דיוויד בלו שוקל לפרוש מכדורסל בגיל 32

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דיוויד בלו שוקל לפרוש מכדורסל בגיל 32

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 פברואר 2012, 10:15

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: דיוויד בלו שוקל לפרוש מכדורסל בגיל 32

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 10:26

לא שהידיעה הזאת משמחת במיוחד, אבל זה יכול לפתור חלק מהבעיות של הקבוצה לקראת העונה הבאה(מאצ'באן...). אני חולה על בלו והוא חתיכת ווינר ככה שזה מאוד מפתיע, בייחוד לפורוורד שלא מבוסס על אתלטיות ויש לו עוד לפחות 3-4 שנים לתת ברמות האלה. אם זה יקרה, זה סולל את דרכו של הלפרין חזרה.
שחף

הודעהעל ידי Chen » 18 פברואר 2012, 10:44

יכול להיות שיש לזה קשר ל3 המסגרות שיש העונה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי er79 » 18 פברואר 2012, 10:58

חבל, יש לו עוד 2-3 טובות לתת. מצד אחד זה אכן יפתור את בעיית מצ'באן, מצד שני בלו הוא נכס משמעותי למכבי, ובמידה והוא עוזב ומילאן ישחק, מכבי חייבת שיהיה לה פיור שוטר, אם לא מעמדת הפורוורד אז מעמדת הגארד.
er79

הודעהעל ידי MaccabiTA » 18 פברואר 2012, 11:16

בדיוק כמו שכבר אמרו פה, גם לי עלו 2 דברים לראש כשראיתי את זה- מצד אחד יש לו עוד מה לתת ברמות הגבוהות לעוד כמה עונות, מצד שני פרישה שלו מפנה מקום למילאן וזה די פותר את הבעיה איתו. מה שבטוח, זה בא בהפתעה. 
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 פברואר 2012, 11:26

האמת, שמבחינתו מדובר בשיקול נכון.
הוא זכה כמעט בכל תואר אפשרי באירופה, הוא הרוויח הרבה כסף והוא עדיין נמצא בשיא. אין טיימינג טוב יותר עבור שחקן לפרוש.
מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.

אגב, גם הקפטן יחגוג בקרוב 32. יש מצב שהוא ילך בעקבות בלו?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אבי » 18 פברואר 2012, 11:26

פרישה של בלו הופכת את שוק השחקנים הישראלים לעוד יותר דל ומשופע בשחקנים תת בינונים.
שבהנהלת מכבי יעשו חושבים טוב, אם הם מתכוונים להישאר בליגה שדורשת מהם להתבסס על אותם ישראלים ומאפשרת להם לשתף רק 4 זרים.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Lirca » 18 פברואר 2012, 11:57

אם זה יקרה אז לדעתי הקלעי שמכבי יכולה להכשיר ולטפח במקומו הוא דווקא ג'ון שייר. גם ישראלי, גם בעל יד לא רעה בכלל ואולי אף יהיה יותר מגוון מבלו. אני גם מאמין שהשנה הראשונה שלו במכבי כבר מחשלת אותו ובעונה הבאה, אם יישאר, כבר ישתלב מההתחלה.

בקשר לבלו עצמו, זו לא הידיעה הכי טובה לפתוח איתה את היום אבל אין מה לעשות. אם זה רצונו של השחקן חייבים לכבד את זה. בואו נגיד שלעומתנו יש הרבה אנשים בכדורסל הישראלי שהם די שמחים (זוכרים היטב איך הוא היה תופר קבוצות פעם אחר פעם עם 4-5 שלשות בראש).
Lirca

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 פברואר 2012, 12:05

Lirca כתב:אם זה יקרה אז לדעתי הקלעי שמכבי יכולה להכשיר ולטפח במקומו הוא דווקא ג'ון שייר. גם ישראלי, גם בעל יד לא רעה בכלל ואולי אף יהיה יותר מגוון מבלו. אני גם מאמין שהשנה הראשונה שלו במכבי כבר מחשלת אותו ובעונה הבאה, אם יישאר, כבר ישתלב מההתחלה.

כשבלו היה בגילו של שאייר הוא כבר היה עם שנתיים של נסיון ביורוליג, אליפות יורוליג אחת והצגה יוצאת מן הכלל בפיינל-פור (זה של היורוליג).
שאף אחד לא ישלה את עצמו; משאייר לא הולך לצאת שחקן גדול ואפילו לא בינוני. היד שלו ויכולת הקליעה שלו נחותות בהרבה מאילו של בלו והוא גם רחוק מלהיות שחקן מגוון. אני בספק די גדול אם מכבי בכלל תשאיר אותו כאן בעונה הבאה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2012, 15:45

חביב אורנג'ד כתב:מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.

דווקא תחשוב על זה ככה, פאפאלוקאס,מאלט ובלו הולכים בזמן שהלפרין,מצ'באן וזר מגיעים..זה בעצם אותה כמות זרים ואותה כמות ישראלים..פשוט לא באותן עמדות..

אם תשימו לב גם,זה לא העניין של 3 ליגות כי הוא אומר ''החיים שלי בארה''ב''..הוא רוצה להיות בלוס אנג'לס(איפה שהוא גר)ולעבוד שם..מה שאומר שזה לא שהוא פורש ונכנס לתפקיד ניהולי\מקצועי כזה או אחר במכבי..הוא פורש ועוזב את הארץ..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 18 פברואר 2012, 16:07

הייתי ממתין לקיץ, כדי לראות שזה באמת סופי. דווקא בלו דיבר השנה על כמה הוא רוצה להשתפר כשחקן ולהיות שחקן הגנתי טוב יותר, הטוב ביותר במכבי. כעת, יכול להיות שמדובר בהרהורי ליבו, נוכח העונה הכ"כ עמוסה הזו שהוא עובר בקבוצה.

בלו הוא כח אש חשובה מאוד במכבי ת"א ושחקן שיכול לתפקד בליגה הישראלית בשלוש העמדות 3 עד 5. הוא ווינר והוכיח את עצמו במעמדים הכי גדולים בצהוב כחול.

כפי שאמרתי, נוכח גזרות הקופלייה מחד ומנגד, ההחלטה של מכבי להישאר בליגה הישראלית ויחד עם זאת, כקבוצה שהכינוי - ה'קבוצה של המדינה' הולך לפניה, היא חייבת לחמש את עצמה, תמיד, בישראלים הטובים ביותר בשוק.
עזיבה של בלו, רק תחזק את הצורך של מכבי להתחזק בגזרת הכחול לבן ואם בכחול לבן (ואולי קצת ארה"ב) עסקינן, אז אין ראויים יותר מלהשתייך לסגל של מכבי, כהלפרין ולאנדסברג.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 פברואר 2012, 16:32

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.

דווקא תחשוב על זה ככה, פאפאלוקאס,מאלט ובלו הולכים בזמן שהלפרין,מצ'באן וזר מגיעים..זה בעצם אותה כמות זרים ואותה כמות ישראלים..פשוט לא באותן עמדות..

וזאת בדיוק הבעיה.
שבעה זרים זה הרבה יותר מדי, במיוחד לאור העובדה שבעונה הבאה מכבי לא תשתתף בליגה האדריאטית.
מכבי צריכה 4-5 זרים וזהו. להושיב מדי משחק שני שחקנים על לבוש אזרחי, זה דבר שיפגע בקבוצה הן בליגה המקומית והן ביורוליג.
עם שבעה זרים, מכבי תצטרך להושיב שלושה מהם בחוץ וזה כבר הרבה יותר מדי.

ההחלטה של בלו (אם היא אמיתית) לא נראת קשורה בכלל להשתתפות בשלושה מפעלים. אני לא יודע מהיכן הועלתה הספקולציה הזו. די מצוץ מן האצבע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2012, 16:42

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

וזאת בדיוק הבעיה.
שבעה זרים זה הרבה יותר מדי, במיוחד לאור העובדה שבעונה הבאה מכבי לא תשתתף בליגה האדריאטית.
מכבי צריכה 4-5 זרים וזהו. להושיב מדי משחק שני שחקנים על לבוש אזרחי, זה דבר שיפגע בקבוצה הן בליגה המקומית והן ביורוליג.
עם שבעה זרים, מכבי תצטרך להושיב שלושה מהם בחוץ וזה כבר הרבה יותר מדי.

ההחלטה של בלו (אם היא אמיתית) לא נראת קשורה בכלל להשתתפות בשלושה מפעלים. אני לא יודע מהיכן הועלתה הספקולציה הזו. די מצוץ מן האצבע.

אתם לא יכולים להמשיך להגיד ''מכבי לא תמשיך בליגה האדריאטית'' כשאנחנו לא יודעים מה יקרה..
נכון,מצד אחד יש כאלה שאומרים ששנה הבאה יהיו רק שתי מסגרות מצד שני יש כאלה שאומרים שהם ימשיכו באדריאטית והם לא ''אורחים לרגע''..אי אפשר לקחת את האי-השתתפות של מכבי באדריאטית כעובדה..לפחות לא כרגע..
חוץ מזה שאי אפשר לדעת כרגע אם מכבי יחתימו 6 או 7 זרים..בכל מקרה שני המספרים מקובלים עליי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 18 פברואר 2012, 17:21

אי אפשר לדעת מה באמת יקרה עם בלו בסיום העונה, הכל יכול להיות , זה שהוא שוקל פרישה זה לא אומר שזה יקרה, אבל למרות הכל אם זה רצונו של השחקן אז כמובן לכבד אותו, אני רק מקווה שבמידה ויפרוש יהיה משחק לקראת סיום העונה שמכבי יוכלו להודות לו ולהעניק לו את הלב שהוא תמיד העניק לנו וכמובן איזה קליפ מרגש !
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 18 פברואר 2012, 17:58

אולי זה לטובה.
אם כל החיבה לבלו, זה לוקסוס גדול מדי למכבי להחזיק שני ישראלים התקפיים על אותה העמדה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MaccabiTA » 18 פברואר 2012, 18:50

felix_r כתב:אולי זה לטובה.
אם כל החיבה לבלו, זה לוקסוס גדול מדי למכבי להחזיק שני ישראלים התקפיים על אותה העמדה.

במיוחד כשזה מה שמחזיק את מאצ'בן בחוץ
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי felix_r » 18 פברואר 2012, 19:08

MaccabiTA כתב:
felix_r כתב:אולי זה לטובה.

במיוחד כשזה מה שמחזיק את מאצ'בן בחוץ

עם קשר למאצ'בן ובלי קשר אליו. גם אם לא היה את מאצ'בן, זה עדיין היה לרעת מכבי להחזיק שני מספרי 4 שאף אחד מהם לא יכול לתת הגנה כמו שצריך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2012, 21:24

חביב אורנג'ד כתב:האמת, שמבחינתו מדובר בשיקול נכון.
הוא זכה כמעט בכל תואר אפשרי באירופה, הוא הרוויח הרבה כסף והוא עדיין נמצא בשיא. אין טיימינג טוב יותר עבור שחקן לפרוש.
מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.

אגב, גם הקפטן יחגוג בקרוב 32. יש מצב שהוא ילך בעקבות בלו?

אני חושב שהפריבילגיה לפרוש בשיא, שמורה לכוכבי על. בלו הוא שחקן מצויין אבל לא כוכב על, ולכן פרישה שלו עכשיו או בעוד 3-4 שנים,
זה לא כזה משנה.

מה שכן, אני מאמין שניתן לשכנע אותו לשנות את ההחלטה, אבל זה ידרוש את מה שדורש גם סופו וזה פחות טיסות ופחות משחקים.

לגבי בעיית מצ'באן - לא צריך שבלו יפרוש בשביל לפתור את הבעיה. זה פשוט ככה - ליאור ומצ'באן הם שחקני העתיד, ובלו הוא רול פלייר.
הוא יכול לשחק מצויין בליגה, ולתת דקות איכותיות גם ביורוליג, לכשיצטרכו אותו בעמדות 3-4. בלו תמיד מצליח למצוא את הדקות שלו, ולכן אני לא דואג לו בקטע הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2012, 21:31

חביב אורנג'ד כתב:
Lirca כתב:אם זה יקרה אז לדעתי הקלעי שמכבי יכולה להכשיר ולטפח במקומו הוא דווקא ג'ון שייר. גם ישראלי, גם בעל יד לא רעה בכלל ואולי אף יהיה יותר מגוון מבלו. אני גם מאמין שהשנה הראשונה שלו במכבי כבר מחשלת אותו ובעונה הבאה, אם יישאר, כבר ישתלב מההתחלה.

כשבלו היה בגילו של שאייר הוא כבר היה עם שנתיים של נסיון ביורוליג, אליפות יורוליג אחת והצגה יוצאת מן הכלל בפיינל-פור (זה של היורוליג).
שאף אחד לא ישלה את עצמו; משאייר לא הולך לצאת שחקן גדול ואפילו לא בינוני. היד שלו ויכולת הקליעה שלו נחותות בהרבה מאילו של בלו והוא גם רחוק מלהיות שחקן מגוון. אני בספק די גדול אם מכבי בכלל תשאיר אותו כאן בעונה הבאה.

צודק לחלוטין. ההשוואה הזאת מופרכת מיסודה.
אולי בעוד כך וכך שנים, ועדיין פשוט לא נראה לי.

לשאייר אין אפילו אלפית מהביטחון העצמי של בלו. עד כדי כך, שהוא נכנס ומחטיא צעד וחצי חופשי, זורק איירבולים משלוש, ולא תורם בכלום פרט מלעמוד בצד ולחכות
לאיזה כדור מקרי שיגיע אליו.

הוא סה"כ יכול להיות שחקן סביר בליגה שלנו ובאדריאטית, אבל לא כזה שמכבי חייבת להחזיק אצלה, ובטח לא בשכר שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 פברואר 2012, 05:58

דווקא כשבלו נמצא בעונה אחת הכי טובות שלו הוא שוקל פרישה ? מוזר....
בכל מקרה זה פותח למכבי חלון הזדמנויות לשדרג את הקוו הקידמי שנה הבאה .
מילאן במקום בלו , הנדריקס , סופו , אליהו , סנטר צעיר במקום ג'יימס....
מה שכן , אם חוק ארבעת הזרים ימשיך בקופליג הייתי שוקל לעבור לשחק רק באדריאטית ולעזוב את הליגה בארץ .
עכשיו אחרי מה שאמר ג'ורדי לא נראה לי שתיהיה למכבי בעיה לעשות את המהלך הזה ולא רק שזו ליגה יותר טובה ומעניינת היא גם הרבה יותר מתחשבת במכבי ובצרכים המיוחדים שלה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Jack55 ו־16 אורחים