מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2012, 22:14

שחף כתב:
jol9 כתב:אני לא מצליח להבין את המונח "הוא שווה 800K לפי השוק האירופאי, אבל זה לא משתלם למכבי".
בפעם האחרונה שבדקתי, מודבר תכלס בסנטר המוביל של מכבי מבחינת דקות משחק, אז מה זה משנה אם הוא עולה מהספסל או לא?
על מי בדיוק הוא לא יכול לשמור? על פקוביץ'? סבבה, גם בNBA לא כ"כ מצליחים לעצור אותו. על לורבק? OK. מי עוד?

לפעמים היו משחקים שהשחקן שהנפלד שמר עליו היה קולע מספרים יפים, כי נדב היה עושה הגנה קבוצתית של איש אחד. גם במקרה של ריצ' זה נכון.
הוא יוצא לפיק אנד רולים, בשביל לא לחטוף שלשה מהגארד, והסנטר מקבל קרש סל. סבבה, זה קורה. זה לא אומר שהוא לא שחקן מעולה בהגנה.

הבחור הוכיח את עצמו מכל הכיוונים - יש לו אחלה אופי, הוא אחלה שחקן, מתאים מאוד למכבי, חסר אגו, יכול לעלות בחמישייה ומהספסל, ויכול לשחק
ליד כל אחד מהגבוהים האחרים.
מה עוד אפשר לבקש? האם שווה להביא איזה סנטר בחצי מליון, לחסוך כמה גרושים, ולקבל איזה נגר שלא מסוגל לקנות סל?

באמת שאם מכבי רוצה להמשיך ולהיות במקום אליו דייויד בלאט הביא אותה, היא חייבת להשקיע קצת, ולהשאיר אצלה את השחקנים היותר מוצלחים שלה.

אין לי בעיה עם הטיעון האחרון שלך ואני די מסכים איתו, אם אנחנו נראה שחקנים איכותיים גם בעמדות אחרות.


הנדריקס הוא אחד האיכותיים שבהם. 800K הוא בהחלט שווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות
 
הודעות: 38303
הצטרף: 05 אפריל 2011, 06:42



Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 22:22

אבל יש עוד עמדות חוץ מסנטר. אתה רוצה להשאיר את הנדריקס ולראות את דווין סמית' ממשיך להשליך לבנים מעמדה 3?
שחף
 
הודעות: 5092
הצטרף: 12 אפריל 2011, 11:59

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2012, 22:23

נראה איך תדברו כשיחתימו את קיצ'ן או את בנקס. מכבי לא יכולה לשלם לסנטר מחליף 800 אלף דולר.. אי אפשר להחזיק קו קידמי כזה+השארת לנגפורד+ רכז זר איכותי+סמול איכותי במקום סמית, זה פשוט בלתי אפשרי. ההימור צריך להיות על הסנטר המחליף, ולא על הרכז, או הsf המובילים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק
 
הודעות: 47359
הצטרף: 06 יולי 2011, 20:19

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2012, 22:27

אני בטוחה שמכבי אמרו לבלאט ''תשמע, אם אנחנו מציעים להנדריקס X חוזה נשאר לך Y כסף''..בלאט יכול היה להגיד שזה קצת מדי ושהם יחפשו מישהו אחר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות
 
הודעות: 62259
הצטרף: 20 אפריל 2011, 17:22
מיקום: פותחת_את_הקובץ

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 22:29

Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שמכבי אמרו לבלאט ''תשמע, אם אנחנו מציעים להנדריקס X חוזה נשאר לך Y כסף''..בלאט יכול היה להגיד שזה קצת מדי ושהם יחפשו מישהו אחר..

העניין שבלאט בעיני קצת משוחד לגבי הנדריקס. מאוד מאוד אוהב אותו.
שחף
 
הודעות: 5092
הצטרף: 12 אפריל 2011, 11:59

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2012, 22:30

שחף כתב:אבל יש עוד עמדות חוץ מסנטר. אתה רוצה להשאיר את הנדריקס ולראות את דווין סמית' ממשיך להשליך לבנים מעמדה 3?


דווקא בעמדה 3 גם אפשר להמר וגם אפשר למצוא שחקן טוב במחיר סביר.
בעמדה 5, זה הרבה יותר קשה, במיוחד בהתחשב בכך שסופו לא סוחב ליותר מ-20 דקות, ולכן הנדריקס הוא לא באמת סנטר מחליף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות
 
הודעות: 38303
הצטרף: 05 אפריל 2011, 06:42

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 22:32

עניין סופו זה עוד משהו שצריך לתהות על קנקנו. אני לא בטוח שדין סופו בשיאו כדין סופו אחרי ניתוח ועד עכשיו בטופ 16 הוא לא נראה טוב. צריך לראות מה קורה עם זה כי אני לא בטוח שמכבי צריכה להשאיר בכוח שחקן שלא כשיר ב-100% וגם לשלם לו כל כך הרבה.
שחף
 
הודעות: 5092
הצטרף: 12 אפריל 2011, 11:59

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2012, 22:34

MTA2311 כתב:נראה איך תדברו כשיחתימו את קיצ'ן או את בנקס. מכבי לא יכולה לשלם לסנטר מחליף 800 אלף דולר.. אי אפשר להחזיק קו קידמי כזה+השארת לנגפורד+ רכז זר איכותי+סמול איכותי במקום סמית, זה פשוט בלתי אפשרי. ההימור צריך להיות על הסנטר המחליף, ולא על הרכז, או הsf המובילים.


נכון. העניין הוא שהסנטר המחליף של מכבי הוא ג'יימס והוא הימור שהוכח כהימור מיותר.
הנדריקס וסופו, שניהם סנטרים מובילים במכבי, ואף אחד מהם לא שחקן משלים או מחליף קלאסי.

זה לא שמכבי פתאום תביא את רונדו ופירס לעמדות 1 ו-3.
למכבי יש מטרות בקיץ. המטרות הן קודם כל להשאיר את סופו, הנדריקס ולאנגפורד.
אח"כ להחזיר את מצ'באן.

ואז נוצר מצב, שלמכבי יש אחלה גרעין עם סופו וריצ' ב-5, ליאור ומצ'באן ב-4, בלו ופניני ב-3, לאנג וטל ב-2 ויוגי ב-1.
בהנחה ומכבי תחזיר גם את יותם, היא תצטרך בסה"כ לחפש שחקן מוביל אחד לקו האחורי, עם עדיפות לעמדה 1.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות
 
הודעות: 38303
הצטרף: 05 אפריל 2011, 06:42

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי EulGam05 » 19 פברואר 2012, 22:37

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:אני עם כרמל בעיניין.
צריך לזכור שגם במכבי יודעים שצריך לנסות לשמור על לאנגפורד ולהביא עוד רכז וסמול טובים וכו'.
מכיוון שבמכבי יודעים יותר טוב מכולנו את המצב התקציבי שלהם, בואו נסמוך עליהם שהם יודעים מה הם עושים אם הם מוכנים להציע להנדריקס כל כך הרבה.

אגב, צריך לזכור גם שעמדות הסנטר הם לא כאלו פשוטות להשיג מציאות כמו עמדות הגארדים.
להזכיר לכם כמה התענינו בשנים שבין ניקולה לסופו עם כל מיני לאמפות למיניהם.

עמדת הרכז הרבה הרבה יותר קשה למציאה באירופה. מעטים הרכזים החופשיים בשוק. קבוצות שהיו צריכים רכזים ברמה, כמו בארסה וצסק"א, נאלצו לשלם בייאאוט כדי להביא רכז ברמה, כי אין כאלה בשוק

ועדיין מכבי הצליחה למצוא 2 כאלה רק אצלינו בליגה בשנתיים האחרונות....
אני לא אומרת שצריך לקחת עכשיו לעמדת הרכז הפותח איזה מישהו מהליגה, צריך וחובה להביא מישהו איכותי עונה הבאה.
אבל זה לא שמכבי תציע עכשיו איזה 5 מיליון יורו על מקאלב או משהו כזה.
רוב הסיכויים שגם הרכז שיבוא שנה הבאה יהיה בתחום הסביר עבור מכבי ואני לא יודעת עד כמה החוזה של הנדריקס ישנה את העובדה הזו.

בסדר, אבל כמה שחקנים כמו פרקינס ופארגו מסתובבים בליגה? זה שחקנים שבאים ומצליחים פעם ב... כמו שאמרת, אי אפשר לבנות על זה
ברור שמכבי לא תתפרע ותלך על מקאלב, אבל מכבי צריכה רכז בסכום לא קטן (בקנה מידה של מכבי...). או שהולכים על הימור, שבו אפשר להתרסק, או שמשקיעים סכום נכבד ברכז. החוזה של הנדריקס בהחלט יכול ליהיות ההבדל בין זה לזה
מה לעשות, אני מעדיף להמר בעמדת הסנטר המחליף, כשיש לנו את סופו ביד, ולהשקיע ברכז, מאשר לתת להנדריקס סכום כזה (ולא לשכוח שמשנה השניה בחוזה המס שלו יעלה יותר), ולהישאר עם סכום קטן יחסית בשביל רכז פותח
אגב, זכור לי שדווקא את אמרת שעם רכז פותח לא עושים קומבינות ולא מהמרים. צריך רכז טוב, שאתה יודע שהוא הרכז שלך. זאת צריכה ליהיות הגישה. קודם להביא את השחקנים החשובים (רכז ראשון בינהם), אחרי זה נראה אם ישאר לנו 800 אלף דולר לזרוק לסנטר מחליף


דווקא להמר על סנטר מחליף כשסופו הוא הסנטר הפותח נשמע לי כמו אופציה פחות טובה מאשר להמר על רכז. סופו הוא שחקן של 16-20 דקות למשחק, כלומר הסנטר המחליף צריך להיות מסוגל לתת 20 דקות יורוליג טובות כמעט כל ערב. אם סופו היה מסוגל לתת בממוצע 30+ דקות לערב אז היה היגיון בלהמר על סנטר מחליף - במקרה הגרוע הוא גם ככה לא יקבל יותר מדי דקות ובמקרה הטוב עמדת הסנטר תהיה סופר איכותית.

אני חושב של-"הימור" על קומבו אמריקאי בעמדת הרכז יש יותר סיכוי להצליח מאשר "הימור" על סנטר פשוט כי שוק הסנטרים מלכתחילה דל יותר, כלומר - לא חסרים שחקנים גבוהים אבל כן חסרים שחקנים גבוהים שיודעים לשחק כדורסל. 800 אלף דולר לשחקן כמו הנדריקס זה מתחת לערך השוק שלו וזה עוד מבלי להתחשב בכך שמבחינת גיל הוא עוד לפני השיא שלו, מכיר את המערכת, שיטת המשחק, המאמן ויש לו אופי נוח וקבוצתי. האמת שאני בספק אם הנדריקס בכלל יסכים להצעה הזאת של מכבי כי הוא יכול להרוויח משמעותית יותר בקבוצות אחרות.
EulGam05
 
הודעות: 693
הצטרף: 26 יולי 2011, 08:14

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2012, 22:37

שחף כתב:עניין סופו זה עוד משהו שצריך לתהות על קנקנו. אני לא בטוח שדין סופו בשיאו כדין סופו אחרי ניתוח ועד עכשיו בטופ 16 הוא לא נראה טוב. צריך לראות מה קורה עם זה כי אני לא בטוח שמכבי צריכה להשאיר בכוח שחקן שלא כשיר ב-100% וגם לשלם לו כל כך הרבה.


אני חושב שמכבי הגיעה לגמר בעונה שעברה, והשנה נמצאת במצב סביר לעלייה להצלבה, היא בזכותם של שני אנשים שנמצאים בטופ שלהם ביבשת - דייויד וסופו.
אני לא הייתי מוותר על סופו בשום אופן. אין לו פציעה כזאת קשה. הוא ינוח ויתאושש, ואולי זה אפילו יעזור למכבי להחתים אותו על חוזה ארוך טווח, במחיר סביר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות
 
הודעות: 38303
הצטרף: 05 אפריל 2011, 06:42

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 22:38

MTA2311 כתב:נראה איך תדברו כשיחתימו את קיצ'ן או את בנקס. מכבי לא יכולה לשלם לסנטר מחליף 800 אלף דולר.. אי אפשר להחזיק קו קידמי כזה+השארת לנגפורד+ רכז זר איכותי+סמול איכותי במקום סמית, זה פשוט בלתי אפשרי. ההימור צריך להיות על הסנטר המחליף, ולא על הרכז, או הsf המובילים.

אפשר גם להגיד באותה מידה שנראה איך כולם כאן ידברו כשבמקום הנדריקס יחתימו לך את יוטר ואז מה נעשה מול בארסה ודומיה כשסופו ייכנס לבעיית עבירות/יפצע??

אסף, אתה צודק, אני באמת לא חושבת שבעמדת הרכז יש יותר מידי מקום להימורים, אבל אם נהיה מציאותיים לרגע, סביר להניח שאיזה רכז שלא יוחתם (עם או בלי הנדריקס) יהיה בו סוג של הימור.

נניח שמכבי תרצה לדוגמא את אארון ג'קסון מבילבאו. אני חושבת שאם בלאט מאוד ירצה אותו אז מכבי תתן לו הצעה שתהיה ראויה והגיונית מבחינת מכבי.
אבל אם פתאום גם ריאל תחליט שהיא רוצה אותו, אתה חושב שהחוזה של הנדריקס יעשה את ההבדל בין ההצעה של מכבי לזו של ריאל??

אם בכל זאת אני טועה והכמה מאות אלפי דולרים שיושקעו על הנדריקס יבואו על חשבון הרכז שבלאט ירצה (או על חשבון לאנגפורד לצורך העיניין), אז אני בהחלט יסכים איתך שזו היתה טעות.
הבעיה היא שיהיה מאוד קשה להוכיח את זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam
 
הודעות: 10898
הצטרף: 05 אפריל 2011, 07:46

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 22:42

דייויד בלו הוא לא 3 במשרה מלאה ביורוליג(ויכול להיות שהוא בכלל פורש...) אז יש קצת חור בעמדה 3. אתה בעצמך כתבת שמכבי סומכת עליו יותר מידי ושהוא לא יציב בסופו של דבר. לצד משחקים כמו מול קאנטו יש גם 0-6 מול ברצלונה שלא נתנה לו לשחרר זריקה.

אגב, יש בעייתיות בקו קדמי של הנדריקס וסופו מול ברצלונה וצסק''א. ראינו שהנדריקס לא יכול להתמודד בהגנה לבד מול הקו הקדמי של ברצלונה כי הוא לא דוויט האוורד. לכן בעיני יש ראציונל בהחתמה של סנטר שלישי מהסוג של שרמדיני גם אם הנדריקס נשאר, אלא אם סופו עוזב ומכבי מביאה סנטר שונה עם מאפיינים שונים(חוסם, גבוה יותר ושומר טוב יותר).
שחף
 
הודעות: 5092
הצטרף: 12 אפריל 2011, 11:59

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 22:45

jol9 כתב:
שחף כתב:עניין סופו זה עוד משהו שצריך לתהות על קנקנו. אני לא בטוח שדין סופו בשיאו כדין סופו אחרי ניתוח ועד עכשיו בטופ 16 הוא לא נראה טוב. צריך לראות מה קורה עם זה כי אני לא בטוח שמכבי צריכה להשאיר בכוח שחקן שלא כשיר ב-100% וגם לשלם לו כל כך הרבה.


אני חושב שמכבי הגיעה לגמר בעונה שעברה, והשנה נמצאת במצב סביר לעלייה להצלבה, היא בזכותם של שני אנשים שנמצאים בטופ שלהם ביבשת - דייויד וסופו.
אני לא הייתי מוותר על סופו בשום אופן. אין לו פציעה כזאת קשה. הוא ינוח ויתאושש, ואולי זה אפילו יעזור למכבי להחתים אותו על חוזה ארוך טווח, במחיר סביר.

אני חושב שההצלחה(זה באמת בסימן שאלה. קאנטו נחותים מאיתנו בכישרון באופן משמעותי ועדיין בתמונת העלייה להצלבה....) של מכבי השנה בטופ 16 היא בעיקר בזכות הנדריקס. סופו נראה לא טוב כרגע.
שחף
 
הודעות: 5092
הצטרף: 12 אפריל 2011, 11:59

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2012, 22:46

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:נראה איך תדברו כשיחתימו את קיצ'ן או את בנקס. מכבי לא יכולה לשלם לסנטר מחליף 800 אלף דולר.. אי אפשר להחזיק קו קידמי כזה+השארת לנגפורד+ רכז זר איכותי+סמול איכותי במקום סמית, זה פשוט בלתי אפשרי. ההימור צריך להיות על הסנטר המחליף, ולא על הרכז, או הsf המובילים.


נכון. העניין הוא שהסנטר המחליף של מכבי הוא ג'יימס והוא הימור שהוכח כהימור מיותר.
הנדריקס וסופו, שניהם סנטרים מובילים במכבי, ואף אחד מהם לא שחקן משלים או מחליף קלאסי.

זה לא שמכבי פתאום תביא את רונדו ופירס לעמדות 1 ו-3.
למכבי יש מטרות בקיץ. המטרות הן קודם כל להשאיר את סופו, הנדריקס ולאנגפורד.
אח"כ להחזיר את מצ'באן.

ואז נוצר מצב, שלמכבי יש אחלה גרעין עם סופו וריצ' ב-5, ליאור ומצ'באן ב-4, בלו ופניני ב-3, לאנג וטל ב-2 ויוגי ב-1.
בהנחה ומכבי תחזיר גם את יותם, היא תצטרך בסה"כ לחפש שחקן מוביל אחד לקו האחורי, עם עדיפות לעמדה 1.


יש לי קצת בעיה עם עמדה 3, אלא אם גם קית' ייתן שם דקות.. ובמקרה כזה נהיה חייבים להחזיר גם את יותם.
בכל מקרה, זה עדיין סיפור לא פשוט מבחינה כלכלית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק
 
הודעות: 47359
הצטרף: 06 יולי 2011, 20:19

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 22:46

יוני-מסכים שאפשר "להמר" ב3, שיש שחקנים מוכחים שיעזרו, אבל לא בעמדת הרכז.
עם כל הכבוד, הנדריקס שחקן טוב, אבל אתה לא יכול לזרוק 800 אלף דולר על סנטר מחליף. אז הוא משחק מספר דקות של סנטר פותח, זה לא אומר שיש לו יכולת של סנטר פותח, כי אין לו. הוא לא שחקן הגנה אימתני כמו שעושים ממנו, וההשוואה שלך בינו לבין נדב מגוחכת, ושחקן התקפה סולידי. מעדיף "נגר" כמו וויטדסייס (והוא ממש לא נגר), שיביא סייז נפלא, והגנה טובה משל הנדריקס, באולי חצי או אפילו שליש מחיר. שחקן שלדעתי גם יכול ליהיות לא פחות טוב מריץ'.

נניח שמכבי תרצה לדוגמא את אארון ג'קסון מבילבאו. אני חושבת שאם בלאט מאוד ירצה אותו אז מכבי תתן לו הצעה שתהיה ראויה והגיונית מבחינת מכבי.
אבל אם פתאום גם ריאל תחליט שהיא רוצה אותו, אתה חושב שהחוזה של הנדריקס יעשה את ההבדל בין ההצעה של מכבי לזו של ריאל??

קבוצות בלבל הזה באירופה לא מחפשות רכז, גם לא ריאל. המאבק יהיה יותר עם קבוצות כמו קאחה ומלאגה, וכן, החוזה של הנדריקס כן יכול ליהיות ההבדל.
אנחנו מדברים על משהו כמו כמעט חצי מיליון דולר. זה ממש לא הולך ברגל אצל מכבי

ווקא להמר על סנטר מחליף כשסופו הוא הסנטר הפותח נשמע לי כמו אופציה פחות טובה מאשר להמר על רכז. סופו הוא שחקן של 16-20 דקות למשחק, כלומר הסנטר המחליף צריך להיות מסוגל לתת 20 דקות יורוליג טובות כמעט כל ערב. אם סופו היה מסוגל לתת בממוצע 30+ דקות לערב אז היה היגיון בלהמר על סנטר מחליף - במקרה הגרוע הוא גם ככה לא יקבל יותר מדי דקות ובמקרה הטוב עמדת הסנטר תהיה סופר איכותית.

לא נכון. שוב, אם הנדריקס מקבל כמות דקות גדולה, לא הופך אותו לסנטר ראשון ביורוליג. אין לו את היכולות ליהיות כזה, עם כל האהבה אליו. הוא שחקן משלים מצוין, וכמוהו יש הרבה, ובזול הרבה יותר. להמר על רכז זה סיכון הרבה יותר גדול מאשר להמר על סנטר מחליף
אגב, לכל הקשקוש שסופו לא סוחב, זה ממש לא נכון. הוא לא משחק הרבה כי בלאט מייבש אותו השנה הרבה, ובגלל הפציעה ויריבוי המסגרות. ראינו כבר את סופו סוחב משחקים של 25 דקות ונראה מצוין. עם מאצ'בן שיעזור פה ושם בעמדה הזאת, ממש לא צריך להוציא סכום כזה על סנטר מחליף
asafb96
 
הודעות: 4713
הצטרף: 05 אפריל 2011, 12:46

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 פברואר 2012, 22:48

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:עניין סופו זה עוד משהו שצריך לתהות על קנקנו. אני לא בטוח שדין סופו בשיאו כדין סופו אחרי ניתוח ועד עכשיו בטופ 16 הוא לא נראה טוב. צריך לראות מה קורה עם זה כי אני לא בטוח שמכבי צריכה להשאיר בכוח שחקן שלא כשיר ב-100% וגם לשלם לו כל כך הרבה.


אני חושב שמכבי הגיעה לגמר בעונה שעברה, והשנה נמצאת במצב סביר לעלייה להצלבה, היא בזכותם של שני אנשים שנמצאים בטופ שלהם ביבשת - דייויד וסופו.
אני לא הייתי מוותר על סופו בשום אופן. אין לו פציעה כזאת קשה. הוא ינוח ויתאושש, ואולי זה אפילו יעזור למכבי להחתים אותו על חוזה ארוך טווח, במחיר סביר.

אני חושב שההצלחה(זה באמת בסימן שאלה. קאנטו נחותים מאיתנו בכישרון באופן משמעותי ועדיין בתמונת העלייה להצלבה....) של מכבי השנה בטופ 16 היא בעיקר בזכות הנדריקס. סופו נראה לא טוב כרגע.


מכבי בטופ 16 באמת מתקשה מאוד בגלל הפציעה של סופו אבל היא הגיעה לבית ששם אותו בעמדה נוחה להצלבה למרות הגמגומים בעיקר בגלל סופו .
יוסי22
 
הודעות: 5152
הצטרף: 05 אפריל 2011, 18:49

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2012, 22:55

שחף כתב:דייויד בלו הוא לא 3 במשרה מלאה ביורוליג(ויכול להיות שהוא בכלל פורש...) אז יש קצת חור בעמדה 3. אתה בעצמך כתבת שמכבי סומכת עליו יותר מידי ושהוא לא יציב בסופו של דבר. לצד משחקים כמו מול קאנטו יש גם 0-6 מול ברצלונה שלא נתנה לו לשחרר זריקה.

אגב, יש בעייתיות בקו קדמי של הנדריקס וסופו מול ברצלונה וצסק''א. ראינו שהנדריקס לא יכול להתמודד בהגנה לבד מול הקו הקדמי של ברצלונה כי הוא לא דוויט האוורד. לכן בעיני יש ראציונל בהחתמה של סנטר שלישי מהסוג של שרמדיני גם אם הנדריקס נשאר, אלא אם סופו עוזב ומכבי מביאה סנטר שונה עם מאפיינים שונים(חוסם, גבוה יותר ושומר טוב יותר).


זה סה"כ הגרעין. אם בלו פורש, אז הוא פורש, ויש סיכוי גבוה שיביאו גם את יותם וגם את לאנדסברג.

לגבי שארמדיני - באמת נראה לך שמכבי יביאו אותו כסנטר שלישי? אם שחקן כזה יגיע למכבי, אז זה די בוודאות יהיה במקום סופו/הנדריקס, ולא נראה לי שמישהו
היה רוצה בזה, למרות שהוא באמת שחקן טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות
 
הודעות: 38303
הצטרף: 05 אפריל 2011, 06:42

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 פברואר 2012, 22:57

asafb96 כתב:
נניח שמכבי תרצה לדוגמא את אארון ג'קסון מבילבאו. אני חושבת שאם בלאט מאוד ירצה אותו אז מכבי תתן לו הצעה שתהיה ראויה והגיונית מבחינת מכבי.
אבל אם פתאום גם ריאל תחליט שהיא רוצה אותו, אתה חושב שהחוזה של הנדריקס יעשה את ההבדל בין ההצעה של מכבי לזו של ריאל??

קבוצות בלבל הזה באירופה לא מחפשות רכז, גם לא ריאל. המאבק יהיה יותר עם קבוצות כמו קאחה ומלאגה, וכן, החוזה של הנדריקס כן יכול ליהיות ההבדל.
אנחנו מדברים על משהו כמו כמעט חצי מיליון דולר. זה ממש לא הולך ברגל אצל מכבי


אם ההבדל הוא חצי מיליון אז אתה רוצה להביא במקום הנדריקס מישהו ב300 אלף??
כי בסכום כזה סביר להניח שהיחידי שיבוא יהיה אדריאן יוטר....

שחף כתב:אגב, יש בעייתיות בקו קדמי של הנדריקס וסופו מול ברצלונה וצסק''א. ראינו שהנדריקס לא יכול להתמודד בהגנה לבד מול הקו הקדמי של ברצלונה כי הוא לא דוויט האוורד. לכן בעיני יש ראציונל בהחתמה של סנטר שלישי מהסוג של שרמדיני גם אם הנדריקס נשאר, אלא אם סופו עוזב ומכבי מביאה סנטר שונה עם מאפיינים שונים(חוסם, גבוה יותר ושומר טוב יותר).

אתה טוען שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה להחתים את הנדריקס כמחליף כי לא יישאר לה כסף לרכז, אבל כן יכולה להרשות לעצמה שחקן כמו שרמנדיני כמחליף שלישי אחרי עונה לא רעה בכלל ביורוליג??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam
 
הודעות: 10898
הצטרף: 05 אפריל 2011, 07:46

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2012, 22:57

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:נראה איך תדברו כשיחתימו את קיצ'ן או את בנקס. מכבי לא יכולה לשלם לסנטר מחליף 800 אלף דולר.. אי אפשר להחזיק קו קידמי כזה+השארת לנגפורד+ רכז זר איכותי+סמול איכותי במקום סמית, זה פשוט בלתי אפשרי. ההימור צריך להיות על הסנטר המחליף, ולא על הרכז, או הsf המובילים.


נכון. העניין הוא שהסנטר המחליף של מכבי הוא ג'יימס והוא הימור שהוכח כהימור מיותר.
הנדריקס וסופו, שניהם סנטרים מובילים במכבי, ואף אחד מהם לא שחקן משלים או מחליף קלאסי.

זה לא שמכבי פתאום תביא את רונדו ופירס לעמדות 1 ו-3.
למכבי יש מטרות בקיץ. המטרות הן קודם כל להשאיר את סופו, הנדריקס ולאנגפורד.
אח"כ להחזיר את מצ'באן.

ואז נוצר מצב, שלמכבי יש אחלה גרעין עם סופו וריצ' ב-5, ליאור ומצ'באן ב-4, בלו ופניני ב-3, לאנג וטל ב-2 ויוגי ב-1.
בהנחה ומכבי תחזיר גם את יותם, היא תצטרך בסה"כ לחפש שחקן מוביל אחד לקו האחורי, עם עדיפות לעמדה 1.


יש לי קצת בעיה עם עמדה 3, אלא אם גם קית' ייתן שם דקות.. ובמקרה כזה נהיה חייבים להחזיר גם את יותם.
בכל מקרה, זה עדיין סיפור לא פשוט מבחינה כלכלית.


כמו שאמרתי, זה רק הגרעין. לא כל הקבוצה. תוסיף את יותם ואיזשהו רכז נחמד ויש לך קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות
 
הודעות: 38303
הצטרף: 05 אפריל 2011, 06:42

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 23:01

דהיינו שלאנגפורד ישחק 3 באופן קבוע? הכל בשביל שהנדריקס, שהוא בסופו של דבר פרוספקט מוגבל בגלל הנתונים שלו, יישאר בקבוצה?

אגב, יש יתרון לשחקן כמו שרמדיני במקומו. הוא לא פחות מוכשר התקפית ויש לו יותר סנטימטרים ומסה להתמודד מול הקרסטיצ'ים והואסקזים של הגדולות שאין להנדריקס.
שחף
 
הודעות: 5092
הצטרף: 12 אפריל 2011, 11:59

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים