שחף כתב:jol9 כתב:אני לא מצליח להבין את המונח "הוא שווה 800K לפי השוק האירופאי, אבל זה לא משתלם למכבי".
בפעם האחרונה שבדקתי, מודבר תכלס בסנטר המוביל של מכבי מבחינת דקות משחק, אז מה זה משנה אם הוא עולה מהספסל או לא?
על מי בדיוק הוא לא יכול לשמור? על פקוביץ'? סבבה, גם בNBA לא כ"כ מצליחים לעצור אותו. על לורבק? OK. מי עוד?
לפעמים היו משחקים שהשחקן שהנפלד שמר עליו היה קולע מספרים יפים, כי נדב היה עושה הגנה קבוצתית של איש אחד. גם במקרה של ריצ' זה נכון.
הוא יוצא לפיק אנד רולים, בשביל לא לחטוף שלשה מהגארד, והסנטר מקבל קרש סל. סבבה, זה קורה. זה לא אומר שהוא לא שחקן מעולה בהגנה.
הבחור הוכיח את עצמו מכל הכיוונים - יש לו אחלה אופי, הוא אחלה שחקן, מתאים מאוד למכבי, חסר אגו, יכול לעלות בחמישייה ומהספסל, ויכול לשחק
ליד כל אחד מהגבוהים האחרים.
מה עוד אפשר לבקש? האם שווה להביא איזה סנטר בחצי מליון, לחסוך כמה גרושים, ולקבל איזה נגר שלא מסוגל לקנות סל?
באמת שאם מכבי רוצה להמשיך ולהיות במקום אליו דייויד בלאט הביא אותה, היא חייבת להשקיע קצת, ולהשאיר אצלה את השחקנים היותר מוצלחים שלה.
אין לי בעיה עם הטיעון האחרון שלך ואני די מסכים איתו, אם אנחנו נראה שחקנים איכותיים גם בעמדות אחרות.
הנדריקס הוא אחד האיכותיים שבהם. 800K הוא בהחלט שווה.