'אק אידסון, פיט מייקל, אלן אנדרסון, אנתוני פארקר, מוריס אוואנס, ג'וש צ'ילדרס, דייויד ואנטרפול. בתווך יש לך את שישקאוסקאס ובודירוגה(וגם גלינארי וקירילנקו, אבל בשני המקרים אלה שחקני NBA רגילים שאין להם מה לחפש באירופה). שלא לדבר על זה שמכבי היא ממילא קבוצה יותר אמריקאית מטבעה. לשחקן כמו מיצ'וב יהיה קשה להשתלב פה. מכבי צריכה סקיל לבל מסויים מהזרים שלה ולאו דווקא משחק אול אראונד איכותי. אידסון הוא אולי היחיד שלא היה לו את זה. במקרה של הבחור כנראה שאם היה לו את זה הוא היה היום בקאחה לאבורל או בפאנאתנייקוס.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 07:06

אני הזכרתי פה את מיקוב כמה פעמים , לדעתי תחליף מצויין (מבחינת מה שהוא מביא לקבוצתיות ) לאיידסון . שחקן שהופך את אלו שלידו לטובים יותר ולא גונב את ההצגה יותר מידי , לא מספק יותר מידי היילייטס אבל סופר יעיל.
מה שכן הוא זקוק לכלים התקפיים מאוד ספציפיים לידו וצריך לראות את מי מכבי יחתימו לעמדות 1-2...בכל מקרה, את ויטוריה הוא עזב באמצע העונה ולא הצליח להשתלב כך שאי אפשר להתרשם מיזה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 05 פברואר 2012, 08:44

שחף כתב:לא נכון. העמדה הזאת באירופה נשלטת לחלוטין ע"י אמריקאים. צ'אק אידסון, פיט מייקל, אלן אנדרסון, אנתוני פארקר, מוריס אוואנס, ג'וש צ'ילדרס, דייויד ואנטרפול. בתווך יש לך את שישקאוסקאס ובודירוגה(וגם גלינארי וקירילנקו, אבל בשני המקרים אלה שחקני NBA רגילים שאין להם מה לחפש באירופה). שלא לדבר על זה שמכבי היא ממילא קבוצה יותר אמריקאית מטבעה. לשחקן כמו מיצ'וב יהיה קשה להשתלב פה. מכבי צריכה סקיל לבל מסויים מהזרים שלה ולאו דווקא משחק אול אראונד איכותי. אידסון הוא אולי היחיד שלא היה לו את זה. במקרה של הבחור כנראה שאם היה לו את זה הוא היה היום בקאחה לאבורל או בפאנאתנייקוס.

מה זה משנה מה תעודת הזהות של השחקן? אם הוא טוב, ומראה יכולת מצוינת, גם מול קבוצות טובות, לא צריכה ליהיות שום בעיה שיהיה מועמד. לפסול אותו רק בגלל שהוא "לא אמריקאי"?? מה זה משנה?
בקשר לשחקנים, יש לך גם את רודי פרנדדז, סאן אמטריו, בוגדנוביץ' שעוד יהיה סטאר אירופאי, ודוגמאות לא חסר...
אצל האמריקאים, אפשר לומר גם שפארקר, אוואנס, וצ'ילדרס הם שחקני NBA לכל דבר..
סך הכל, אני ממש לא חושב שצריך לפסול שחקן רק בגלל שהוא לא אמריקאי. נשמע לי די הזוי..
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 10:15

מה גם שמתוך הרשימה שהביא רק פארקר היה סיפור הצלחה . כל השאר חלקם היו טובים אבל לא הביאו את הקבוצה שלהם יותר מידי רחוק וחלקם היו סוג של כשלון...את איידסון אני לא כלכך מחשיב כאמריקאי בגלל שסיגנון המשחק שלו אירופאי לחלוטין . אותו דבר אפשר לומר על טראוויס האנסן ששיחק בסגנון אירופאי לחלוטין והיה הצלחה גדולה באירופה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 פברואר 2012, 11:03

גם אי אפשר להגיד שבודירוגה היה 3..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2012, 13:05

שחף כתב:לא נכון. העמדה הזאת באירופה נשלטת לחלוטין ע"י אמריקאים. צ'אק אידסון, פיט מייקל, אלן אנדרסון, אנתוני פארקר, מוריס אוואנס, ג'וש צ'ילדרס, דייויד ואנטרפול. בתווך יש לך את שישקאוסקאס ובודירוגה(וגם גלינארי וקירילנקו, אבל בשני המקרים אלה שחקני NBA רגילים שאין להם מה לחפש באירופה). שלא לדבר על זה שמכבי היא ממילא קבוצה יותר אמריקאית מטבעה. לשחקן כמו מיצ'וב יהיה קשה להשתלב פה. מכבי צריכה סקיל לבל מסויים מהזרים שלה ולאו דווקא משחק אול אראונד איכותי. אידסון הוא אולי היחיד שלא היה לו את זה. במקרה של הבחור כנראה שאם היה לו את זה הוא היה היום בקאחה לאבורל או בפאנאתנייקוס.

מעבר למה שהחברים האחרים ציינו, זה שמכבי היא קבוצה אמריקאית בקונספט שלה, לא אומר שזה דבר הכי נכון.
עובדה ששניים מהשחקנים המצליחים ביותר שלה ב-30 השנים האחרונות היו ניקו ושאראס - אירופאים (ליטאי ואקס יוגוסלבי).

מכבי פתחו את הראש עם מצ'באן ואני מאוד מקווה שבשנה הבאה הוא יחזור לכאן, ואני ממש לא נגד למצוא איזה פרוספקט צעיר במדינות המוזכרות
שימלא את עמדה 3, שהיא עמדה שבאמת אפשר לשחק איתה לכאן ולכאן, ולאו דווקא מחייבת כוכב גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 פברואר 2012, 14:27

MTA2311 כתב:גם אי אפשר להגיד שבודירוגה היה 3..

האאא? :?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 פברואר 2012, 14:53

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:גם אי אפשר להגיד שבודירוגה היה 3..

האאא? :?

מבחינתי הוא היה רכז לא פחות מאלה שזה הטייטל שלהם כי הם נמוכים ממנו ב20 סנטימטר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 פברואר 2012, 14:54

jol9 כתב:

מעבר למה שהחברים האחרים ציינו, זה שמכבי היא קבוצה אמריקאית בקונספט שלה, לא אומר שזה דבר הכי נכון.
עובדה ששניים מהשחקנים המצליחים ביותר שלה ב-30 השנים האחרונות היו ניקו ושאראס - אירופאים (ליטאי ואקס יוגוסלבי).

מכבי פתחו את הראש עם מצ'באן ואני מאוד מקווה שבשנה הבאה הוא יחזור לכאן, ואני ממש לא נגד למצוא איזה פרוספקט צעיר במדינות המוזכרות
שימלא את עמדה 3, שהיא עמדה שבאמת אפשר לשחק איתה לכאן ולכאן, ולאו דווקא מחייבת כוכב גדול.

אפשר להוסיף גם את סופו שהוא אירופאי שמצליח במכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2012, 14:58

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

אפשר להוסיף גם את סופו שהוא אירופאי שמצליח במכבי.

נכון מאוד, אם כי עדיין קצת בעייתי לקטלג אותו כאחד השחקנים הכי מצליחים של מכבי בעשורים האחרונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־34 אורחים