Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:הוא הגיע כמחליף של רודי, ורודי שנה הבאה יחזור. קארול, פוצ'יוס וסוארז כבר חתומים שם, והוא מסיים חוזה, כך שסביר מאוד שהוא לא ימשיך שם. הוא גם תופס מקום של אמריקאי (מותר להם 2). יכול ליהיות שם מעניין, אם כי אני לא חושב שצריך להביא SF זר במידה ולאנגפורד נשאר
סינגלר ולאנגפורד כל כך שונים במשחק שלהם..
לאנגפורד אידיאלי ל-2 וסינגלר אידיאלי ל-3 באירופה..
זה לא משנה שהם שונים. לאנגפורד יכול להסתדר כ3 לפרקים, וגם הראה את זה. חסרים לו כמה סנטימטרים, אבל הוא פיזי, הוא אתלטי, ובעל ידיים ארוכות. מבחינת נתונים, הוא לא נופל משחקן כמו רודי לדוגמא, שאמור ליהיות אחד הSF הטובים באירופה, אולי הטוב שבהם, שנה הבאה שיחזור לריאל. חוץ ממנו, יהיו עוד את לאנדסברג (במידה ויגיע), פניני, ובלו. נראה לי בסדר גמור, ואני לא חושב שכדאי להביא עוד זר, ולשלם עוד סכום כסף לא מבוטל (מה שיכול להפריע להחזיק את הקוו הקדמי שכולנו רוצים לראות)
''יכול להסתדר כ-3 לפרקים''..וואלה, אני רוצה ללכת כל העונה עם שחקן שיכול להסתדר כ-3 ''לפרקים''..
לאנדסברג אתה לא יודע מה ייצא ממנו עם כל הכבוד למה שהוא נותן(וכבר לא נתן הרבה זמן)בחיפה ובלו משחק רוב הזמן ב-4..
לא מבינה את הקומבינות האלה..צריך 3 אמיתי וזהו..אני מעדיפה את לאנגפורד ב-3 שנה הבאה ושיבוא זר אחר ב-2 במידה ולא מצליחים למצוא סמול אמיתי? כן, אבל אם יש סמול אמיתי אז למה לשים את לאנגפורד ב-3?
את לא הולכת כל העונה לשחק עם "3 לפרקים", כי זה עמדה שבנויה על יותר משחקן אחד.
עם כל העבוד, כדורסל זה לא ממש רובוטים ומשחקי מנג'ר שמחלקים בהם דקות עם מחשבון, ולא כל קבוצה מחזיקה 2 שחקנים שמשלימים אחד את השני בכל עמדה, כל אחד עם סייז מושלם לעמדתו.. זה לא עובד ככה, ואם צריך לעשות "קומבינה", כדי לסדר מצב שבוא יש פחות זר, יותר זול (שכאמור יאפשר להחזיק קוו קדמי חזק), ועדיין קבוצה איכותית, אני ממש לא רואה בעיה
אף אחד לא יודע מה יהיה עם לאנדסברג, כמו שלא ידענו מה יהיה עם פארגו, ופרקינס, וכו'... אין לי ממש כח לחזור שוב לדיונים המיותרים וחסרי הסוף האלה
בלו משחק לרוב 4, אבל הוא מתקשה בעמדה הזאת, ועם החזרה של מאצ'בן, הוא צריך לשחק גם כ3, אולי אפילו בעיקר כ3.
חוץ מזה, לאנגפורד-לאנדסברג-פניני-בלו. זה באמת יכול ליהיות יותר גרוע מהעונה הזאת עם סמית', בורשטיין בזמן האחרון, ופניני בכושר זוועה?? ובכל זאת אנחנו מסתדרים.
אנשים פה קצת יותר מדי אידיאליסטים. אי אפשר במגבלות התקציב של מכבי להביא גם את זה, גם את זה, לשמור על סגל עמוק ואיכותי, לשמור על הבסיס כמו שכולם רוצים, ועוד להחזיק מספר סביר של זרים. שצריך להתפשר ולהמר פה ושם, אז צריך לעשות את זה, כי אנחנו עדיין לא בארסה שיכולה להביא כמה זרים שהם רוצים, ומסוגלים להביא את מיקל ואיידסון על עמדה אחת, ובכל זאת להחזיק בסגל מפלצתי