Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:ואני בטוחה שאפשר למצוא רכז ב-250K שמחלק 30 אסיסטים וקולע 26 נקודות וסנטר ב-450K שקולע 20 נקודות ומוריד 35 ריבאונדים..בעולם האמיתי השוק חרא יבש ושחקן כמו הנדריקס ב-800K זה מציאה..
את רוצה לדבר רציני או לזרוק דברים לאוויר?
השוק לא חרא. אם תסתכלי באשכול הסקאוטינג תראי כמה שמות לא רעים בכלל, שיכולים לתת תרומה הגנתית מצוינת, טובה משל הנדריקס, במחיר נמוך יותר.
גם מאריץ' שהעלתי לא מזמן, יכול לעלות משהו כזה, אחרי הייבוש שלו, ומאריץ' זה חתיכת סנטר.
לזרוק דברים לאוויר? אני יודעת בדיוק על מה אני מדברת..
זה מזכיר לי את הדיונים שכל אחד עשה פה חישובים בדיוק כמה נשאר למכבי בכיס כי הכניסו ככה והוציאו ככה ושיחררו את ההוא אבל מכרו X מנויים..כל אחד הפך להיות רואה חשבון של מכבי לכמה אפשר להוציא ואת מי אפשר להביא..
כל סנטר סביר באירופה יילך לקבוצה טובה שמשלמת ביורו ולא בדולרים ואם הוא לא יילך לקבוצה טובה באירופה אז המקום שלו לא שם..
יש לך את הנדריקס שהוא ילד צעיר שמשתפר ומשתדרג מעונה לעונה ויכול לקבל 800K ל-3 שנים אבל עדיף ללכת לאיזה הרפתקה רק כי הדשא של השכן תמיד ירוק יותר..
להגיד "רכז ב250K שמחלק 30 אסיסטים..." זה סתם לזרוק דבר. דברי תכלס..
אני לא סבלתי את הדיונים האלה. כל אחד התחיל לחשב. אבל לא צריך ליהיות חשב וליהיות בקיא בענייני התקציב כדי לדעת שלא ישאר לנו כסף! אפשר לעצום עניים ולהגיד "יהיה בסדר" "אנחנו לא יודעים כמה כסף ישאר", אבל עם שדרוג של סופו, החוזה הגדול יחסית של ליאור, החזרה של מאצ'בן בחוזה גדול, ועוד 800 אלף דולר זה המון בשביל מכבי. ועם מחזירים את הלפרין, למכבי לא ישאר סכום רציני להביא רכז ועוד SF שכולם מדברים פה. יכול ליהיות שיהיה למכבי 100 אלף, יכול ליהיות 500 אלף, אני לא יודע. אבל זאת הנקודה. לטעמי הנדריקס לא שווה למכבי 800 אלף דולר, כי זה סך הכל סנטר מחליף שעולה מהספסל, ולא ממש מספק משהו ברמה הכי גבוה. הוא לא שחקן הגנה אימתני, וגם לא סקורר. שחקן עם איכויות, עם נשמה, אבל שחקן כזה זולל חלק נכבד מתקציב שאמור ללכת לשחקנים "קצת" יותר חשובים מסנטר מחליף
ילד? הנדריקס לא ממש ילד. עבר את גבול ה25. הוא לא ילד, (גם לא מבוגר כמובן), וקשה לראות אותו פתאום הופך לאימת אירופה. הוא יכול לספק למכבי דברים טובים וחשובים, אבל שוב, זה לא שווה את הכסף. לפחות לא לדעתי
הרפתקה תיהיה לתת לו 800 אלף דולר, לא ללכת על שחקן אחר כמו שאת אומרת. עדיף ללכת על בטוח. לתת סכום קטן יותר לסנטר ארוך, שיביא למכבי הגנה וסייז טוב מהספסל, ולשמור את הכסף לקוו האחורי