המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לגרינוולד הייתה תקופה שכל שחקן שהוא עשה עליו כתבה ביום חמישי כמה הוא חרא, היה דופק הצגה
Holiday_Armadillo כתב:לגרינוולד הייתה תקופה שכל שחקן שהוא עשה עליו כתבה ביום חמישי כמה הוא חרא, היה דופק הצגה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לגרינוולד הייתה תקופה שכל שחקן שהוא עשה עליו כתבה ביום חמישי כמה הוא חרא, היה דופק הצגה
הוא חי?
felix_r כתב:הוא היה טוב, כמו רוב השחקנים ששיחקו אתמול. לא היה הרבה התנגדות על קו השלוש
my man כתב:טוז'ה, לא באמת מלהיב אותך המשחק מול נועלת הטבלה נכון?
toja27 כתב:my man כתב:טוז'ה, לא באמת מלהיב אותך המשחק מול נועלת הטבלה נכון?
זאת בכלל לא הנקודה. וגם כשהוא טוב במשחקים נגד קבוצות טובות יותר הוא לא קיבל קרדיט אז אין מה לעלות את נושא רמת הקבוצה שמכבי שיחקה מולה.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:my man כתב:טוז'ה, לא באמת מלהיב אותך המשחק מול נועלת הטבלה נכון?
זאת בכלל לא הנקודה. וגם כשהוא טוב במשחקים נגד קבוצות טובות יותר הוא לא קיבל קרדיט אז אין מה לעלות את נושא רמת הקבוצה שמכבי שיחקה מולה.
בסדר, וכשהוא רע אתה לא כותב פה שהוא רע. וכשגאודלוק טוב אתה לא כותב שהוא טוב.
נראה לי שכבר הבנו שאין אובייקטיביות ולא יכולה להיות.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:my man כתב:טוז'ה, לא באמת מלהיב אותך המשחק מול נועלת הטבלה נכון?
בסדר, וכשהוא רע אתה לא כותב פה שהוא רע. וכשגאודלוק טוב אתה לא כותב שהוא טוב.
נראה לי שכבר הבנו שאין אובייקטיביות ולא יכולה להיות.
בוא אני אגיד לך משהו על הנושא הזה. אם לא היה כאן בפורום קונצנזוס בפורום שגאודלוק הוא מלך העולם ,ש" המסכן" נקלע לסיטואציה רעה עבורו שהוא משחק עם חבורה של "נגרים" לטענתכם כמו סילי למשל, וזה כל חטאו, היית שומע ממני הרבה פחות על גאודלוק ואם היה רגע שחשבתי שסילי רע הייתי מציין זאת. כיוון שזה לא המצב, התפקיד של "מרשיעו " של גאודלוק נפל עלי בלעדית ולאחרונה הצטרף גם שועל. והתפקיד של סנגור של סילי גם נופל עלי- כיוון שאין כאן כאלו יותר מדי חוץ ממני. אז אני מרגיש שבהינתן המצב הקיים, קצת קשה לי לשמור יותר על אובייקטיביות מהאחרים.
מעבר לזה, שגם במשחקים שלכאורה גאודלוק טוב, אני מזהה שמה שטוב בשבילו לא טוב בשביל הקבוצה. ולכן משחק שאתה תגדיר טוב, לא טוב בשיפוט שלי. סילי , גם כשהוא רע, וללא ספק היו רגעים פחות טובים שלו (אם כי הרגעים שבהם היה טוב עולים על אלו שלא היה טוב), עדיין עוזר לקבוצה באספקטים אחרים . אפילו כשהוא לא עשה הרבה כמו במשחק נגד ירושלים, הוא לא מכריח שום דבר, הוא קופץ על כדורים אבודים , הוא מוסר לשחקן הפנוי פעם אחר פעם אז בשיפוט שלי הוא עושה טוב לקבוצה.
שועל כתב:סילי סבבה, אבל אני חושב שכולנו מסכימים שהוא לא יכול להיות 2 פותח, וכל זמן שיש לנו את סילבן או ישראלי אחר בעמדה שלו זה לא רלוונטי.
אני לא חושב שהמונח אהבה או שנאה קשור לעניין, לפחות לא כשזה נוגע אליי. זו שאלה של יכולת ושל מנטליות של כל שחקן ועלות מול תועלת.
toja27 כתב:שועל כתב:סילי סבבה, אבל אני חושב שכולנו מסכימים שהוא לא יכול להיות 2 פותח, וכל זמן שיש לנו את סילבן או ישראלי אחר בעמדה שלו זה לא רלוונטי.
אני לא חושב שהמונח אהבה או שנאה קשור לעניין, לפחות לא כשזה נוגע אליי. זו שאלה של יכולת ושל מנטליות של כל שחקן ועלות מול תועלת.
אז איך אתה מעריך את היכולות של סילי, ברמה המקצועית, מנטלית וחברתית בעלות של 400 אלף דולר?
מנקודת מבטי, הוא העסקה הכי טובה של מכבי העונה.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:סילי סבבה, אבל אני חושב שכולנו מסכימים שהוא לא יכול להיות 2 פותח, וכל זמן שיש לנו את סילבן או ישראלי אחר בעמדה שלו זה לא רלוונטי.
אז איך אתה מעריך את היכולות של סילי, ברמה המקצועית, מנטלית וחברתית בעלות של 400 אלף דולר?
הוא חביב, הוא לא פלופ כמו אחרים שהגיעו לכאן במחירו, אבל בהחלט גם לא הברקה גדולה. השאלה היא האם יש מקום ל3 שחקנים בעמדה הזו, בזמן שבעמדה 1 אנחנו תקועים עם 2 רכזים ישראלים. לדעתי הוא לא שווה את זה, זה כסף שיכול ללכת לעמדות אחרות ולסגל מאוזן יותר.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:סילי סבבה, אבל אני חושב שכולנו מסכימים שהוא לא יכול להיות 2 פותח, וכל זמן שיש לנו את סילבן או ישראלי אחר בעמדה שלו זה לא רלוונטי.
הוא חביב, הוא לא פלופ כמו אחרים שהגיעו לכאן במחירו, אבל בהחלט גם לא הברקה גדולה. השאלה היא האם יש מקום ל3 שחקנים בעמדה הזו, בזמן שבעמדה 1 אנחנו תקועים עם 2 רכזים ישראלים. לדעתי הוא לא שווה את זה, זה כסף שיכול ללכת לעמדות אחרות ולסגל מאוזן יותר.
אז אולי הגיע הזמן להיפרד מאדון סילבן לאנדסברג? מה גם שהוא לא מרוצה ממעמדו במכבי. איך זה בתור תוכנית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים