מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 21:26

יוסי22 כתב:אני לא מבין את ההתלבטות , שחקן נהדר ששווה את הסכום הזה בלי לחשוב פעמיים .

וכמו שראינו כבר יותר מידי פעמים אין קשר בין שחקן אחד לשחקן אחר , כשמכבי חסכה את המיליון דולר על פארגו היא לא רצה להציע את זה לאף אחד ולמרות שהיא הציעה חוזה גדול לאיידסון היא לא הוציאה את זה על שחקן אחר בעמדה שלו כשהוא לא קיבל את ההצעה .

אם מכבי יסכימו לתת לו סכום כזה והוא יסגור פה ל-3 שנים זה יצטרף לליאור ומילאן שחתומים פה להרבה שנים ונוכל להתחיל לבנות פה משהו גדול להרבה שנים.

לאנגפורד קיבל פחות או יותר את החוזה של פארגו(פדרמן השתכנע אחרי ההפסד במילאנו). ההפרש בין החוזה של אידסון לחוזה של דווין סמית' לדעתי הלך לשאייר ויוגב ביחד. מכבי השנה כבר בחריגה מהתקציב. כמו שאחנו מכירים את פדרמן אני לא אופתע אם זה יירד מהתקציב של שנה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 19 פברואר 2012, 21:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 21:26

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
ואני בטוחה שאפשר למצוא רכז ב-250K שמחלק 30 אסיסטים וקולע 26 נקודות וסנטר ב-450K שקולע 20 נקודות ומוריד 35 ריבאונדים..בעולם האמיתי השוק חרא יבש ושחקן כמו הנדריקס ב-800K זה מציאה..

את רוצה לדבר רציני או לזרוק דברים לאוויר?
השוק לא חרא. אם תסתכלי באשכול הסקאוטינג תראי כמה שמות לא רעים בכלל, שיכולים לתת תרומה הגנתית מצוינת, טובה משל הנדריקס, במחיר נמוך יותר.
גם מאריץ' שהעלתי לא מזמן, יכול לעלות משהו כזה, אחרי הייבוש שלו, ומאריץ' זה חתיכת סנטר.

לזרוק דברים לאוויר? אני יודעת בדיוק על מה אני מדברת..
זה מזכיר לי את הדיונים שכל אחד עשה פה חישובים בדיוק כמה נשאר למכבי בכיס כי הכניסו ככה והוציאו ככה ושיחררו את ההוא אבל מכרו X מנויים..כל אחד הפך להיות רואה חשבון של מכבי לכמה אפשר להוציא ואת מי אפשר להביא..
כל סנטר סביר באירופה יילך לקבוצה טובה שמשלמת ביורו ולא בדולרים ואם הוא לא יילך לקבוצה טובה באירופה אז המקום שלו לא שם..
יש לך את הנדריקס שהוא ילד צעיר שמשתפר ומשתדרג מעונה לעונה ויכול לקבל 800K ל-3 שנים אבל עדיף ללכת לאיזה הרפתקה רק כי הדשא של השכן תמיד ירוק יותר..

להגיד "רכז ב250K שמחלק 30 אסיסטים..." זה סתם לזרוק דבר. דברי תכלס..
אני לא סבלתי את הדיונים האלה. כל אחד התחיל לחשב. אבל לא צריך ליהיות חשב וליהיות בקיא בענייני התקציב כדי לדעת שלא ישאר לנו כסף! אפשר לעצום עניים ולהגיד "יהיה בסדר" "אנחנו לא יודעים כמה כסף ישאר", אבל עם שדרוג של סופו, החוזה הגדול יחסית של ליאור, החזרה של מאצ'בן בחוזה גדול, ועוד 800 אלף דולר זה המון בשביל מכבי. ועם מחזירים את הלפרין, למכבי לא ישאר סכום רציני להביא רכז ועוד SF שכולם מדברים פה. יכול ליהיות שיהיה למכבי 100 אלף, יכול ליהיות 500 אלף, אני לא יודע. אבל זאת הנקודה. לטעמי הנדריקס לא שווה למכבי 800 אלף דולר, כי זה סך הכל סנטר מחליף שעולה מהספסל, ולא ממש מספק משהו ברמה הכי גבוה. הוא לא שחקן הגנה אימתני, וגם לא סקורר. שחקן עם איכויות, עם נשמה, אבל שחקן כזה זולל חלק נכבד מתקציב שאמור ללכת לשחקנים "קצת" יותר חשובים מסנטר מחליף
ילד? הנדריקס לא ממש ילד. עבר את גבול ה25. הוא לא ילד, (גם לא מבוגר כמובן), וקשה לראות אותו פתאום הופך לאימת אירופה. הוא יכול לספק למכבי דברים טובים וחשובים, אבל שוב, זה לא שווה את הכסף. לפחות לא לדעתי
הרפתקה תיהיה לתת לו 800 אלף דולר, לא ללכת על שחקן אחר כמו שאת אומרת. עדיף ללכת על בטוח. לתת סכום קטן יותר לסנטר ארוך, שיביא למכבי הגנה וסייז טוב מהספסל, ולשמור את הכסף לקוו האחורי
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 21:27

אני עם כרמל בעיניין.
צריך לזכור שגם במכבי יודעים שצריך לנסות לשמור על לאנגפורד ולהביא עוד רכז וסמול טובים וכו'.
מכיוון שבמכבי יודעים יותר טוב מכולנו את המצב התקציבי שלהם, בואו נסמוך עליהם שהם יודעים מה הם עושים אם הם מוכנים להציע להנדריקס כל כך הרבה.

אגב, צריך לזכור גם שעמדות הסנטר הם לא כאלו פשוטות להשיג מציאות כמו עמדות הגארדים.
להזכיר לכם כמה התענינו בשנים שבין ניקולה לסופו עם כל מיני לאמפות למיניהם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 21:28

הבעלים במכבי גם הציעו 500 אלף דולר ליניב גרין לשלוש שנים. לא שאני חלילה משווה אבל קבלת ההחלטות של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 21:29

חנו'ש כתב:אני עם כרמל בעיניין.
צריך לזכור שגם במכבי יודעים שצריך לנסות לשמור על לאנגפורד ולהביא עוד רכז וסמול טובים וכו'.
מכיוון שבמכבי יודעים יותר טוב מכולנו את המצב התקציבי שלהם, בואו נסמוך עליהם שהם יודעים מה הם עושים אם הם מוכנים להציע להנדריקס כל כך הרבה.

אגב, צריך לזכור גם שעמדות הסנטר הם לא כאלו פשוטות להשיג מציאות כמו עמדות הגארדים.

עמדת הרכז הרבה הרבה יותר קשה למציאה באירופה. מעטים הרכזים החופשיים בשוק. קבוצות שהיו צריכים רכזים ברמה, כמו בארסה וצסק"א, נאלצו לשלם בייאאוט כדי להביא רכז ברמה, כי אין כאלה בשוק
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2012, 21:32

שחף כתב:הבעלים במכבי גם הציעו 500 אלף דולר ליניב גרין לשלוש שנים. לא שאני חלילה משווה אבל קבלת ההחלטות של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת.

מליון דולר ברוטו..יש הבדל..
גם יש הבדל בין הפאניקה שהייתה אז לבין מה שקורה היום במכבי..
אפי רצה להביא את..מרקוביץ'(תודה אור)כבר והקהל לא הסכים אז החתימו את גרין על חוזה לא הגיוני..זה לא יחזור על עצמו(אל תזכירו לי את בורשטיין חחח)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2012, 21:33

asafb96 כתב:

עמדת הרכז הרבה הרבה יותר קשה למציאה באירופה. מעטים הרכזים החופשיים בשוק. קבוצות שהיו צריכים רכזים ברמה, כמו בארסה וצסק"א, נאלצו לשלם בייאאוט כדי להביא רכז ברמה, כי אין כאלה בשוק

בדיוק,אין כאלה בשוק ומי שיש בשוק לא שווה 800K+ אז עדיף שמלכתחילה לא יהיה סכומים כאלה בשביל לשלם לשחקן פח..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 21:35

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:הבעלים במכבי גם הציעו 500 אלף דולר ליניב גרין לשלוש שנים. לא שאני חלילה משווה אבל קבלת ההחלטות של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת.

אפי רצה להביא את..שכחתי איך קוראים לו כבר והקהל לא הסכים אז החתימו את גרין על חוזה לא הגיוני..זה לא יחזור על עצמו(אל תזכירו לי את בורשטיין חחח)

לא משנה, הנקודה נכונה
ההנהלה, כמו בלאט, וכמו כל אחד בעולם, עושים טעויות. זה בסדר. אבל מצד אחד הרבה כאן מבקרים אותם ויורדים עליהם, ועכשיו אומר "תסמכו על ההנהלה שישאירו סכום כסף לרכז". לדעתי זה עצימת עיניים. מכבי לא הולכת להחזיק קוו קדמי כזה יקר, ולהביא עוד שחקנים ברמה גבוה לקוו האחורי (ועוד עמדה חשובה כמו עמדת הרכז, ואולי גם SF זר. ועוד לשמור על לאנגפורד...). זה לא הולך לקרות
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 21:35

asafb96 כתב:

ועדיין מכבי הצליחה למצוא 2 כאלה רק אצלינו בליגה בשנתיים האחרונות....
אני לא אומרת שצריך לקחת עכשיו לעמדת הרכז הפותח איזה מישהו מהליגה, צריך וחובה להביא מישהו איכותי עונה הבאה.
אבל זה לא שמכבי תציע עכשיו איזה 5 מיליון יורו על מקאלב או משהו כזה.
רוב הסיכויים שגם הרכז שיבוא שנה הבאה יהיה בתחום הסביר עבור מכבי ואני לא יודעת עד כמה החוזה של הנדריקס ישנה את העובדה הזו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 21:37

Holiday_Armadillo כתב:

אפי רצה להביא את..מרקוביץ'(תודה אור)כבר והקהל לא הסכים אז החתימו את גרין על חוזה לא הגיוני..זה לא יחזור על עצמו(אל תזכירו לי את בורשטיין חחח)

בורשטיין לא קיבל חוזה כל כך רע והאמת שהשנה הוא די מצדיק אותו ודי מפתיע לטובה אחרי שהיה עם רגל וחצי בקבר. להגיד שמכבי קרה ומחושבת? אחרי שהחתמנו רכז לשלושה חודשים כשאף אחת מהגדולות לא לקחה צ'אנס לעשות את זה?
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 21:37

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

בדיוק,אין כאלה בשוק ומי שיש בשוק לא שווה 800K+ אז עדיף שמלכתחילה לא יהיה סכומים כאלה בשביל לשלם לשחקן פח..

לא הבנתי אותך כל כך, אבל לא משנה...
הכוונה היא, שההשוואה היא לא נכונה. אי אפשר להשוות בין שחקנים כמו סופו או ניקולה, לסנטר מחליף שמכבי תרצה להביא. סנטרים ברמה הזאת של סופו וניקולה נדירים באירופה, ועוד במחיר שמכבי יכולה להביא. אבל סנטר מחליף, יש באמת בשפע, ואפשר גם ללכת על שחקן בלי ניסיון יורוליג, אבל עם נתונים טובים ליהיות סנטר מחליף. כמו וויטסייד לדוגמא שעלה פה. זה שחקן צעיר מאוד, ארוך מאוד, ועם משחק הגנה אדיר (הרבה יותר טוב משל הנדריקס)
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 19 פברואר 2012, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 21:41

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

ועדיין מכבי הצליחה למצוא 2 כאלה רק אצלינו בליגה בשנתיים האחרונות....
אני לא אומרת שצריך לקחת עכשיו לעמדת הרכז הפותח איזה מישהו מהליגה, צריך וחובה להביא מישהו איכותי עונה הבאה.
אבל זה לא שמכבי תציע עכשיו איזה 5 מיליון יורו על מקאלב או משהו כזה.
רוב הסיכויים שגם הרכז שיבוא שנה הבאה יהיה בתחום הסביר עבור מכבי ואני לא יודעת עד כמה החוזה של הנדריקס ישנה את העובדה הזו.

בסדר, אבל כמה שחקנים כמו פרקינס ופארגו מסתובבים בליגה? זה שחקנים שבאים ומצליחים פעם ב... כמו שאמרת, אי אפשר לבנות על זה
ברור שמכבי לא תתפרע ותלך על מקאלב, אבל מכבי צריכה רכז בסכום לא קטן (בקנה מידה של מכבי...). או שהולכים על הימור, שבו אפשר להתרסק, או שמשקיעים סכום נכבד ברכז. החוזה של הנדריקס בהחלט יכול ליהיות ההבדל בין זה לזה
מה לעשות, אני מעדיף להמר בעמדת הסנטר המחליף, כשיש לנו את סופו ביד, ולהשקיע ברכז, מאשר לתת להנדריקס סכום כזה (ולא לשכוח שמשנה השניה בחוזה המס שלו יעלה יותר), ולהישאר עם סכום קטן יחסית בשביל רכז פותח
אגב, זכור לי שדווקא את אמרת שעם רכז פותח לא עושים קומבינות ולא מהמרים. צריך רכז טוב, שאתה יודע שהוא הרכז שלך. זאת צריכה ליהיות הגישה. קודם להביא את השחקנים החשובים (רכז ראשון בינהם), אחרי זה נראה אם ישאר לנו 800 אלף דולר לזרוק לסנטר מחליף
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2012, 21:49

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בורשטיין לא קיבל חוזה כל כך רע והאמת שהשנה הוא די מצדיק אותו ודי מפתיע לטובה אחרי שהיה עם רגל וחצי בקבר. להגיד שמכבי קרה ומחושבת? אחרי שהחתמנו רכז לשלושה חודשים כשאף אחת מהגדולות לא לקחה צ'אנס לעשות את זה?

את מי היית מחתים? גם אפס שיש לה את כל הכסף שהיא רוצה לזרוק על שחקנים הביאה שחקן כמו אילייבסקי..
במזל לאנגפורד התפנה באוקטובר ועד שפארמר הלך היינו בעמדה נוחה מאוד בשלב הבתים שאני בספק אם זה היה המצב בלי פארמר..אז כן,ההימור על פארמר השתלם ברמה מסויימת..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 21:50

נו, ובמקום להביא מחליף אחד לפארגו מכבי החתימה שלושה מחליפים בסכום שבמצטבר כנראה עולה על החוזה המקורי שלו.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2012, 21:54

שחף כתב:נו, ובמקום להביא מחליף אחד לפארגו מכבי החתימה שלושה מחליפים בסכום שבמצטבר כנראה עולה על החוזה המקורי שלו.

ושוב תגיד לי,את מי היית מחתים אם לא שלושה מחליפים? תן לי שם שיותר טוב מאילייבסקי והיה פנוי בסכומים של מכבי..השוק יבש לגמרי והיה במצב נוראי השנה..אין לי שום טענות למה שקרה בעמדת הרכז..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 21:57

איך אארון ברוקס הגיע לסין ולא למכבי?
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 19 פברואר 2012, 22:01

גם אני מסכים ששמונה מאות אלף דולר בשביל סנטר מחליף זה המון
אין לי ממש בעיה שהנדריקס יקבל את זה אבל רק אחרי שסוגרים עם סופו ולאנגפורד ומספיק כסף לרכז וסמול טובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2012, 22:03

אני לא מצליח להבין את המונח "הוא שווה 800K לפי השוק האירופאי, אבל זה לא משתלם למכבי".
בפעם האחרונה שבדקתי, מודבר תכלס בסנטר המוביל של מכבי מבחינת דקות משחק, אז מה זה משנה אם הוא עולה מהספסל או לא?
על מי בדיוק הוא לא יכול לשמור? על פקוביץ'? סבבה, גם בNBA לא כ"כ מצליחים לעצור אותו. על לורבק? OK. מי עוד?

לפעמים היו משחקים שהשחקן שהנפלד שמר עליו היה קולע מספרים יפים, כי נדב היה עושה הגנה קבוצתית של איש אחד. גם במקרה של ריצ' זה נכון.
הוא יוצא לפיק אנד רולים, בשביל לא לחטוף שלשה מהגארד, והסנטר מקבל קרש סל. סבבה, זה קורה. זה לא אומר שהוא לא שחקן מעולה בהגנה.

הבחור הוכיח את עצמו מכל הכיוונים - יש לו אחלה אופי, הוא אחלה שחקן, מתאים מאוד למכבי, חסר אגו, יכול לעלות בחמישייה ומהספסל, ויכול לשחק
ליד כל אחד מהגבוהים האחרים.
מה עוד אפשר לבקש? האם שווה להביא איזה סנטר בחצי מליון, לחסוך כמה גרושים, ולקבל איזה נגר שלא מסוגל לקנות סל?

באמת שאם מכבי רוצה להמשיך ולהיות במקום אליו דייויד בלאט הביא אותה, היא חייבת להשקיע קצת, ולהשאיר אצלה את השחקנים היותר מוצלחים שלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2012, 22:08

שחף כתב:איך אארון ברוקס הגיע לסין ולא למכבי?

איך קניון מרטין הגיע לסין ולא למכבי?
איך ג'יי.אר סמית' הגיע לסין ולא למכבי?
הם שילמו להם הרבה יותר ממה שמכבי הייתה יכולה לשלם כי בסין אי אפשר לחזור באמצע העונה ל-NBA לעומת אירופה ששחקנים כמו ברוקס דרשו סעיף יציאה במקרה שהשביתה נגמרת..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 22:09

jol9 כתב:אני לא מצליח להבין את המונח "הוא שווה 800K לפי השוק האירופאי, אבל זה לא משתלם למכבי".
בפעם האחרונה שבדקתי, מודבר תכלס בסנטר המוביל של מכבי מבחינת דקות משחק, אז מה זה משנה אם הוא עולה מהספסל או לא?
על מי בדיוק הוא לא יכול לשמור? על פקוביץ'? סבבה, גם בNBA לא כ"כ מצליחים לעצור אותו. על לורבק? OK. מי עוד?

לפעמים היו משחקים שהשחקן שהנפלד שמר עליו היה קולע מספרים יפים, כי נדב היה עושה הגנה קבוצתית של איש אחד. גם במקרה של ריצ' זה נכון.
הוא יוצא לפיק אנד רולים, בשביל לא לחטוף שלשה מהגארד, והסנטר מקבל קרש סל. סבבה, זה קורה. זה לא אומר שהוא לא שחקן מעולה בהגנה.

הבחור הוכיח את עצמו מכל הכיוונים - יש לו אחלה אופי, הוא אחלה שחקן, מתאים מאוד למכבי, חסר אגו, יכול לעלות בחמישייה ומהספסל, ויכול לשחק
ליד כל אחד מהגבוהים האחרים.
מה עוד אפשר לבקש? האם שווה להביא איזה סנטר בחצי מליון, לחסוך כמה גרושים, ולקבל איזה נגר שלא מסוגל לקנות סל?

באמת שאם מכבי רוצה להמשיך ולהיות במקום אליו דייויד בלאט הביא אותה, היא חייבת להשקיע קצת, ולהשאיר אצלה את השחקנים היותר מוצלחים שלה.

אין לי בעיה עם הטיעון האחרון שלך ואני די מסכים איתו, אם אנחנו נראה שחקנים איכותיים גם בעמדות אחרות.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־34 אורחים