די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה - עדכון: שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2016, 16:32

לגרינוולד הייתה תקופה שכל שחקן שהוא עשה עליו כתבה ביום חמישי כמה הוא חרא, היה דופק הצגה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 01 דצמבר 2016, 16:35

Holiday_Armadillo כתב:לגרינוולד הייתה תקופה שכל שחקן שהוא עשה עליו כתבה ביום חמישי כמה הוא חרא, היה דופק הצגה

לא יעבוד עם מקל.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי felix_r » 01 דצמבר 2016, 16:42

נראה לי שמרוב המחמאות די ג'יי סילי יפצע כבר בדקה החמישית של המשחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 דצמבר 2016, 17:05

Holiday_Armadillo כתב:לגרינוולד הייתה תקופה שכל שחקן שהוא עשה עליו כתבה ביום חמישי כמה הוא חרא, היה דופק הצגה

הוא חי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2016, 17:11

LIAV10 כתב:

הוא חי?

כנראה הוא ממש נכנס לדמות של מוני
שחקן אופי מה שנקרא

אה, והומו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 20 פברואר 2017, 19:55

לא רוצה להיות קטנוני , לא יצא לי לראות את המשחק אתמול ,וכשעברתי על תרד המשחק , לא מצאתי אחד שהזכיר את השם שלו אתמול כל המשחק. הסתכלתי בסטטיסטיקה של המשחק ומצאתי:
די. ג'י סילי- 34 דק', 75% מה-2, 71% מה-3, 100%-מהעונשין, 3 ריבאונדים, 3 חטיפות, 28 נקודות מדד, 24 +/- והכי גבוה בקבוצה.

אז אם כבר דיברו על לתת קרדיט לשחקנים בתרד של ויקטור ראד, יש אחד כזה בקבוצה, שמעבר לתפוקה המקצועית שלו שהוא נותן לקבוצה בד"כ שהוא כן מקבל את ההזדמנות, גם לא עושה דרמות, לא מעליב חברים לקבוצה, תמיד נותן את הכל בשני הצדדים והזר הכי זול העונה (ביחד עם ראד). ובאופן עיקבי זוכה להתעלמות של רוב חברי הפורום פעם אחר פעם.

את התרד שלו מצאתי בעמוד 7 של הפורום.

כל הכבוד לך די. ג'י סילי - אתה השחקן הכי גבר בקבוצה הזאת ביחד עם אייברסון, אחד השחקנים המקצוענים והמחוייבים שיש לנו כאן העונה. המשך כך בכל מקום שתמצא את עצמך- אתה שחקן נהדר שכל קבוצה תרוויח אם תשחק בשבילה :heart
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 20 פברואר 2017, 20:04

הוא היה טוב, כמו רוב השחקנים ששיחקו אתמול. לא היה הרבה התנגדות על קו השלוש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 20 פברואר 2017, 20:05

טוז'ה, לא באמת מלהיב אותך המשחק מול נועלת הטבלה נכון?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 20 פברואר 2017, 20:10

felix_r כתב:הוא היה טוב, כמו רוב השחקנים ששיחקו אתמול. לא היה הרבה התנגדות על קו השלוש

רק שהוא אפילו לא צויין בתרד המשחק אפילו פעם אחת בניגוד לשחקנים האחרים ! התעלמות מוחלטת ומגמתית ממנו כל העונה. אם זה אדון גאודלוק, כבר היו עפים לבבות והשתחוויות באוויר. זה מכעיס האמת.
והוא קולע מבחוץ טוב לאורך כל העונה, אגב לא מעט פעמים גם במצבים קריטיים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי arel123 » 20 פברואר 2017, 20:12

באמת שהוא אחלה שחקן, גם ביורוליג הוא עושה את העבודה שלו כמחליף בצורה טובה מאוד
אני אוהב אותו
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי toja27 » 20 פברואר 2017, 20:12

my man כתב:טוז'ה, לא באמת מלהיב אותך המשחק מול נועלת הטבלה נכון?

זאת בכלל לא הנקודה. וגם כשהוא טוב במשחקים נגד קבוצות טובות יותר הוא לא קיבל קרדיט אז אין מה לעלות את נושא רמת הקבוצה שמכבי שיחקה מולה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 פברואר 2017, 20:16

toja27 כתב:

זאת בכלל לא הנקודה. וגם כשהוא טוב במשחקים נגד קבוצות טובות יותר הוא לא קיבל קרדיט אז אין מה לעלות את נושא רמת הקבוצה שמכבי שיחקה מולה.

בסדר, וכשהוא רע אתה לא כותב פה שהוא רע. וכשגאודלוק טוב אתה לא כותב שהוא טוב.

נראה לי שכבר הבנו שאין אובייקטיביות ולא יכולה להיות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 20 פברואר 2017, 20:20

משיקולים עדתיים, אני מחבב אותו. וכעיקרון, אני סבבה אם ישאר בעונה הבאה, כי הוא בסדר גמור. אבל צריך לקבל משמעותית פחות דקות
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 20 פברואר 2017, 20:40

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

בוא אני אגיד לך משהו על הנושא הזה. אם לא היה כאן בפורום קונצנזוס בפורום שגאודלוק הוא מלך העולם ,ש" המסכן" נקלע לסיטואציה רעה עבורו שהוא משחק עם חבורה של "נגרים" לטענתכם כמו סילי למשל, וזה כל חטאו, היית שומע ממני הרבה פחות על גאודלוק ואם היה רגע שחשבתי שסילי רע הייתי מציין זאת. כיוון שזה לא המצב, התפקיד של "מרשיעו " של גאודלוק נפל עלי בלעדית ולאחרונה הצטרף גם שועל. והתפקיד של סנגור של סילי גם נופל עלי- כיוון שאין כאן כאלו יותר מדי חוץ ממני. אז אני מרגיש שבהינתן המצב הקיים, קצת קשה לי לשמור יותר על אובייקטיביות מהאחרים.

מעבר לזה, שגם במשחקים שלכאורה גאודלוק טוב, אני מזהה שמה שטוב בשבילו לא טוב בשביל הקבוצה. ולכן משחק שאתה תגדיר טוב, לא טוב בשיפוט שלי. סילי , גם כשהוא רע, וללא ספק היו רגעים פחות טובים שלו (אם כי הרגעים שבהם היה טוב עולים על אלו שלא היה טוב), עדיין עוזר לקבוצה באספקטים אחרים . אפילו כשהוא לא עשה הרבה כמו במשחק נגד ירושלים, הוא לא מכריח שום דבר, הוא קופץ על כדורים אבודים , שם סל קטן אחרי ריבאונד, הוא מוסר לשחקן הפנוי פעם אחר פעם אז בשיפוט שלי הוא עושה טוב לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 פברואר 2017, 20:44

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

בוא אני אגיד לך משהו על הנושא הזה. אם לא היה כאן בפורום קונצנזוס בפורום שגאודלוק הוא מלך העולם ,ש" המסכן" נקלע לסיטואציה רעה עבורו שהוא משחק עם חבורה של "נגרים" לטענתכם כמו סילי למשל, וזה כל חטאו, היית שומע ממני הרבה פחות על גאודלוק ואם היה רגע שחשבתי שסילי רע הייתי מציין זאת. כיוון שזה לא המצב, התפקיד של "מרשיעו " של גאודלוק נפל עלי בלעדית ולאחרונה הצטרף גם שועל. והתפקיד של סנגור של סילי גם נופל עלי- כיוון שאין כאן כאלו יותר מדי חוץ ממני. אז אני מרגיש שבהינתן המצב הקיים, קצת קשה לי לשמור יותר על אובייקטיביות מהאחרים.

מעבר לזה, שגם במשחקים שלכאורה גאודלוק טוב, אני מזהה שמה שטוב בשבילו לא טוב בשביל הקבוצה. ולכן משחק שאתה תגדיר טוב, לא טוב בשיפוט שלי. סילי , גם כשהוא רע, וללא ספק היו רגעים פחות טובים שלו (אם כי הרגעים שבהם היה טוב עולים על אלו שלא היה טוב), עדיין עוזר לקבוצה באספקטים אחרים . אפילו כשהוא לא עשה הרבה כמו במשחק נגד ירושלים, הוא לא מכריח שום דבר, הוא קופץ על כדורים אבודים , הוא מוסר לשחקן הפנוי פעם אחר פעם אז בשיפוט שלי הוא עושה טוב לקבוצה.

לא, זה סובייקטיבי בעיניך בדיוק כמו ש"המסכן נקלע לסיטואציה בה הוא משחק עם נגרים כמו סילי" זה סובייקטיבי בעינינו.

אתה שונא את גאודלוק, ואוהב את סילי. אני בדיוק ההפך. כמובן שהדעות של שנינו על כל אחד מהם מוחרפות בגלל הדעות של הצד השני. זה לגיטימי. אבל בוא נצא מנקודת הנחה, די ברורה, שאף אחד מאיתנו לא יכול להגיב בצורה אובייקטיבית לגבי אף אחד מהם. זה המינימום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 20 פברואר 2017, 20:51

סילי סבבה, אבל אני חושב שכולנו מסכימים שהוא לא יכול להיות 2 פותח, וכל זמן שיש לנו את סילבן או ישראלי אחר בעמדה שלו זה לא רלוונטי.

אני לא חושב שהמונח אהבה או שנאה קשור לעניין, לפחות לא כשזה נוגע אליי. זו שאלה של יכולת ושל מנטליות של כל שחקן ועלות מול תועלת.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 20 פברואר 2017, 20:57

שועל כתב:סילי סבבה, אבל אני חושב שכולנו מסכימים שהוא לא יכול להיות 2 פותח, וכל זמן שיש לנו את סילבן או ישראלי אחר בעמדה שלו זה לא רלוונטי.

אני לא חושב שהמונח אהבה או שנאה קשור לעניין, לפחות לא כשזה נוגע אליי. זו שאלה של יכולת ושל מנטליות של כל שחקן ועלות מול תועלת.

אז איך אתה מעריך את היכולות של סילי, ברמה המקצועית, מנטלית וחברתית בעלות של 400 אלף דולר?

מנקודת מבטי, הוא העסקה הכי טובה של מכבי העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 20 פברואר 2017, 21:00

toja27 כתב:
שועל כתב:סילי סבבה, אבל אני חושב שכולנו מסכימים שהוא לא יכול להיות 2 פותח, וכל זמן שיש לנו את סילבן או ישראלי אחר בעמדה שלו זה לא רלוונטי.

אז איך אתה מעריך את היכולות של סילי, ברמה המקצועית, מנטלית וחברתית בעלות של 400 אלף דולר?

הוא חביב, הוא לא פלופ כמו אחרים שהגיעו לכאן במחירו, אבל בהחלט גם לא הברקה גדולה. השאלה היא האם יש מקום ל3 שחקנים בעמדה הזו, בזמן שבעמדה 1 אנחנו תקועים עם 2 רכזים ישראלים. לדעתי הוא לא שווה את זה, זה כסף שיכול ללכת לעמדות אחרות ולסגל מאוזן יותר.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 20 פברואר 2017, 21:02

שועל כתב:
toja27 כתב:

הוא חביב, הוא לא פלופ כמו אחרים שהגיעו לכאן במחירו, אבל בהחלט גם לא הברקה גדולה. השאלה היא האם יש מקום ל3 שחקנים בעמדה הזו, בזמן שבעמדה 1 אנחנו תקועים עם 2 רכזים ישראלים. לדעתי הוא לא שווה את זה, זה כסף שיכול ללכת לעמדות אחרות ולסגל מאוזן יותר.

אז אולי הגיע הזמן להיפרד מאדון סילבן לאנדסברג? מה גם שהוא לא מרוצה ממעמדו במכבי. איך זה בתור תוכנית?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 20 פברואר 2017, 21:07

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:

אז אולי הגיע הזמן להיפרד מאדון סילבן לאנדסברג? מה גם שהוא לא מרוצה ממעמדו במכבי. איך זה בתור תוכנית?

עקרונית אני בעד סילי כמחליף לעמדה 2, אם יש אפשרות למצוא ישראלי טוב (כי למרות הכל, סילבן טוב כישראלי) לעמדות 3-4, מה שאני לא רואה שיש בנמצא. בכל מקרה לא הייתי הופך את העולם בשביל להשאיר אותו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, מרסר ו־12 אורחים