אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 19:52

שחף כתב:עוד שם לפנקס- קייל סינגלר(פורוורד, 2.04 מ') לא יודע אם יהיה רלוונטי כי הוא בריאל, אבל אין לו חוזה לעונה הבאה. פורוורד ורסטילי, חכם מאוד, מבין את המשחק מצויין, יד נפץ מחוץ לקשת, ריבאונדר טוב ומוסר לא רע. יכול להיות התאמה נהדרת ליד לאנגפורד בעונה הבאה.

לא יודעת מה קרה לו..אחרי הגמר של המכללות כולם אמרו שהוא ייבחר סיבוב ראשון בדראפט ובסוף נבחר רק סיבוב שני..אם איכשהו ריאל לא ירצו אותו ויהיה אפשרי להביא אותו הוא באמת שחקן נפלא..אני אוהבת אותו עוד מהימים שהוא שייר ונולן סמית' הרכיבו שלישייה רצחנית בדיוק..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 19:56

הוא הגיע כמחליף של רודי, ורודי שנה הבאה יחזור. קארול, פוצ'יוס וסוארז כבר חתומים שם, והוא מסיים חוזה, כך שסביר מאוד שהוא לא ימשיך שם. הוא גם תופס מקום של אמריקאי (מותר להם 2). יכול ליהיות שם מעניין, אם כי אני לא חושב שצריך להביא SF זר במידה ולאנגפורד נשאר
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2012, 20:06

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:עוד שם לפנקס- קייל סינגלר(פורוורד, 2.04 מ') לא יודע אם יהיה רלוונטי כי הוא בריאל, אבל אין לו חוזה לעונה הבאה. פורוורד ורסטילי, חכם מאוד, מבין את המשחק מצויין, יד נפץ מחוץ לקשת, ריבאונדר טוב ומוסר לא רע. יכול להיות התאמה נהדרת ליד לאנגפורד בעונה הבאה.

לא יודעת מה קרה לו..אחרי הגמר של המכללות כולם אמרו שהוא ייבחר סיבוב ראשון בדראפט ובסוף נבחר רק סיבוב שני..אם איכשהו ריאל לא ירצו אותו ויהיה אפשרי להביא אותו הוא באמת שחקן נפלא..אני אוהבת אותו עוד מהימים שהוא שייר ונולן סמית' הרכיבו שלישייה רצחנית בדיוק..

כן. אני מאמין שהוא לא יהיה יקר משמעותית מסמית'. מה שכן, דאונס הזה בהחלט הפייבוריט שלי, לא רק בגלל הדאנקים א-לה-בלייק גריפין. קצת מזכיר את יאן וסלי, רק נראה הרבה יותר מוכשר בשליטה בכדור ובקליעה מבחוץ. מי שמנתר ככה יש לו גם פוטנציאל הגנתי עצום לשמור על כמה עמדות, משהו שבלאט מאוד מאוד אוהב ובניגוד לסמית' הוא לא נגר מבחוץ.
אני מהמר שאחד מהם לובש צהוב בסוף הקיץ הזה כי דייויד חולה על סמול פורוורדים לבנים שכאלה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 20:07

asafb96 כתב:הוא הגיע כמחליף של רודי, ורודי שנה הבאה יחזור. קארול, פוצ'יוס וסוארז כבר חתומים שם, והוא מסיים חוזה, כך שסביר מאוד שהוא לא ימשיך שם. הוא גם תופס מקום של אמריקאי (מותר להם 2). יכול ליהיות שם מעניין, אם כי אני לא חושב שצריך להביא SF זר במידה ולאנגפורד נשאר

סינגלר ולאנגפורד כל כך שונים במשחק שלהם..
לאנגפורד אידיאלי ל-2 וסינגלר אידיאלי ל-3 באירופה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2012, 20:07

בברצלונה אגב כבר התחילו לדבר על דאונס? שנדע אם בכלל יש סיכוי.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 20:10

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:הוא הגיע כמחליף של רודי, ורודי שנה הבאה יחזור. קארול, פוצ'יוס וסוארז כבר חתומים שם, והוא מסיים חוזה, כך שסביר מאוד שהוא לא ימשיך שם. הוא גם תופס מקום של אמריקאי (מותר להם 2). יכול ליהיות שם מעניין, אם כי אני לא חושב שצריך להביא SF זר במידה ולאנגפורד נשאר

זה לא משנה שהם שונים. לאנגפורד יכול להסתדר כ3 לפרקים, וגם הראה את זה. חסרים לו כמה סנטימטרים, אבל הוא פיזי, הוא אתלטי, ובעל ידיים ארוכות. מבחינת נתונים, הוא לא נופל משחקן כמו רודי לדוגמא, שאמור ליהיות אחד הSF הטובים באירופה, אולי הטוב שבהם, שנה הבאה שיחזור לריאל. חוץ ממנו, יהיו עוד את לאנדסברג (במידה ויגיע), פניני, ובלו. נראה לי בסדר גמור, ואני לא חושב שכדאי להביא עוד זר, ולשלם עוד סכום כסף לא מבוטל (מה שיכול להפריע להחזיק את הקוו הקדמי שכולנו רוצים לראות)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 20:13

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה לא משנה שהם שונים. לאנגפורד יכול להסתדר כ3 לפרקים, וגם הראה את זה. חסרים לו כמה סנטימטרים, אבל הוא פיזי, הוא אתלטי, ובעל ידיים ארוכות. מבחינת נתונים, הוא לא נופל משחקן כמו רודי לדוגמא, שאמור ליהיות אחד הSF הטובים באירופה, אולי הטוב שבהם, שנה הבאה שיחזור לריאל. חוץ ממנו, יהיו עוד את לאנדסברג (במידה ויגיע), פניני, ובלו. נראה לי בסדר גמור, ואני לא חושב שכדאי להביא עוד זר, ולשלם עוד סכום כסף לא מבוטל (מה שיכול להפריע להחזיק את הקוו הקדמי שכולנו רוצים לראות)

''יכול להסתדר כ-3 לפרקים''..וואלה, אני רוצה ללכת כל העונה עם שחקן שיכול להסתדר כ-3 ''לפרקים''..
לאנדסברג אתה לא יודע מה ייצא ממנו עם כל הכבוד למה שהוא נותן(וכבר לא נתן הרבה זמן)בחיפה ובלו משחק רוב הזמן ב-4..
לא מבינה את הקומבינות האלה..צריך 3 אמיתי וזהו..אני מעדיפה את לאנגפורד ב-3 שנה הבאה ושיבוא זר אחר ב-2 במידה ולא מצליחים למצוא סמול אמיתי? כן, אבל אם יש סמול אמיתי אז למה לשים את לאנגפורד ב-3?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2012, 20:15

ללאנגפורד ביורוליג היה יותר קשה כשהעבירו עליו שחקן בעמדה 3. ראינו את זה מול סוני ווימס ואינגלס. מעבר לזה שהגנתית זה מאצ' אפ פחות טוב ובלאט רוצה סמול שיכול לתרום בריבאונד ובעוד כמה דברים. עדיף שישאר בעמדה 2.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 20:19

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

''יכול להסתדר כ-3 לפרקים''..וואלה, אני רוצה ללכת כל העונה עם שחקן שיכול להסתדר כ-3 ''לפרקים''..
לאנדסברג אתה לא יודע מה ייצא ממנו עם כל הכבוד למה שהוא נותן(וכבר לא נתן הרבה זמן)בחיפה ובלו משחק רוב הזמן ב-4..
לא מבינה את הקומבינות האלה..צריך 3 אמיתי וזהו..אני מעדיפה את לאנגפורד ב-3 שנה הבאה ושיבוא זר אחר ב-2 במידה ולא מצליחים למצוא סמול אמיתי? כן, אבל אם יש סמול אמיתי אז למה לשים את לאנגפורד ב-3?

את לא הולכת כל העונה לשחק עם "3 לפרקים", כי זה עמדה שבנויה על יותר משחקן אחד.
עם כל העבוד, כדורסל זה לא ממש רובוטים ומשחקי מנג'ר שמחלקים בהם דקות עם מחשבון, ולא כל קבוצה מחזיקה 2 שחקנים שמשלימים אחד את השני בכל עמדה, כל אחד עם סייז מושלם לעמדתו.. זה לא עובד ככה, ואם צריך לעשות "קומבינה", כדי לסדר מצב שבוא יש פחות זר, יותר זול (שכאמור יאפשר להחזיק קוו קדמי חזק), ועדיין קבוצה איכותית, אני ממש לא רואה בעיה
אף אחד לא יודע מה יהיה עם לאנדסברג, כמו שלא ידענו מה יהיה עם פארגו, ופרקינס, וכו'... אין לי ממש כח לחזור שוב לדיונים המיותרים וחסרי הסוף האלה
בלו משחק לרוב 4, אבל הוא מתקשה בעמדה הזאת, ועם החזרה של מאצ'בן, הוא צריך לשחק גם כ3, אולי אפילו בעיקר כ3.
חוץ מזה, לאנגפורד-לאנדסברג-פניני-בלו. זה באמת יכול ליהיות יותר גרוע מהעונה הזאת עם סמית', בורשטיין בזמן האחרון, ופניני בכושר זוועה?? ובכל זאת אנחנו מסתדרים.
אנשים פה קצת יותר מדי אידיאליסטים. אי אפשר במגבלות התקציב של מכבי להביא גם את זה, גם את זה, לשמור על סגל עמוק ואיכותי, לשמור על הבסיס כמו שכולם רוצים, ועוד להחזיק מספר סביר של זרים. שצריך להתפשר ולהמר פה ושם, אז צריך לעשות את זה, כי אנחנו עדיין לא בארסה שיכולה להביא כמה זרים שהם רוצים, ומסוגלים להביא את מיקל ואיידסון על עמדה אחת, ובכל זאת להחזיק בסגל מפלצתי
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 20:24

אתה לא יודע מה יהיה עם מצ'באן..יש כמה כתבות שאמרו שאולי הוא שוב לא יהיה בקבוצה הבאה אם הנדריקס ובלו יחתמו על חוזים חדשים..
בלי מצ'באן,פאפאס ומאלט יש לך מקום לשלושה זרים..אם לאנגפורד נשאר גם בקבוצה וגם בעמדה 2 מה הבעיה להביא רכז זר ו-3 טבעי? אפשר לחשוב איזה פנטנזיונרים אנחנו שאנחנו מעיזים לבקש משהו כזה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 20:25

שחף כתב:ללאנגפורד ביורוליג היה יותר קשה כשהעבירו עליו שחקן בעמדה 3. ראינו את זה מול סוני ווימס ואינגלס. מעבר לזה שהגנתית זה מאצ' אפ פחות טוב ובלאט רוצה סמול שיכול לתרום בריבאונד ובעוד כמה דברים. עדיף שישאר בעמדה 2.

לא נכון.
קודם כל, מול ז'אלגיריס הוא לא שיחק 3 בכלל, אבל שמר בהגנה את ווימס, בעיקר בהתחלה (בלאט שם את סמית' על הגארדים הליטאים). לאנגפורד עשה עבודה מצוינת ב2 צידי המגרש, כולל הגנה מצוינת על ווימס
התקשה מול אינגלס? אם 17 נקודות ב58% מהשדה זה התקשה, אני מת לראות אותו משחק טוב
לאנגפורד ריבאונדר בכלל לא רע (לוקח 4 בטופ 16), והראה לא פעם שהוא כן יכול לשמור מספרי 3
אנשים יותר מדי מקובעים, בגלל שחסרים לו כמה סנטימטרים. כדורסל זה משחק של ריצה, קפיצה, אתלטיות ודינמיות, ולא מדידת גובה. הסנטימטרים האלה ממש לא מפריעים. תשאלו את הנדריקס שחסם את באראץ ושרמנידי לא מעט פעמים, שגובהים ממנו ב13 ס"מ בלי יותר מדי בעיות
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2012, 20:29

כמה מתוך ה-17 נקלעו על אינגלס? פסקוואל העלה אותו ברבע השני וללאנגפורד היה יותר קשה לעבור אותו. לגבי ווימס, אני יכול להגיד לך בוודאות שלאנגפורד לא קלע מולו.
זה באופן יחסי כי לאנגפורד הוא עדיין אחד החודרים הטובים ביבשת.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 20:30

Holiday_Armadillo כתב:אתה לא יודע מה יהיה עם מצ'באן..יש כמה כתבות שאמרו שאולי הוא שוב לא יהיה בקבוצה הבאה אם הנדריקס ובלו יחתמו על חוזים חדשים..
בלי מצ'באן,פאפאס ומאלט יש לך מקום לשלושה זרים..אם לאנגפורד נשאר גם בקבוצה וגם בעמדה 2 מה הבעיה להביא רכז זר ו-3 טבעי? אפשר לחשוב איזה פנטנזיונרים אנחנו שאנחנו מעיזים לבקש משהו כזה..

זה לא ככה. ממש לא
מכבי ככל הנראה לא תמשיך באדריאטית, ואני ממש ממש לא רואה מצב שמכבי שוב לא רושמת 2-3 זרים כל שבוע, כי שחקנים יבואו בכושר רע מאוד וחסרי חדות למשחקי יורוליג. 6-7 זרים זה לא אידיאלי במגבלות 4 הזרים. כך שאם מאצ'בן יחזור (זה רק אם כן... אני מעדיף בהרבה שהוא יחזור ונוותר על 3 "טהור" זר), יחד עם סופו, הנדריקס/זר אחר, לאנגפורד, ורכז זר, יש לנו כבר 5. לדעתי זה די מספיק. עם 6 זרים 2 לא ירשמו כל שבוע, ויוכל אפילו להיווצר מצב של שחקנים שלא יהיו רשומים למשחקים, כי יש למכבי לא מעט חוזים חתומים לשנה הבאה
העניין ב"פנטזיה", זה שאי אפשר גם להביא כל כך הרבה זרים, ויחד עם זאת לשמור שחקנים בכושר טוב וחדים ליורוליג, כי כאמור 2 לא ירשמו, וגם לשלם סכומים כאלה (כי שחקן כזה ממש לא הולך ליהיות זול), ועדיין להשאיר כסף להשארת לאנגפורד, סופו, ריץ' ומאצ'בן, ועוד להביא את הלפרין ורכז זר. יש גבול לתקציב של מכבי, ודי ברור שמכבי תצטרך להתפשר איפשהו. אני אישית מעדיף שזה יהיה בעמדה 3, ולא בעמדות הפנים או בעמדת הרכז
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 20:33

נראה לך שמכבי ירשמו 5 זרים? 4? מכבי לא בונים קבוצה לליגה ולא יעשו חשבון לליגה..מכבי קודם כל בונים קבוצה ליורוליג וימשיכו לרשום רק 4 שחקנים לליגה הישראלית..
בעונות של באסטון,וויצ'יץ',פארקר ושאראס הזרים רבו על מי לא יירשם למשחק ליגה ולא להפך..מה גם שאין לך מושג מה יהיה עם האדריאטית..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 20:39

שחף כתב:כמה מתוך ה-17 נקלעו על אינגלס? פסקוואל העלה אותו ברבע השני וללאנגפורד היה יותר קשה לעבור אותו. לגבי ווימס, אני יכול להגיד לך בוודאות שלאנגפורד לא קלע מולו.
זה באופן יחסי כי לאנגפורד הוא עדיין אחד החודרים הטובים ביבשת.

על מה אתה מדבר? לאנגפורד ממש ממש לא התקשה מול אינגלס. אינגלס שיחק 2 רוב המשחק, ולאנגפורד חגג. גם אם הוא עלה ברבע השני, לאנגפורד נתקל בשמירה לא פחות קשה, שאידסון ומיקל פתחו יחד, ובכל זאת עשה מה שרצה
לאנגפורד לא קלע מולו כי לעומת מכבי, המאמן של ז'אלגיריס לא הציב אותו על לאנגפורד כמעט בכלל.
לאנגפורד לא מתקשה מול מספרי 3 באירופה. אין כמעט הבדל בין העמדות האלה.
עברנו את הדיון הזה, וזה ניהיה די מתיש. מתייחסים פה להבדלים בין העמדות האלה באירופה כאל תורה מסיני... שמגיעים למגרש משחקים כדורסל, ולא מסתכלים מה כתוב על הנייר. לא מסתכלים על זה שלאנגפורד נמוך מX בY ס"מ, כי במשחק זה לא משפיע ולא מפריע כמעט בכלל. זה לא הבדלים תהומיים. עמדות 2 ו3 באירופה כמעט זהות
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 17 פברואר 2012, 20:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 20:42

Holiday_Armadillo כתב:נראה לך שמכבי ירשמו 5 זרים? 4? מכבי לא בונים קבוצה לליגה ולא יעשו חשבון לליגה..מכבי קודם כל בונים קבוצה ליורוליג וימשיכו לרשום רק 4 שחקנים לליגה הישראלית..
בעונות של באסטון,וויצ'יץ',פארקר ושאראס הזרים רבו על מי לא יירשם למשחק ליגה ולא להפך..מה גם שאין לך מושג מה יהיה עם האדריאטית..

5 זרים לטעמי זה מספיק
תני לי את באסטון, פארקר, וויצ'יץ' ושאראס, ואני מוכן שהשחקנים לא ישחקו בכלל ולא יתאמנו בכלל. שיבואו מצידי לשחק ביום חמישי ויקחו שבוע חופש. אין באמת מה להשוות... שחקנים צריכים לשחק ולהישאר בכושר וליהיות חדים
חוץ מזה, יש את אוחיון, בורשטיין ופניני חתומים (וזה בהנחה שישאילו את שאייר או ישחררו אותו). אם מביאים גם את לאנדסברג, הלפרין, משאירים את לאנגפורד, ומביאים זר, יש 7 זרים. עוד SF זר יגרום ל13 שחקנים בסגל
(שוב, זה רק הנחות שהלפרין ולאנדסברג יגיעו, ולאנגפורד ישאר, אבל הנחות די סבירות)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 20:45

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נראה לך שמכבי ירשמו 5 זרים? 4? מכבי לא בונים קבוצה לליגה ולא יעשו חשבון לליגה..מכבי קודם כל בונים קבוצה ליורוליג וימשיכו לרשום רק 4 שחקנים לליגה הישראלית..

5 זרים לטעמי זה מספיק
תני לי את באסטון, פארקר, וויצ'יץ' ושאראס, ואני מוכן שהשחקנים לא ישחקו בכלל ולא יתאמנו בכלל. שיבואו מצידי לשחק ביום חמישי ויקחו שבוע חופש. אין באמת מה להשוות... שחקנים צריכים לשחק ולהישאר בכושר וליהיות חדים
חוץ מזה, יש את אוחיון, בורשטיין ופניני חתומים (וזה בהנחה שישאילו את שאייר או ישחררו אותו). אם מביאים גם את לאנדסברג, הלפרין, משאירים את לאנגפורד, ומביאים זר, יש 7 זרים. עוד SF זר יגרום ל13 שחקנים בסגל
(שוב, זה רק הנחות שהלפרין ולאנדסברג יגיעו, אבל הנחות די סבירות)

כרגע מאלה שבטוח לא נשארים זה מאלט ופאפאלוקאס כשאתה גם לא יודע אם מצ'באן יחזור, במצב כרגע עם כל הזרים שיש עכשיו(כולל הנדריקס)יש למכבי 4 זרים..היא תביא לפחות עוד שניים(סמול ורכז)אם לא עוד שלושה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 20:52

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

5 זרים לטעמי זה מספיק
(שוב, זה רק הנחות שהלפרין ולאנדסברג יגיעו, אבל הנחות די סבירות)

כרגע מאלה שבטוח לא נשארים זה מאלט ופאפאלוקאס כשאתה גם לא יודע אם מצ'באן יחזור, במצב כרגע עם כל הזרים שיש עכשיו(כולל הנדריקס)יש למכבי 4 זרים..היא תביא לפחות עוד שניים(סמול ורכז)אם לא עוד שלושה..

נחיה ונראה... אני לא חושב שצריך להסתכל ולהשוות את שנה הבאה לשנה הזאת. יש את האדריאטית, הייתה את השביתה, ההברזות... זה עולם אחר אפשר לומר
לטעמי לא צריך להחזיק יותר מ5 זרים. זה יהיה מיותר ויבזבז תקציב שעלול לבוא על חשבון שחקנים חשובים יותר בהרבה. אני מעדיף שישקיעו יותר ברכז טוב, ובהשארת הבסיס הקיים, מאשר יביאו SF כזה או אחר, והשאר ילך פחות טוב, כי בהחלט אפשר להסתדר בלי SF זר. יש למכבי מספיק שחקנים טובים כדי לסגור יופי את העמדה הזאת
חוץ מזה, דבר שלא מזכירים, אם לאנגפורד ישחק אך ורק כ2, הלפרין ימעט מאוד לראות מגרש, וזה לא צריך לקרות. הלפרין צריך ליהיות שחקן של סביב ה20-25 דקות, ועם לאנגפורד שמשחק אך ורק כ2 זה לא יכול לקרות. לטעמי הוא יכול וצריך לשחק גם לצד לאנגפורד לפרקים. את השאר בהחלט אפשר לסגור עם רול פליירס שיביאו ריווח וקליעה מהעמדה הזאת, שיהיו פניני ובלו, וה"הימור" לאנדסברג
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 20:55

אני בכלל לא חושבת שהלפרין צריך לבוא אבל זה כבר דיון אחר וטחון לא פחות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 14:03

עוד סנטר רלוונטי: רפאל האטשמייר הברזיליאי, עם עונה של 13.8 ו-6.8 בליגה הספרדית. סנטר אמיתי, חזק מאוד, אתלט טוב, יד מחצי מרחק ומהשלוש(0.5 שלשה למשחק), פיק אנד רול טוב. בהחלט יכול להיות רלוונטי.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים