המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Lirca כתב:אם זה יקרה אז לדעתי הקלעי שמכבי יכולה להכשיר ולטפח במקומו הוא דווקא ג'ון שייר. גם ישראלי, גם בעל יד לא רעה בכלל ואולי אף יהיה יותר מגוון מבלו. אני גם מאמין שהשנה הראשונה שלו במכבי כבר מחשלת אותו ובעונה הבאה, אם יישאר, כבר ישתלב מההתחלה.
חביב אורנג'ד כתב:מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.
דווקא תחשוב על זה ככה, פאפאלוקאס,מאלט ובלו הולכים בזמן שהלפרין,מצ'באן וזר מגיעים..זה בעצם אותה כמות זרים ואותה כמות ישראלים..פשוט לא באותן עמדות..
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.
דווקא תחשוב על זה ככה, פאפאלוקאס,מאלט ובלו הולכים בזמן שהלפרין,מצ'באן וזר מגיעים..זה בעצם אותה כמות זרים ואותה כמות ישראלים..פשוט לא באותן עמדות..
וזאת בדיוק הבעיה.
שבעה זרים זה הרבה יותר מדי, במיוחד לאור העובדה שבעונה הבאה מכבי לא תשתתף בליגה האדריאטית.
מכבי צריכה 4-5 זרים וזהו. להושיב מדי משחק שני שחקנים על לבוש אזרחי, זה דבר שיפגע בקבוצה הן בליגה המקומית והן ביורוליג.
עם שבעה זרים, מכבי תצטרך להושיב שלושה מהם בחוץ וזה כבר הרבה יותר מדי.
ההחלטה של בלו (אם היא אמיתית) לא נראת קשורה בכלל להשתתפות בשלושה מפעלים. אני לא יודע מהיכן הועלתה הספקולציה הזו. די מצוץ מן האצבע.
felix_r כתב:אולי זה לטובה.
אם כל החיבה לבלו, זה לוקסוס גדול מדי למכבי להחזיק שני ישראלים התקפיים על אותה העמדה.
MaccabiTA כתב:felix_r כתב:אולי זה לטובה.
אם כל החיבה לבלו, זה לוקסוס גדול מדי למכבי להחזיק שני ישראלים התקפיים על אותה העמדה.
במיוחד כשזה מה שמחזיק את מאצ'בן בחוץ
חביב אורנג'ד כתב:האמת, שמבחינתו מדובר בשיקול נכון.
הוא זכה כמעט בכל תואר אפשרי באירופה, הוא הרוויח הרבה כסף והוא עדיין נמצא בשיא. אין טיימינג טוב יותר עבור שחקן לפרוש.
מבחינת מכבי, מדובר בחדשות לא טובות במיוחד. מכבי ככל הנראה תצטרך להביא במקום בלו שחקן זר ובכך תחרוג ממגבלת הזרים של הליגה בעונה הבאה.
אגב, גם הקפטן יחגוג בקרוב 32. יש מצב שהוא ילך בעקבות בלו?
חביב אורנג'ד כתב:Lirca כתב:אם זה יקרה אז לדעתי הקלעי שמכבי יכולה להכשיר ולטפח במקומו הוא דווקא ג'ון שייר. גם ישראלי, גם בעל יד לא רעה בכלל ואולי אף יהיה יותר מגוון מבלו. אני גם מאמין שהשנה הראשונה שלו במכבי כבר מחשלת אותו ובעונה הבאה, אם יישאר, כבר ישתלב מההתחלה.
כשבלו היה בגילו של שאייר הוא כבר היה עם שנתיים של נסיון ביורוליג, אליפות יורוליג אחת והצגה יוצאת מן הכלל בפיינל-פור (זה של היורוליג).
שאף אחד לא ישלה את עצמו; משאייר לא הולך לצאת שחקן גדול ואפילו לא בינוני. היד שלו ויכולת הקליעה שלו נחותות בהרבה מאילו של בלו והוא גם רחוק מלהיות שחקן מגוון. אני בספק די גדול אם מכבי בכלל תשאיר אותו כאן בעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים