המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על וון וופר מהמג'יק?
מסיים חוזה, 1.96 אתלט, 40% מהשלוש, 7 נק' בפחות מרבע שעה של משחק..
שחף כתב:לשחקנים מהסוג של מיצוב אין סיכוי להצליח פה. היכולת האישית שלו לא מספיק טובה. קאחה בזמנו החתימו אותו ו-וויתרו עליו מהר מאוד. חפשו סמול פורוורדים אמריקאים.
שחף כתב:יוני, אתה מוזמן להיזכר ביאסיטיס. הוא בלי ספק שיפור על סמית' אבל לא זכור לי שהוא השאיר פה חותם גדול. אני אגב לוקח אותו בשתי ידיים לפני הדבר הזה שתקוע לנו 30 דקות בעמדת הסמול פורוורד.
שחף כתב:לא נכון. העמדה הזאת באירופה נשלטת לחלוטין ע"י אמריקאים. צ'אק אידסון, פיט מייקל, אלן אנדרסון, אנתוני פארקר, מוריס אוואנס, ג'וש צ'ילדרס, דייויד ואנטרפול. בתווך יש לך את שישקאוסקאס ובודירוגה(וגם גלינארי וקירילנקו, אבל בשני המקרים אלה שחקני NBA רגילים שאין להם מה לחפש באירופה). שלא לדבר על זה שמכבי היא ממילא קבוצה יותר אמריקאית מטבעה. לשחקן כמו מיצ'וב יהיה קשה להשתלב פה. מכבי צריכה סקיל לבל מסויים מהזרים שלה ולאו דווקא משחק אול אראונד איכותי. אידסון הוא אולי היחיד שלא היה לו את זה. במקרה של הבחור כנראה שאם היה לו את זה הוא היה היום בקאחה לאבורל או בפאנאתנייקוס.
שחף כתב:לא נכון. העמדה הזאת באירופה נשלטת לחלוטין ע"י אמריקאים. צ'אק אידסון, פיט מייקל, אלן אנדרסון, אנתוני פארקר, מוריס אוואנס, ג'וש צ'ילדרס, דייויד ואנטרפול. בתווך יש לך את שישקאוסקאס ובודירוגה(וגם גלינארי וקירילנקו, אבל בשני המקרים אלה שחקני NBA רגילים שאין להם מה לחפש באירופה). שלא לדבר על זה שמכבי היא ממילא קבוצה יותר אמריקאית מטבעה. לשחקן כמו מיצ'וב יהיה קשה להשתלב פה. מכבי צריכה סקיל לבל מסויים מהזרים שלה ולאו דווקא משחק אול אראונד איכותי. אידסון הוא אולי היחיד שלא היה לו את זה. במקרה של הבחור כנראה שאם היה לו את זה הוא היה היום בקאחה לאבורל או בפאנאתנייקוס.
חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:גם אי אפשר להגיד שבודירוגה היה 3..
האאא?
jol9 כתב:שחף כתב:לא נכון. העמדה הזאת באירופה נשלטת לחלוטין ע"י אמריקאים. צ'אק אידסון, פיט מייקל, אלן אנדרסון, אנתוני פארקר, מוריס אוואנס, ג'וש צ'ילדרס, דייויד ואנטרפול. בתווך יש לך את שישקאוסקאס ובודירוגה(וגם גלינארי וקירילנקו, אבל בשני המקרים אלה שחקני NBA רגילים שאין להם מה לחפש באירופה). שלא לדבר על זה שמכבי היא ממילא קבוצה יותר אמריקאית מטבעה. לשחקן כמו מיצ'וב יהיה קשה להשתלב פה. מכבי צריכה סקיל לבל מסויים מהזרים שלה ולאו דווקא משחק אול אראונד איכותי. אידסון הוא אולי היחיד שלא היה לו את זה. במקרה של הבחור כנראה שאם היה לו את זה הוא היה היום בקאחה לאבורל או בפאנאתנייקוס.
מעבר למה שהחברים האחרים ציינו, זה שמכבי היא קבוצה אמריקאית בקונספט שלה, לא אומר שזה דבר הכי נכון.
עובדה ששניים מהשחקנים המצליחים ביותר שלה ב-30 השנים האחרונות היו ניקו ושאראס - אירופאים (ליטאי ואקס יוגוסלבי).
מכבי פתחו את הראש עם מצ'באן ואני מאוד מקווה שבשנה הבאה הוא יחזור לכאן, ואני ממש לא נגד למצוא איזה פרוספקט צעיר במדינות המוזכרות
שימלא את עמדה 3, שהיא עמדה שבאמת אפשר לשחק איתה לכאן ולכאן, ולאו דווקא מחייבת כוכב גדול.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:שחף כתב:לא נכון. העמדה הזאת באירופה נשלטת לחלוטין ע"י אמריקאים. צ'אק אידסון, פיט מייקל, אלן אנדרסון, אנתוני פארקר, מוריס אוואנס, ג'וש צ'ילדרס, דייויד ואנטרפול. בתווך יש לך את שישקאוסקאס ובודירוגה(וגם גלינארי וקירילנקו, אבל בשני המקרים אלה שחקני NBA רגילים שאין להם מה לחפש באירופה). שלא לדבר על זה שמכבי היא ממילא קבוצה יותר אמריקאית מטבעה. לשחקן כמו מיצ'וב יהיה קשה להשתלב פה. מכבי צריכה סקיל לבל מסויים מהזרים שלה ולאו דווקא משחק אול אראונד איכותי. אידסון הוא אולי היחיד שלא היה לו את זה. במקרה של הבחור כנראה שאם היה לו את זה הוא היה היום בקאחה לאבורל או בפאנאתנייקוס.
מעבר למה שהחברים האחרים ציינו, זה שמכבי היא קבוצה אמריקאית בקונספט שלה, לא אומר שזה דבר הכי נכון.
עובדה ששניים מהשחקנים המצליחים ביותר שלה ב-30 השנים האחרונות היו ניקו ושאראס - אירופאים (ליטאי ואקס יוגוסלבי).
מכבי פתחו את הראש עם מצ'באן ואני מאוד מקווה שבשנה הבאה הוא יחזור לכאן, ואני ממש לא נגד למצוא איזה פרוספקט צעיר במדינות המוזכרות
שימלא את עמדה 3, שהיא עמדה שבאמת אפשר לשחק איתה לכאן ולכאן, ולאו דווקא מחייבת כוכב גדול.
אפשר להוסיף גם את סופו שהוא אירופאי שמצליח במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], Jazzman, refael, גל גל, מרסר ו־39 אורחים