מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 פברואר 2012, 10:07

אסף, מצד שני כבר היו מקרים בעבר שעבור השחקן הנכון מכבי גם היתה מוכנה לחרוג מהתקציב שלה או למצוא דרכים יצירתיות אחרות כדי לממן שחקן שרצו מאוד.
השאלה היא רק אם שחקן כזה יהיה בנמצא עבור מכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 10:20

חנו'ש כתב:אסף, מצד שני כבר היו מקרים בעבר שעבור השחקן הנכון מכבי גם היתה מוכנה לחרוג מהתקציב שלה או למצוא דרכים יצירתיות אחרות כדי לממן שחקן שרצו מאוד.
השאלה היא רק אם שחקן כזה יהיה בנמצא עבור מכבי.

סבבה-זה משהו אחר. אם קודם כל יחתימו רכז טוב, ישמרו על סופו-לאנגפורד-מאצ'בן, ויביאו את לאנדסברג והלפרין, ועדיין ימצאו כסף לתת לריץ'-אין לי בעייה בכלל. בכיף. אבל לא קודם להחתים בפזיזות את ריץ', ואז לבדוק כמה כסף נשאר לעמדת הרכז המוביל. לא בא לי על עוד הימור סטייל קיצ'ן
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 20 פברואר 2012, 11:50

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:חלטורות מהסוג הזה(לאנגפורד ישחק 3 חלק מהזמן וחלק פניני ישחק) נגמרות בזה שמכבי מביאה שחקן באמצע העונה שהוא הרבה פחות טוב ממה שאפשר היה להשיג בקיץ. ככה בדיוק שחקנים גם נראים פחות טוב ממה שהם.(תראה את מאצ'באן בפרטיזן לעומת מכבי שבה הוא שיחק 5).

למה חלטורות? מכבי יכולה לשחק עם 3 גארדים באופן קבוע. לא חייבים סמול קלאסי כמו אידסון, ומכבי גם לא תמצא שחקן ברמה הזאת.

אני חושב שאם הנדריקס יעזוב, אז מכבי גם לא תביא מישהו הרבה יותר טוב מסמית' (ואולי אפילו סמית' יישאר), וגם תביא מישהו פחות טוב מהנדריקס.
כל החלומות שלך ושל אסף על שרמדיני ועל מאריץ', ויחד איתם על איזה סוני ווימס בסמול, יסתיימו בסוף באיזה רוברטס ודיון דאוול...

אז למה לשחק עם סנטר בכלל? בוא נישאר עם בלו ואליהו, נביא איזה רכז תותח סטייל ארויו עם לאנגפורד ונשלוט בקופליה ביד רמה. ובנימה טיפה יותר רצינית, יש מספיק מספרי 3 באירופה שאפשר להביא לפה במחירים סבירים וגם במחירים קצת יותר יקרים.

פיני לקח 3 גביעי אירופה בשיטת שלושת הגארדים, כי תכלס פארקר הוא יותר גארד מסמול.
אז כנראה שזה לא כזה רע.
ההבדלים באירופה בין עמדה 3 ל-2, הם לחלוטין מטושטשים. כמעט כל הסמולים, הם גארדים מוסווים לעמדה 3, וגם אצלינו משחק סמית' שהוא תכלס גארד מוסווה,
ואנחנו רואים שמבחינת הגנה אין לו מה להתבייש.

זה גם לאסף...
מה שאתם אומרים זה - בוא נלך ונשקיע באיזשהם חלומות על רכז בכיר וסמול מצויין, ונשאיר את עניין הסנטר המחליף לאח"כ. אני אומר שזה יפה בתאוריה,
אבל זה לא תופס במציאות. מכבי לא תביא לכאן רכז במליון וחצי דולר, וסביר להניח גם לא במליון. גם סמול כזה היא לא תביא.
מנגד, מחליף או לא מחליף, הנדריקס הוא שחקן משמעותי, שמשחק הרבה דקות. אפשר לקחת את ה-800 שלו, לשים על רכז טוב יותר או פחות (אנחנו לא יודעים)
ולהביא איזה ג'יימס במקרה הטוב, או פיליקס במקרה הרע, שיישחק 20 דקות ביורוליג, ויגרום לנו לתלוש את השערות.

אני מעדיף ללכת על הציפור שיש לי ביד, מה גם שמדובר בציפור שהיא צעירה ועם פוטנציאל יפה להפוך להיות שחקן יורוליג מוביל.

לגבי מה שאמרת, אסף, בנושא של עומס כלכלי - אתה צודק. סופו, הנדריקס, מצ'באן, לנגפורד והחזרתו של יותם, זה חתיכת עומס כלכלי.
זה לא יהיה פשוט, ואולי יצטרכו לוותר. אני אישית חושב שבעמדה 3 אפשר לוותר. לשחק חלק מהדקות עם 3 גארדים, וחלק עם פניני ובלו/לאנדסברג.
עובדה שגם מכבי חושבת ככה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 פברואר 2012, 12:01

פארקר היה סמול פורוורד(מבחינה פיזית) לכל דבר ועניין באירופה. 1.98 מ', אתלט מעולה, מספיק חזק פיזית לשמור על כל אחד. מצחיק אותי שדווקא אתה עושה את ההשוואה הזאת ועוד משווה אותו לסמית'. קית' לאנגפורד הוא 1.91 מ' וכמו שאנחנו רואים מצויין השנה, העמדה הכי טובה עבורו היא עמדה 2, לא 1 ולא 3. ככה בדיוק מוציאים משחקנים את המינימום של מה שהם יכולים לתת.

דיברנו לא פעם על זה שמכבי צריכה סגל מצומצם ואיכותי ולא להוציא 800 אלף דולר על מחליפים וזה פלוס מינוס הפוטנציאל של הנדריקס. הוא לא מספיק גבוה, פיזי או טכני בשביל להפוך לגבוה מוביל באירופה וראינו את זה מול ברצלונה כשההוקים שלו נתקלו בידיים הארוכות של ואסקז ובמסה של פרוביץ'. אני מחזיק מדייויד בלאט מספיק כדי שימצא סנטר מחליף סולידי במחיר טוב ולא איזה נואל פליקס או שון ג'יימס. זה לא אפי או קטש.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 12:10

מה שאתם אומרים זה - בוא נלך ונשקיע באיזשהם חלומות על רכז בכיר וסמול מצויין, ונשאיר את עניין הסנטר המחליף לאח"כ. אני אומר שזה יפה בתאוריה,
אבל זה לא תופס במציאות. מכבי לא תביא לכאן רכז במליון וחצי דולר, וסביר להניח גם לא במליון. גם סמול כזה היא לא תביא.
מנגד, מחליף או לא מחליף, הנדריקס הוא שחקן משמעותי, שמשחק הרבה דקות. אפשר לקחת את ה-800 שלו, לשים על רכז טוב יותר או פחות (אנחנו לא יודעים)
ולהביא איזה ג'יימס במקרה הטוב, או פיליקס במקרה הרע, שיישחק 20 דקות ביורוליג, ויגרום לנו לתלוש את השערות.

אני מעדיף ללכת על הציפור שיש לי ביד, מה גם שמדובר בציפור שהיא צעירה ועם פוטנציאל יפה להפוך להיות שחקן יורוליג מוביל.

לגבי מה שאמרת, אסף, בנושא של עומס כלכלי - אתה צודק. סופו, הנדריקס, מצ'באן, לנגפורד והחזרתו של יותם, זה חתיכת עומס כלכלי.
זה לא יהיה פשוט, ואולי יצטרכו לוותר. אני אישית חושב שבעמדה 3 אפשר לוותר. לשחק חלק מהדקות עם 3 גארדים, וחלק עם פניני ובלו/לאנדסברג.
עובדה שגם מכבי חושבת ככה

יוני, אתה שוב לוקח את הנקודה שלי ומעוות אותה כדי להוכיח את שלך, וחבל.
אמרתי שמכבי תביא רכז חלומות במיליון וחצי דולר? לא. אמרתי רכז ששכרו ינוע באיזור ה600 אלף דולר עד מיליון דולר.
סמול טוב? שוב, אמרתי יותר מפעם וגם יותר מפעמיים שאני איתך לגמרי בעניין הSF, שפה כן אפשר ללכת על הרכב 3 גארדים עם לאנגפורד ב3, ולאנדסברג, פניני ובלו כגיבויים.
הנדריקס שחקן משמעותי, אבל עם כל הכבוד, אין לו יכולת של סנטר ראשון ביורוליג. אפשר בכיף לקחת את ה800 אלף דולר האלה, לתת אותם לרכז טוב, ולהביא סנטר מחליף טוב. ממש לא ג'יימס או מישהו כזה. אני מדבר על שחקן עם נתונים פיזיים שיוכל להתמודד ביורוליג לא פחות טוב מהנדריקס, ויביא הגנה טובה יותר. וכאלה יש. אני מבטיח לך.
20 דקות? למה 20 דקות? הוא לא צריך לשחק 20 דקות. סופו הוכיח כבר לא פעם שהוא יכול לשחק הרבה דקות. זה שבלאט מייבש אותו לעיתים זה עניין אחר. היה לסופו משחק שנה שעברה עם קרוב ל30 דקות. השנה, במשחק הגדול שלו מול מילאנו, הוא שיחק 25 דקות והיה יוצא מהכלל בכל ה25 דקות, ואם אני לא טועה, שבוע לאחר מכן, נגד פרטיזן בחוץ, הוא גם שיחק משהו סביב ה20-25 דקות. עם מוסיפים את מאצ'בן שיכול בכיף לתת עוד כמה דקות של גיבוי, אתה נשאר עם סנטר שצריך לתת לך 10-15 דקות של הגנה טובה.
אם אתה רוצה לתת לריץ' 800 אלף דולר, שיש לך את סופו, ומנגד ללכת עם אוחיון ועוד איזה דיווין סמית' 2.0 או קיצ'ן כזה או אחר מהליגה, בעמדת הרכז, כנראה שכבר לא נסכים. עם כל האהבה להנדריקס, יש עמדות חשובות לא פחות שצריך לדאוג קודם להם. אני קודם כל רוצה רכז ברמה. אם ישאר כסף לסנטר מחליף ב800 אלף דולר? אחלה. אם לא? נמצא שחקן אחר. הנדריקס רחוק מליהיות שחקן בלי תחליף, ובהחלט יהיה אפשר להסתדר יופי גם בלעדיו.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 20 פברואר 2012, 12:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 12:13

שחף כתב:פארקר היה סמול פורוורד(מבחינה פיזית) לכל דבר ועניין באירופה. 1.98 מ', אתלט מעולה, מספיק חזק פיזית לשמור על כל אחד. מצחיק אותי שדווקא אתה עושה את ההשוואה הזאת ועוד משווה אותו לסמית'. קית' לאנגפורד הוא 1.91 מ' וכמו שאנחנו רואים מצויין השנה, העמדה הכי טובה עבורו היא עמדה 2, לא 1 ולא 3. ככה בדיוק מוציאים משחקנים את המינימום של מה שהם יכולים לתת.

דיברנו לא פעם על זה שמכבי צריכה סגל מצומצם ואיכותי ולא להוציא 800 אלף דולר על מחליפים וזה פלוס מינוס הפוטנציאל של הנדריקס. הוא לא מספיק גבוה, פיזי או טכני בשביל להפוך לגבוה מוביל באירופה וראינו את זה מול ברצלונה כשההוקים שלו נתקלו בידיים הארוכות של ואסקז ובמסה של פרוביץ'. אני מחזיק מדייויד בלאט מספיק כדי שימצא סנטר מחליף סולידי במחיר טוב ולא איזה נואל פליקס או שון ג'יימס. זה לא אפי או קטש.

אל תשנה סתם נתונים. לאנגפורד הוא 1.93 עם מוטת ידיים אדירה לגובה שלו. הוא לא נופל מפארקר באתלטיות ובפיזיות.
להשוות בין ההבדל בעמדות 1 ו2 לעומת ההבדל בין העמדות 2 ו3 זה מגוחך. יש הבדל גדול מאוד בין רכז, לבין שוטינג גארד. אבל בין עמדת השוטינג גארד, לבין עמדת הסמול פורוורד, אין שום הבדל. ההבדל היחיד הוא בסייז, ובאירופה זה ממש לא משמעותי.

מסכים לגבי החלק השני
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 20 פברואר 2012, 12:49

אני מאוד מרוצה מההצעה להנדריקס אני חושב שזו הצעה מכובדת ביותר. לדעתי הוא בהחלט שווה את הסכום הזה , שילוב שלו ושל שחורציאניטיס, והנדריקס הוא גם שחקן עם לב גדול כמו של סופו. זה בסיס מאוד טוב.
אף אחד לא אמר שנראה פה איזה רכז או SF מדהימים במידה ולא ישלמו להנדריקס, ואף אחד לא אמר שלא נראה פה רכז או סמול טוב במידה והנדריקס ישאר.
הרעיון הוא כזה, אני בעד לשמר את מה שיש.
יש רכזים טובים שאפשר להביא , למשל כמו גייקוב פולן, ואני לא יודע מה מחירו... אבל אפשר להביא...

הבעיה היא אחרת, אתם מדברים על לאנגפורד כ-3. או כ-2 , אבל העובדה היא שהוא עדיין לא סגור לעונה הבאה.

קודם כל לדעתי לנסות לשמר את הסגל גם במחיר גבוה, כמובן לא בכל מחיר, אם רכז מגיע לקבוצה שכבר מכירה את הקבוצה יהיה לו גם יותר קל לשלב ולהשתלב.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 20 פברואר 2012, 14:13

אסף ושחף, אתם לא מצליחים לשכנע אותי. אני חושב שעיקר המחלוקת בינינו היא בכך, שאתם חושבים שאפשר לשלם פחות ולהביא מישהו מספיק טוב, ואילו אני חושב
שההפרשים שיהיו, לא יכסו את הפער.
נכון שמכבי במזל, תוכל להביא איזה גבוה ב300K שייתן את מה שריצ' נותן ואף יותר. אבל סביר יותר שמכבי תביא גבוה בחצי מליון לפחות, שגם יהיה פחות טוב מריצ',
וגם הפער שייחסך, לא באמת יאפשר להביא לכאן שחקן איכותי בעמדה 1.

אני לא מנסה להיות ריאלי, וגם לא מנסה להיות רואה חשבון, אלא פשוט רוצה ששחקן טוב שהוכיח את עצמו, והשתלב מצויין בקבוצה, ושהוא גם שחקן צעיר ועם פוטנציאל להשתפר עוד
יותר, יישאר בקבוצה, בטח כשזה בא על חשבון חתולים בשק שאין לנו מושג וחצי מושג מיהם ומהם.
מילא הייתם באים ואומרים, למכבי יש אפשרות להביא את אוקיץ', אבל בשבילו יצטרכו לדלל קצת את הסגל. אבל אתם בכלל לא יודעים מי המועמדים, וכמה הם עולים.

אני אישית חושב, שאם מצליחים להשאיר את לאנגפורד, ולהביא את יותם, אז מכבי בכל מקרה לא תביא רכז יקר, בלי שום קשר להנדריקס.
אולי אפילו יחזירו את פרקינס, לא יודע, ולכן אני כ"כ נגד לוותר על שחקן טוב ומוכח שמתאים למערכת, תמורת הסיכוי שאולי יביאו לכאן רכז טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 פברואר 2012, 14:33

יוני, הבאתי דוגמאות בת'רד הסקאוטינג. אארון ג'קסון של בילבאו כנראה יהיה הרכז הכי בכיר בשוק בקיץ הקרוב. סלאשר מוכשר, מנהל משחק איכותי, רכז גבוה, שומר טוב, מוסר טוב. דייויד בלאט חולה על שחקנים כאלה. תן להנדריקס 800 אלף ויש סיכוי לא רע שבסוף הקיץ נדבר על איך מכבי לעזעזל נתקעה עם דרווין קיצ'ן בתור הרכז שלה.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 14:38

jol9 כתב:אסף ושחף, אתם לא מצליחים לשכנע אותי. אני חושב שעיקר המחלוקת בינינו היא בכך, שאתם חושבים שאפשר לשלם פחות ולהביא מישהו מספיק טוב, ואילו אני חושב
שההפרשים שיהיו, לא יכסו את הפער.
נכון שמכבי במזל, תוכל להביא איזה גבוה ב300K שייתן את מה שריצ' נותן ואף יותר. אבל סביר יותר שמכבי תביא גבוה בחצי מליון לפחות, שגם יהיה פחות טוב מריצ',
וגם הפער שייחסך, לא באמת יאפשר להביא לכאן שחקן איכותי בעמדה 1.

אני לא מנסה להיות ריאלי, וגם לא מנסה להיות רואה חשבון, אלא פשוט רוצה ששחקן טוב שהוכיח את עצמו, והשתלב מצויין בקבוצה, ושהוא גם שחקן צעיר ועם פוטנציאל להשתפר עוד
יותר, יישאר בקבוצה, בטח כשזה בא על חשבון חתולים בשק שאין לנו מושג וחצי מושג מיהם ומהם.
מילא הייתם באים ואומרים, למכבי יש אפשרות להביא את אוקיץ', אבל בשבילו יצטרכו לדלל קצת את הסגל. אבל אתם בכלל לא יודעים מי המועמדים, וכמה הם עולים.

אני אישית חושב, שאם מצליחים להשאיר את לאנגפורד, ולהביא את יותם, אז מכבי בכל מקרה לא תביא רכז יקר, בלי שום קשר להנדריקס.
אולי אפילו יחזירו את פרקינס, לא יודע, ולכן אני כ"כ נגד לוותר על שחקן טוב ומוכח שמתאים למערכת, תמורת הסיכוי שאולי יביאו לכאן רכז טוב.

יוני, כנראה שאתה תמים מדי. אתה פשוט עוצם עניים ומקווה שנשיג גם וגם וגם. זה לא יעבוד ככה!
אתה מצד אחד כותב "יותר סביר שמכבי תביא גבוה בחצי מיליון" (שאתה לא באמת יודע מה סביר שיקרה, ומה לא. כמו כולם), ו"הפער שיחסך לא שווה את זה", ומצד שני אתה אומר "אתם לא יודעים מי המועמדים וכמה הם עולים" או "חתולים בשק שאנחנו לא יודעים מיהם ומהם". זה די סותר אחד את השני. או שאתה מדבר רציני על שחקנים וסכומים, או שאתה אומר אנחנו לא יודעים מי יבוא ובכמה יבוא, והכל זה קשקוש באוויר.

בוא נעשה סדר, כי אתה קצת מתעקש על הנקודה שלך, שדווקא אתה ורוב הפורום סתר אותה באופן מוחלט בקיץ, וגם בקיץ הקודם.
מכבי צריכה קודם כל להביא שחקנים בעמדות החשובות. קודם כל תביא רכז פותח, תשאיר שחקנים כמו סופו, לאנגפורד ומאצ'בן, ואז תבדוק כמה נשאר לך לסנטר מחליף. אם יהיה כסף להביא שחקן כמו אארון ג'קסון או ננדו דה קולו לדוגמא, בסכום שנע בין חצי מיליון למיליון דולר, לשמור על הבסיס, ולהשאיר את הנדריקס, סבבה. אבל אסור בשום אופן להשאיר את הבסיס, לזרוק להנדריקס 800 אלף דולר (ושוב, זה סנטר מחליף, וממש לא יעזור לכם כמה תחפרו על זה שהוא משחק לא מעט. הוא שחקן שעולה מהספסל, וכזה הוא צריך ליהיות, וממש אין לו יכולות ליהיות סנטר ראשון), ואז להיתקע עם 200-400 אלף דולר לרכז מוביל. זה לא צריך לעבוד ככה. שוב, אם אתה רוצה להשאיר את הנדריקס בכל מחיר, ואז להתיקע עם סמית' 2.0, או קיצ'ן כזה או אחר מהליגה, אנחנו לא נסכים בחיים.
"חתול בשק" היה גם פארגו, פרקינס, ועוד הרבה. זה ידוע, אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שאנחנו מדברים על סנטר מחליף. הסיכוי לפילול פה הוא די אפסי, במידה והולכים על שחקן ארוך והגנתי, ושחקנים כאלה יש בשפע, שיכולים לתרום לא פחות מריץ'. או שהולכים על שחקן כמו פול דיוויד, שנותן עונה מצוינת בליגה הספרדית (טובה יותר ממה שריץ' עשה שם), ומדובר בשחקן לא פחות מוכשר, ויותר זול.
אז אוקי, זה "הימורים" כמו שאומרים פה (ואני ממש לא מסכים עם זה), אז מה אתה מעדיף, להמר בעמדת הרכז הראשון ולהשאיר שחקן כמו ריץ' (שלא חסרות לו מוגבלויות וחולשות) בסכום גדול מאוד עבור מכבי, או ללכת על רכז מוכח וטוב, ולהביא שחקן זול יותר שאולי יוכל להתאים יותר לקוו הקדמי שיש כיום במכבי, לעמדת הסנטר המחליף?
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 20 פברואר 2012, 14:39

שחף כתב:יוני, הבאתי דוגמאות בת'רד הסקאוטינג. אארון ג'קסון של בילבאו כנראה יהיה הרכז הכי בכיר בשוק בקיץ הקרוב. סלאשר מוכשר, מנהל משחק איכותי, רכז גבוה, שומר טוב, מוסר טוב. דייויד בלאט חולה על שחקנים כאלה. תן להנדריקס 800 אלף ויש סיכוי לא רע שבסוף הקיץ נדבר על איך מכבי לעזעזל נתקעה עם דרווין קיצ'ן בתור הרכז שלה.

אתה מסכים איתי שמכבי לא תשלם לרכז זר יותר מ-600-700K?
אתה מסכים שג'קסון יכול למצוא קבוצה שתשלם לו יותר?
אתה מסכים שאם הנדריקס עוזב, מכבי לא תביא גבוה במקומו ביותר מ500-600K?

לדעתי התשובה הסבירה לכל אלה היא "כן", ולכן אני לא רואה את הקשר הישיר בין ההחתמה של הנדריקס לבין החתמה של רכז טוב.
אם כבר אז אם לאנג יעזוב, אז יש סיכוי לראות את מכבי מוציאה את הארנק בעבור גארד יורוליג מוכר ומוכח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 14:44

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, הבאתי דוגמאות בת'רד הסקאוטינג. אארון ג'קסון של בילבאו כנראה יהיה הרכז הכי בכיר בשוק בקיץ הקרוב. סלאשר מוכשר, מנהל משחק איכותי, רכז גבוה, שומר טוב, מוסר טוב. דייויד בלאט חולה על שחקנים כאלה. תן להנדריקס 800 אלף ויש סיכוי לא רע שבסוף הקיץ נדבר על איך מכבי לעזעזל נתקעה עם דרווין קיצ'ן בתור הרכז שלה.

אתה מסכים איתי שמכבי לא תשלם לרכז זר יותר מ-600-700K?
אתה מסכים שג'קסון יכול למצוא קבוצה שתשלם לו יותר?
אתה מסכים שאם הנדריקס עוזב, מכבי לא תביא גבוה במקומו ביותר מ500-600K?

לדעתי התשובה הסבירה לכל אלה היא "כן", ולכן אני לא רואה את הקשר הישיר בין ההחתמה של הנדריקס לבין החתמה של רכז טוב.
אם כבר אז אם לאנג יעזוב, אז יש סיכוי לראות את מכבי מוציאה את הארנק בעבור גארד יורוליג מוכר ומוכח.

לא! אם מכבי מוכנה לתת לריץ' 800 אלף דולר, אז מה הסיבה שלא נוכל לתת סכום כזה, ואולי קצת גבוה יותר לרכז ראשון? כמו שנתנו לפארגו?
ג'קסון יכול למצוא קבוצה שתשלם לו יותר? אולי. אבל אם מכבי באמת רוצה להחתים אותו, זה בהחלט אפשרי. זה לא שחקן שבארסה, ריאל, או צסק"א הולכות לטרוף אותו בקיץ. אני מעדיף לתת לו 800 אלף דולר, ואולי קצת יותר אם צריך, ולתת סכום נמוך בהרבה לסנטר אמריקאי "אלמוני", בעל נתונים ליהיות סנטר הגנתי מצוין, מאשר לתת לריץ' את הסכום הזה, ולהישאר עם כסף לקיצ'ן במקרה הטוב.
מכבי לא תביא גבוה מחליף ביותר מ500-600 אלף דולר? כן. וכך צריך ליהיות. סנטר ב300-500 אלף דולר בהחלט יכול להספיק.
ברור שיש קו בין השארת הנדריקס לבין הכסף שילך לגארד. הכסף הזה והכסף הזה מגיע מאותו תקציב.
למה אם לאנגפורד יעזוב מכבי כן ישקיעו, ואם הנדריקס יעזוב מכבי לא ישקיעו? מה ההבדל? זה בכלל לא היגיוני. הכל בסופו של דבר חלק מתקציב אחד. כסף שנחסך על עמדה אחת, לא בהכרח ילך על אותה עמדה, אבל יכנס לתקציב הכללי של הקבוצה. כל סכום שתחסוך בקוו הקדמי, משפיע ישירות על הסכום שישאר לך להביא גארד
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 20 פברואר 2012, 14:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 20 פברואר 2012, 14:45

למה שמכבי לא תשלם מיליון לרכז מוכח אם יש לה את הכסף לעשות את זה? הטיעון שלך לא הגיוני בכלל. אלא אם פדרמן מקציב כסף מוגדר לכל עמדה.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 20 פברואר 2012, 15:15

אגב, אם כבר מכבי רוצה להשקיע כל כך הרבה בעמדת הסנטר, הנה הצעה: במקום מאצ'באן, סופו והנדריקס אפשר להציע 2 מיליון דולר לארזאם לורבק, להביא מחליף זול יחסית במחירים של שון ג'יימס וללכת על הימורים צעירים יחסית בעמדות הגארד והסמול פורוורד. למכבי יהיו שני כוכבים ברמה הכי גבוהה(לאנגפורד ולורבק) ואם היא תפגע עם שאר הזרים קבוצה שיכולה ללכת עד הסוף. לא תפגע? מספיק כדי להגיע עד רבע הגמר כנראה. זה כמובן תיאורטי לחלוטין וכנראה שאין למכבי יכולת תקציבית להתחרות על לורבק מול ברצלונה או רצון לעשות כזה דבר.
שחף

הודעהעל ידי EulGam05 » 20 פברואר 2012, 15:51

ג'קסון האריך בקיץ את החוזה בבילבאו לשנתיים כך שהוא לא רלוונטי לעונה הבאה גם ככה.
EulGam05

הודעהעל ידי rc4991 » 20 פברואר 2012, 16:04

אסף אני מסכים איתך לגמרי,הוצאת לי את המילים מהפה בכל הודעה שכתבת
יש פה כנראה אנשים נאיביים שלא מבינים שלא שווה להשקיע סכום כל כך גדול בסנטר מחליף
מה אתם מעדיפים:סנטר מחליף טוב+רכז בינוני או רכז טוב+סנטר מחליף בינוני אם סיכוי גדול להיות מחליף טוב(כמו הנדריקס)?
כמו שכבר אמרתי-הוצאת לי את המילים מהפה ככה שאין לי עוד מה להוסיף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 פברואר 2012, 16:12

מצב הסנטר המחליף במכבי הוא שונה מקבוצות אחרות..
כשיש לך סנטר יציב כמו קרסטיץ' או פקוביץ' או אפילו בורוסיס, אתה לא צריך להשקיע מי יודע מה בסנטר המחליף שלך ואפשר מישהו ב-450K..לא כשהסנטר הראשון שלך הוא סופו ואתה לא יודע מה יהיה איתו מחר..אם הוא ייפצע בגלל המשקל שלו או שהוא לא יתרום כלום כי למדו לסגור אותו\הוא בדאון..
כשהסנטר הראשון שלך הוא סופו אתה חייב סנטר שני שיכול להשכיח את זה שסופו לא מתפקד(לא,לא לעונה שלמה)..אי אפשר להתקמצן על סנטר מחליף כשיש לך שחקן כל כך לא צפוי כמו סופו בעמדת הסנטר הראשון שלך..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 20 פברואר 2012, 16:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 20 פברואר 2012, 16:20

Holiday_Armadillo כתב:מצב הסנטר המחליף במכבי הוא שונה מקבוצות אחרות..
כשיש לך סנטר יציב כמו קרסטיץ' או פקוביץ' או אפילו בורוסיס, אתה לא צריך להשקיע מי יודע מה בסנטר המחליף שלך ואפשר מישהו ב-450K..לא כשהסנטר הראשון שלך הוא סופו ואתה לא מה יהיה איתו מחר..אם הוא ייפצע בגלל המשקל שלו או שהוא לא יתרום כלום כי למדו לסגור אותו\הוא בדאון..
כשהסנטר הראשון שלך הוא סופו אתה חייב סנטר שני שיכול להשכיח את זה שסופו לא מתפקד(לא,לא לעונה שלמה)..אי אפשר להתקמצן על סנטר מחליף כשיש לך שחקן כל כך לא צפוי כמו סופו בעמדת הסנטר הראשון שלך..

שכחת להזכיר דבר נוסף - סופו בכושר טוב הוא סנטר ל-20-22 דקות במשחק ולכן חייב להיות לו מחליף ברמה גבוהה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 20 פברואר 2012, 16:32

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מצב הסנטר המחליף במכבי הוא שונה מקבוצות אחרות..
כשיש לך סנטר יציב כמו קרסטיץ' או פקוביץ' או אפילו בורוסיס, אתה לא צריך להשקיע מי יודע מה בסנטר המחליף שלך ואפשר מישהו ב-450K..לא כשהסנטר הראשון שלך הוא סופו ואתה לא מה יהיה איתו מחר..אם הוא ייפצע בגלל המשקל שלו או שהוא לא יתרום כלום כי למדו לסגור אותו\הוא בדאון..

שכחת להזכיר דבר נוסף - סופו בכושר טוב הוא סנטר ל-20-22 דקות במשחק ולכן חייב להיות לו מחליף ברמה גבוהה.

פה בעצם קבור הכלב. למעשה, אם לוקחים בחשבון את כמות העבירות שסופו עושה אז הוא לא יכול לשחק יותר מ-32 דקות בערב (וזה מבלי לקחת בחשבון שיקולים כמו הורדת שחקן עם 2 עבירות לפני סוף מחצית וספסול שחקן עם 4 עבירות ברבע השלישי). ראיתי שמישהו הציע פה להשקיע 300-500 אלף בסנטר מחליף - זה בעצם סנטר שהוא פחות או יותר ברמה של שון ג'יימס שמרוויח בסביבות ה-400 אלף העונה, זה לא פשוט למצוא סנטרים טובים ל-20 דקות יורוליג במחירים כל כך נמוכים.
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 20 פברואר 2012, 16:44

העניין הוא לאו דווקא כמות העבירות שסופו מבצע אלא היכולת שלו לסחוב את המשקל העצום שלו על המגרש לאורך זמן, לקבל מכות ולהמשיך להיות אפקטיבי. כשסופו בכושר, הוא אולי הסנטר הטוב ביבשת אבל עדיין צריך בסגל סנטר טוב נוסף לחצי המשחק בו הוא על הספסל. בוודאי ששחקן סטייל שון ג'יימס לא יכול לתת 20 דקות יורוליג איכותיות וגם טובים ממנו מתקשים. לכן אני לא רואה יותר מדי ברירות אלא להשאיר את הנדריקס גם במחיר עליו מדברים.
מעבר לכך, עד שכבר יש שחקן שמצליח להשתלב היטב בקבוצה ומתאים מאוד ביכולת ובאופי למה שהיא מחפשת אז לוותר עליו סתם כך בשביל עוד איזה "כוכב" שלא ברור איך יתפקד כאן?
בכל מקרה, אני חושב, כמו שאמרתי בעבר, שסדר העדיפויות של מכבי צריך להיות כזה: 1. לנגפורד, 2. סופו, 3. הנדריקס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־25 אורחים